hits

Null kontroll

  • 23.01.2017 - 02:01

Jeg føler meg ikke bra nok for menneskene rundt meg. De jeg er så utrolig glad i. Føler jeg skuffer dem for ofte og at jeg rett og slett er et mislykket menneske. Jeg gruer meg ofte til å gå ut døren. Spesielt når jeg skal på skolen. Føler alle hater meg der, føler alle stirrer på meg. Jeg er liksom hun som bare sitter der og er rar, dum og idiotisk. Det er ingen kul følelse. Før var jeg mer åpen, var flinkere til å snakke med folk og trivdes med å være med masse folk. Hele tiden. Nå trives jeg veldig i mitt eget selskap selvom jeg føler meg sinnsykt alene til tider. Kan vel egentlig ikke si at jeg har følt meg så alene som jeg gjør nå. Alt er så komplisert. Jeg vet at jeg har folk rundt meg, men likevel. Jeg er så utrolig flink til å dytte vekk de jeg er aller mest glad i og de jeg liker mer enn alt. 

Jeg ødelegger for meg selv, venner og familie. Jeg har ingen gode kvaliteter. Jeg er ikke bra nok for noen. Dette er tanker jeg har hver kveld. Men samtidig så får jeg høre at jeg har gode kvaliteter og har masse positivt å dele. Men problemet er jo det å faktisk forstå at det er sant. Jeg får sammenbrudd av ingenting, griner av alt og har ikke noe kontroll lenger. Jeg vil ha kontroll og jeg vil fikse opp i ting..

I dette øyeblikket sitter jeg i sengen min, med macen på fanget og tårer i øynene. Til høyere for meg ligger iphonen og spiller søte sanger fra spotify. Tror jeg prøver å få opp humøret mitt med sanger jeg elsker, men blir vel kanskje mer distrahert egentlig. Jeg klarer ikke tenke ordentlig. Jeg har hengt opp de nye lysene fra IKEA, over vinduet. Tenk så koselig å ligge her med en kjæreste, med slike romantiske lys rundt seg. Men det kommer ikke til å skje. Det er alltid så mye man ønsker, men som ikke skjer. Det er så utrolig vanskelig. Alt mellom meg og den motsatte personen. Jeg vil alltid det beste for andre, og setter de andre foran meg selv. Tar alltid en unnskyldning på min kappe, eller godtar alt med en gang, selvom det ikke er greit det som skjedde. Jeg vil ikke miste folk. Bra fyr, feil timing? Det er det alle sier til meg. Faen. Jeg vil bare vekk. Langt vekk, jeg vil til Sogndal. Jeg har ikke lenger kontroll. Jeg vet ikke om jeg egentlig blir ferdig på videregående i år. Det er noe av det jeg aller mest vil nå. I morgen er det møte med skole, for å se om jeg består i det hele tatt og hva som blir planene fremover. Gruer meg helt sinnsykt. Tror det også er grunnen til at jeg sitter her å skrier med vondt i magen, isteden for å ligge å sove. 

02.00 - forhåndsvisning, jeg gidder ikke en gang å lese alt jeg har skrevet. Bare tenker at det er helt greit å få ut alt jeg tenker. Setter på en ny sang. Klokken er nå 02.01, jeg trykker publiser.  

Sanne

23.01.2017 kl.02:47

Håper alt går bra med deg❤

pax

23.01.2017 kl.06:04

Jeg forstår hvordan du har det, men det er ingen grunn til å føle at du ikke er god nok, for det er du - se bare på stjernene som fyller nattehimmelen, og tenk på at i dette enorme universet er du den eneste som er deg, den eneste som kan tenke tankene dine, den eneste som kan føle det du gjør; den eneste som kan leve livet ditt.

Ønsker deg derfor alt godt videre; ikke vær lei deg - når du bryr deg om andre og har et varmt hjerte, kommer alt til å ordne seg etter hvert; ta vare på drømmene dine og glem aldri hvor verdifull du er - ikke fordi du er perfekt, men fordi du er et levende, uerstattelig menneske; fordi du er deg selv.