hits

Whats on my iphone?

  • 11.03.2017 - 12:30


God morgen alle sammen! ♥ 
Eller kanskje man egentlig skal si ettermiddag siden klokken akkurat har passert tolv. Men morning er det ihvertfall for oss som akkurat har stått opp som kanskje var ute å festet litt i går. For min del var jeg på vors hos en fra bussen, og senere dro vi på fest. Det var ganske kos, det er alt for lenge siden jeg har vært på hjemme fest nå hehe. Koselig var det, og i dag blir det bursdag til en annen på bussen! Alltid masse som skjer, men regner med at det også blir veldig koselig♥

Jeg tenkte å vise dere hva jeg har på iphonen min, siden det er ganske lenge siden jeg har gjort et slikt innlegg. Mye av det samme, og mye er byttet ut. På forsiden eller side 1 og 2 så ser det slik ut: I midten har jeg skrevet opp de appene jeg bruker mest, eller egentlig bruker. Slike apper som videoer, wallet og påminnelser blir ikke brukt av meg, så valgte å ta de til side hehe. Dette er vel det mest verdagslige som alle har og bruker. 


Så til mappene. Jeg valgte ut 3mapper som jeg bruker mest. For å være ærlig så har jeg alt for mange apper i forhold til hva jeg bruker hehe. Men det er vel ganske vanlig?

I Mappen "hverdagslig" har jeg det jeg bruker nesten hver dag, eller ofte. RuterReise bruker jeg for å finne ut når tbaner, busser eller trikker går. Den kan også brukes for å lage og finne en reise vei via kollektivtransport, noe som er veldig kjekt når man ikke har lappen.  RuterBillett er den appen jeg bruker for å kjøpe månedskort, i stedenfor å ha selve kortet med meg. Jeg synes det er mye bedre å ha den på telefonen, for da vet jeg alltid at jeg har billetten med meg. NSB blir bare brukt når jeg skal reise lenger, og utenfor Oslo, her kan man kjøpe billett og se ruter slik som på appene over. Shazam bruker jeg får å finne ut hva en sang heter, om jeg f.eks. hører den på radioen eller i en film. Ganske smart og en kul greie. HelseRespons, denne blir brukt til å booke legetimer osv. Mobilbank sier seg vel ganske selv, men det er en lettere vei til nettbanken. GeniusScan er en utrolig smart app om du driver mye med papir arbeid. Denne appen har hjulpet meg sykt mye i russetiden når jeg har drevet med kontrakter og ulike skjemaer. Documents er også drit smart, her kan du samle ulike dokumenter i mapper, og sende de videre også. Finn.no bruker jeg om jeg ser etter ting som blir gitt bort eller om jeg selv vil selge noe. 

I Mappen "sosialt har jeg kun de sosiale appene mine, som jeg bruker litt mindre enn de andre. Her ser man jo egentlig hva de ulike er, og de er jo gankse kjente. Men Youtube og blogg blir brukt til å lese og se på de jeg følger. WeheartIt, pout og tumblr blir brukt til inspo. Periscope til å enten holde eller se på livestream. Followers bruker jeg til å se hvem som begynner eller slutter å følge meg på istagram, haha. Må følge litt med.Facebook og Twitter er egentlig litt tidsfordriv for min del. Twitter er ganske gøy fordi mange skriver så utrolig bra ting. Men facebook blir egentlig bare brukt for å se på arrangementer eller å snakke med jentene. De få gangene jeg bruker facebook er i sammenheng med bussen fordi vi har en gruppe på facebook der vi planlegger alt. Vi har foresten også en facebookside, hadde vært hyggelig om du likte den. Du finner den HER. 
Håper du fikk noen tips til apper du kanskje burde laste nes som hadde vært smart for deg og ha! Har du noen apper å anbefale er det bare å kommentere de!
Vi blogges!

Victoria Larsen

11.03.2017 kl.13:01

Mange fine apper :)