hits

Min russedress!

  • 29.04.2017 - 18:50

Heii!
Har ikke blitt noen oppdateringer på en stund nå, og det er egentlig bare grunnet at jeg er russ, og har vært veldig opptatt eller ikke orket å bruke tiden på bloggen. Desverre. Men om dagen er det veldig mye som skjer, på russefronten og skolefronten. Bussen jeg er med på et blandt annet med på noen serier om man kan kalle det for serier, som snart kommer ut. Da skal jeg si i fra. Det tror jeg blir veldig kult. Er veldig gøy å være med, og jeg er blitt valgt ut til å være en slags hovedperson, så vi har med oss microfon og kamera team på rulling. Og i går ble vi filmet da vi prøvde å ta burger-challenge knuten. Den gikk rett i dass, for å si det sånn, men det var også ganske forventet da. haha! 
I dag er det tid for søskenrulling, og jeg er kjempe gira, tror det kan bli gøy! Nå har akkurat rullingen for småsøsken begynt, så håper de koser seg, så er det tid for meg, og storesøsteren min etterpå. Så gøy det skal bli! 
Men jeg har jo lovet å vise russedressen min, så jeg tenkte å gjøre det nå. Jeg mangler noen ting her og der, men vet ikke om jeg kommer til å sette de på egentlig, så får bare se. Men er ganske fornøyd med den nå da. Er du russ i år?
Har du noen spørsmål om noe som angår russetiden så er det bare å spørre, jeg skal lage et innlegg og/eller video om det! :)
 

Birgitte Østby

29.04.2017 kl.18:56

Snart 10 år siden jeg var russ, tiden flyr... :/

Becca Alexandra

29.04.2017 kl.22:26

Så fin russedress :D Jeg var russ i fjor, men skulle gjerne vært det igjen! Det er jo så morro <3