hits

Spørsmål om russetiden - Del 1

  • 25.05.2017 - 12:00

Hei! 
Jeg stilte dere spørsmål i et innlegg, om dere hadde noen spørsmål til meg angående russetiden, og det hadde dere! Så gøy! Jeg tenkte å ta noen nå, og ellers fortelle litt og snakke litt generelt rundt russetiden og svare på flere spørsmål senere, på video! Nå er jo russetiden over, og jeg begynner å få tilbake energien og begynner også å bli frisk igjen. I tillegg er jeg veldig klar for å prøve bloggen litt igjen, når muligheten og lysten er der. Så det blir nok spennende!

Var ikke russetiden slitsomt? Hvordan orker man å rulle hver dag?  Det å rulle hver dag, det skjønner jeg at mange kan tenke er slitsomt, og det er noe veldig mange velger å ikke gjøre, men samtidig veldig mange også gjør med tanke på hvor mye tid og penger som er lagt inn i det. Jeg tror jeg droppet rulling 4 ganger, for å være hjemme å slappe av i stedenfor, og lade opp til neste rulling. For man blir sliten, det gjør man. Men samtidig, så var det ikke ille. Russetiden er utrolig gøy, og når man er på buss så skjer det alltid noe hver dag. Man kommer inn i en fase, som en evig sirkel, der man fucker opp døgnrytmen helt, og ruller til skolen begynner, før man drar hjem og sover, og videre på vors! 

Hvorfor har du blå russedress når du går media? Nå er det slik at man kan velge farge selv, og jeg liker de blå dressene best, og synes jeg kler den blå best. Så valget for meg var lett!

Er du på buss, van eller er du vandreruss? Som jeg har skrevet før, jeg var på buss, og angrer ikke! Det var kjempe gøy!  TUCKERS 2017! Verdens fineste buss er til salgs! Var du noe syk i russetiden? Ja, det var jeg! Nesten hele russetiden, men det var verdt det. Jeg ble hentet lørdagen på Landstreff Fredriksten, siden jeg var så dårlig, men bortsett fra det så gikk det bra altså. 

Er det buss/vans på skolen din? Helt ærlig, null aning. Tror ikke det. Tror det bare var jeg og Julie som var på buss, og noen få vandreruss. 

Hvorfor valgte du dress og ikke bukse? Jeg synes dress er mye kulere, og man får gjort mere med den. Men det er litt hver sin smak da. I førsteklasse var jeg sikker på at jeg skulle ha bukse liksom, så tiden og meningene forandres. Men jeg er kjempe fornøyd med dressen min da, selvom den var litt stor. 

Hvordan har du fått til å ha på egne bilder? Jeg kjøpte strykepapir på ClasOhlson, som jeg printet ut bildene jeg ville ha og fulgte beskrivelsen og strøyk de på, slik som de andre strykemerkene! 

Hvilke knuter har du gjort? Jeg var mye mer opptatt av russeknuter før jeg ble russ, enn i russetiden, de ble helt glemt. Jeg hadde planer om å gå på ski til polet, sitte under pulten og krabbe til slottet, men ingen av delene ble gjort. Glemt i all morroa. Men noen gjorde jeg da. Jeg var med på En tut - en skål og bade før 1.mai, da var TV3 med oss, så dette kan du se i episode 2 av RUSS 2017 på Viafree (skjult reklame gitt). Ellers så var jeg våken i x antall timer- knuten, kysset en av samme skjønn, rullet og kysset en i hovedstyret. Takk til kjære Jenny. haha! Kommer ikke på noen andre nå. Var klærne dyrt? JA! Alt for dyre til å bare bli brukt så kort haha! Men verdt det, sånn in the end, om man tenker på selve russeklærne og ser bort i fra bussklærne. 

Føler du deg alltid trygg på russefester/arrangementer? Ja, det gjorde jeg. Det går utrolig mye vakter og politi rundt, og behandlet alle bra, ettersom hva jeg så og opplevde. 

Hva blander du helst sprit med? (under 22%) Alt ettersom hva jeg følte egentlig, men gikk mest i juice eller brus. 

Har du russeparkas? Ja, en hvit parkas, med busslogoen på. Veldig kjekt om man mister hverandre på treff. Da er det mye lettere å finne en med lik parkas som deg, enn å gå rundt å lete i blå og røde bukser. Varm var den også, så angrer ikke et sekund på de tusenlappene som gikk til parkas.Hvilke treff var best? STAVANGER!  Størst, best og lengst unna! Møtte så masse koselige folk, og fikk oppleve mye. Selvom jeg kunne ønske jeg fikk gjort mer, møtt fler og fått med meg mere da. Kollektivet i stavanger var desverre ganske dårlig, men selve treffet var supert! Anbefales på det sterkeste. Er det et treff du skal på burde du dra dit!

Kan du skrive litt om din opplevelse med nettstedet hvor du kjøpte russedressen din og de andre russeklærne? Russeservice.no fungerte bra synes jeg. Og har hørt det samme om russedress, kanskje at de var litt bedre? Men det har jeg ingen egen erfaring med. Men selve bussklærne, der har jeg masse klager på. Har enda ikke fått alt liksom, så det sier litt. Kan snakke mer om dette i videoen. 

Hvor kjøpte du russeting, ting til dressen, sko osv? Russeservice.no og gjennom sammarbeidet med bussen og de. Ellers så ble det strykemerker til dressen fra Ebay, sko fra StayClassy og paint og ekstra dill fra GlowFactory. Det ble mest brukt på kroer før selve RT da :)

Håper du fikk svar på noe du lurte på! ♥