hits

Brows

  • 26.05.2017 - 13:33

Heiia!
Det er flere som har kommentert at jeg har fine bryn og spurt hvordan jeg fikser de. Så tenkte det var greit å vise dere hva jeg bruker siden det er såpass enkelt, og noe alle får til. Jeg har alltid fikset brynene mine selv, og tror nok jeg aldri hadde turt å gått til en salong for å fikse brynene. Bryn er utrolig viktig, og hjelper til med å forme hele ansiktet. Så om jeg ikke er fornøyd med brynene føler jeg at det ødelegger hele looken. 
Jeg har selvfølgelig både gode og dårlige brynsperioder, jeg som alle andre. Men når jeg fikser de gjør jeg alltid det samme, og dette er en metode jeg liker veldig godt. 

Dette er produktene jeg bruker: To ulike speil for å kunne se brynene nærme, og hårene lettere. Det er et forstørret speil og et normalt speil.  Så har jeg en bryns saks, som jeg klipper hårene som er lange med. En kniv som er skjærer bort hår med. Og pinsett som jeg napper hårene med. Tre enkle redskaper for å få fine bryn. I tillegg liker jeg å børste brynene med en spolie som jeg bruker til vanlig for å sikre meg at formen er slik jeg ønsker den. Så fyller jeg bare inn med motsatt ende av pennen, der produket er. Jeg bruker NYX sin micro brow pencil. Elsker den!♥  Dere kan få kjøpt den her! Nå på tilbud!
Hva synes du? Og hvordan fikser du dine bryn?