hits

Måneden som gikk: Juli

  • 31.07.2017 - 19:47

Hei igjen dere! ♥
Jeg har sittet å tenkt litt å funnet ut at jeg skal begynne med en ny type spalte her på bloggen, nemmelig "måneden som gikk" der jeg skal gå igjennom måneden som gikk i ulike punkter og fortelle litt om hvordan denne måneden har vært. Jeg har sett at det er utrolig mange bloggere som gjør dette hver uke, noe jeg også prøvde på men det går ikke for meg. Men siden jeg har lyst til å gjøre noe lignende for å få en oppdatering innimellom synes jeg og ta måned for måned passer ganske bra. Litt dumt å begynne halveis i året kanskje, men men sånn går det! Så da tenker jeg vi bare kjører i gang, og om noen har noen forslag på en ekstra kategori jeg kunne lagt til så er det bare å si fra, så skal jeg ta den med. ♥ 

Månedens produkt: Denne synes jeg var litt vanskelig, men jeg tror nok det må bli dagkremen min fra Lancome og nattkremen min fra Orgins. Bruker disse så si hver dag. Snakker mye om disse på snapchat, så følg meg der! (idablogg98)

​Månedens Sang: Jeg har en ny liste på Spotify, der jeg har mine favoritter, i tillegg til to andre spillelister som jeg bruker mye. Men noen av mine favoritter for denne måneden må nok være disse: 

​Månedens Cravings: Sjokolade, Suhsi og brødskive med kaviar. Ikke akkurat noe som passer noe særlig sammen heller men har hatt så sykt lyst på det. Spesielt sjokolade nå på slutten av måneden, men tanterød kom jo også på besøk, så det har vel en liten sammenheng det. 

​Månedens Film/serie: Not another teenage movie, denne så jeg faktisk for første gang på søndag. Jeg synes denne filmen var sykt rar og morsom, så denne anbefaler jeg. En annen som jeg likte det var Baywatch, som jeg så på kino sammen med Julie. Det var en skikkelig koselig kveld + bra film - Anbefales! 
Månedens irritasjon: Kollektiv trafikk. Jeg virkelig hater å reise med kollektiv noen ganger. Det er ofte at bussene ikke kommer tidsnok, noe som er ekstremt irriterende når man skal på jobb, eller når man skal hjem fra jobb og er sliten og sulten. Og ejg blir i sykt dårlig humør når jeg er sliten og sulten, hah! En annen ting med kollektiv det er når folk ikke klarer å la andre gå av tbanen før de selv skal går på. Det blir jo mye bedre plass når noen andre går av, så hvorfor ikke vente? Jeg forstår det ikke.  

​Månedens Nedtur: Det var nok når jeg kastet mobilen min i bakken, så den knuste. Jeg har aldri knust telefonen min før, men nå gjorde jeg det, og det var jo med vilje også, på en måte. Jeg var så full at jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg gjorde det, men det var nok mye i hodet mitt som påvirket denne handlingen. Det er sykt kjipt, for når jeg bruker den, så får jeg glasskor fra skjermen i fingrene, noe som ikke er så sykt digg. Men jeg kan ikke si jeg ble så lei meg, fordi telefonen min var såpass ødelagt på bruksområder fra før. Så nå får jeg satse på at det snart blir en ny, for det er virkelig på tide! 

​Månedens Opptur: 
Det er nok at jeg har fått vært veldig mye sammen med mennesker jeg er glad i, men samtidig at jeg har fått jobbet en del samtidig. Så dette måneden har vært veldig bra!

​Månedens moment: På dette punktet har jeg faktisk to ting. Det må nok ha vært når jeg var i Sarpsborg, da vi hadde sene kveldene ute på terassen hos Maiken. Dette var skikkelig koselig, det var flere veninner og kompiser som var samlet. Skikkelig gode sommerkvelder altså! Og når jeg var på Pride, det var så sykt fint å se på! Anbefaler alle å dra til Oslo, på pride neste år. Jeg skal ihvertfall prøve å få det med meg igjen til neste år. 


​​Månedens Innkjøp: Hmm, denne var vanskelig. Har ikke kjøpt så mye egentlig. Men tror det må være bodyene jeg har kjøpt meg. Jeg elsker virkelig bodyer, synes det er sykt fint, også ser det så bra ut sammen med bukse. En body og en stram bukse får virkelig frem formene man har, og det liker jeg. I tilegg til mesh genseren min, som jeg brukte på bildet over.

​Månedens Mat: Det må nok være denne baguetten som søstra mi viste meg, og anbefalte da vi var i Kiel, i Tyskland. Litt usikker på om dette var slutten av juni eller starten av juli, men tar det med likevel. Den var sinnsykt god, wow. Baguette med kyllingnuggets, majones og salat. Gooddamn yes please. Nå ble jeg sulten. 


Gjerne del ditt favoritt moment, mat eller produkt i kommentarfeltet, det hadde vært gøy å lese!♥

Victoria Larsen

31.07.2017 kl.19:59

Kjempe flott innlegg! :-)

Celine

01.08.2017 kl.10:41

Åh vill verkligen se Baywatch!