Hvor er innsatsen til kjærlighet?

Har du hørt om VSCO? Appen der du kan redigere bilder, og også legge de ut på din egen profil? Jeg elsker denne appen, og føler så si bare noen av veninne mine. Denne appen har fine redigeringer og man kan følge de man selv vil, men ingen ser hvem du følger og hvor mange som følger deg. Litt som instagram, bare minus alt presset på en måte? 

Ihvertfall så hadde en venninne av meg repostet et bilde på denne appen som da dukket opp i min bilde-feed når jeg scrollet nedover, og dette bildet traff meg så jævlig i trynet at jeg bare må dele det. Bildet er en lagret snap eller en screenshot fra en snap der en jente har skrevet en lang tekst. Og innholdet til denne teksten var så bra. 

Her er hva det sto på bildet:
"Her er en liten tanke: Hvor ble det av innsatsen? Hvor ble det av *dra ut på date* hvor ble det av den kleine første daten hvor gutten betaler og jenta bruker flere timer på å se bra ut og finne pene klær å ha på seg? Hvor ble det av det å følge jenta til døra og håpe på et kyss. Jo nei det har blitt byttet ut med Tinder, Hot or Not og yubo og alle andre dating appene som i bunn og grunn bare er for å få bekreftelse fra andre kjønn eller samme kjønn at du ser digg ut og kanskje hvis du er heldig ; 1 kort one night stand. Blomster og sjokolade har blitt byttet ut med dickpics. "vil du kanskje bli med ut på kino eller spise?" har blitt byttet ut med "nudes?" eller "jeg er alene og kåt, send meg noe" kjærlighet har blitt byttet ut med sex. Det jeg virkelig ikke klarer å forstå er at noen jenter faktisk synes dette er okay, bli behandlet som et objekt, ett navn på en ligge liste. Og det samme med gutter; for det er ikke bare gutter som ligger rundt og gir faen. Det går begge veier. Så hva gjør vi som fortsatt venter på blomster og sjokolade? Som fortsatt venter på innsatsen? nei vi fortsetter bare å vente:)) "

Jeg screenet bildet og sendte det til en venninne, fyfaen å enige vi er. Vi følte dette bildet så sykt. Hva er det å gjøre med dette, hva gjør du? Hvor er innsatsen til alle sammen? Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så forferdelig vanskelig og hvorfor det skal være så skummelt å ta en risk med å drite seg ut? Hva er det værste som kan skje liksom? Vil du ikke mye heller dra på en date som kan være kanskje litt klein, men heller kanskje føre til noe veldig bra, enn å bare bli brukt som et objekt? Selvfølgelig er vi ulike personer, som ønsker ulike saker. Men jeg ville bare dele dette fordi jeg regner med at det er utrolig mange som tenker på samme måte og synes at kjærligheten burde få mer plass enn det den har i samfunnet i disse dager. Hva tenker du?

Én kommentar

Tenker at du har latterlig lite selvinnsikt.

Skriv en ny kommentar