Du kommer aldri til å bli likt av alle

Hei du vakre som leser dette, nå skal jeg dele mine tanker med deg, om noe viktig som du sikkert har følt på selv. Jeg er nok ikke alene med følelsen nemlig, og vi er nok mange, veldig mange. Følelsen av å bli oppfattet på en feil måte. Men når dette gang på gang skjer, og folk tenker at du er en "care" person eller en "bitch" som ikke bryr deg så er ikke det særlig hyggelig. Det er helt greit å ha ulik oppfatning av ulike ting. Men jeg er på ingen måte en bitch, absolutt ikke.
Jeg får ofte høre at jeg virker care og uinterisert og jeg har ingen anelse om hvorfor, for jeg gir generelt mye av meg selv. Jeg skriver dette innlegget nå fordi dette akkurat skjedde - igjen. Jeg er ikke interessert i å diskutere med en annen person om at den personen eller jeg viser mest interesse eller ei, når vi uansett har ulike tanker og meninger om dette. Men når man gir så mye av seg selv og får slengt det ene og det andre midt i trynet så tar det på. Jeg får en skikkelig dårlig følelse av å ikke være god nok og tar det skikkelig inn til meg. 

Jeg er en jente med et åpen sinn som er utrolig glad i å bli kjent med nye mennesker og kan heller være litt stille og sjenert i starten. Og kanskje fordi jeg er stille og usikker, at dette da kan føre til at folk mener jeg er care? Men det kan jeg liksom ikke helt forstå, når dette er hva jeg for høre etter at jeg har forklart dette. 
Processed with VSCO with b1 preset
Jeg er en usikker og stille jente. Jeg er usikker og sliter meg å stole på folk. Og om du da som en annen person mener at jeg er care, når jeg har gitt alt jeg har da tenker jeg at du ikke klarer å se to sider av en sak og tenke deg om at alle mennesker ikke er like. Og det er fert å si, men slike mennesker har jeg ikke plass til i mitt liv, ihvertfall ikke akkurat nå. Og egentlig burde jeg ikke ha det senere heller.  - Jeg mener at man skal være hyggelig mot mennesker, være ærlig og rettferdig. Men når du får en dårlig følelse inni deg om at du ikke føler deg god nok. Da er disse menneskene feil for deg. Man burde ikke være med mennesker, eller snakke med mennesker som ikke får deg til å føle deg bra. Eller lettere sagt - ikke vær med mennesker som får deg til å føle deg som shitt. Du er faen meg så mye bedre enn det. Og dette er noe jeg mener og håper du som leser dette virkelig tar til deg, selvom det i perioder kan være veldig vanskelig. 

Jeg synes det er veldig vanskelig. For å være helt ærlig sliter jeg veldig med det. Jeg liker ikke å føle at jeg blir "mislikt" av mennesker. Men det er jo ikke alt her i verden. Man kommer aldri til å bli likt av alle uansett, sånn er det bare. Og om noen ikke kan ta deg for den du er, og om det ikke er bra nok for dem? Så fuck dem da vel, hvem er de liksom? Ingen som du trenger å ha i ditt liv. ♥ Du trenger kun det beste rundt deg, de som får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar