90års-feiring og Kristiansand!

Hei hei dere!

Det blir ikke så mye med oppdateringer av det daglige livet fra meg, rett og slett fordi det går for det meste i å jobbe, og trening og møte venner og slappe av når tiden strekker til litt ekstra. Men tenkte å gå igjennom litt av det som har skjedd siden sist da, siden det føles som det har skjedd en del på kort tid. 

På lørdag den 27.oktober feiret familien 90årsdagen til farfar, som jeg skrev her før jeg reiste til Kristiansand. Selskapet ble skikkelig vellykket med god mat, taler og sanger! Farfar hadde til og med leid inn et mini-band, så han storkoste seg skikkelig. Det er virkelig ingenting som er bedre enn å glede andre, og å se andre glad. Og det er ingen andre som fortjener en så bra dag som farfar, for han er verdens beste mann! Fra en bursdag til en annen, jeg dro jo til Kristiansand etter feiringen av farfar for å besøke Åsne som jeg gikk på skole sammen med. Og det var så koselig å se henne igjen. Vi fikk gjort mye løpet av tiden jeg var der, men det var vel også fordi vi fant ut at jeg var der litt kort så jeg ble der noen dager lenger. Og da fikk jeg være med på å ferie Silje, den ene jenten som Åsne bor sammen med. Så da ble det Halloweenfest, 3-dagers feiring av Silje, taco,lasagne og sushi spising, benytte seg av Gratis-sol-dag, shopping og masse serie! Koste meg masse på besøk der nede, så masse at jeg ikke har filmet eller tatt noen bilder! 

Og i morgen skal jeg også i bursdag, så da blir det tre bursdager, tre helger på rad! Men jeg synes jo bursdager bare er kjempe koselig da så det gjør meg ingenting. Det som mer gjør meg noe, er at jeg er så dårlig på å finne ut av hva jeg skal ha på meg i disse bursdagene.  Om jeg rekker og orker i kveld skal jeg gå igjennom noen plagg for å se, kanskje jeg trenger litt hjelp over snapchat? Setter pris på hjelp ihvertfall! 
God helg!♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar