hits

Bildedryss: Harastølen

 • 15.09.2017 - 10:13

Bildedryss: Foss

 • 31.08.2017 - 12:09

Heiia! 
Jeg har ikke blogget siden jeg kom hit egentlig, rett og slett fordi vi alltid har hatt noe å gjøre hele tiden. Det er så mange nye fjes å bli kjent med, så tiden går jo mye til det.  Ellers begynte vi med linjefag i går, der mitt fag er Fotoreise. I går så øvde vi på blender nede i byen og i dag har vi hatt mer fokus på lukkertid. Mens i dag har vi vært å tatt bilder ved en foss ved høyskolen i Sogndal. Det var skikkelig fint der, så der var det mange muligheter for gode bilder. Tenkte å vise noen av bildene jeg tok. Det er ikke de beste, men øvelse gjør jo mester. 

Lately on Instagram

 • 01.10.2016 - 10:54

Hei dere, og god morgen!♥

Nå har jeg akkurat våknet, og skal til å lage meg litt frokost og så fikse alt klart før jeg reiser. I dag går nemlig turen til Fredrikstad. Jeg gleder meg skikkelig, det skal bli en jentetur, sammen med Thea og Maiken, så dette blir nok bra. Vi skal bare sove over til søndag, men likevel så tror jeg det blir koselig siden vi får jo en del timer der. Vi skal ut å spise å gå litt rundt i byen, også i kveld så skal vi på Dekk-kro, så det bli veldig spennende! Kommer til å vlogge litt over snapchat (idaktblogg98) så det er bare å følge med der, så får vi se om det blir en video her eller ikke. Tar ihvertfall med kamera for å knipse litt bilder. Vi snakkes når jeg har ankommet Fredrikstad! 


Selvom jeg har vært alt for lite aktiv her på bloggen, har jeg klart å være veldig aktiv på instagram. Så jeg tenkte å gå igjenom det jeg "lately" har postet.
Jeg heter foresten "idaktonning" på instagram, og dere finner meg HER


Det er jo ikke alltid så mye å fortelle om bilder, for et bilde sier jo mer enn tusen ord, eller hva? Det er ihvertfall litt hverdagslige bilder, det synes kanskje at jeg er glad i hunder? Det øverste bilde er hunden til artisten Solguden faktisk, og det nederste er bilde fra når Amor var liten. Også litt bilder fra tre fester jeg var på, to hjemme fester med noen jenter fra bussen og en jævlig bra revy fest på Edvard Munch Vgs. 


Mer hund. Og ellers bilder fra når familien var på Spitsbergseter, noe vi gjør hvert år.  Fjelltur, god mat, drinker og bading! Mys♥

Klassen var på tur ved et vann, og ellers fridays date med Julie og jobbing på Findings Festivalen! 

Mer festligheter, og litt bilder fra Spania, når jeg var der med Julie i slutten av sommerferien♥

Er så gøy å se tilbake på bilder, og nå har jeg jo fått delt litt med dere om hva som har skjedd mens jeg har vært borte. 
Q: Hva har du brukt de siste ukene på?

min bucket list

 • 05.04.2016 - 15:06Hva vil du gjøre før du dør?

through my phone - februar

 • 01.03.2016 - 20:58


Snapchat ♥


Bursdag ♥

Passing av hund ♥


Bursdag og valentinesday ♥

Fotokurs ♥

18års feiring - bilder

 • 16.02.2016 - 21:45


På fredag feiret jeg 18års dagen min sammen med noen venner. Koste meg skikkelig. Ble ikke veldig mange bilder. Men tenkte å vise hvordan det så ut, så kanskje noen andre får litt inspirasjon til hvordan man kan pynte. Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd med hvordan det ble til slutt. Og feiringen var også veldig bra. Dagen etter ble det familie bursdag, da var jeg ganske sliten etter dagen før, men var koselig å se igjen familie medlemmer som jeg ellers ikke ser så ofte.  Søndag var det jo valentinesday, da var jeg først på kamp, og så Vif fotball mot VIF hockey sammen med noen av russejentene. Og senere på kvelden var jeg på bowling sammen med noen venner, og fridays til slutt. Alt i alt en veldig bra kveld, og en veldig  bra helg!♥

Old, but gold

 • 02.02.2016 - 22:26

Så sykt typisk overskrift, men samme det. Driver å ser igjennom litt gamle bilder så tenkte å dele noen. Føler jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig i mens jeg venter på inspirasjonen og slikt. Men i dag har det vært en ganske bra dag. 
THROUGH MY PHONE

 • 17.10.2015 - 14:05

Hei fininger!
Fikk bare lyst til å blogge litt å gå igjennom litt bilder jeg har tatt igjennom mobilen min, så tenkte jeg bare kunne poste noen. På den måten kan jo du som leser dette se litt hvordan hverdagen min er da, på en måte.. Mange av bildene ligger ute på VSCO, så om du vil se flere bilder jeg legger ut kan du trykke HER! 

♥♥♥♥♥♥♥


Ha en fin dag dere! 

Pizza på fjellet

 • 07.10.2015 - 18:58

Del 2 - Høstferien 2015

Når vi var i Florø i ferien tok vi veien innom Svelgen også, der kjøpte vi oss en pizza og kjørte opp på fjellet, for der hadde vi tenkt å sitte å spise den, og nyte utsikten.. Men det blåste litt vel mye, så vi fikk knipset noen bilder, før vi gikk ned fra fjellet og kjørte til en kompis i stedenfor, men han bor ganske langt oppe da såå.. Ble vel bare nesten det samme, haha! Men koselig ble det ihvertfall :)


Bildedryss - Hytta

 • 26.07.2015 - 15:11

St.Hans aften

 • 24.06.2015 - 11:13

Hei hei dere!♥
Hadde dere en fin st.hans aften i går? Vet at flere var ute å grillet og tente bål med venner eller familie, og det er jo bare kjempe koselig. Vi har en tradisjon i familien at vi altid er på øya, siden tanten og onkelen min (egentlig pappa sin) har en egen øy med en hytte på ute ved sandvika. Øyen er kjempe koselig å være på og vi har alltid vært der når vi har vært små og alltid feiret st.hans der med hele familien. Vi pleier å bade om temperaturen og været sier ja til det, eller om du er som meg så bader vi nesten uansett haha! Og litt utpå kvelden griller vi før vi tenner bål. Kjempe koselig er det! :) I år tok jeg med meg besteveninnen min Andrea på øya også, og det virket som hun koste seg og det tyder jo på at vi har det ganske bra! Man føler seg alltid så velkommen der ute, uansett om du kjenner alle eller ingen.♥ Jeg og Andrea hadde bestemt oss for å bade før vi kom dit, og det gjorde vi også, vi var utte i vannet i over en time. Og vi rodde også en liten gummibåt, haha! Har bare noen helt sykt stygge bilder med dårlig kvalitet av det, så det får vi nok holde for oss selv, men gøy det hadde vi! Det skal jeg love deg!
Kameraet ble litt glemt i løpet av dagen, men jeg knipset noen bilder som jeg tenkte å vise: 


Verdensbeste farfar♥

Andrea og jeg satset på å prøve å få til noen brukelige bilder til tross for at vi hadde badet før de ble tatt, haha! De av Andrea ble ihvertfall kjempe fine! ♥ Har jeg ikke fin bestevenn?♥

Hadde dere en fin st.hans?

Pictures: Oslo

 • 23.05.2015 - 00:06

Jeg var nede i sentrum i ste sammen med Andrea, egentlig bare for å ta en tur ut for å få mere ut av dagen. Vi pratet mye slik som vi alltid gjør og som alltid er så koselig. Så kjøpte vi is og tok litt bilder her og der. Hadde ikke med meg kamera i dag, så alle bildene er tatt med iphone og redigert i VSCO. Om du vil se flere bilder så kan du se de andre HER på brukeren min. 

Oslo er så fantastisk når det er fint vær, så gleder meg utrolig mye til å tilbringe mye av sommerferien min her!♥ 

Hva synes du om bildene?

15. - 16.Mai Bilder

 • 16.05.2015 - 17:08

Hei hei dere! ♥ I går begynte jeg dagen min med å dra til Vestby sammen farmor, farfar og søsteren min, Hege. Farfar og farmor skulle se etter noen klær så jeg og Hege ble bare med dem. Det var kjempe hyggelig, det er alltid koselig å tilbringe litt ekstra tid sammen med fantastikse familiemedlemmer som dem. Vi var på Vestbysentret. Det eneste jeg kjøpte var en foundation siden jeg trengte en ny, og i tillegg var den på 25% rabatt så da sparte jeg jo litt penger, så det var jo greit :)
Når jeg kom hjem dro jeg til bogstadveien sammen med Andrea og søsteren hennes, da kjøpte vi noen skikkelig fancy litt harry bukser. Men de var utrolig deilige å ha på. Itilegg var de på tilbud til 200kr i stedenfor 600kr, siden butikken skulle legges ned. Så da gjorde vi et kupp!
Senere på kvelden dro vi ut med noen flere venner for å "feire" natt til 16. mai, slik som mange gjør. Det endte med at vi var med mange venner og ble også kjent med mange andre så det var gøy! 

I dag våknet jeg og Andrea hos meg ca halv ett og lagde pannekaker til frokost ca klokken to så det var jo en grei start på dagen, hehe! Det er alltid koselig å begynne dagen  bra med en så herlig jente♥
Ellers i dag skal jeg bare fikse litt til i morgen, skrubbe kroppen og ta selvbruning og ta hår kur og litt sånn er planen ihvertfall.. 

Bilder fra dagen 10.05.15

 • 10.05.2015 - 21:53

Hei hei! Dette har vært en utrolig bra helg. Jeg har vært med mange venner og kost meg masse. Sovet hos Andrea, sett på film, hørt på mye musiikk og danset. Hatt besøk, lekt mim lek. Og jeg har vært på kino, tenkte å skrive om den i et eget innlegg.  I dag har jeg vært ute å spist på Fridays med Kaija, så var vi ute å gikk en tur siden jeg hadde med meg kameraet mitt, vi gikk bland annet ved birkelunden og akerselva. Alt i alt en generelt bra dag og bra helg!♥
Hva har du gjort i helgen?

♥Mitt nattbord♥

 • 11.02.2015 - 21:55

♥Nattbordet mitt er nå fortiden bare en krakk siden sengen min er så stor akkuratt nå, at jeg faktisk ikke har plass til det jeg egentlig bruker som nattbord. Men jeg fikset litt på rommet mitt i ste, og synes dette ble gankse søtt da. Lyset er et duft lys som lukter vanilje, det er fra Ikea eller rusta. Litt usikker, men slike lys får man kjøpt overalt. Stein hjertet er fra kremeruset, og rosene fikk jeg i går til bursdagen min av to i klassen! ♥En fantastisk kveld!

 • 20.12.2014 - 14:23

På torsdag var jeg ute å tok i bruk ballkjolen min igjen, etter at den har hengt i skapet i nesten ett år! Føler meg som en prinsesse når jeg bruker denne, hehe! Jeg ble spurt om å bli med å kjøre limo og ta bilder etter ballet til noen venner, og selvfølgelig sa jeg ja til det. Det var skikkelig koselig, og jeg fikk noe annet å tenke på som er veldig fint for hodet mitt siden det har skjedd litt mye i det siste. Denne kvelden er virkelig uforglemmelig! Bildene ble litt dårlige siden det var tåkete ute, pluss at sjåføren vår ikke var den beste fotografen, haha! Men han var jævlig morsom og kul ihvertfall! :)Jeg hadde det supert, tusentakk for at dere tok meg med og fikk meg på andre tanker! ♥

 
Bilder fra Frognerparken!

 • 16.10.2014 - 21:41


Igår så var jeg i frognerparken for å gå å skravle litt med Kaija, noe som var kjempe koselig. Det var utrolig koselig å gå der, og jeg fikk samtidig knipset noen bilder siden jeg tok med meg kameraet. 

Bildene ble jo ikke så bra siden det var ganske mørkt ute, men siden de ble så blå synes jeg de var litt fine og koselige alikevel:)

Oslo er en så utrolig fin by, særlig om kvelden! :)

 

Etterhvert så gikk vi til Espresso House nederst i bogstadveien for å få litt varme før vi dro hjem! ♥ Det var en super kveld med min besteveninne! 
Hva liker du å gjøre på høstdagene?

Bildedryss fra de to siste dagene

 • 24.07.2014 - 17:15

Heii

På tirsdag var  jeg på hunderfossen med tanten min, kusinen min, fetter min, og søsteren min. der var kjempe koselig. Det var utrolig varmt så det var litt slitsomt på slutte av dagen, men var bra ihvertfall. Det var utrolig koselig. På kvelden dro vi på en strand, og tok et kveldsbad, der møttes vi mamma og pappa og ble med dem på hytta. og sov der til i går. Da fikk vi besøk av besteforeldrene mine, tanten og onkelen til mamma og barna deres, og tanten og onkelen til pappa. Så etter hvert kom broren min også! Vi spiste og koste oss masse i solen og varmen. Før vi pakket, og da kjørte broren min meg og søsteren min oss til toget så vi fikk tatt det hjem til oslo. Siden mamma og pappa ikke skulle hjem samtidig som oss! :) 
Fine farfar♥

st.hans 2014

 • 25.06.2014 - 20:45

Bading!:)

 • 01.06.2014 - 01:29