15.09.2017

Bildedryss: Harastølen

 • Skrevet 15.09.2017 klokka 10:13
 • Kategori: Bildedryss

31.08.2017

Bildedryss: Foss

 • Skrevet 31.08.2017 klokka 12:09
 • Kategori: Bildedryss

Heiia! 
Jeg har ikke blogget siden jeg kom hit egentlig, rett og slett fordi vi alltid har hatt noe å gjøre hele tiden. Det er så mange nye fjes å bli kjent med, så tiden går jo mye til det.  Ellers begynte vi med linjefag i går, der mitt fag er Fotoreise. I går så øvde vi på blender nede i byen og i dag har vi hatt mer fokus på lukkertid. Mens i dag har vi vært å tatt bilder ved en foss ved høyskolen i Sogndal. Det var skikkelig fint der, så der var det mange muligheter for gode bilder. Tenkte å vise noen av bildene jeg tok. Det er ikke de beste, men øvelse gjør jo mester. 

01.10.2016

Lately on Instagram

 • Skrevet 01.10.2016 klokka 10:54
 • Kategori: Bildedryss

Hei dere, og god morgen!♥

Nå har jeg akkurat våknet, og skal til å lage meg litt frokost og så fikse alt klart før jeg reiser. I dag går nemlig turen til Fredrikstad. Jeg gleder meg skikkelig, det skal bli en jentetur, sammen med Thea og Maiken, så dette blir nok bra. Vi skal bare sove over til søndag, men likevel så tror jeg det blir koselig siden vi får jo en del timer der. Vi skal ut å spise å gå litt rundt i byen, også i kveld så skal vi på Dekk-kro, så det bli veldig spennende! Kommer til å vlogge litt over snapchat (idaktblogg98) så det er bare å følge med der, så får vi se om det blir en video her eller ikke. Tar ihvertfall med kamera for å knipse litt bilder. Vi snakkes når jeg har ankommet Fredrikstad! 


Selvom jeg har vært alt for lite aktiv her på bloggen, har jeg klart å være veldig aktiv på instagram. Så jeg tenkte å gå igjenom det jeg "lately" har postet.
Jeg heter foresten "idaktonning" på instagram, og dere finner meg HER


Det er jo ikke alltid så mye å fortelle om bilder, for et bilde sier jo mer enn tusen ord, eller hva? Det er ihvertfall litt hverdagslige bilder, det synes kanskje at jeg er glad i hunder? Det øverste bilde er hunden til artisten Solguden faktisk, og det nederste er bilde fra når Amor var liten. Også litt bilder fra tre fester jeg var på, to hjemme fester med noen jenter fra bussen og en jævlig bra revy fest på Edvard Munch Vgs. 


Mer hund. Og ellers bilder fra når familien var på Spitsbergseter, noe vi gjør hvert år.  Fjelltur, god mat, drinker og bading! Mys♥

Klassen var på tur ved et vann, og ellers fridays date med Julie og jobbing på Findings Festivalen! 

Mer festligheter, og litt bilder fra Spania, når jeg var der med Julie i slutten av sommerferien♥

Er så gøy å se tilbake på bilder, og nå har jeg jo fått delt litt med dere om hva som har skjedd mens jeg har vært borte. 
Q: Hva har du brukt de siste ukene på?

05.04.2016

min bucket list

 • Skrevet 05.04.2016 klokka 15:06
 • Kategori: Bildedryss











Hva vil du gjøre før du dør?

01.03.2016

through my phone - februar

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 20:58
 • Kategori: Bildedryss


Snapchat ♥


Bursdag ♥

Passing av hund ♥


Bursdag og valentinesday ♥

Fotokurs ♥

16.02.2016

18års feiring - bilder

 • Skrevet 16.02.2016 klokka 21:45
 • Kategori: Bildedryss










På fredag feiret jeg 18års dagen min sammen med noen venner. Koste meg skikkelig. Ble ikke veldig mange bilder. Men tenkte å vise hvordan det så ut, så kanskje noen andre får litt inspirasjon til hvordan man kan pynte. Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd med hvordan det ble til slutt. Og feiringen var også veldig bra. Dagen etter ble det familie bursdag, da var jeg ganske sliten etter dagen før, men var koselig å se igjen familie medlemmer som jeg ellers ikke ser så ofte.  Søndag var det jo valentinesday, da var jeg først på kamp, og så Vif fotball mot VIF hockey sammen med noen av russejentene. Og senere på kvelden var jeg på bowling sammen med noen venner, og fridays til slutt. Alt i alt en veldig bra kveld, og en veldig  bra helg!♥

02.02.2016

Old, but gold

 • Skrevet 02.02.2016 klokka 22:26
 • Kategori: Bildedryss

Så sykt typisk overskrift, men samme det. Driver å ser igjennom litt gamle bilder så tenkte å dele noen. Føler jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig i mens jeg venter på inspirasjonen og slikt. Men i dag har det vært en ganske bra dag. 
















17.10.2015

THROUGH MY PHONE

 • Skrevet 17.10.2015 klokka 14:05
 • Kategori: Bildedryss

Hei fininger!
Fikk bare lyst til å blogge litt å gå igjennom litt bilder jeg har tatt igjennom mobilen min, så tenkte jeg bare kunne poste noen. På den måten kan jo du som leser dette se litt hvordan hverdagen min er da, på en måte.. Mange av bildene ligger ute på VSCO, så om du vil se flere bilder jeg legger ut kan du trykke HER! 













♥♥♥♥♥♥♥


Ha en fin dag dere!











 

07.10.2015

Pizza på fjellet

 • Skrevet 07.10.2015 klokka 18:58
 • Kategori: Bildedryss

Del 2 - Høstferien 2015

Når vi var i Florø i ferien tok vi veien innom Svelgen også, der kjøpte vi oss en pizza og kjørte opp på fjellet, for der hadde vi tenkt å sitte å spise den, og nyte utsikten.. Men det blåste litt vel mye, så vi fikk knipset noen bilder, før vi gikk ned fra fjellet og kjørte til en kompis i stedenfor, men han bor ganske langt oppe da såå.. Ble vel bare nesten det samme, haha! Men koselig ble det ihvertfall :)














26.07.2015

Bildedryss - Hytta

 • Skrevet 26.07.2015 klokka 15:11
 • Kategori: Bildedryss













24.06.2015

St.Hans aften

 • Skrevet 24.06.2015 klokka 11:13
 • Kategori: Bildedryss

Hei hei dere!♥
Hadde dere en fin st.hans aften i går? Vet at flere var ute å grillet og tente bål med venner eller familie, og det er jo bare kjempe koselig. Vi har en tradisjon i familien at vi altid er på øya, siden tanten og onkelen min (egentlig pappa sin) har en egen øy med en hytte på ute ved sandvika. Øyen er kjempe koselig å være på og vi har alltid vært der når vi har vært små og alltid feiret st.hans der med hele familien. Vi pleier å bade om temperaturen og været sier ja til det, eller om du er som meg så bader vi nesten uansett haha! Og litt utpå kvelden griller vi før vi tenner bål. Kjempe koselig er det! :) I år tok jeg med meg besteveninnen min Andrea på øya også, og det virket som hun koste seg og det tyder jo på at vi har det ganske bra! Man føler seg alltid så velkommen der ute, uansett om du kjenner alle eller ingen.♥ Jeg og Andrea hadde bestemt oss for å bade før vi kom dit, og det gjorde vi også, vi var utte i vannet i over en time. Og vi rodde også en liten gummibåt, haha! Har bare noen helt sykt stygge bilder med dårlig kvalitet av det, så det får vi nok holde for oss selv, men gøy det hadde vi! Det skal jeg love deg!
Kameraet ble litt glemt i løpet av dagen, men jeg knipset noen bilder som jeg tenkte å vise: 


Verdensbeste farfar♥

Andrea og jeg satset på å prøve å få til noen brukelige bilder til tross for at vi hadde badet før de ble tatt, haha! De av Andrea ble ihvertfall kjempe fine! ♥ Har jeg ikke fin bestevenn?♥





Hadde dere en fin st.hans?

23.05.2015

Pictures: Oslo

 • Skrevet 23.05.2015 klokka 00:06
 • Kategori: Bildedryss

Jeg var nede i sentrum i ste sammen med Andrea, egentlig bare for å ta en tur ut for å få mere ut av dagen. Vi pratet mye slik som vi alltid gjør og som alltid er så koselig. Så kjøpte vi is og tok litt bilder her og der. Hadde ikke med meg kamera i dag, så alle bildene er tatt med iphone og redigert i VSCO. Om du vil se flere bilder så kan du se de andre HER på brukeren min. 

Oslo er så fantastisk når det er fint vær, så gleder meg utrolig mye til å tilbringe mye av sommerferien min her!♥ 

Hva synes du om bildene?

16.05.2015

15. - 16.Mai Bilder

 • Skrevet 16.05.2015 klokka 17:08
 • Kategori: Bildedryss

Hei hei dere! ♥ I går begynte jeg dagen min med å dra til Vestby sammen farmor, farfar og søsteren min, Hege. Farfar og farmor skulle se etter noen klær så jeg og Hege ble bare med dem. Det var kjempe hyggelig, det er alltid koselig å tilbringe litt ekstra tid sammen med fantastikse familiemedlemmer som dem. Vi var på Vestbysentret. Det eneste jeg kjøpte var en foundation siden jeg trengte en ny, og i tillegg var den på 25% rabatt så da sparte jeg jo litt penger, så det var jo greit :)
Når jeg kom hjem dro jeg til bogstadveien sammen med Andrea og søsteren hennes, da kjøpte vi noen skikkelig fancy litt harry bukser. Men de var utrolig deilige å ha på. Itilegg var de på tilbud til 200kr i stedenfor 600kr, siden butikken skulle legges ned. Så da gjorde vi et kupp!
Senere på kvelden dro vi ut med noen flere venner for å "feire" natt til 16. mai, slik som mange gjør. Det endte med at vi var med mange venner og ble også kjent med mange andre så det var gøy! 

I dag våknet jeg og Andrea hos meg ca halv ett og lagde pannekaker til frokost ca klokken to så det var jo en grei start på dagen, hehe! Det er alltid koselig å begynne dagen  bra med en så herlig jente♥
Ellers i dag skal jeg bare fikse litt til i morgen, skrubbe kroppen og ta selvbruning og ta hår kur og litt sånn er planen ihvertfall.. 









10.05.2015

Bilder fra dagen 10.05.15

 • Skrevet 10.05.2015 klokka 21:53
 • Kategori: Bildedryss

Hei hei! Dette har vært en utrolig bra helg. Jeg har vært med mange venner og kost meg masse. Sovet hos Andrea, sett på film, hørt på mye musiikk og danset. Hatt besøk, lekt mim lek. Og jeg har vært på kino, tenkte å skrive om den i et eget innlegg.  I dag har jeg vært ute å spist på Fridays med Kaija, så var vi ute å gikk en tur siden jeg hadde med meg kameraet mitt, vi gikk bland annet ved birkelunden og akerselva. Alt i alt en generelt bra dag og bra helg!♥








Hva har du gjort i helgen?

11.02.2015

♥Mitt nattbord♥

 • Skrevet 11.02.2015 klokka 21:55
 • Kategori: Bildedryss

♥Nattbordet mitt er nå fortiden bare en krakk siden sengen min er så stor akkuratt nå, at jeg faktisk ikke har plass til det jeg egentlig bruker som nattbord. Men jeg fikset litt på rommet mitt i ste, og synes dette ble gankse søtt da. Lyset er et duft lys som lukter vanilje, det er fra Ikea eller rusta. Litt usikker, men slike lys får man kjøpt overalt. Stein hjertet er fra kremeruset, og rosene fikk jeg i går til bursdagen min av to i klassen! ♥











20.12.2014

En fantastisk kveld!

 • Skrevet 20.12.2014 klokka 14:23
 • Kategori: Bildedryss

På torsdag var jeg ute å tok i bruk ballkjolen min igjen, etter at den har hengt i skapet i nesten ett år! Føler meg som en prinsesse når jeg bruker denne, hehe! Jeg ble spurt om å bli med å kjøre limo og ta bilder etter ballet til noen venner, og selvfølgelig sa jeg ja til det. Det var skikkelig koselig, og jeg fikk noe annet å tenke på som er veldig fint for hodet mitt siden det har skjedd litt mye i det siste. Denne kvelden er virkelig uforglemmelig! Bildene ble litt dårlige siden det var tåkete ute, pluss at sjåføren vår ikke var den beste fotografen, haha! Men han var jævlig morsom og kul ihvertfall! :)















Jeg hadde det supert, tusentakk for at dere tok meg med og fikk meg på andre tanker! ♥

 








16.10.2014

Bilder fra Frognerparken!

 • Skrevet 16.10.2014 klokka 21:41
 • Kategori: Bildedryss


Igår så var jeg i frognerparken for å gå å skravle litt med Kaija, noe som var kjempe koselig. Det var utrolig koselig å gå der, og jeg fikk samtidig knipset noen bilder siden jeg tok med meg kameraet. 

Bildene ble jo ikke så bra siden det var ganske mørkt ute, men siden de ble så blå synes jeg de var litt fine og koselige alikevel:)





Oslo er en så utrolig fin by, særlig om kvelden! :)

 

Etterhvert så gikk vi til Espresso House nederst i bogstadveien for å få litt varme før vi dro hjem! ♥ Det var en super kveld med min besteveninne! 




Hva liker du å gjøre på høstdagene?

24.07.2014

Bildedryss fra de to siste dagene

 • Skrevet 24.07.2014 klokka 17:15
 • Kategori: Bildedryss

Heii

På tirsdag var  jeg på hunderfossen med tanten min, kusinen min, fetter min, og søsteren min. der var kjempe koselig. Det var utrolig varmt så det var litt slitsomt på slutte av dagen, men var bra ihvertfall. Det var utrolig koselig. På kvelden dro vi på en strand, og tok et kveldsbad, der møttes vi mamma og pappa og ble med dem på hytta. og sov der til i går. Da fikk vi besøk av besteforeldrene mine, tanten og onkelen til mamma og barna deres, og tanten og onkelen til pappa. Så etter hvert kom broren min også! Vi spiste og koste oss masse i solen og varmen. Før vi pakket, og da kjørte broren min meg og søsteren min oss til toget så vi fikk tatt det hjem til oslo. Siden mamma og pappa ikke skulle hjem samtidig som oss! :) 




Fine farfar♥





25.06.2014

st.hans 2014

 • Skrevet 25.06.2014 klokka 20:45
 • Kategori: Bildedryss

















01.06.2014

Bading!:)

 • Skrevet 01.06.2014 klokka 01:29
 • Kategori: Bildedryss

 

























05.02.2014

#teenagerposts

 • Skrevet 05.02.2014 klokka 15:40
 • Kategori: Bildedryss


















01.11.2013

TaMegTilbake...

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 16:37
 • Kategori: Bildedryss



















18.10.2013

Høst bilder fra hytten

 • Skrevet 18.10.2013 klokka 15:45
 • Kategori: Bildedryss











Hva synes du om bildene? 





29.09.2013

Høst bilder

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 19:11
 • Kategori: Bildedryss






Hva synes du om bildene?

04.09.2013

Instagram bilder fra August

 • Skrevet 04.09.2013 klokka 20:20
 • Kategori: Bildedryss

Da var August også over og vi er inne i den første høst måneden. Så da er det bare å vinke hade til sommeren, og telle ned dager til høstferien!  

1. Litt bilder fra London 2. Meg i LondonEye. 3.NorwayCup 4. VictoriaSecret (ELSK) 5. Starbucks
6. Bursdags Outfit 7. meg hehehe 8. en outfit fra måneden, på en litt kaldere dag. 9. Her hadde jeg krøllet håret mitt. 10. Meg (igjen)
11. ♥ @Bedrehalvdel ∞ 12. En deilig søndagsFrokost (tror det var søndag) 13. Var på akerbrygge en dag 14. Blogg-bilde 


Denne måneden har gått til å begynne på skolen, og skolearbeid, vært med familie og venner! Det har alt i alt vært en bra måned. Har kost meg masse, det eneste som er synd er at skolen har begynt, men ferien kan jo ikke vare for altid, desverre.. Vi får bare gjøre det beste ut av det på skolen, så går nok ting bra! :) 

Håper alle har hatt en fin August! ♥ ♥

18.08.2013

Instagram bilder: Juli

 • Skrevet 18.08.2013 klokka 13:27
 • Kategori: Bildedryss

Nå har jeg plukket ut noen bilder jeg hadde lagt ut på instagram i løpet av juli. Det var en god del bilder. Men valgte noen som jeg likte best. Så si alle bildene er fra feriene jeg har vært på da, men uansett her er bildene: 

1 - Starbucks med Maiken 2 - Valtos 3 - Meg i parga 4 - En outfit jeg hadde i Parga 5- Siste kvelden i Parga fra en strand der. 
6 - "bildet alle tar" haha, fra parga 7 - bassenget der jeg som oftest var. 8 - Hellas ovenifra. på vei hjem :( 9- Bildet er tatt da jeg var i frognerparken med Paula, Maiken og Tuva. 10 - billetten til London.
11 - Meg foran LondonEye 12 - Shopping 13 - Mer shopping 14 - Meg på hotellrommet i London 15 - Hege, Malin og meg, da vi var oppe i LondonEye.  

10.08.2013

Litt mer London

 • Skrevet 10.08.2013 klokka 21:06
 • Kategori: Bildedryss

Nå tenker jeg at det kanskje begynner å bli kjedelig med bare london bilder, så nå er jeg nesten ferdig. Tenker at jeg poster noen få bilder til nå. så er jeg ferdig. For denne uken ihvertfall. haha! :)
Spiste sushi i London, på wasabi, det var kjempe godt! Så gjør ikke noe om vi får det til Norge!   Det jeg mangler å poste fra london er noen bilder fra woxmuseumet, og en video ;) følg med!


















18.07.2013

Watermelon

 • Skrevet 18.07.2013 klokka 15:05
 • Kategori: Bildedryss





07.07.2013

Instagram bilder: Juni

 • Skrevet 07.07.2013 klokka 13:37
 • Kategori: Bildedryss


1 Pakket til Tyskland med trinnet. 2) En av konsentrasjonsleirene i Berlin. 3) Bilde av meg og fire av jentene fra trinnet. Bilde fra Berlin. 4. Starbucks i Berlin 5. Maiken og meg sammen med buss-sjåføren vi hadde på Berlin turen vår. 
6. Madelen, Nathalie, Maiken og meg i den kule bilen til faren til Maiken. kjørte litt rundt en av de siste dagene på skolen. 7. knipset noen bilder i skogen, med søstra mi. 8. et anntrekk med nye klær. 9. bilde fra konfleri  10. Meg, Maiken, Tuva og Nathalie på konfleir.
11. Maiken, Meg, Karoline, og Caroline på Tusenfryd, nest siste skole dag. 12. Meg siste skole dag, på vei til kiel. 13. Meg shopper i kiel. 14. meg i sverige 15. og bare et bilde fra instagrammen min.


 Siden jeg har hatt litt problemer med redigeringen osv.. men fikk lastet opp en video i går. skal jeg prøve å filme juni favorittene på nytt. Har filmet den over 4 ganger nå, desverre.. :/

09.06.2013

de små hvite

 • Skrevet 09.06.2013 klokka 22:46
 • Kategori: Bildedryss















02.06.2013

Instagram bilder: Mai

 • Skrevet 02.06.2013 klokka 18:15
 • Kategori: Bildedryss

Her er noen av mine post på instagram fra Mai:

♥ Hello Kitty vann ♥ Møtte Ariel ♥ Møtte Charlotta ♥ Meg og Malin i bursdagen til onkel ♥ Maiken og meg ♥
♥Fukt og smoothie ♥ Malin og meg på tusenfryd ♥ Møtte Lauretta og Erik ♥ Instarape av Karoline, følg hun ♥ Så et bilde av meg♥

28.05.2013

LOVE

 • Skrevet 28.05.2013 klokka 21:01
 • Kategori: Bildedryss



20.05.2013

Bilder fra helgen

 • Skrevet 20.05.2013 klokka 21:15
 • Kategori: Bildedryss

















Hva synes du om bildene?




03.05.2013

Trying to forget someone you love..

 • Skrevet 03.05.2013 klokka 20:53
 • Kategori: Bildedryss



02.05.2013

Just me?

 • Skrevet 02.05.2013 klokka 23:07
 • Kategori: Bildedryss



02.05.2013

Instagram bilder: April

 • Skrevet 02.05.2013 klokka 08:08
 • Kategori: Bildedryss


1. Shææsten min 2. Frokosten min 3. Nedtelling 4. Frukt (var drit god) 5. Byen (bieber-dag) med Helene, Michelle, Sara, meg (på bildet), Maiken og Rikke
6. <3                        7.  Bilde fra konserten 8. Bilde fra konserten. 9. FRUKT (druer in my ♥) 10. Meg
11. Meg, Madde, Maiken i byen 12. Shæsten min igjen 13. En outfit fra april 14. et bilde fra shooten. 

Innlegget med bilder fra Mars finner dere HER 
Instagrammen min finner dere her! 
Hva er din instagram? 

01.05.2013

bondegård-dag

 • Skrevet 01.05.2013 klokka 16:28
 • Kategori: Bildedryss


Endelig er det mai, har gledet meg kjempe masse til mai, da er det ikke lenge til juni, sommer, ferie og null lekser og null skole. Gleder meg sykt mye til det. 
Siden det er 1.mai i dag så "feirer" vi arbeidernes dag og har en fri dag, noe som ikke gjør meg noen ting. Selvom onsdagen er den beste skoledagen hos oss da. 
I dag skulle jeg egentlig møte en som heter Johannes, men har ikke fått tak i han, så da ble jeg med familien på ekeber på bondegården der. Vi var der mest for tantebarnet mitt da, hun er så utrolig søt. Skulle gjerne vist dere bilde av hun, men vil ikke legge ut noe når ikke er sikker på hvem som ser på bloggen min. 
Men har tatt litt bilder jeg kan vise dere også da: 




Hva har du gjort i dag?








29.04.2013

Litt bilder.

 • Skrevet 29.04.2013 klokka 20:29
 • Kategori: Bildedryss

Har ikke blogget sånn super masse de to siste ukene, det er fordi det har vært mye skole og da jeg har hatt "fri" fra skole arbeidet har jeg vært ute eller drevet med andre ting. Dette er bare bilder med kameraet da. Har jo mange på mobilen også, men dropper  de nå. 



Så er det bilder fra helgen; Da var Maiken alene store deler av kvelden og hun lurte på om jeg og Madde ville være hos hun, så da var vi hos hun i helgen. På fredagen lagde vi taco og så titanic, før vi gikk ut å møtte Andrei og Alex.  Ellers har vi bare vært litt i byen og møtt litt andre folk, og kost oss inne. Det har vært en ganske kul helg. Liker når jeg alltid har noe å gjøre. Elsker å fylle opp helgene, istedenfor å bare sitte hjemme og gjøre ingenting.  Så det har vært en bra helg og bra dager som dere så på bildene. Har møtt mange nye folk også, kjempe koselig!

Enten så lager jeg et innlegg eller en video med de siste innkjøpene, bl.a. bikbok innkjøpene.

Hva synes du om bildene?


10.04.2013

maybe i leave, because you never asked me to stay

 • Skrevet 10.04.2013 klokka 21:00
 • Kategori: Bildedryss




03.04.2013

true words

 • Skrevet 03.04.2013 klokka 21:56
 • Kategori: Bildedryss



01.04.2013

Instagram bilder: Mars

 • Skrevet 01.04.2013 klokka 18:52
 • Kategori: Bildedryss


1. kjøpte JC - elsker de. 2. drinkene jeg og Paula lagde. 3. bursdags outfit. 4. "photoshoot" med de herligste jentene. 5. et av mine nye deksler. 
6. en av de mange smoothiene jeg har laget og drukket. 7.Mcern date med Madelen. 8. Min knæsj rosa gips jeg har. 9. meg.
 

Det var noen av mine instagram bilder fra mars. Så der fikk dere et innblikk i min mars. Nå skal jeg spille inn video til dere!
Min instagram finner dere HER.

Hva er din instagram? 

21.03.2013

Man vet aldrig vad som vantar runt nasta krok.

 • Skrevet 21.03.2013 klokka 19:31
 • Kategori: Bildedryss









14.03.2013

Just a picture; B&W

 • Skrevet 14.03.2013 klokka 19:29
 • Kategori: Bildedryss



Dagen har gått til Messe på Lillestrøm! Var ganske greit det egentlig, men ble litt slitsomt og kjedelig i lengden siden vi sto på på en stand i mange timer. (er ikke sikker på hvor mange) Etter dommerne hadde gått rundt i noen timer og sett på de ulike standene hadde de blitt enige om vinnere. Og da ble det utdeling og rydding. Så måtte vi forte oss til toget. Og da måtte jeg sykt på do, haha! Også rakk vi ikkke toget vi måtte stresse til, så da fikk jeg gått å vekslet penger, så gått på do. Og så hadde folka fra skolen blitt bordet og gått til en annen perong. Men vi fant dem. Og vi fikk tatt et tog til Oslo S.  Derfra t-banen hjem, og var ikke hjem før 16.30-tiden. Og var da veldig sliten. Siden jeg kom hjem har jeg bare slappet av og spist middag! 
Nå blir det Cæsar, og mer slappfisk-kveld før jeg finner frem klær til i morgen. Da blir det sjøskolen! Blir sikkert intressant det, ja! Skal prøve å legge meg tidlig! ;*

-Var du på Messen på Lillestrøm? 

09.10.2012

Red with white dots

 • Skrevet 09.10.2012 klokka 20:17
 • Kategori: Bildedryss






-Hva synes du om bildene?
-Har du et forsalg til et tema eller en ting jeg kan ta bilde av ?






08.10.2012

Never give up someone you can`t go a day without thinking about.

 • Skrevet 08.10.2012 klokka 21:58
 • Kategori: Bildedryss



-BLogges, IDa

hits