hits

Siste dag i Oslo

  • 28.08.2017 - 16:13

God morgen dere!♥
Det er helt sykt å tenke på at jeg kun har i dag igjen i Oslo. I morgen tidlig reiser jeg, og blir borte i flere uker og måneder. Det blir rart, spennende og sikkert litt skummelt og komme til et helt nytt sted, og skulle bo der i nesten et helt år. Men jeg gleder meg veldig, jeg tror det skal bli veldig bra, og jeg skal gjøre alt for at det blir det. Planen for dagen er å pakke litt i bilen, så det ikke blir så mye i morgen tidlig, og gå over alt, slik at jeg ikke har glemt noe. Også skal jeg ut på byen med en veninne, for å ha en koselig kveld før jeg drar. 
I går hadde vi en liten "avskjeds" middag, vi var ute å spiste på en resturant som heter "fjøla" som ligger inne på Østbanehallen i Oslo. Verdt å ta turen innom der. Eplemosten jeg drakk var meget god. I forigårs var jeg hos en kompis og fikk verdens fineste avskjedsgave. Det er så utrolig hyggelig når folk viser at de bryr seg. Blir så glad. Men må ærlig innrømme at det å si hade til venner jeg skal reise fra, det var mye vanskeligere enn det jeg hadde trodd. Men det er godt å tenke på at det kun er 7uker til første ferie. Dette skal gå bra!  Nå må jeg begynne på gjøremåls listen min - blogges!

En morgen med søtsug

  • 02.08.2017 - 10:30

Hei, og god morgen dere! ♥
Tenk at det allerede er August, tiden går så utrolig fort. Og nå er det under en måned til jeg flytter, hvor sykt er ikke det? Jeg gleder meg veldig, selvom jeg gruer meg litt også. I løpet av denne måneden så skal jeg gjøre mye gøy, så tror dette blir en bra måned. Akkurat nå sitter jeg på jobb, har akkurat åpnet butikken så nå er det ingen mennesker på sentret, bortsett fra noen arbeidere som jobber i taket utenfor. Litt irriterende at de må jobbe akkurat utenfor butikken jeg jobber i, for da hører man ikke musikken her inne, og de skremmer jo bort kundene. I dag skal jeg jobbe til kl 16, så da blir det nok til at vi snakkes senere i dag. 
Det er nemmelig sånn at når jeg har sen vakt, så stenger jeg kl 21, og er hjemme mellom 21.30 og 22.00, og da orker jeg ikke å blogge noe for da er jeg så sliten at jeg reiser hjem, spiser og så legger jeg meg.  I dag hadde jeg så sinnsykt søtsug på morningen, så det ble til at jeg tok med meg saft istedenfor vann, som jeg pleier til jobben. Og nå har jeg allerede drukket opp ca halve flasken, og jeg som har så sykt liten blære også. Haha! Dette kan bli interesant, siden jeg ikke har mulighet til å gå på do når jeg jobber alene. Etterpå skal jeg gjøre noe jeg har gledet meg til veldig lenge, så tror vi bare prates da.
Ha en fin dag dere! ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2xU

  • 12.12.2016 - 19:48

 

Vært å testet min nye trenings tights fra 2xu rundt vannet i dag! Var sykt digg, og den var like deilig som de andre, bortsett fra at denne var litt tynnere. Men den sitter som et skudd da. også var den jo ekstra fin siden den er rosa haha! :) Bestilte den fra Tights.no om noen skulle lure! Til å anbefale!
Liker du 2xU sine tightser?

Et håp om en fantastisk jul!

  • 21.12.2015 - 21:53

Hei hei!♥

Alle de fire lysene er tent og vi vet det ikke er mange dagene igjen til jul. Alle senter og butikker er stappfulle av travle stressende mennesker som forter seg alt dem kan for å kjøpe de siste julegavene, for tiden går utrolig fort nå! I år har jeg vært utrolig treig med julegaver, kjøpte faktisk de siste i dag haha! Så det har vært litt travelt for meg, men men, sånn er det.. 
Og jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg på den store dagen..  Hadde bestilt to kjoler fra nelly som jeg fikk i posten i ste, men den ene likte jeg ikke passformen på og den andre hadde jeg ikke lest godt nok på om str. For den var tydeligvis veldig liten i størrelsen, noe jeg ikke hadde fått med meg, så det var kjempe kjipt så da må jeg sende de inn igjen og bytte de.. Litt kjipt, men men sånn er det.. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har selv bestemt meg for at jeg skal få en kjempe fin jul i år så jeg håper det går som planlagt haha. I fjord og året før satt jeg med kjærlighetssorg så det var jo ikke drit kult,  så i år skal ingenting ødelegge julen. I tilegg skal jeg feire i oslo hos farmor og farfar, noe som jeg ikke har gjort på en stund, så da får jeg feiret med broren min og tantebarnet mitt også! Så det gleder jeg meg veldig masse til! <3<3 
Drar til bestemor og er der noen dager også, noe som blir litt rart siden det blir første julen uten bestefar (<3) Men håper det blir koselig uansett.  

Håper alle dere får en fin tid frem til julen og på julaften<3 Vi snakkes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Liten pause!

  • 23.02.2013 - 10:09

Hei. Nå er jeg hos bestemor, og her har de ikke nett så om jeg skal sjekke noe eller blogge må jeg bruke 3G og det går ganske så sakte. Jeg kan jo gå bort til tanten min da, men det er litt teit å være der og bare drive med pc/mobil. Så jeg tenker heller at det blir postet innlegg når jeg kommer hjem. Kan hende det kommer noen, men da blir det kanskje mobilblogg som blir slettet når jeg kommer hjem. 
Men men.  Dette innlegget skriver jeg torsdag kveld, siden jeg ikke rekker å blogge på fredag, siden jeg drar tidlig.

Har med meg kamera, så skal få tatt masse bilder og kanskje filmet noen videoer! Vi snakkes! ♥ om dere har noe forslag til hva jeg kan ta bilde av eller filme så kom med det, så kan jeg fikse det! :)