hits

Mine headere

  • 30.03.2016 - 20:40

Heisann!
I dag tenkte jeg faktisk å vise dere noen av de headerene jeg har hatt igjennom mine 5år med bloggen. Fant bare noen så tenkte å vise dere de. Det er jo litt gøy å se tilbake på, hehe. Og kanskje du får inspirasjon til din neste header? - Dette var en av de første headerene jeg laget, og jeg husker jeg var skikkelig fornøyd siden jeg tok bilder og klarte å sette samen bildene helt selv, haha! Men hvor bra den ser ut, nei uff det skal jeg ikke en gang si. Men man må jo starte et sted for å bli god.Denne headeren følger med designet om man kan si det slik. Det eneste jeg trengte å gjøre her var å sette inn kodene til bildene jeg skulle ha. Ikke noe mer wow en det. Desinget og oppsettet liker jeg enda. Men skjønner ikke helt hva jeg dreiv med når jeg valgte ut bilder..

Samme tema farger som over, dette var jo favoritter siden de er så lyse og fine. Personlig så synes jeg bildene er drit stygge. Vet ikke helt hva jeg tenkte på den tiden men jaja. Forandring fryder, eller hva? Dette er foresten min orginale farge på håret.  Og nå liker jeg den faktisk litt.. haha. Headeren er ihvertfall ganske enkel og grei. Men det mørke mellomrommet på vestre side burde ikke ha vært der. 


Denne headeren lagde Andrea til meg i fjord, etter vi hadde hatt en photoshoot ute. Husker enda at vi likte lyset så utrolig godt så da måtte vi passe på å få knipset noen bilder til bloggen. haha Vet ikke helt hva jeg synes om bildene, men headeren i seg selv er fin. 

Så er det de to her. Fant ikke det bilde til vestre i stor str så måtte bruke dette. Jeg hadde ikke den headeren så veldig lenge fordi det kunne gi så feil inntrykk selvom headeren var ganske kul og jeg ble fornøyd da jeg laget den. Bildene er fra en photoshoot da jeg sto modell, så det var bilder som skulle brukes til noe, og ikke kun for å "tøffe seg".  Det ble også litt mye farger i headeren, noe som er ganske ulikt mine headere og min blogg. 
Headeren til høyere er den jeg hadde før jeg byttet nå sist. Bildene ble tatt i høst i fjor ?  - også til en skoleoppgave men valgte selføgelig og bruke noen til bloggen. Synes den er veldig enkel og grei. 


Hvilken synes du var finest? 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller den jeg har nå?

Ny Header!

  • 16.05.2015 - 16:47

Hei hei dere, nå har jeg akkuratt byttet headeren på bloggen min. Den jeg har hatt til nå har jeg likt ganske godt men synes at den er veldig høst aktig og nå som det nærmer seg sommer synes jeg ikke den passer så bra. Og siden Andrea var så snill og lagde en ny header til meg, så tenkte jeg å bruke den!:) Ble veldig fornøyd, og den passser ihvertfall bedre enn den jeg har hatt til nå.. Jo nærmere sommeren kommer og når det blir litt bedre vær her i oslo skal jeg ta noen ny bilder som jeg kan bruke til en ny header. så jeg bruker denne i mens ihvertfall. Håper dere også likte den! ♥
Hva synes du om den nye headeren?

Her ser dere den gamle og den nye headeren: 


Ny Header

  • 22.03.2015 - 18:14


Hei hei! ♥
Når jeg byttet designet på bloggen min for to uker siden fant jeg ingen bilder jeg egentlig ville bruke på headeren min. Så da lagde jeg en som jeg skulle bruke i mellom tiden med noen bilder fra en photoshoot, når jeg sto modell for noen på skolen. Jeg synes bildene er kjempe kule. Men siden det kanskje ikke passer seg veldig med den headeren på bloggen min, med tanke på at det er en flaske sprit og en røyk med på bildet. Selvom jeg ikke røyket den, og det bare er vann i flasken kan det missforståes. 

Men nå har jeg fått laget en ny header med bilder som også er tatt veldig nylig. Jeg liker bildene godt og føler de passer mye bedre. Synes headeren ble ganske enkel og fin. Hva synes du? NYTT DESIGN!

  • 17.03.2013 - 17:51

Hei !
Nå har jeg byttet designet på bloggen siden jeg var så lei det jeg hadde. Jeg bruker så si bare design som er laget av en jente som heter Ingvild Aasheim. Hun har en kjempe fin blogg med mange fine lyse bilder. Og hun lager veldig fine lyse design som jeg liker. Så da har jeg skiftet til et nytt design fra henne. Bloggen hennes kan dere se HER. En veldig bra blogg.

Det gamle designet:
(også av Ingvild)


Det nye: 
Q: Hvilket synes du er finest?