hits

Dolly Parton Makeover - Oscar utdeling

 • 09.02.2018 - 11:18


Som nevnt i forige innlegg så hadde vi filmuke og Oscar utdeling i forige uke, der alle trakk hver sin kjendis som vi skulle kle oss ut som. Vi kunne velge å trekke lapp fra 3 ulike bokser, gutt, jente eller unisex. Jeg hadde litt lyst til å trekke gutterolle kun for å få en av banmedlemmene til Kizz, men gikk litt mer "safe" og trakk jenterolle. Jeg trakk Dolly Parton og Outfiten min besto av: Jakke - Wrangler, arvet fra pappa. Body og skinnbukse - Bikbok. Øreringer - Glitter + at jeg farget og tuperte håret mitt helt sinnsykt masse. Og i tilegg, Dolly er jo kjent for sine enorme pupper, så jeg brukte ballonger! haha, det funket helt supert det. Det var til og med flere som ikke skjønte hvordan jeg hadde fått til outfiten min. 


Her ser dere Michelle Obama, Dolly Parton og Kim K + hele internatet mitt. Og under er filmgruppen min.
Husker ikke karakterene til alle, men på skolen var det en god blanding av alt. Alt fra Disney karakterer som Kusco og Ole, Dole og Doffen, til mer seriøse kjendiser som David Beckham, James Bond, Kanye og Donald Trump. Om dere vil se flere bilder så ligger det noen flere på min VSCO profil som er linket her på bloggen. Så om noen av dere som leser vurderer å søke folkehøyskole, eller allerede har gjort det, så må dere være forbredt på mye morro. Her gjelder det å ta med de sykeste karneval plaggene. Du tror kanskje ikke du får bruk for de, men tro meg - det gjør du!

Back to blond

 • 08.02.2018 - 22:22

Heiia!
Forige onsdag så farget jeg håret mitt tilbake til blond. Vi hadde nemmelig filmuke, og skulle avslutte uken med oscar-utdeling der alle skulle være en kjendis. Jeg trakk Dolly Parton noe som egnetlig var veldig gøy, så da tenkte jeg å prøve å dra den litt, og prøve å bli så lik som mulig. Og for å være ærlig så ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Tenkte å vise dere bilder derfra i morgen. 
Jeg farget håret mitt fra brunt til blondt i juni, og har vært brunette siden. Brunette/mørk blond, ettersom veldig få mørke farger vil sitte i håret mitt, og håret mitt ofte og veldig fort forandrer farge. Var sinnsykt rart å bli så lys i håret igjen, men nå som jeg har vært slik i en uke, begynner jeg å bli vandt til det. Går en del lillasjampo selvfølgelig. Så er det jeg ønsker meg til burdag, samt hår olje! Haha. Og angående bursdag, jeg fyller 20år på lørdag! Fy som tiden går fort. Det føles jo ut som jeg akkurat ble 18, og feiret den dagen. Men på lørdag skal vi ihvertfall ut og ferie, så det blir gøy. Gleder meg veldig. Også blir det feiring med familien neste helg, da det er vinterferie og jeg skal hjem til Oslo igjen. Så det gleder jeg meg også veldig til siden jeg ikke har sett mange av de på lenge. 

HEMSEDAL

 • 18.01.2018 - 20:27

Heei dere! ♥
I forrige uke så fikk jeg prøvd noe jeg aldri hadde gjort før.  Hele skolen var nemlig på hyttetur på Hemsedal, noe som var utrolig gøy! Jeg fikk prøvd meg på slalåmski, og falt helt for det. Faktisk så mye at jeg ønsker meg eget utstyr sånn at jeg kan stå når jeg vil og så mye jeg vil. Følte meg litt flink da jeg kunne droppe barnebakken og fikk kjøre stolheis og suste ned bakken, haha! Lov å skryte litt. Er jo veldig gøy å få litt mestringsfølelse av noe sånt. Følte liksom veldig på presset da jeg sto der på toppen av barnebakken med 4åringer rundt meg. Men jeg storkoste meg! Vi hadde veldig fine hytter, og spiste god mat på en av resturantene der!

Verdensbeste julesokker!

 • 19.12.2017 - 10:38


Nå har jeg akkurat spist frokost, og nå går jeg rundt å daffer i verdens beste kose-sokker. Fikk disse i går av pappa og elsker de! De er skikkelig myke inni og drit søte med julemønster utenpå.  Nå som det er desember og jul synes jeg det er såpass innafor med julesokker altså. Føler jeg skal bo i disse resten av desember, haha! Dere får tak i de på Cubus foresten.

HYTTETUR - JULAVSLUTNING

 • 18.12.2017 - 15:29

Hei dere!
Siden det snart er juleferie, så skulle alle elevene på skolen dra på hyttetur med sin klasse. Jeg elsker hytteturer, det er så sykt koselig! Og klassen vår er verdensmestere på å kose oss. Det ble tandoori til middag, lussekatter og milkshake i jacuzzien til dessert. Før hjemreise lagde vi hjemmelaget kakao, som var veldig digg etter å ha vært på tur + tomatsuppe til lunsj. 

Long time, no see? 

 • 08.12.2017 - 20:41


I dag er det 8.desember, og bare 8 dager til juleferie! Gleder meg skikkelig masse, det blir så koselig å komme seg til Oslo, for å se på julelysene i Karljohan. I tillegg har jeg tenkt å komme meg ut på skøyter og på skitur med pappa. Også må jeg jo handle inn de siste julegavene før jeg tar ordentlig ferie hehe!♥
Ellers i det siste har det ikke skjedd så mye spennende egentlig, jeg var på juleverksted på onsdag, og i morgen har vi juleverksted på skolen, elev kveld og så blir det en slags "julefeiring" ute siden det er siste helgen før folk begynner å dra hjem. Skolen har nemlig leid en restaurant, med bar og dansegulv i under etasjen. Så tror det kan bli god stemning. Ellers har det gått mye i Netflix og soving i det siste, siden formen ikke har vært helt på topp. Satser på den blir bedre snart ihvertfall.  Nå blir det black list♥

Så lenge varte det... + Gabrielle konsert!

 • 16.11.2017 - 18:40

Når jeg våknet i går, da var snøen omgjort til slaps. Det har regnet en del i dag, så løpet av dagen har så si all snøen på bakken her ute blitt borte. Er det noe jeg ikke er glad i så er det slapsevær. Det er skikkelig guffent når det regner, blåser og er slaps på bakken. I dag har vært en ganske grei dag egentlig. Hoppet over frokosten i dag, slik at jeg kunne sove litt lenger med tanke på at jeg var litt sliten etter søvnmangel og en sen kveld. For i går var vi nemmelig på Gabrielle konsert på meieriet, som er utestedet her. Til tross for at jeg ikke er en skikkelig Gabrielle-fan så synes jeg kvelden var skikkelig velykket og gøy. Det var sykt god stemning, så da ble det mye musikk, sang, alkohol og dans. Så det var tipp topp. Ellers så har vi hatt valgfag i dag, som for min del vil si autogentrening og "fra skrot til skatt" der jeg nå holder på med en krakk og en julegave :) 

Shoutout til Sondre og Elise ;* Hadde blitt glad om noen ville følge de:) (direktelinker)

Snikpik på kalenderen

 • 15.11.2017 - 10:16

God morgen dere! ♥
Her er da en liten snikpik på kalenderen jeg snakket om i går, tenkte det hadde vært gøy å vise dere. Og kanskje noen kan bruke den som egen inspirasjon til en egen kalender eller lignende. Her er ihvertfall noe av det jeg gjord i går, så skal jeg fortsette med flere måneder nå. Bare å komme med tips og tilbakemeldinger eller inspirasjon om du har. Setter pris på det! ♥ Ellers vil jeg ønske dere en fin dag

 

Hvorfor valgte jeg folkehøyskole?

 • 08.10.2017 - 13:27

Det er et spørsmål jeg har fått mange ganger, etter at jeg flyttet til Sogndal. Hva skulle Oslo-jenta på et sted som Sogndal? Dette spørsmålet stilte jeg også meg selv, før jeg dro. Ihvertfall nesten, jeg lurte på hva jeg egentlig skulle så langt bort fra Oslo. Og om jeg var sikker på at det var det rette valget, og noe for meg. Folkehøyskole er noe helt unikt, og noe jeg aldri hadde vært borti før. Jeg visste svært lite om hva det gikk ut på før jeg valgte det, men nå angrer jeg ikke et sekund. 

Hvorfor valgte jeg folkehøyskole?

Jeg valgte folkehøyskole fordi;  Jeg var usikker på hva jeg egentlig ville.  Noe jeg enda er. Jeg er 19 år, ferdig på videregående, og har ikke bestemt meg på hva jeg vil videre i livet. Jeg har noen tanker om hva jeg kunne tenkt meg, men jeg har ikke i nærheten bestemt meg ordentlig. Det hadde jeg ihvertfall ikke for noen måneder tilbake. Når man er så ung er det vel ikke helt normalt og vite hva man vil resten av livet, spør du meg. Om du vet det, så er det supert for deg. Men slik var det altså ikke i mitt tilfelle. Og jeg var heller ikke klar for å starte på ny skole og fortsette med utdanning etter så tøffe år på videregående. Skolegangen min på videregående har vært ganske tøff, og også på andre fronter så jeg trengte en pause fra skole, utdanning, familie, venner og Oslo. Jeg kunne ha jobbet, men da hadde jeg fortsatte i jobben min i klesbutikken, og bodd i Oslo, selvom det var et alternativ ble det altså ikke det. Folkehøyskole fristet mere, jeg ville ha fri fra mye, uten å ta et friår. Så alt dette tilsammen førte til at jeg valgte folkehøyskole. - Og så langt angrer jeg ikke et sekund ihvertfall! 

Bilde er tatt fra hytteturen vår, på værlandet

Øyhopping på Værlandet

 • 03.10.2017 - 21:33

Heiia! ♥ 
Tenkte å fortelle dere litt mer om hva vi gjorde når vi var på værlandet i forige uke med klassen. Det var en skikkelig koselig tur. Vi var på værlandet i 3 dager, og vi var så sykt heldige med været. Hele onsdagen var det sol og sykt varmt, da drev vi med øyhopping. Som vil si at vi syklet fra øy til øy rundt på værlandet og tok bilder. Anbefaler virkelig alle å dra dit. Det er utrolig fin natur og mye fint å se på og oppleve. Sykt hyggelige folk. Folka på landet er bedre en byen, ferdig snakka. 

Har du vært med på øyhopping før?

Nuken løpet!

 • 01.10.2017 - 00:59

Hei dere!
Merker at oppdateringene ikke er de beste her på blogg-fronten. Men skal prøve mitt beste, for jeg har lyst til å oppdatere så både dere, og jeg senere kan se hva dagene brukes på, her på Folkehøyskolen. I dag så hjalp jeg til som frivillig fotograf på Nukenløpet. Nuken er en fjelltopp her i Sogndal. Og internatet jeg bor på heter også Nuken, så det er litt gøy da. Det regnet så si hele tiden, og det var skikkelig sølete, så jeg kan desverre ikke si at jeg er sykt fornøyd med bildene, med tanke på at jeg sto midt i en lyng med søle og vann overalt. Men det var likevel gøy å bidra med noe. Vi skulle til og med få hver vår HellyHansen jakke, for å være med, så det er skikkelig smud. Jeg får den først på mandag da, så da kan jeg vise dere den. Men nå skal jeg legge meg, så blogges vi ♥
Her er litt bilder fra dagen: