hits

GRILLKOS

 • 29.05.2017 - 19:36

Hei fininger!
Helgen har vært så fantastisk bra! Jeg har fått gjort mye, møtt mange venner og stor kost meg i solen. Det er så deilig å ha helg når det er fint vær. Noen av oss jentene var samlet for å grille å kose oss lørdag ettermiddag og kveld, og det var så bra stemning med latter og sang, med duften av ny stekte pølser fra grillen.  Satser på flere fine sommerkvelder som dette!

Processed with VSCO with c1 preset


Se så fine venner jeg har a! ♥ Fine jentegjengen min. Ingen bedre enn de sprudlende jentene der!
Genseren og skjørtet mitt er fra ginatricot om noen skulle lure på det. 
Processed with VSCO with c1 preset

Helgemys!

 • 12.03.2017 - 22:10

Denne helgen har vært kjempe bra! 0 drama, og bare kos sammen med jentene♥ Var som sagt på fest på fredag, og i går i bursdagen til Emilie fra bussen. Emilie ble 18år, så gralla med dagen som var! Bursdagen i går var kjempe kos, det begynte med vors hjemme hos Emilie, før vi dro på Bowling. Og som vanlig så tapte jeg jo haha! Jeg er seriøst verdens dårligste i Bowling. I løpet av en runde kan jeg kanskje klare å få ned 12 kjegler totalt, haha! Men jeg synes det kan være gøy inni mellom da. Jeg tar jo ikke meg selv så høytidelig, så ler det bare bort. Men nå er det vel snart tid for å stelle seg før sengen roper. Kjenner at jeg ikke er helt klar for en ny mandag, og en skole uke, men man får vel bare finne frem smilet og gjøre det beste ut av det.. Eller hva?
Slenger med noen bilder fra i går:


 

De store 18

 • 17.07.2016 - 12:00


Heisann!
I går så var jeg i bursdag til kusinen min som fyller 18år i morgen. Spennende med store tall, hehe! Endelig flere muligheter. Husker når jeg ble 18, synes det var litt spennende haha. Får bestemme mer selv, får dra ut på byen, og kan kjøpe alkoholen selv. Ganske greit det der. haha! Det var vel egentlig bare kult i en uke, om jeg skal være ærlig. 
Været i går var fantastisk, solen varmet skikkelig når vi satt ute å grillet. Ingenting er bedre enn grilling i bra vær om sommeren! Vi fikk gode velkomstdrinker når vi kom, så da ble det selvfølgelig bilde på instagram (idaktonning) ♥ Har foresten laget en snapchat til bloggen/youtube kanalen. Den heter idablogg98. Såå om du vil følge meg der så hadde jeg blitt skikkelig glad for det. Tenkte å bruke den frem til jeg skal reise til Spania, og spesielt når jeg skal reise siden jeg skal dra alene.  Tenkte å oppdatere litt sånn som MakeupMalin gjorde når hun reiste alene :) Hmm.. 

I morgen begynner jeg faktisk å jobbe. Jeg skal jobbe i to uker på jobben til en god veninne av mamma, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal sitte i resepsjon og være kontor dame, hehe! Jeg ønsket å få jobbe i sommerferien med tanke på at jeg ikke hadde så mye planer, og nå får jeg faktisk jobbet, i to uker før jeg drar til Spania! Så tror det blir bra! ♥ Vi BloggeS!

Helgekos

 • 11.10.2015 - 22:25

Heiia!♥
Helgen har gått i ett så jeg har faktisk ikke hatt noe tid til å blogge, så da tenkte jeg å bruke litt tid nå før jeg skal legge meg til å oppsummere litt. På fredag var jeg sammen med Maiken og Tobias som jeg så vidt nevnte i mitt forigje innlegg. Lørdagen gikk til hockey og jentekveld med jentene jeg skal dele russetiden min med. Vi hadde en kjempe koselig kveld sammen med pizza og kos! På kvelden kom Rebecka til meg, så da fikk jeg litt tid med hun også, siden jeg ikke har vært med hun siden før ferien, så det var veldig koselig å se hun igjen ogsåå! Elsker å tilbringe tid med de herlige jentene minee<3 Og i dag fikk jeg muligheten til å tilbringe tid med enda en super jente.. Tok turen til Asker med Kaija for å se enda mere Hockey, uken blir jo ikke komplett uten hockey, i mine øyne ihvertfall.. Selvom det ble tap, var det en utrolig spennende kamp, så turen var absolutt verdt det! Slenger med litt mobilbilder fra jentekvelden: 

Lover innlegg hver dag, til uken som kommer, heh håper jeg klarer å holde det ;) ♥ Nå skal jeg se ferdig okkupert, serien på TV2 før jeg legger meg! Så vi snakkes! 


Bursdagshelg!♥

 • 06.09.2015 - 20:07

Hei fininger!♥

I går tok jeg og Hege toget til Stange der vi ble hentet av mamma og pappa som hadde dratt på hytten på fredag. Og siden vi heller ville være hjemme en dag ekstra tok vi toget opp, før bursdagen. Vi skulle feire kusinen og fetteren min. Kameraet ble med, men knipset ikke så veldig mange bilder siden jeg koste meg så mye med familien!
Etter bursdagen dro vi på hytten og var der til i dag, så nå har jeg kommet hjem og tenkte å gjøre litt styrke før jeg planlegger uken som kommer.. 

Håper dere alle har hatt en fin helg!♥

Selvfølgelig ble det en tur innom Starbucks før vi satte oss på toget.


Hva har du gjort i helgen?

04.09.2015

 • 04.09.2015 - 17:19

Hei hei dere!♥
Endelig er det fredag, som betyr helg! såå deilig! Nå har jeg kommet hjem fa skolen og tatt meg en dusj. så skal jeg snart spise, og fikse meg før jeg fyker ut døren igjen. Vi har nå gym i de siste timene i tillegg til at jeg slutter 15.30 så det er litt kjipt, men det er også litt deilig å begynne helgen med at du har fått trent først. Siden jeg heller ikke rekker å trene etter skolen på fredager, siden trenignsstudioet stenger så tidlig da :/ Men men... Planen i dag er å dra å shoppe litt med Andrea, siden vi ikke rakk alt vi skulle i går. Og så senere på kvelden blir det nok en tur ut med Rebecka tenker jeg. Så dette blir nok en koselig dag tror jeg!♥

Ha en god helg! Hyttetur

 • 28.06.2015 - 19:56

Hei hei dere! Har dere hatt en bra helg?
Denne helgen ble jeg tvunget med på hytten hehe, og jeg er ikke den personen som er størst fan av å være på hytten og i skogen men sånn alt i alt så var det en koselig helg. Jeg har fått solet meg masse ute på terassen min så jeg har fått mer skille enn det jeg hadde før jeg dro. Og i tilegg har vi grillet ute om kvelden og det synes jeg er kjempe koselig! Det er vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle, men jeg tenkte jeg kunne vise noen bilder jeg tok i helgen da! 


Ha en fin kveld!

Sommer i oslo!

 • 06.06.2015 - 13:00


Hei hei alle søte!♥ 

Nå har sommeren begynt å komme på ordentlig i Oslo og det er het fantastisk! I går gikk jeg i sandaler og med en topp med åpen rygg, og det var kjempe deilig jeg frøys bare litt på kvelden i skyggen, men ellers var det bra! Fikk virkelig sommer følelsen da jeg gikk i lettere klær og i tilegg var på Akerbrygge og hørte på musikk siden jeg var med på Fredagspils hos UnitedBloggers! Det var bra stemning mens Julia Adams, Alejandro Fuentes og Sandra Lyng sang fra scenen!♥

Her er en smakebit fra outfiten min fra i går:
Veske - Zara // Sandaler - HM // Bukse - Gina // Topp - BikBok
FRIDAY

 • 22.05.2015 - 17:25


Fredagsfølelsen er virkelig den beste, ingenting slår den.. Bortsett fra sommerferien da selvfølgelig. Men den følelsen jeg får når jeg går fra skolen på en fredag og vet at jeg ikke skal tilbake før om noen dager, den er deilig. Og nå har vi jo også lang helg, så det er ekstra deilig.  

Tentamen som jeg hadde i media i dag gikk faktisk ganske greit, oppgavene var veldig greie og jeg gjorde mitt beste så jeg tror det kommer til å gå ganske bra ihvertfall, så håper på å få en bra karakter. 
Vet ikke helt hva som skjer denne helgen, men skal nok være med litt venner og tilbringe litt tid sammen med søstra mi siden vi er alene. Så det blir koselig. Håper alle får en fin fredag og en bra helg, så snakkes vi!♥


RYDDESØNDAG

 • 26.04.2015 - 16:12

Hei hei på dere!♥
Hva driver dere med på en søndag som denne? Jeg driver å rydder og fikser på rommet mitt. Jeg har det helt forferdelig rotete nå så det trengs virkelig å gjøre noe med dette kaoset. Det er dårlig vær i tilegg, det regner og blåser, så det frister ikke å gå ut. Jeg hadde planlagt å ta meg en joggetur, men det fristet ikke spesielt så jeg tok en treningsøkt i stuen i ste når jeg var alene. Det var kjempe deilig. Høy musikk og rosa treningsklær som får meg i godt humør. 
Treningsøkten i dag gikk på kondis, mage og squats med hopp. Fikk også brukt den nye rockeringen min i dag, det går bare bedre og bedre med den selvom jeg synes det er litt vanskelig siden den er litt stor. Også er det litt vondt siden jeg har navlepiercing, men ellers går det fint. :) 
Har tatt ned litt sommerklær fra loftet også, så nå blir det masse sommeroutfit på meg fremover. Lyse farger er noe jeg virkelig elsker. 
Bukse og topp fra bikbok↓

Hva bruker du søndagen din til?

Iskaldt vann & frukttallerken

 • 17.04.2015 - 23:11

Hei hei dere! 
Håper dere har hatt en bra uke og får en bra helg nå. Uken min har gått veldig fort og har samtidig vært veldig bra. Så si hele uken har jeg kommet hjem fra skolen til ca kl 12, noe som har vært utrolig deilig. Har sluttet tidlig fordi jeg har hatt tentamen og ellers fordi jeg har levert oppgaver ganske fort. Sånn generelt er jeg ganske fornøyd med uken. I tilegg til at jeg føler jeg har gjort mitt beste på skolen, føler jeg det samme utenom også. Jeg har trent hver dag. Ikke alltid like hard trening, men uansett om jeg har en full dag har jeg alltid noen ekstra minutter til trening.  Jeg har fått så sykt mye motivasjon nå, så jeg har trent 1-3 ganger hver dag denne uken, og er veldig fornøyd med det. 

I dag har jeg slappet av hjemme og vært ute med bestevenninen min på en liten shoppingtur i byen, vi tittet litt på de nye klærne som har kommet. Det har kommet så mange fine vår- og sommer farger. Kunne virkelig ønske jeg var rik og kunne kjøpe alt sammen! haha. Kjøpte med meg to plagg, de kommer jeg til å vise dere i morgen!♥

Nå sitter jeg i stuen å drikker iskaldt vann og spiser oppskjært frukt med vaniljekesam, i mens jeg ser på senkveld, og titter litt på we♥it. Det er så masse som inspirerer meg om dagen! Spesielt sommer, festivaler og mat♥


Hvordan er deres fredagskveld?


Rydde- og lekse dag

 • 09.03.2014 - 17:49

Idag har jeg hatt en rydde dag, og nå holder jeg på med norsk fremføring om Det norske språket, det er så utrolig mye og så vanskelgi i tlleg, men men.. Igår var jeg i lørenskog og så hockey kamp med Kaija som var veldig spennende faktsik! :) 
Så senere på kvelden dro jeg på kino med en kompis, hehe ;)  
Ganske kijpt at helgen går så fort, og ukedagene så skakte. Det er så mye å gjøre på skolen nå...  Så da er det bare å jobbe på, så må nesten tilbake til Word arket og fortsette med skrivingen.

Ble gankse fornøyd med rommet mitt, så kommer en video snart tror jeg, sammen med Sminkekolleksjon siden det er veldig etterpurt begge deler! :)

-Vi blogges i morgen ;) 14.12.2013

 • 14.12.2013 - 23:20

Heihei!
Hadde tenkt å ta med meg kameraet mitt ut i dag, siden jeg skulle ut i byen og begynne med litt julegaver! Men da jeg og pappa skulle dra regnet det litt ute, og det var så mye slaps og ikke sånn kjempe bra vær.. så lot det ligge hjemme.. Men jeg filmet en innkjøpsvideo da jeg kom hjem. Så om det er intresant så bare rop ut! Det eneste var julegaver som var sminkerelatert men kan jo hende det er spennende for noen, og at det kan hjelpe om du sliter med hva du skal gi i gave :) 

HVA HAR DU BRUKT DAGEN TIL? 

Fredag & ferie!

 • 27.09.2013 - 23:38

Dere aner ikke hvor glad jeg er nå, for at det er ferie! Elsker ferier, og jeg som er så utrolig lei av skolen i tillegg. I dag har jeg ikke gjort noe spesilet, bare slappet av og laget middag med pappa! Har vært alene med pappa i dag,veldig koselig. Sidne søstra mi er ute på byen siden hun ble 18år i dag. Så gratulerer til hun! Og mamma er hos bestemor..
I morgen skal jeg få prøvd å spilt inn rom-video siden jeg fikk et ønske om det. Er det noen flere ønsker?  Snapshots fra helgen

 • 23.09.2013 - 18:13

Therese, Sara, Karoline og meg

meg og Karoline

meg, Maiken, og Karoline


I helgen har jeg faktisk fått gjort ganske mye og møtt ganske mange.. Har vært på telttur, og sovet hos maiken, vært i byen og på opraen, fått tatt bilder og sett på filmer, og masse mer som alle ikke trenger å få vite, ahha! Vet jo faktisk ikke hvem som leser bloggen min.. Men helgen har jo ihvertfall vært kjempe gøy, og jeg har kost meg enormt mye. Så håper dere også har gjort det! ♥ Blogges i morgen, tenker jeg! :)

September og høst

 • 01.09.2013 - 22:14

Heii!♥

Da var vi inne i september og nå begynner høsten. Jeg liker høsten ganske godt på en måte egentlig, men ikke at det begynner å bli kaldt da. Og nå er det en uke til mindre til høstferie. Og i morgen begynner en ny uke. I morgen skal jeg først til tannlegen, jeg gleder meg litt på en måte. Det er spennende å få høre "resultatene" på en måte, du skjønner det sikkert bare om du er like kul som meg og har regulering. Mehe. I går var jeg på overnatting som var kjempe koselig, mer om det hopper vi over får å si det sånn, hehe! Og i dag har jeg kommet meg hjem og vært på Hockey kamp.  

Tenker jeg spiller inn favoritter video (juli & August) i løpet av uken, sikkert spørsmålsrunde svarene også, om jeg rekker det! :)
Og nå er det heller ikke lenge til jeg skal konfirmeres, faktisk en uke i dag, blir konfirmert på søndag den 8.9.13. Så det blir en viktig dato! Gleder meg og gruer meg! Så denne uken blir det også litt vasking og rydding hjemme, samt å kjøpe inn ting og gjøre klart..!
Men nå tenker jeg å legge meg, snart! Sitter i den rosa kosedressen min og skal til å fjerne sminken! Kan jo ikke bli for sent i dag, med tanke på at jeg ikke har fått veldig mye søvn ellers i dag.  - Natta!


En god start på dagen!

 • 14.07.2013 - 14:32


I dag begynte jeg dagen min med å se ferdig en film fra i går. Og spise en baguett og drikke en herlig jordbær smoothie. Fatastisk!
Nå sitter jeg å pakker, og prøver å finne frem klesplagg som passer sammen. Noe som ikke alltid er like lett, siden jeg ikke må ha med meg for mye. Noe jeg så si alltid gjør. Men det er jo bedre å ha med for mye enn for lite da ;) hehe.. 
hvordan liker du å begynne dine morninger?Konfleir

 • 17.06.2013 - 00:17

Helgen har gått til å ha bært på konfirmasjonsleir med konfirmant gruppen på en slags leir plass midt i skogen langt vekk, eller.. Vi kjørte bare 1-2 timer da. Men det var dårlig dekning der..:/
Vi hadde sånne kirke møter, spiste, Sov og ellers hadde fritid innimellom da vi fikk gjøre det vi ville.:)

Frokost 21.april

 • 21.04.2013 - 09:00


Nå har jeg spist frokost, og nå skal jeg fikse meg, så jeg ikke ser ut som et troll.  Så går vel dagen til å ta litt bilder til bloggen og sånt. Kanskje en tur til byen? Skal også lese litt skole greier, siden vi begynner snart med tentamner osv på skolen.. Vi snakkes i hvertfall senere i dag.
Hva er deres planer for dagen?

God morgen!

 • 23.03.2013 - 13:36

Da har jeg spist frokost og skal nå straks dra ut å handle litt så blir det nok en tur ut når jeg kommer hjem. snakker med dere senere i dag! 
Hva er planene dine