hits

Get ready for festival

 • 30.07.2017 - 21:11

Nå når det er sommerferie er det sykt mange festivaler, og da er det jo veldig gøy å kunne benytte mulighetene man har der til å gjøre noe kult og unikt på sminke fronten synes jeg. Og hva er vel bedre å kjøpe sminke som ser bra ut og er billig? Jeg er ikke en person som bruker glitter og knæsje farger til vanlig, så det å kjøpe sminke til festival på salg synes jeg er helt supert. Makeupmekka har nå salg på festivalsminke, så jeg anbefaler dere å ta en titt på nettsiden deres. Her finner du fult festival kit og løse produkter. Her er noen av de produktene jeg liker best: 

 Skal du på noen festival?

Brows

 • 26.05.2017 - 13:33

Heiia!
Det er flere som har kommentert at jeg har fine bryn og spurt hvordan jeg fikser de. Så tenkte det var greit å vise dere hva jeg bruker siden det er såpass enkelt, og noe alle får til. Jeg har alltid fikset brynene mine selv, og tror nok jeg aldri hadde turt å gått til en salong for å fikse brynene. Bryn er utrolig viktig, og hjelper til med å forme hele ansiktet. Så om jeg ikke er fornøyd med brynene føler jeg at det ødelegger hele looken. 
Jeg har selvfølgelig både gode og dårlige brynsperioder, jeg som alle andre. Men når jeg fikser de gjør jeg alltid det samme, og dette er en metode jeg liker veldig godt. 

Dette er produktene jeg bruker: To ulike speil for å kunne se brynene nærme, og hårene lettere. Det er et forstørret speil og et normalt speil.  Så har jeg en bryns saks, som jeg klipper hårene som er lange med. En kniv som er skjærer bort hår med. Og pinsett som jeg napper hårene med. Tre enkle redskaper for å få fine bryn. I tillegg liker jeg å børste brynene med en spolie som jeg bruker til vanlig for å sikre meg at formen er slik jeg ønsker den. Så fyller jeg bare inn med motsatt ende av pennen, der produket er. Jeg bruker NYX sin micro brow pencil. Elsker den!♥  Dere kan få kjøpt den her! Nå på tilbud!
Hva synes du? Og hvordan fikser du dine bryn?

Vippe-fin

 • 19.01.2017 - 23:04


Heia! 
Dere vet den følelsen av å føle seg sykt fresh både med og uten sminke? Den har jeg om dagen, hvorfor? Jo fordi jeg bruker vippe extensions. Angrer i grunn ikke på at jeg begynte med det, selvom jeg noen ganger skulle ønske jeg kunne klø meg sykt i øynene  da. Jeg har prøvd ulike salonger, men virkelig funnet min favoritt salong. Den ligger på Tøyen i Oslo, bare 5min gange fra t-banen.  Salongen jeg fikser vippene mine hos heter Ekström Heikkilä og hun jeg går til heter Lina og er drit flink, tålmodig og kjempe koselig. Virkelig til å anbefale! 

Link til facebook HER
Link til hjemmeside HER
Link til instagram HER 

Dette er mine helt egne meninger, til deg som kanskje selv vil prøve ut vippe extensions. Jeg har selv ikke opplevd noe ubehagelig ved denne salongen, men en gang tidligere, men det kan bare være en måte jeg reagerte på en av de første gangene. Alle reagerer jo forskjellig, men om man virkelig kan dette og gjør det ordentlig skal det ikke være farlig, og heller ikke slite noe særlig på vippene. Mine vipper ser fortsatt veldig sterke ut får jeg høre, når jeg er å fikser de, så det er jo et bra tegn! Vippene holder også utrolig lenge, men dette kan også variere da! Men ser du etter en bra salong i Oslo som setter på vipper så vet du hvor du burde dra nå. I tillegg har de mange andre beauty behandlinger, f.eks spray tan. Bra behandlinger du blir fornøyd med, til greie priser. 
Jeg er kjempe fornøyd!

Har du prøvd vippe extensions før? 

3 på ønskelisten - BikBok

 • 18.07.2016 - 07:25

Body 199,-  
Lurex topp 179,-
Posh topp 249,-

Se på de fine her! åhh, jeg vil ha alle tre! De er nye i butikk, og jeg har allerede vært å sett på de! Så vi får se hva som skjer, men ønsket å dele de med dere!
Nå skal jeg på jobb, så vi snakkes!♥
 

Tre fine!

 • 14.06.2016 - 12:44

SE på disse nydelige plaggene jeg fant! du finner dem HER, HER og HER 

 

Kylie Lipkit

 • 20.05.2016 - 22:00

Heiia! For noen uker tilbake fikk jeg og søsteren min en pakke i posten. Og i den lå nemmelig fire lipkit vi hadde bestilt. En skikkelig hverdagsglede, det å få pakker i posten. Vi hadde gledet oss veldig til å teste de ut. Ble veldig fornøyd med den ene fargen, men synes de er litt oppskrytt for å være helt ærlig. Man kan få noe som funker like bra til en billigere farge. Men det er gøy å ha prøvd, og gøy å ha i kolleksjonen. 

 

CHIT CHAT - GRWM

 • 26.03.2016 - 20:07

Hei hei dere!

Det er lenge siden jeg har postet en video, så i dag ble jeg ferdig med å redigere en GRWM sminkevideo så da tenkte jeg det var greit å poste den. Filmet den for noen uker siden, så har gjort om en del på sminke rutinene mine osv. Men en video er bedre enn ingen video, eller hva? 
Håper dere liker den! Har du forslag til andre videoer, så gjerne kom med det!♥

Q: Hvilke videoer liker du å se/vil du jeg skal lage?

 

New in - Makeupmekka

 • 25.03.2016 - 16:07

Heisann! 
I forigje uke bestilte jeg meg en pakke fra Makeupmekka med litt sminke som jeg hadde lyst til å teste. Det var en ferdig påskepakke jeg valgte meg. Jeg fant ikke den pakken nå, så regner med den er utsolgt og at den ikke kommer tilbake siden det var en "påskepakke". (DENNE  er forresten ganske lik)
Men jeg skal linke alt jeg finner av produkter under bildene. Det var noe jeg visste var bra og andre ting jeg bare hadde lyst til å teste fordi det virket bra. Og så fikk jeg jo med litt ekstra stæsj med da. haha. Kannskje ikke noe jeg selv ville valgt, men man vet jo aldri. Kanskje det blir en favoritt? Og det er jo alltid gøy å teste nye produkter! 

FACE CREAM CONTOUR PALETTE - LIGHT 
Dette hadde jeg testet fra før og den er en favoritt hos meg. Denne ga jeg også bort i julegave til en veninne og hun er også fornøyd med denne. Så denne er virkelig verdt å teste ut om du ønsker et contour palett! Den er på salg til 99kr nå. Den koster til vanlig 199kr som heller ikke er en dårlig pris. 
Dere finner det HER
3 Mascaraer. 
Disse var alle nye for meg. Den i midten ligner veldig på en jeg har fra før, men de er ikke like. Jeg har testet alle så vidt. Og d er greie de, ikke no å tape. Men jeg liker å teste mascarar litt mer før jeg vet om det er en favoritt. Men vippene så bra ut og jeg fikk komplimenter når jeg brukte de så det er jo ihvertfall positivt. Da brukte jeg en kompinasjon av de to nederste. 

1 - 5XL VOLUME MASCARA, FALSE LASHES EFFECT  - HER 99,- 
2 - ULTRA LENGTH WATER RESISTANT FIBRE MASCARA  - HER 99,-
3 - FAMOUS MEGA VOLUME MASCARA - HER 99,- 

HER finner dere en pakke med alle mascaraene + litt mer til 299,-  eller kunn de tre mascaraene til 199,- HER 


COUNTOUR & CHEEK CREAM PALETTE - WONDERFUL  (bakerst venstre) HER  50,-
WONDERCHEEKS - MATTE BRONZER SHIMMER BLUSH/HIGHLIGHTER (bakerst høyre) HER 50,-
TRIO CREAM HIGHLIGHTER - SHOWTIME - HER Denne er på salg til 40,- nå som virkelig er billig, så da taper man ikke så mye om man ikke liker den. 
BRIGHT LUMINIZING HIGHLIGHTER - LIGHT HER 60,- 

Har bare testet disse bittelitt så har i grunn ingenting å si om disse enda.  
LEPPESTIFTER 

Alt i alt om leppestiftene så synes jeg de er greie. De er behagelige å ha på og fargene er fine.  
FOREVER 18
SMASHING
BRIDE TO BE 
Dere finner et kitt med alle tre leppestiftene HER til 149,- noe som er kjempe billig!
Ellers finner dere alle leppestifter HER da alle koster 99,- til normal pris. Dere finner også leppestift pakker under den linken! 

Utenom leppestiftene så er det en øyenskyggeprimer, en leppomade, ansiktsrens og tre lakker. Øyenskyggeprimeren er helt grei, har bare testet den en gang, og den følger med i det ene kittet jeg linket over. Leppomaden er grei, men føler man på ta på mye og ofte eller så kan leppene tørke litt ut. Men skal teste den mer. Det andre har jeg ikke testet ut. Så får heller komme tilbake til det senere. 


Håper innlegget var til hjelp, ønsker dere noe mer i dybden på et produkt eller andre anbefalinger eller meninger om noe er det bare å si fra!
Hva synes du om Makeupmekka? 

Makeup cleaning..

 • 19.07.2015 - 18:38

Noen ganger må man bare rydde igjennom sminken sin og på sminkebordet sitt. Og det har jeg nå gjort, jeg har ryddet i sminken min og kastet sminke som er gammelt eller jeg ikke bruker lenger. Jeg har også tenkt til å lage en video på mascaraene mine fordi jeg ofte har fått og får spørsmål om hvilken jeg bruker, derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om de jeg har prøvd og hva jeg synes om de. 
Og jeg har alltid lovet en makeup kolleksjon, prøvd å filme flere ganger, men aldri lagt ut.. Så nåå... Veldig snart tenkte jeg å legge ut en. Tanker om det?

Noen andre som rydder i sminken innimellom?

New in: Billion dollar brows

 • 03.06.2015 - 16:19
Hei alle søte♥
I forigårs kom mamma og pappa hjem fra Hellas og da hadde de med noen ting til meg. Blandt annet en mascara som jeg skal vise senere og skrive omtale om og det dere ser på bildet over. Maltesers er så godt, noe av det beste jeg vet til tider, haha! I tilegg så kjøpte de et best sellers kit fra Billion dollar brows til meg. Jeg ble kjempe glad siden jeg har ønsket meg det lenge. Jeg har testet det litt ut allerede, og er veldig fornøyd til nå ihvertfall. 

Pakken inneholder fire produkter, og det er selve øyenbrynspennen, en øyenbryns gele, en penn med concealer og highlighter og en kost.  Pakken inneholder også en blyantspisser til concealer og highliter blyanten. 
Har du prøvd dette settet fra Billion Dollar Brows?

Hjemme spa

 • 07.05.2015 - 21:48

Hei hei, håper alle har hatt en fin torsdag. Min har vært ganske ok egentlig, men gleder meg bare masse til helgen og den begynner jo i morgen så det blir veldig deilig. På lørdag skal jeg være med jentene ihvertfall så det blir koselig. Det har vært en litt stressende uke med mye styr så i dag var jeg alene hjemme noen timer og hadde litt tid for meg selv, da utnyttet jeg tiden til å ha et hjemme spa. Det var utrolig deilig. Anbefaler alle å ha et spa, på slutten av uken, hvis den har vært stresende for å roe litt ned. Og kanksje på begynnelsen av uken for å "gjøre seg klar" til de kommende dagene. 


Dette er noen av produktene jeg brukte i ste, vil foresten anbefale ansiktsmasken og bodybutteren, de er veldig gode. Man får utrolig myk ut. Mmm babyrumpe.
 Hvordan har din torsdag vært?


IMPRESS NAILS

 • 03.05.2015 - 14:27


Hei hei dere søte♥

Noen ganger får jeg komplimenter og spørsmål om neglene mine, det er vel kunn når jeg har fikset dem og de er lange slik som på bildene. Jeg har til vanelig utrolig korte negeler, siden de knekker så fort. Og derfor liker jeg ekstra godt å sette på noen falske som ser kjempe fine ut og som holder lenge.  Neglene jeg bruker nå er de beste jeg har prøvd av falske negler til nå. Jeg leste om dem på Marthe Borge sin blogg, og fikk lyst til å prøve dem.  Første gang ble jeg veldig fornøyd med dem så jeg tenkte å prøve dem igjen.  Og igjen ble jeg fornøyd. Neglene er fra merket IMPRESS og kan kjøpes på på VitusApotek og Vita Exclusive om jeg ikke husker feil.  
De koster 99kr og holder over en uke, jeg er kjempe fornøyd og anbefaler dem virkelig.  


Om du er interisert kan de bestilles her i mange ulike farger!♥

Har du prøvd IMPRESS neglene? 
Håret mitt i løpet av de siste årene..

 • 28.04.2015 - 20:32

Tenkte å legge ut bilder av hvordan håret mitt har vært, dette er bilder fra ca 2013 til i dag.  Jeg synes selv det er gøy å se på andre som legger ut slike innlegg så tenkte å gjøre det selv.. :)
Savner det lange håret mitt helt sykt mye.. Og savner litt de forskjellige hårfargene også, så lurer på om jeg skal gjøre noe med håret mitt snart. 


2014↑
Ballbildet med brunt hår er fra desember 2014, og de to siste er fra to mars og april. Så det er en del forandringer jeg har vært igjenno. Har vært litt annet også, med små ting, men dette er de største forskjellene. 
Hva synes du?


Min hverdagssminke for februar 2015

 • 27.02.2015 - 16:51

Nå kommer videoen jeg har snakket om en stund nå. Beklager for at det tok lenger tid en planlagt men her er den ihvertfall. Håper du liker den. Dette er da min hverdagssminke når jeg virkelig skal bruke tid og bruke flere produkter. Tenker også å lage en video der jeg viser en enklere look jeg også går for noen ganger. 


- Ida♥

To nye favoritt mascaraer!

 • 19.07.2014 - 15:41

Hei hei dere!♥ 

Jeg har fått meg to nye mascaraer, som jeg i dag har testet ut for første gang sammen. Begge er favoritter alene, så tenkte at da måtte jeg jo se hvordan jeg likte dem sammen også. Den ene er fra YSL og den andre er fra Sephora. Jeg kjøpte dem i utgangspunk fordi jeg snart har brukt opp alle mascaraene mine, og jeg vil ikke plutselig merke en dag jeg sminker meg at jeg ikke har mascara og ta på meg, selvom det ikke er sånn big deal egentlig, men jeg liker best øyevippene mine med noe på! :) 

Vippene mine uten mascara ↓


YSL sin BabyDoll mascara kan kjøpes HER og Outrageous Volume fra Sephora kan kjøpes HER. Jeg har begge mine i svart, og er kjempe fornøyd til nå!
Itillegg til at de er veldig bra har de fine pakninger også, eller hva?
Jeg likte begge veldig godt, men er usikker på hvor godt jeg likte dem sammen, så det får vel dagen og tiden fremover vise tenker jeg. Så kan jeg også teste dem med andre mascaraer jeg har, får å se hvordan jeg liker dem da også. Så kan jeg jo bare komme tilbake til dem senere, og fortelle mer? 

Q: Har du testet en av dem? isåfall, hva synes du? 

 Nyfarget hår..

 • 02.07.2014 - 00:13

Nå har jeg endelig satt av tid til å farge den stygge etterveksten jeg hadde, den begynte å bli to meter nå, så det var kanskje på tide? Den var liksom så lang at den ikke var så ille lenger. Som da var et tegn på at den var for lang.. Det var ganske deilig å bli lys igjen, fra topp til bunn! Så nå lyser jeg opp, bokstaveligtalt også :) 
Under ser dere resultatet. Jeg ble ganske fornøyd egentlig. Kunne sikkert vært litt jevnere noen steder, men jeg kan ihvertfall gå ut døren, og da er jeg fornøyd! hehe... 

Jakke - Cubus / Leppestift - YSL 
SMINKEVIDEO VÅREN 2014

 • 18.06.2014 - 22:44

Hei ♥

I det siste har jeg hatt veldig mye å gjøre på skolen og sånn ellers. Og i det hele tatt ikke hatt noe særlig blogglyst. Har brukt tiden med venner og familie.  Har hatt problemer med mac´en min så det er også noe som har ødelagt blogglysten min. Men nå som det er sommer, bra lys til bilder og filmer så kommer lysten seg, noe som er veldig bra. 
Og i morgen er det allerede sommer ferie (♥♥♥♥♥) ENDELIG! Har gledet meg så lenge til sommerferie nå. Det er ganske trist siden jeg skal gå ut av 10.ende klasse, og ikke blir å se så mange igjen,  ikke til hverdags ihvertfall. Gruer meg også litt til vitnemålsutdelingen i morgen, men satser jo på at det skal gå bra. Blir sikkert koselig, men trist.  

Skal prøve å blogge litt her og der fremover! ♥ 


Her er ihvertfall en video der jeg viser sminken jeg har brukt til hverdags (når jeg har hatt tid til å sminke meg fullt) og i helger. Håper du liker videoen. Har du forslag til andre videoer, innlegg eller spørsmål om noe.. Så kan du legge igjen en kommentar, eller kontakte meg på mine sosiale medier! :)
Instagram: idaktonning
Facebook: Ida Tonning
Kik: idatonning 


YSL

 • 23.04.2014 - 09:45

MIN SMINKEKOLLEKSJON (KOMMER SNART)

 • 17.03.2014 - 20:48

HEIHEI!

Det jeg har fåt mest spørsmål om på bloggen i løpet av mine mange år med blogger sminkekolleksjon (og romvideo) det kommer snart! Jeg lover! :) Jeg har nylig endrett på den, og på rommet, så det er en forskjell siden dere kanskje så noe her i fra sist, men ja.. Har filmet en kjapp video i dag, som skal være en slags promo, eller så blir det bare en liten video, med en oppdateringsvideo senere.. Er litt usikker, på nesten bare se hvordan det ble når jeg skal redigere den, som jeg tror blir i morgen. Ellers får dere en snik titt bak teksten på bildet under. 

Skal igjen snart gjøre om på det lille rommet mitt, så det er ikke sikkert det ser slik ↓ ut når videoen kommer, men uansett! Se opp! Snart dukker den opp, i nærmest fremtid....
Vi snakkes! :*

Rydde rydde rydde sminke..

 • 10.01.2014 - 20:47