14.11.2017

Vinteren kom fort i år!

 • Skrevet 14.11.2017 klokka 18:02
 • Kategori: Hverdag


Hei dere!
Nå har jeg akkurat våknet fra en powernap. En powernap må nesten til på mørkedager etter middagen, hehe! 
Når jeg våknet i dag så trakk jeg for gardinene for å titte ut på været, og jammen meg hadde det snødd over natten. Så for meg ble det tidlig snø i år. I og med at jeg alltid har vært i Oslo på denne tiden av året, så har jeg ikke pleid å få så tidlig snø, ikke på noen år ihvertfall. Til tross for at det er litt kaldt er det jo ekstremt koselig. Skal si dere at jeg har fått skikkelig julestemning nå altså. I dag har vi begynt med et kalenderprosjekt som vi skal fortsette med i morgen, og mens vi jobbet med det så hørte Ingrid og jeg på julemusikk, skikkelig kos var det. Jeg planlegger å lage en kalender i julegave til besteforeldrene mine, så håper resultatet blir bra nok til å gis bort. Men til nå er jeg fornøyd, og liker oppgaven veldig godt! Synes det er skikkelig koselig å sitte å jobbe med noe man faktisk synes er koselig og gøy samt god musikk. Gleder meg veldig til adventstiden og til juleverksted ♥ Noen andre som gleder seg til desember?

20.09.2017

Max uflaks

 • Skrevet 20.09.2017 klokka 10:36
 • Kategori: Hverdag

Hei dere!♥
I skrivende stund så sitter jeg på flyplassen i Sogndal, og skulle egentlig vært på et fly til Oslo nå, men det er jeg altså ikke. Jeg ble kjørt av en kompis hit i går kveld og skulle da egentlig ta et fly som gikk 20.50, når jeg skulle sjekke inn så fikk jeg høre at flyet var klar til å reise og at jeg ikke sto på listen. Da dro jeg tilbake til skolen, og så ble jeg oppringt av Widerø der de beklaget og sa at det hadde skjedd en feil, men at jeg kunne booke om tiden. Noe jeg måtte betale 400kr for, som er sykt irriterende. Jeg endret da flytiden min til et fly som skulle gå 9.30 herfra. Men for bare noen minutter siden fikk jeg vite at flyet ikke får landet fordi det er så mye tåke, så da sitter jeg her å venter. De som jobber her har bestilt litt mat, som jeg får etterpå og endret billetten min igjen, til et fly som skal ta av 13.10 herfra. Krysser fingrene nå for at alle gode ting er tre, og at jeg kommer meg av gårde da. Skal isåfall være på Gardermoen rundt kl 14.15, så satser på det. Fikk heldigvis lov til å hente laderen min fra sekken, slik at jeg kan se litt blacklist i mellomtiden. Jeg synes jo dette er utrolig kjipt, men om man har en serie man følger med på så går jo 3 timer ganske fort.  Dette er bare utrolig kjipt med tanke på at jeg kunne ha vært sammen med jentene mine i går kveld, og eventuelt gjort noe koselig på dagen i dag.  Heldigvis må jeg ikke vente til kvelden!
Nå skal jeg legge meg på sofaene her å slappe av litt, og nyte flyplassen for meg selv, i mens jeg ser noen episoder av the black list. 

29.07.2017

Syk på feil tid.

 • Skrevet 29.07.2017 klokka 21:08
 • Kategori: Hverdag

Det er vel egentlig ingen tid som passer noe bra for å bli syk, men i dag er virkelig ikke dagen. Jeg åpnet butikken i dag, og skulle jobbe frem til kl 15.00, og allerede på morningen når jeg åpnet butikken hadde jeg vondt i hodet. Har hatt mye av det i det siste og jeg synes det er så sinnsykt irriterende. Jeg får skikkelig hodepine og blir svimmel og begynner å se dårlig. Vurderer neten å ta en tur til legen for å sjekke det opp, men tenker å se an litt. Når jeg kom hjem fra jobben i ste, så måtte jeg få i meg litt mat og så slappe av, og da endte det med at jeg sovnet. Trengte virkelig å sove da, for jeg var sykt sliten, men det hjalp ikke noe særlig. Så jeg ble hjemme idag, null bursdagsfeiring på meg desverre. Men uansett, gratulerer med dagen til Julie! ♥ 
Det er så utrolig kjipt når slike ting skal ødelegge når man skla noe, drit kjipt er det faktisk. Så nå sitter jeg i sofaen i stua og ser på hvem kan slå Aamodt & Kjus, for en spennende lørdagskveld si. haha! Tenkte å finne frem ost og kjeks, og jordbær for å prøve å kose meg litt, selvom formen ikke er på topp!


 

29.07.2017

working girl

 • Skrevet 29.07.2017 klokka 13:05
 • Kategori: Hverdag

Heiia!
Nå når dere leser dette så sitter jeg på jobb, og har ca 2 timer igjen. Jeg har ikke blogget så mye i det siste fordi jeg har vært mye opptatt med å jobbe, og i tilegg har jeg vært en del i sarpsborg for å besøke venner der. Jeg jobber hver dag hele uken som kommer, men skal prøve å oppdatere litt her og der selvom. Men når man jobber flere timer hver dag så er det ikke rart at man blir litt sliten. Så da vet dere hvorfor det ikke har vært så mye, men det kommer mer. Har skikkelig motivasjon for bloggen nå, så håper bare jeg får det til slik jeg vil. Tenker også å prøve å filme noe, så om det er noe spesielt dere ønsker å se så er det bare å kommentere det! Tenke ihvertfall å fortsette å vlogge, og snappe mere på bloggsnappen. (Idablogg98) Senere i kveld så skal jeg i bursdag, besteveninnen min Julie blir nemmelig 19år i dag, så da må det litt feiring til! ♥ Hva skal du i dag?

Hva ønsker du å se på bloggen min?

 

18.07.2017

Morgenstund

 • Skrevet 18.07.2017 klokka 12:38
 • Kategori: Hverdag


God morgen dere!♥
Nå har jeg akkurat stått opp og spist frokost. Sov utrolig godt i natt, og sleit sykt med å stå opp. Hadde øynene så vidt åpne rundt halv ti - ti, men da ble det fort at jeg snudde ryggen og la meg til å sove igjen. Føler jeg har litt søvn å ta igjen, ettersom det har blitt litt mindre søvn når jeg har sovet borte. Men uansett, planen for i dag er å ta en tur til byen å fikse noe småtteri, levere en pakke på posten, rydde litt mer på rommet, og dra å trene. Har halveis kommet i gang med treningen igjen, og da vil jeg prøve å holde den ved like, for det er jo alltid starten som er det verste. Så da er det bare å ikke la mellomrommene mellom hver trening bli for lange, så går det nok fint. Må også fortsette med en liste over alt jeg trenger til skolestart, for nå er det brått bare 40 dager til skolestart, og de dagene tror jeg kommer til å gå veldig fort. Jeg tenker at det er lurt å begynne å småpakke litt snart, så jeg ikke sitter her hjemme en uke før og mangler flere ting. Bedre med god tid, enn dårlig tid. Nå gleder jeg meg og gruer jeg meg samtidig faktisk, men det går sikkert fint. Jeg fikk vite i ste at en kompis av meg har kommet inn på skole på samme sted også, så da blir jeg ihvertfall ikke helt alene på det området, selvom vi skal gå på to ulike skoler, så det er jo litt digg. 


Nå skal jeg fikse meg og så går turen til sentrum, så oppdaterer jeg senere!

15.06.2017

What did I do?

 • Skrevet 15.06.2017 klokka 16:46
 • Kategori: Hverdag


Lately on my instagram

Heiia, håper dere har en fin dag! ♥
Jeg våknet i dag og så meg i speilet, og kjente ikke meg selv igjen. Hva er det jeg har gjort? I går kveld bestemte jeg meg litt spontant at ja nå farger jeg håret. Jeg har tenkt frem og tilbake på dette lenge. Og gud som jeg angrer, noe jeg gjorde med en gang jeg begynte prosessen. Ikke det at det er kjempe stygt ellerno, men det føles så sykt annereldes. Jeg filmet også mens jeg holdt på, og det var litt av noen reaksjoner, kanskje dette blir lagt ut? Jeg trives best med blondt hår, og det er det jeg kler best. Det tror jeg de fleste som kjenner meg også, er enig i.  Men jeg hadde lyst på en forandring, og da ble det forandring også. Men jeg tror nok ikke jeg kommer til å forbli brunette så veldig lenge. Kommer nok til å la håret hvile litt, og så begynne den lange prosessen mot det blonde igjen. Men vet jo aldri? Plutselig vil jeg være brunette litt lenger.. Jeg tenker jeg bare ser ann med tiden.  Det tar jo tid å venne seg til noe nytt. 

Ellers har jeg sommerferie nå, ihvertfall så si. På mandag har vi kulturdag, og jeg må levere bøker, ellers good to go!  
Nå skal jeg fikse meg litt og så dra til Jenny med jentene for å grille og kose oss! Satser på bra vær og god stemning♥♥

24.05.2017

Bokmål Eksamen - Check

 • Skrevet 24.05.2017 klokka 18:46
 • Kategori: Hverdag

Hei!
Jeg føler at hele norge hadde bokmål eksamen i dag. Det har vært oppdatertinger om denne norsk eksamen på flere sosialemedier i dag, hah! Alle virker ihvertfall veldig fornyøde med å være ferdig, og det jeg jeg også. Har faktisk en god følelse for denne eksamen, jeg er veldig fornøyd med teksten jeg skrev. Så håper sensoren også er det, men det er ikke akkurat ofte det er slik da. haha! Det er ihvertfall deilig å ha levert den, og kunne krysse av enda en ting på check-listen. Det alltid deilig å bli ferdig med noe innenfor skole. Og nå er det fri, så deilig! Skal nyte fridagene til det ultimate - det er ihvertfall planen! 
Mamma og pappa dro på hytten i ste, så da blir det litt ekstra deilig å ha fri også. 

Har foresten tenkt å legge ut svar på spørsmål om russetiden og spille inn noen videoer både om det og litt annet i løpet av fridagene. Så bare å komme med spørsmål og forslag. Hadde satt stor pris på det!♥
Har du også eksamen om dagen?

 

23.05.2017

Nynorsk Eksamen - Check

 • Skrevet 23.05.2017 klokka 15:11
 • Kategori: Hverdag

Hei!
Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og er ferdig med min første ordentlige eksamen, veldig deilig å kunne stryke den av listen. Vetikke helt hvordan jeg synes det gikk, siden det var litt rare oppgaver, men håper på det beste ettersom jeg gjorde mitt beste. Og mer kan man vel ikke gjøre heller, så må vel bare si meg fornøyd. I morgen er det tid for bokmål eksamen, og så er det fri! Mai er så deilig, siden det er så mange fridager, åå gleder meg! 

På søndag så var jeg ute å spiste med Julie, og det var så kos! Vi hadde en skikkelig lang "lunjs" som ble til en tre-retters middag nesten. Forret, hoved og dessert. Kjempe koselig var det, godt selskap og godt vær. Blir vel ikke bedre da?Nå tenkte jeg å gå ut å prøve å få litt farge på kroppen, før jeg skal fortsette med rydding og lage middag!
Vi snakkes senere♥
 

29.09.2016

Back again?

 • Skrevet 29.09.2016 klokka 20:29
 • Kategori: Hverdag

Heiia!

Lenge siden sist? Å gud ja, lenge siden det har blitt postet noe hverdagslig og annet enn 2am tanker fra hjertet. Noen ganger må jeg bare skrive for å få ting ut, og det er veldig godt å ha en blogg i sånne stunder. Som dere sikkert har skjønt, så går ting veldig opp og ned for meg, og ting er ikke alltid like lett, og da er det greit med litt pauser.

I tillegg har jeg utrolig mye å gjøre om dagen, men jeg savner det å blogge. Savner å skrive, å ta bilder, og det å vlogge spesielt selvom tiden ikke strekker så mye til akkurat det. Men tenkte nå å prøve igjen, siden jeg savner det såpass og har mye motivasjon.

Vlog-kameraet mitt ble jo ødelagt, så vurderer sterkt å kjøpe et nytt, men er veldig usikker på hvilket, da jeg vil ha et i bra kvalitet, med flipscreen som ikke koster så alt for mye, siden jeg ikke har alt verden av penger om dagen. Noen som har noe forslag? ♥

 //bilder fra de siste dagene

30.06.2016

Endelig ferie!

 • Skrevet 30.06.2016 klokka 18:04
 • Kategori: Hverdag

God ferie alle!

Har ikke oppdatert på noen dager nå fordi det har vært sykt hektisk etter at vi fikk valpen i hus, men det er også sykt koselig!

Men blir mer fremover nå som rutinene har blitt bedre og jeg har sluttet på skolen❤

13.06.2016

Oppdateringer!

 • Skrevet 13.06.2016 klokka 22:20
 • Kategori: Hverdag

Heisann! 
Nå er jeg vel på min fjerde uke uten blogging, og herregud så dårlig jeg har vært i på dette i det siste. Jeg som trodde at det fine været skulle motivere meg og gi meg masse energi og blogglyst. Men som du kanskje har merket så har ikke det vært tilfellet. Jeg har hatt lite lyst og har hatt veldig lite tid også. Men tenkte å oppdatere litt innimellom med mobilen om jeg ikke rekker alt på macen ihvertfall, det er jo bedre enn ingenting trossalt! Selvom det ikke er like spennende da! 

Men en liten oppdatering da: Jeg er ferdig med tverrfaglig eksamen og fikk 5´er! Utrolig fornøyd med det! Har mitt siste trekk i eksamen på fredag. Jeg skal få hund på fredag. Ellers masse møter angående planlegging av russetiden. Hahaha, helt sjukt hvor mye som faktisk skal gjøres.  Men jeg gleder meg utrolig masse til å få sluppet dekknanvet vårt og selve russetiden, så blir nok verdt det, selvom det er en sliten bussjef som sitter å tenker på all planleggingen her og nå haha! 

Håper dere alle nyter det fine været nå som det er her! ♥ I ste fikk jeg vite at jeg har fri frem til fredag, så nå skal jeg bare nyte disse dagene så godt jeg kan, for mye fri det blir det nok ikke når det kommer en liten valp i hus! ♥ Hva driver dere med om dagen?

 

23.05.2016

Ny mandag, ny uke!

 • Skrevet 23.05.2016 klokka 10:55
 • Kategori: Hverdag


//Bilder fra forige uke

Hei hei, og god morgen!
I skrivende stund sitter jeg faktisk i sengen min, og ikke på skolen.. Disse mensensmertene var helt uoverkommelig i dagmorges, desverre! Men satser på at de blir bedre utover dagen og uken. Føler denne uken kan by på masse gøy siden det er så mye spennende som skjer, men skal ikke røpe noe før ting er sikkert og dagen kommer! :) Jeg har vært sinnsykt dårlig på bloggfronten nå i mai, og det skal skyldes russetiden, til tross for at jeg ikke selv er russ. Jeg og noen veninner var ute å rullet med russen, så da ble det lite soving og døgnrytmen fucket seg helt, i tilegg har jeg vært syk lenge nå. Men satser på at både jeg og motivasjonen fremover blir frisk hehe!  Ønsker dere alle en fin uke!♥

28.04.2016

School

 • Skrevet 28.04.2016 klokka 13:10
 • Kategori: Hverdag


Heia!

Endelig er jeg ferdig med alt av prøver, fremføringer og innleveringer! Mangler bare eksamen i slutten av mai. Så regner med at det ikke blir så veldig mye stress med tanke på skolen fremover ihvertfall, så det er veldig deilig. Har virkelig stresset for mye og gjort mitt aller beste på alt med skole. Men det har lønt seg da, jeg har fått bra karakterer og er veldig fornøyd. Men er også veldig sliten nå. Så blir utrolig deilig med helg nå. Skal bare slappe av med en hund i helgen, siden jeg skal passe Teddy, samme hunden som jeg har passet noen ganger tidligere. Så gleder meg masse til det! Ellers blir det jentekveld i morgen, med både nye og gamle venner, noe som jeg tror blir veldig koselig!  I skrivendestund sitter jeg faktisk på skolen. Hadde en time samfunnsfag på starten, ellers har jeg bare hatt MK og faktisk ikke gjort en dritt, så er kjempe gira på å dra hjem, og har hørt noe rykter om at vi får slutte før.. Så venter i spenning, ahha!
Så bruker nå den ledige tiden min på å skrive blogginnlegg!
En smak av MK-livet:  

24.04.2016

bunn-topp-bunn

 • Skrevet 24.04.2016 klokka 21:49
 • Kategori: Hverdag

Denne helgen har jeg gjort utrolig mye gøy, og kost meg kjempe masse! Elsker helger hvor det skjer masse, så jeg slipper å sitte hjemme og kjede meg og tenke "Nå sløste jeg bort enda en helg" når mandagen kommer. Men helger hvor det ikke skjer så mye kan være veldig deilig det også, for det trengs.  Energien min var ganske på bunn denne uken, og brukte sykt masse energi på MK oppgaven min, så var drit sliten på slutten av uken. Heldigvis sluttet jeg tidlig på fredag, siden jeg ble fort ferdig med engelsk tentamen. Senere på ettermiddagen dro jeg til Asker for å få med meg Nesbrukåringen. 
I går så var jeg på tryvan og fikk med meg Bærumskåringen. Var faktisk ganske gøy å dra å se på showene til bussene. Anbefales for dere som er litt "in-to" russetiden, russesanger og russebusser. Senere på kvelden ble det god stemning hos Julie. Og jeg endte hjemme i sengen min 07.15. Haaha! Er liksom da jeg pleier å stå opp før jeg skal på skolen, men er absolutt verdt det, å snu døgn rytmen litt opp ned når man har det gøy! haha! 

Ha en fortsatt fin søndagskveld, og sov godt i natt!♥


 

11.04.2016

Stress 24/7

 • Skrevet 11.04.2016 klokka 23:00
 • Kategori: Hverdag

Det er sinnsykt mye å gjøre på skolen nå, så jeg har faktisk ikke orket å blogge eller klart å sette av tid, og det mener jeg. Desverre. Blir faktisk litt skufet over meg selv siden jeg lover meg selv og dere at jeg skal poste hver dag. Men ja, fredag så var det innlevering av gym. Ellers jentekveld hjemme med mamma og søstra mi siden pappa var borte. I på lørdag var det bowling med russejentene og fest på kvelden. Og på søndag så var jeg hos en kompis og så på fotball, og på kvelden var jeg ute å spiste med Rebecka!♥   Kommer foresten en ny video løpet av uken! :)

Denne uken her er så sinnsykt stressende. I morgen har jeg både samfunsfag gruppe fremføring som jeg har jobbet med sinnsykt lenge nå. Og ikke nok med det, så får vi vite hva vi får som oppgave på norsk heldags som er på torsdag. Og såå har vi matte prøve i morgen ogsåå. Men matten tror jeg faktisk skal gå bra. hehe.  og nå glemte jeg nesten at det er MK innlevering i morgen ogsåå! woho, en lite gira ida her nå altsåå..

Onsdag skal vi i ekebergparken så da blir det ikke no vanlig skole, + at jeg slutter tidlig så det blir digg. Og torsdag blir det norsk heldags hele dagen, men tenker at det går bra, spørs jo litt på oppgaven, Men norsk pleier å gå veldig fint. heeh! Og fredag blir det en velfortjent fridag regner jeg med! Så sånn blir da min uke. Skal oppdatere dere når jeg får tid! Og har foresten laget meg en Youtube og blogg snap, der dere kan følge meg utenfor bloggen og Youtube. Heter Idablogg98 der! Bare å adde meg! Har sett at flere har sånn snapchat bruker, så tenkte det hadde vært litt gøy da! haha! Og litt kleint kanskje, men men! alltid gøy å prøve noe nytt uansett! Ellers utenom skolen er det jo masse planlegging frem mot RT, dugnader og slikt, så jeg sitter jo så si alltid å har noe å gjøre hehe. 


Vi snakkes! 

06.04.2016

Onsdagsdate

 • Skrevet 06.04.2016 klokka 19:19
 • Kategori: Hverdag


Det skjer så sinnsykt lite om dagen, så jeg føler ikke for å blogge med mindre det er noe spess. Men samtidig så vil jeg jo bli flinkere med bloggen og publisere ihvertfall ett innlegg per dag. Så, i dag har jeg bare drevet med skole og dugnadsarbeid og slikte ting. Også var jeg innom skolen til en veninne og så dro vi til Joe &The juice etterpå. Super kos!♥ Vi begge drakk PowerShake, og fy faen så god den var! Anbefales på det sterkeste.  Planen for kvelden er å dra å se på et studio, så jeg gleder meg skikkelig mye!

 

24.03.2016

Sick

 • Skrevet 24.03.2016 klokka 13:44
 • Kategori: Hverdag

Heisann!

Ligger i sengen min nå med hodepine, feber og hoven og tett hals. Puster med det ene neseborene haha, føler meg helt jævlig. I de siste dagene har jeg ikke følt meg helt i hundre. Så ble ikke veldig overrasket da jeg våknet i dag og hadde blitt enda verre. Men men, sånn er det. Man blir kanskje litt lurt av årstiden nå. Man tror det er varmere enn det det faktisk er.

Har laget meg varm solbærtoddy så håper det skal hjelpe litt :)

Håper alle får en fin dag, vi snakkes!

28.01.2016

Fotodag

 • Skrevet 28.01.2016 klokka 22:30
 • Kategori: Hverdag

Heia!
I dag føler jeg at jeg faktisk har fått gjort en del, uten å gjøre drit mye. Haha, rart det det. På skolen i dag tok Julie og jeg bilder til fotooppgaven vår, og jeg ble veldig fornøyd med bildene. Julie var veldig flink som modell, så håper bare det blir bra etter redigering, og at slutt resultatet blir bra. Om du vil ha en snik titt, kan du sjekke ut VSCO brukeren min HER. ♥  Håper virkelig vi blir fornøyde til slutt og får en bra karakter, fordi vi jobber ganske hardt for det. Står ute i snø og kulde og fryser i hjel. 

Etter vi var ferdig med bildene så dro vi hjem, så det ble en kort skoledag på oss, noe som vi elsker! Når jeg kom hjem var det fortsatt ganske bra lys ute, så da brukte jeg den anledningen til å filme en video til dere! Så får se når jeg får tid til å redigere den, og om det blir sånn som jeg tenker. Men regner med å få den ut løpet av neste uke!♥
Brukte tid på blogg, youtube i noen timer før jeg sov i en time. Derretter ble det middag og trening. Var utrolig deilig å trene i dag, var helt alene der, og hørte på drit høy musikk og danset litt rundt, haha! Var veldig deilig, så blir nok støl i morgen tenker jeg, hah!

Fikk også levert no doruller, som jeg holder på å selge. Slit med denne russetiden altsåå, haha! 
Tenkte foresten å ha en spørsmålsrunde, siden jeg har noen spørsmål jeg ikke har svart på. Så er det noe du lurer på, eller ønsker jeg skal snakke om så skrik ut! 

Nå skal jeg legge meg, slik at jeg klarer å stå opp i morgen tidlig, så får vi se hva den dagen bringer. Natta!♥


Jm♥11.01.2016

Planlegging

 • Skrevet 11.01.2016 klokka 22:39
 • Kategori: Hverdag

Heiia!
I dag har jeg brukt en del tid på å planlegge. Jeg har skrevet opp litt ting som jeg vet skjer fremover sånn at jeg har oversikt over det, noe som er veldig viktig for meg. Hver gang noen spør om jeg er ledig og vil bli med på noe må jeg alltid sjekke i almanakken min, med mindre jeg vet 100% at jeg er ledig, men som oftest dobbeltsjekker jeg uansett hehe. Så det er utrolig greit å ha en slik bok. Jeg hadde en i fjord også, som jeg brukte en del. Og til jul fikk jeg en ny, så det var kjempe greit! For det måtte jeg ha kjøpt meg uansett, så det var veldig fint. Akkurat nå så ser den slik ut: Med rosa "cover" men tenkte å lage en forside med bilder av meg og venner eller inspirerende bilder også.
Har også laget en liste med masse blogginnlegg og videoer jeg har lyst til og tenkt på å lage. Så nå må jeg bare finne tid til det. Er ganske sliten om dagen så får blogge når jeg orker egentlig, selvom jeg har lyst hver dag heh. Så tenker og forhåndspublisere og skrive litt når jeg er i skikkelig humør hehe! 

Satt meg i sengen for en halvtime siden, og har siden det bare sittet og overført bilder osv så nå er det på tide å legge seg, for min del sånn at jeg klarer å stå opp i morgen! 
Natta søtinger♥02.01.2016

2016

 • Skrevet 02.01.2016 klokka 18:27
 • Kategori: Hverdag

Wow dere! tiden går så utrolig fort! Vi er allerede i 2016, og det føles utrolig godt. Og før jeg glemmer det. GODT NYTTÅR! ♥ Håper feiringen deres var fantastisk!  Og at dere har hatt to supre dager i 2016 :) Det har jeg, hahah! Har for det meste slappet av men det har vært veldig deilig, er jo ikke så lenge til skolen begynner heller så. I dag var jeg og familien på FOD gården, og så på hunder, siden vi er litt i tenkte boksen dere, hehe! så blir spennende å følge med fremover på hunder som kommer inn og som trenger et nytt hjem.
 Har dere lyst å se noen bilder fra min nyttårsfeiring, så har jeg lagt ut det på VSCO, dere kan se de HER <3 

Kjenner det er ganske deilig å begynne på et nytt år nå, og bare glemme det forrige året, hehe. Ikke alt selvfølgelig. Jeg sitter igjen med mange gode minner, men det er jo alltid noe som ikke måtte skje om dere skjønner, er vel ikke bare jeg som tenker sånn? For min del så ligger det igjen noen personer og dårlige minner  igjen i 2015. Så nå er det et nytt år med nye muligheter og nye sjanser! Gleder meg til et fantastisk år! ♥ 
 
Kommer tilbake med innlegg om nyttårsforsetter i morgen eller mandag tenker jeg, alltid greit å ha noe å se frem mot og jobbe for i løpet av året!

Ønsker dere alle en fin kveld så snakkes vi :) 06.12.2015

Skøytesøndag

 • Skrevet 06.12.2015 klokka 19:42
 • Kategori: Hverdag

Hei hei, i dag har jeg tilbrakt dagen på is. Jeg og to andre venninner var å sto på skøyter sammen for første gang i år og det var veldig koselig. Falt faktisk ikke en eneste gang,så er litt smålig stolt over det da, haha! Men det var gøy og få på seg skøytene igjen, og få litt vinter følelse. Har verken vinter følelse eller jule følelse siden det ikke er snø. Ser ut som det er høst ute liksom. I dag var det til og med 8grader ute! 
Men men, nå skal jeg hoppe i dusjen, og så se farmen finalen! hihi, Snakkes i morgen!♥

29.11.2015

Jeg rekker tunge til deg!

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 19:52
 • Kategori: Hverdag

Wow, for en overskrift. Skikkelig fantasifull og greier.. hehe nei
Overskrifter er så sinnsykt vanskelig, men men, må jo stå noe der såå ja da blir det bare slik.
Har ikke blogget på flere dager nå, jeg har som dere vet verdt og er syk. Men er jo på en måte på bedringens vei siden smertene ikke varer hele tiden. Nå kommer de mest når jeg spiser. Jeg var hos legen på fredag, og må tilbake i morgen fordi det kom alt for lite blod på blodprøvene jeg skulle ta, også har jeg fått oppfølgingstime på fredag, så får håpe jeg får vite litt da og at ting kommer til å gå rett vei! :)
Ellers har jeg drevet  med trening og solgt kaker for det meste. Men nå fremover kommer jeg bare til å blogge når jeg har tid. For jeg har tenkt til å vlogge hver uke frem til jul og poste det innimellom, tenkte det kunne være litt gøy da! Vet ikke om det kommer til å skje noe spennende, men er gøy å gjøre noe spesielt som en slags julekalender selvom det ikke blir en ny video og se hver dag, hehe!

Er jo helt sykt at det allerede er første desember på tirsdag! Woow, tiden går så fort! Og nå er det ikke lenge til juleferie! Jeg gleder meg! ♥♥♥

10.11.2015

I skrivende stund..

 • Skrevet 10.11.2015 klokka 15:39
 • Kategori: Hverdag

Hei hei dere!♥
Akkurat nå i skrivende stund ligger jeg i sengen å prøver å bruke den ledige tiden jeg har til å oppdatere dere. Og ikke missforstå nå, for jeg har generelt mye tid. For jeg har vært hjemme fra skolen siden jeg ikke er i form. Har virkelig ikke følt meg så dårlig som nå, på lenge! Noe som er bra selvfølgelig, men det er kjipt når alle smertene kommer på en gang. Både kvalme, magesmerter, mensensmerter, hodepine og i tillegg har det ene øyelokket mitt fått en kul og hovnet opp. Så dette er virkelig ikke gøy i det hele tatt! Så jeg ligger i sengen i foster stilling store deler av dagen. 

Så da smertene ikke er på det sterkeste prøver jeg å gjøre noe fornuftig, så nå ble det å oppdatere bloggen, hehe! Har jo ikke krefter til noe annet uansett, så når jeg uansett ligger her og muligheten dukket opp så hvorfor ikke? Oppdateringer er jo bra! 
Men håper dette går over snart, for dette er ikke gøy i det heletatt. Kjeder livet ut av meg.. 
♥Håper det står bra til med dere og at dere har en bra uke♥
 
Ellers denne uken hadde jeg tenkt til å vlogge litt hver dag, såå jeg får se ann litt hvor bra den vloggen blir, men prøver faktisk å oppdatere og filme litt selvom jeg er syk. Hele uken skal jo filmes. Så den kommer nok ut på søndag eller mandag igjen tenker jeg! :) 

09.11.2015

Ryddogvask- dag!

 • Skrevet 09.11.2015 klokka 12:50
 • Kategori: Hverdag

For noen dager siden så ryddet vi mye hjemme, og masse på badet! Jeg hadde så sykt mye på badet jeg virkelig ikke trengte å ha der, så nå har jeg ordnet skikkelig opp og har full oversikt over hva jeg har der, og det jeg har der er bare ting jeg trenger og MÅ ha på badet! 

Her ser dere alt jeg måtte gå igjennom, det var en del altsåå! Og mye av dette ble kastet og mye ble ryddet vekk!


Og her er resultatet: 
Den nederste hyllen i skapet er min. Anbefaler å ha noen bokser, kurver eller skåler å ha tingene deres i på bådet, så ser det mye mer ryddig ut! 

19.10.2015

Ny uke - nye muligheter? Mål for uke 43

 • Skrevet 19.10.2015 klokka 21:50
 • Kategori: Hverdag

Det å oppdatere dere jaa, det var det ja. Hmm, jeg som sa jeg skulle oppdatere dere hver dag i forige uke. Sånn ble det jo ikke. Hmm.. Men en ny uke har vel nye muligheter, er det ikke slik? Såå jeg har laget meg noen mål for denne uken da. 
Vet ikke om det interesserer dere men kanskje det kan være til hjelp om du skal lage deg mål for uken eller måneden.  
Det jeg skal fokusere mest på denne uken er:

◊ Skole - I helgen og i dag har jeg gjort ferdige to innleveringer, både MK og Norsk. Så nå er jeg ganske lei det, men skole er jo viktig og det er viktig å prøve å jobbe så bra du kan og ha fokuset der.. Ikke gi opp! Og dette kommer fra meg som er sykt skole lei som bare vil gi opp. Men stå på! Du klarer det! ♥ 

◊ Trening - Jeg har fått en ganske bra treningsperiode igjen, har masse motivasjon så det er supert! Knerne mine og anklene mine er ikke helt klare for det da men får satse på at det går seg til, hehe! Skal ihvertfall trene 3-4 ganger denne uken. Trente i ste, og har satt meg opp får i morgen, torsdag og kanskje søndag. Såå Får se hvordan det går! 

◊ Klær -  Jeg skal få oversikt over alle klærne mine. Jeg skal gå igjennom alle klærne jeg har. Legge sommerklær på loftet og kaste/ gi bort det jeg ikke bruker lenger. Jeg skal også lage en ny måte å organisere klærne mine på. Så kanskje dette kan bli et innlegg? 

◊ Tenke positivt - Det er alltid bra å ha et mål om å tenke positivt på ting. Hvis det skjer noe dårlig, prøv å gjør om på det likevel. Og går det kanskje ikke rett vei, og ting går nedover? Ta noen squats, for det er jo bare positivt haha!♥

◊ Vann - Jeg drikker generelt lite, men i det siste har jeg hatt mye fokus på å få i meg mye vann og det er jo veldig viktig. Så jeg skal fokusere på å drikke mye vann hver dag. Det er jo det eneste jeg drikker også, så da er det viktig å drikke mye. Vann er veldig bra for kroppen og det er veldig viktig å få i seg mye vann når du trener! 


Ellers i dag har det jo gått i det samme vanlige, som sagt var jeg å trente. Og jeg var også ute å kjørte med søstra mi og samtidig på den turen kjøpte jeg meg en ny trenings tights! Kan nok vise den i løpet av uken, hehe!
Nå skal jeg lage meg et knekkebrød, før jeg skal legge meg! Snakkes i morgen♥12.10.2015

Feiring av papii!<3

 • Skrevet 12.10.2015 klokka 21:32
 • Kategori: Hverdag

Hei! 
I dag hadde jeg veldig kort skoledag, noe som var kjempe deilig siden det alltid er litt vanskelig å komme igang med skole etter en helg. Det er ihvertfall min mening da. Så i dag hadde vi kunn en time på skolen før vi tok banen til Saga kino, der vi så på Pøbler. Pøbler er en film som handler om ungdommer og ungevoksne som har havnet i feil miljø men nå får hjelp for å komme på rett spor og til å skaffe seg jobb. Vi hørte også på Jan Ola Sawyer snakke, som er hovedkarakteren i filmen, så da ble vi litt "kjent" med han og fikk svar på spørsmål vi hadde, i tilegg rappet han litt for oss hah! Så etter det fikk vi slutte, veldig deilig å slutte ca 12.30 på en mandag! :) Når jeg kom hjem sov jeg i noen timer, og ellers bare slappet av før jeg begynte å fikse meg litt siden vi skulle ut å spise middag siden pappa har bursdag i dag!Vi dro på Hylla Cafe&spiseri, slik som vi pleier når han har bursdag haha, det er ganske nærme og de har veldig god mat, så da ble det dit! Vi koste oss masse! Ble til og med sjokoladepudding til dessert når vi kom hjem, etter en tur innom butikken for å kjøpe litt sunt til kjøleskapet. Haha! Men er lov å kose seg og være litt usunn når det er bursdag! Det synes jeg ihvertfall.. Og jeg har ikke vært like flink med å spise riktig som jeg var en periode før høstferien, så nå skal jeg komme meg inn i den bra perioden igjen var planen! Så er bare å kjøre på å ha fokus og hodet klart tenker jeg! :) Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi i morgen!<33

09.10.2015

Morgenstund..

 • Skrevet 09.10.2015 klokka 08:17
 • Kategori: Hverdag

God morgen fininger!
I skrivende stund sitter jeg å spiser bananpanekaker, ikke akkurat en bombe.. Men det er jo utrolig godt og sunt er det jo også. I dag som det er fredag begynner jeg senere på skolen også, så det er veldig deilig. Så hvorfor ikke unne seg noe godt om morningen når man har tid?
Har også laget meg en kopp med solbertoddy side halsen min fortsatt ikke er helt frisk. Planen min for i dag er vel egentlig bare å holde ut skoledagen, hehe.. Som kan være ganske så slitsomt når man ikke er helt i form, men regner med jeg skal klare det! :) Senere i dag skal jeg møte Maiken og Tobias siden jeg ikke har sett dem på en stund, i tilegg har Tobias flyttet til Ålesund, så han er ikke i Oslo så ofte lenger, så man får passe på å ses når muligheten er der hehe.. 
Må også farge håret mitt i dag, eller ihvertfall etterveksten, for den begynner å bli så sinnsykt lang, og det er ikke drit fint.. Og i tilegg er det mye vanskeligere å gjemme clips i håret når du har en mørk hodebund, og resten av håret er lyst..Så jaaa, har litt å gjøre i dag ihvertfall... Nå må jeg fortsette å fikse meg, så vi snakkes senere! Ha en fin dag!♥


06.10.2015

Oppdatering..

 • Skrevet 06.10.2015 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdag

Heisann!♥
Hvordan går det med dere? Jeg har ikke blogget på noen dager nå.. Som vanlig om jeg skal si det slik. Blir ofte stopp innimellom, men som jeg har sagt tidligere så blogger jeg bare når jeg orker, har inspirasjon og har noe jeg ønsker å dele. Og i de siste dagene har jeg egentlig bare vært litt dø. Er veldig tom for energi og bruker masse tid i sengen min på å sove og ellers slappe av. Tror jeg har fått influensa ogsåå, håper bare ikke det utvikler seg til mykoplasma, for det orker jeg virkelig ikke igjen. Krysser fingrene for at jeg ganske snart blir frisk! :) 

Ellers kom jeg hjem fra Florø på fredag, jeg koste meg masse der oppe og vil vel tilbake ganske så snart, haha! På lørdag var det familie bursdag da vi feiret storesøsteren min som ble 20, og mamma! Så det var stort selskap med masse mennesker. Det er alltid koselig å se igjen familie du ikke ser så ofte! Tenkte å legge ut litt bilder fra både Florø og feiringen i egne innlegg litt senere. 
I ste så filmet jeg en sminkevideo, men er litt usikker på om jeg skal poste den eller ikke med tanke på at jeg så ekstra jævlig ut siden jeg er syk, var veldig sliten i videoen og solen var ganske irriterende så lyset ble litt rart. Meen får se hva jeg gjør når jeg redigerer den. Er jo bra med video uansett, er det ikke? 
Nå holder jeg på med å rydde rommet siden det ser ut som et bomba horehus, så det trenger virkelig rydd å vask her inne..  Og senere i kveld skal jeg møte Julia og se en hockeymatch, så vi snakkes vel i morgen tenker jeg! 


.... Og foresten, om du har noen ønsker om innlegg eller videoer så gjerne rop ut! 

02.09.2015

#sickchick

 • Skrevet 02.09.2015 klokka 20:21
 • Kategori: Hverdag

Jeg har så sinnsykt lite inspirasjon om dagen, og da tenker jeg at det er bedre å drite i å legge ut noe, enn å legge ut noe jeg selv synes er kjempe dårlig. Jeg tror jeg mistet inspirasjonen etter kamera linsen min på det nye kameraet mitt ble ødelagt. Og det skjedde nesten med en gang jeg hadde kjøpt det, har ikke rukket å vise dere det en gang. Men så snart jeg får kjøpt meg en ny linse til det, skal jeg nok få motivasjonen på plass igjen! I tilegg har iphonen min klikket enda mer, og kameraene begynner å bli drit dårlige. Ihvertfall front kameraet, det er skikkelig skurrete hele tiden. Ikke bare om kvelden eller når det er dårlig lys. Og det irriterer meg sykt, for da får jeg ikke lyst til å ta noen bilder med den heller.. 
Men ja, i dag var jeg hjemme fra skolen, følte meg som crap og tenkte det var best å være hjemme da. Det var likegreit med tanke på at været var jævlig dårlig og at vi ikke gjør en dritt på skolen nå. Så jeg har brukt dagen min til å chille sykt i sengen min, spiste bananpannekaker til frokost og rundtstykker til luns. Hvor digg.. ah, elsker det! Ellers har jeg sett et parr episoder med TeenWolf og trent litt. Så Nå skal jeg hoppe i dusje, så får jeg se hvordan morgen dagen blir! Vi snakkes♥17.08.2015

First day of school - √

 • Skrevet 17.08.2015 klokka 15:30
 • Kategori: Hverdag

Kommet meg på skolen - √

Begynte første skolde dag kl 09.00 og det gikk overaskende bra faktsiks. Hadde bare en time med snakk av rektor og så litt prat i klasserommet og omvisning av de nye så det gikk veldig bra. Og det var koselig å se alle menneskene igjen, og kjenne på det og komme tilbake til rutiner skader vel ikke heller. Men må si det var deilig å komme hjem til sengen sin igjen kl 10.30, når jeg våknet av meg selv 06.15 og ikke klarte å sovne igjen... Men men, da kom jeg ihvertfall ikke for sent! :)
Etter en stund dro jeg innom en kompis en tur, er jo alltid koselig å møte folk man ikke har sett på en stund.. Og senere i dag skal jeg trene og møte Kaija!♥
11.08.2015

To små innkjøp!

 • Skrevet 11.08.2015 klokka 15:29
 • Kategori: Hverdag

Jeg var i byen i går med søstra mi, men fikk bare tak i to av tingene som sto på listen min. Men tenkte å vise det uansett, så blir det nok noen andre innkjøp senere i uken eller tidlig i neste uke. Trenger alltid noe nytt til skolestart hehe.  Og da får man mer lyst og motivasjo  hehe, ihvertfall jeg! 
I dag fikk jeg solgt sengen min, eller den gamle sengen jeg hadde på rommet mitt før, en slik Hemnes seng fra IKEA som man kan dra ut til en stor dobbelt seng.  Og etter på skal jeg dra ut å handle litt mer små ting til rommet mitt sammen med pappa. Så håper vi får tak i det vi skal da! :)


Topp - BIKBOK 129,-

Foundation - Vita 179,-
 
Nå skal jeg snart sette i gang med middagen, så vi snakkes!♥

11.08.2015

Siste innspurt!

 • Skrevet 11.08.2015 klokka 00:04
 • Kategori: Hverdag

Hei hei alle søte!♥

Nå er det virkelig siste mulighet for å nyte de siste dagene med ferie før skolen begynner. Og jeg vet at noen allerede begynner på skolen i morgen, men jeg er velidg glad jeg ikke er en av dem, hehe! 
Jeg har stor tru på at denne uken faktisk skal bli ganske bra, så jeg håper den blir slik jeg tenker at den blir og at ting bare går videre oppover. For nå går faktisk livet mitt i en oppoverfase noe som er sinnykt deilig, så håper det fortsetter slik! 
Men jeg skal egentlig legge meg nå, i den nye deilige sengen min (♥♥♥♥) men tenkte bare å fortelle at jeg lever hehe! Skal oppdatere dere i morgen, Natta!

30.07.2015

NorwayCup!

 • Skrevet 30.07.2015 klokka 12:03
 • Kategori: Hverdag


Heii hei dere! 
Jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge denne uken, rett og slett fordi jeg nesten ikke er hjemme. Jeg er ute å flyr hele tiden. Jeg er med venner og ser på kamper, og koser meg masse. Selvom været ikke alltid er på topp så er det veldig gøy å se kamper! Savner veldig å se på favorittlaget fra Svelgen som ikke er med, men det er mange andre som er gode også da, som jeg har fulgt med på. Sogndal og Tjørvåg IL er de som har skilt seg mest ut i mine øyne. De gir virkelig alt på banen og viser at de virkelig er her å vinne.
Savner veldig det å spille selv også når jeg ser, men jaa.. Sånn alt i alt har det vært en bra uke til nå. Jeg har sett kamper fra tidlig om morgningen til ettermiddag og kveld. Stor koser meg! :)  Har hatt med kameraet litt noen ganger, men det har blitt glemt bort, så har ikke så mye å vise dere, hehe!

Ha en fin dag dere!♥

26.07.2015

Morgenstund har gull i munn!

 • Skrevet 26.07.2015 klokka 10:20
 • Kategori: Hverdag

Eller hva? 
Den som står opp tidlig, har større sjanse for å oppnå målet sitt? Målet mitt i dag var vel egentlig å stå opp tidlig slik at jeg og Rebecka rekker en fotball kamp vi skal se etterpå. Og siden den begynner kl 11.00 så må man jo opp tidlig, når reiseveien også er på ca 20.30min. 
Ønsker dere alle en fantastisk dag ihvertfall, og husk: SMIL, masse! 
26.07.2015

Sister day

 • Skrevet 26.07.2015 klokka 01:08
 • Kategori: Hverdag
Hei hei! I dag hadde jeg en kjempe bra dag faktisk, fikk gjort noe ut av dagen. Og kom meg ut døren før butikker stengte. Hehe. Jeg pleier å være ganske lat i ferier, og nyte den fult ut og bare ta ting i mitt tempo, speilet når mamma og pappa er på hytten og det bare er jeg og Hege som er hjemme. Da er det vi som velger hvordan ting skal være, og det er kjempe deilg! Elsker slike helger og dager. Og når man har søsken synes jeg det er viktig å sette av tid med dem, samme hva man egentlig gjør. Bare det å sette av tid til hverandre og snakke sammen om alt og ingenting er så fint. Så etter at jeg og Hege har vært masse sammen på hytten noen dager og tegnet masse sammen, så trengte vi en bytur. Så i dag ble det bytur på oss, først på Visage, der de selvfølgelig hadde utsolgt av det vi skulle ha.. Så da tok vi trikken til majorsruen for å dra på INGLOT. Vi tok en sånn gammel trikk, som faktisk var ganske behagelig å kjøre. (hører til museum) Den kjører bare mellom 12-15 i helger, og er gratis! 

Etter vi hadde vært på Inglot og litt andre butikker i bokstadveien gikk vi gjennom slottsparken og ned til akerbrygge på Makeuprevolution.  Planen var altså sminkeshopping selvom det ikke ble så mye, fikk vi sett litt rundt ihvertfall. Senere på kvelden dro jeg på åpningskonserten av NorwayCup på Ekebergsletten, som ikke var så veldig wow egentlig. Føler jeg begynner å bli alt for stor til å være der. Og i tilegg kjenner jeg ikke så veldig mange som spiller i år heller såå ja. Men abselutt verdt å dra dit om du er yngre, og om du kjenner noen som spiller, eller bare vil høre litt musikk fra kjente artister på scenen! :) 


Andre som også setter av dager med søsknene sine?

16.07.2015

Harrytur through my phone

 • Skrevet 16.07.2015 klokka 18:14
 • Kategori: Hverdag

Hei hei søtinger♥

Som dere vet så var jeg i Sverige i går på en harrytur for å shoppe litt sammen med familien. Jeg trodde faktisk at jeg skulle shoppe sykt mye, eller ihvertfall mye mer enn det jeg gjorde. Ble nesten skuffet siden jeg ikke fant noe med en gang. Men til slutt fant jeg en bh jeg virkelig likte, den sitter perfekt og har en sykt perfekt rosa farge, så da fant jeg noen truser som matchet også. I tilegg kjøpte jeg en showergel, ny balsam og ny hårfarge. Så ganske snart blir det litt forandringer, så det gleder jeg meg masse til. 

Som vanlig tok jeg noen bilder på turen, og jeg har redigert alle bildene på iphonen min. Så om du ønsker å se lignende bilder kan du se HER. Har fått dilla på å redigere bildene mine på forskjellig måter nå så regner med det kommer en del fremover, hehe! 
Nå skal jeg ut med Rebecka, vi snakkes!


15.07.2015

Turer til Sverige!

 • Skrevet 15.07.2015 klokka 09:00
 • Kategori: Hverdag

God morgen!♥ Nå sitter jeg i bilen på vei til sverige,men hadde egentlig vært mye deiligere å ligge i sengen min hehe..

Siden det var meldt dårlig vær i oslo i dag så tenkte vi å dra til sverige på harry tur som veldig mange gjør. Og vi gjør det vær sommer, spesielt siden det er billg grillmat og vi griller en del på hytten. 
Så i dag ble det en tidlig morgen på meg, så når du leser dette kan det hende jeg allerede er i sverige, haha.. Hvem vet?
Skal oppdatere dere når jeg kommer hjem igjen med innkjøp og bilder, så vi snakkes da! ♥


12.07.2015

GATEBIL

 • Skrevet 12.07.2015 klokka 13:46
 • Kategori: Hverdag

Hei hei dere! I går var jeg på gatebil på rundskogen i rakkestad. Det var litt av en opplevelse for å si det sånn, haha! Jeg har alltid hatt lyst til å se biler kjøre på bane og nå fikk jeg endelig gjort det og det var ganske gøy faktisk! Hele opplevelsen med å være der er vel litt på hvem man reiser med, hvor stor interesse man har og hva man selv gjør det til. Men sånn alt i alt er det sikkert et greit arangement. Du kan lese mer HER om du er interisert. 

Bildene under er hentet fra gatebil.no du kan trykke HER om du vil se flere bilder. 
Har du vært på gatebil før?

10.07.2015

Rydd&vask

 • Skrevet 10.07.2015 klokka 15:30
 • Kategori: Hverdag

Hei hei Hva gjør dere i dag?


Nå har jeg vært hos farmor og hjulpet henne med å vaske soverommet og stuen, og jeg spiste også grøt når jeg var der. Det er alltid så koselig å være hos farmor og farfar, sitte å høre på historier og snakke om alt og ingenting. Og det er kjempe fint å kunne hjelpe dem med ting dem ikke orker å gjøre selv. Skjønner godt at dem ikke orker å vaske gulvet under sengen f.eks. Det er litt av en jobb, hehe!


Nå som jeg har kommet hjem igjen er jeg fortsatt i rydde og vaske modus og skal fortsette med det her hjemme. Er mye som skal gjøres + at rommet mitt ikke akkurat ser velgi bra ut nå om dagen. Det blir alltid så mye rot når jeg pakker til reiser og når jeg skal pakke ut, haha! Det var faktisk ikke så gale før jeg dro, og nå ser det helt for jævlig ut igjen. Og det bare på 3 dager, og på to av dem har jeg ikke vært hjemme en gang. Hahha, herregud, skjønner ikke det er mulig.. 

 

Men nå må jeg nesten fortsette med jobbingen, så vi snakkes senere i kved! ♥

 

 

30.06.2015

Festival i vente..

 • Skrevet 30.06.2015 klokka 13:36
 • Kategori: Hverdag

Hei hei dere og god morgen!

Nå sitter jeg på bussen:) Håper dere alle har sovet godt, det har jeg, ihvertfall når jeg først fikk sove da. Sovnet ikke før etter halv3 en gang, og det synes jeg i grunn er litt for sent til å skulle opp tidlig i dag.

Opp tidlig for å dusje, spise frokost, fikse meg, pakke ferdig og lage mat før jeg tar turen ned til Oslo bussterminal og bussen videre derfra mot Kristiansand, til Risøya, tvedestrand. Om dette ikke ga noe mening for deg som det forsovdit ikke har gjort for meg heller så ligger det mellom Risør og Arendal ihvertfall. Skal nemlig på Skjærgårds festivalen sammen med tre veninner så det blir koselig! Jeg reiser sammen med Andrea, så møter Sara oss der og så kommer Rebecka senere på kvelden!

Jeg vet ikke så mye om hvordan dette blir og om dette egentlig er noe for oss men det er jo alltids gøy å oppleve noe nytt og dra på turer med gode venner, så uansett hva vi møter skal vi gjøre det beste ut av det!:) jeg vet ingenting om hvordan dekning jeg får der og om jeg da får mulighet til å blogge, isåfall blir det bare fra mobilen, men jeg kan jo alltids poste en oppdatering når jeg får mulighet!:) jeg har også med meg kameraet så det blir nok litt bilder å vise når jeg kommer hjem igjen!

Så om vi ikke snakkes før jeg er hjemme må dere ha en fin uke!:)

17.06.2015

Only two days left

 • Skrevet 17.06.2015 klokka 20:46
 • Kategori: Hverdag

...Til sommerferie! Men det kom vel ikke akkuratt som noe sjokk heller, eller hva? Både i går og i dag hadde jeg fri så jeg har egentlig kjent litt på en sommerferie følelsen i tilegg til at vi har hatt en del korte dager og også noen fri dager nå i det siste. I går lå jeg å solet meg ute ganske lenge, sovnet til og med der jeg lå. Og har faktisk fått bittelitt skille, haha.. Ikke store greiene desverre, tror jeg må ta meg tid til å dra til et solstudio en dag, for solen skal ikke komme tilbake før til helgen desverre.  Og i dag har det bare vært grå vær hele dagen. Blir så sliten av regn vær, og da får jeg heller ikke lyst til å gjøre stort. Så jeg har bare slappet av i dag. Men i morgen skal jeg på skolen igjen, da er det kulturdag på skolen, og på fredag er det avslutning. Men jeg regner med at skoledagene går ganske fort så da gjør det ingenting med to dager til på skolen før ferien hehe. 

Tenkte å hoppe u dusjen nå, ta hår kur å ansiktsmaske.. Mmm! Så vi snakkes i morgen, da kommer det også en innkjøpsvideo!♥11.06.2015

11.06.2015

 • Skrevet 11.06.2015 klokka 21:47
 • Kategori: Hverdag

Hei hei dere!♥

Nå er jeg hos bestemoren min og vi har spist pizza og jordbær hele familien. Det var kjempe godt og veldig koselig!
Nå sitter jeg inne hos tanten min for å oppdatere dere litt. Planen var å få postet et personlig innlegg om begravelsen i morgen + litt sånn generelle greier, og i samme innlegg tenkte jeg å legge inn en video som jeg redigerte i bilen på vei opp hit. Men siden jeg har ganske dårlige nettsignaler her så bruker videoen så utrolig lang tid på å laste opp at jeg ikke får vist dere den før jeg er hjemme i oslo igjen som blir på lørdag. Dette er litt dumt siden jeg gjerne ville ha postet dette før begravelsen som er i morgen. Men regner med at det går bra for dere!

Jeg kunne brukt enda lenger tid på å sitte her å vente på at videoen skulle laste opp men siden det er en lang dag som venter i morgen tenker jeg å gå å legge meg ganske snart!
Natta!♥

11.06.2015

Siste skoledag!

 • Skrevet 11.06.2015 klokka 13:31
 • Kategori: Hverdag

Hei hei alle søte!♥
Nå sitter jeg faktsik å skriver fra klasserommet på skolen. Jeg har akkuratt levert det siste prosjektet i media for i år og det føles veldig deilig. I dag er den siste skoledagen som faktisk er "normal" ikke at den er helt normal siden vi begynte sent i dag, men ihvertfall så skal vi ikke ha flere lange skoledager med mange kjedelige timer. Nå skal vi snart se på film før vi slutter.
Tenkte egentlig bare å passe på å blogge nå som jeg har tid. Når jeg kommer hjem fra skolen etterpå skal jeg dusje og  bare pakke feridig før jeg drar til bestemor! I morgen er det nemmelig begravelse for bestefaren min og derfor drar jeg opp til bestemor i dag:)

Skal se om jeg får blogget noe i kveld!♥
(beklager for mye rot i bakgrunnen her, men rommet mitt er alltid rotete når jeg skal pakke til noe)


10.06.2015

Hylla Cafe&spiseri

 • Skrevet 10.06.2015 klokka 21:30
 • Kategori: HverdagHei igjen dere, håper dagen deres har vært bra!♥

Ble en ekstra shoppingtur på meg i ste sånn som planlagt, og for min del gjør det abselutt ingenting å få litt nye plagg i klesskapet! Filmet også en innkjøpsvideo, men jeg tror nok ikke jeg rekker å redigere den før helgen, men jeg tenker å prøve å redigere en annen video løpet av kvelden og morgen dagen slik at den kommer i morgen kveld. Det er ihvertfall planen så får jeg se litt hvordan morgen dagen går, ettersom jeg ikke vet helt når jeg er fremme og litt sånn forskjellig.  Men jeg skal ihvertfall prøve å oppdatere dere så mye som mulig! For nå har jeg faktisk masse blogginspirasjon! 
Yeei! haha!
Jeg var ute å spiste middag i ste sammen med mamma og pappa, vi spiste på Hylla Cafe&spiseri! Utrolig godt altså, anbefaler å ta turen innom der en gang. Den ligger på Manglerud! Har du prøvd Hylla Cafe? Hva har du gjort i dag?

Vi blogges i morgen!♥10.06.2015

Fridag!

 • Skrevet 10.06.2015 klokka 14:12
 • Kategori: Hverdag

Hei alle søte!♥
Inenting er bedre enn fri fra skolen midt i uken, eller hva? 
I dag våknet jeg faktisk av meg selv 06.30 overaskende nok å tenkte "Yes, fint vær og jeg kan lage frokost og slappe av alene hjemme.." Og så så jeg på klokken og la meg heller til å sove. Mamma og pappa hadde jo ikke en gang stått opp..
Så jeg sovnet igjen, og våknet vel rundt 09.30-10.00 tiden. Lagde meg varme baguetter til frokost sammen med en banan og har bare brukt morningen på å fortsette med et personlig innlegg som kommer om noen dager, og jeg har også laget en sminkevideo som jeg skal se på, og prøve å få redigert senere i dag, samtidig som jeg skal rydde ferdig rommet mitt og fikse på litt detaljer som jeg sikkert også viser dere snart! :)

Når klokken nærmet seg halv ett dro jeg ut døren for å møte mamma som sluttet tidlig på jobb i dag. Vi var ute for å prøve å skaffe noen greier jeg trengte til helgen da jeg skal i begravelse og også litt små greier ellers. Jeg fikk ikke tak i abselutt alt så jeg skal en tur på Storo sentret med pappa etterpå for å få tak i resten forhåpentligvis.
 
Nå sitter jeg ute å nyter solen i mens jeg spiser moreller! Nam..


 

08.06.2015

Bollereklame

 • Skrevet 08.06.2015 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdag

God mandag dere! ♥

I dag var det faktisk utrolig deilig å komme inn i normale vaner og komme seg på skolen igjen. Det er ikke ofte jeg sier det etter skolen på en mandag altså, men i dag! Virkelig det var deilig haha. Ble en annderledes kort og morsom dag for meg og Julie. Siden vi går media og har film prosjekt så fikk vi dra fra skolen ganske tidlig for å filme hjemme hos meg. Vi holder på å lage reklame video, og skal herme etter en reklame film av Narvesen som reklamerer for boller, haha! 
Vi synes videoen var litt morsom så vi tenkte å lage den samme! Planen var egentlig å lage reklamefilm for YT og filme ute, men siden det var kaldt og plutselig begynte å regne midt i filmingen ødela det ganske mye så da dro vi heller på meny og til narvesen for å skaffe boller! :) Må si vi er løsningsorienterte altså!

Tenkte også å ha en spørsmålsrunde/ask Ida fordi jeg har fått noen spørsmål her og der jeg ikke har svart på, så om du har noe du lurer på eller bare vil stille meg noen spørsmål hadde det vært fint :)
Det er også veldig greit å få forslag til blogginnlegg samt videoblogger om det er ønskelig!
31.05.2015

Ryddesøndag

 • Skrevet 31.05.2015 klokka 14:33
 • Kategori: Hverdag

Nå driver jeg og Hege og rydder og vasker hele leiligheten.Bokstaveligtalt hele også. I morgen kommer nemmelig mamma og pappa hjem fra Hellas og da er det jo fint at det ser fint ut når de kommer hjem. Det har jo ikke akkuratt sett veldig ryddig ut hele tiden mens vi har vært alene. Vi skrev opp en liste over hva vi trengte å gjøre, og vi gjør faktisk mye mer enn det som står også slik at det blir så fint som mulig. 


Nå holder jeg på å vaske badet, og i den sammenhengen tar jeg ut alt på badet for å vaske alle steder. Så blir det pynting av badet senere. 

Så har vi vasket hele kjøkkenet også: Og må sette på flere oppvaskmaskiner, hehe.. Utrolig hvor mye oppvask to personer kan lage!


Ellers har vi ryddet ferdig stuen, og skal til å vaske burdet til Dennis også.. Tror ikke han skjønner så mye av denne ryddingen vår altså. I tillegg er han veldig redd når vi tar frem støvsugeren. Da løpet han inn i burdet sitt og gjemmer seg inni huset. hah uff, stakkar.. 


Noen andre som har ryddesøndag i dag?

21.05.2015

Torsdagskos

 • Skrevet 21.05.2015 klokka 21:40
 • Kategori: Hverdag

Hei hei dere, og god torsdag (kveld)!♥ 
Endelig torsdag kveld og snart helg, fy som jeg gleder meg til morgen dagens skoledag er over. Er virkelig klar for helg nå, dere aner virkelig ikke! Det er så mye fremføringer og innleveringer på skolen nå, så får meg er det bare å nyte helgen og kose meg når den kommer. I dag begynte jeg kosen litt tidlig hehe, dro til Frozen yoghurt på arkaden sammen med Kaija. Kjempe godt og utrolig koselig. Vi tittet litt i butikker også, fant blant annet noen solbriller jeg synes var kule og en genser. Genseren hadde de ikke i rikitig farge og størelse så jeg får dra tilbake i neste uke. Og solbriller sliter jeg alltid med, synes det er så vanskelig å finne noen jeg kler.. Noen andre som har samme problem? 

Alltid så morsomt å se forskjellen på Yoghurten min og Kaija sin, haha.. Den ene går i vanilje, sjokolade og karamell og den andre er full av farger.. Haha.
Og i morgen er det tid for en ny tentamen for meg, i media, så får håpe det går bra..

Men uansett, ha en fin kveld så snakkes vi!♥

16.05.2015

16.Mai stress

 • Skrevet 16.05.2015 klokka 22:36
 • Kategori: Hverdag
I dag har jeg gjort ingenting samtidlig som jeg har gjort mye.. Jeg har tatt hår kur og selvbruning slik som planen var. Og nå holder jeg på å rydde rommet mitt og finne frem klær til i morgen. Jeg er fortsatt ganske usikker på hva jeg skal gjøre med håret mitt og sminken, og egentlig hvordan klær jeg skal ha på meg.. Så jeg får se litt hvordan det går. Skal ta med meg kameraet ut i morgen, så jeg får knipiset litt bilder, så da blir det nok et innlegg på kvelden eller den 18.mai.. 
Nå må jeg bli ferdig med gjøremålene mine, så snakkes vi. Natta


14.05.2015

Jentedag

 • Skrevet 14.05.2015 klokka 14:40
 • Kategori: Hverdag

I går hadde jeg en sinnsykt bra dag, det er lenge siden jeg har hatt en så bra dag med så mange herlige jenter♥ Jeg begynte skoledagen med en ganske avslappende gymtime før vi fikk vite om vi kom opp i skriftelig eksamen, noe vi ikke gjorde. ingen fra første klasse hos oss kom opp og alle ble kjempe glade for det.. Bortsett fra meg og Julie som faktisk ville komme opp. Så nå krysser vi bare fingrene for å ikke komme opp i muntlig eksamen ihvertfall... 
Når klokken var ca halv ti var vi allerede på vei hjem til meg, for å filme og redigere musikkvideoen som vi holder på med, det gikk ganske greit frem til programmet klikket helt, alt ble slettet og ingenting ville funke.. Så nå vet jeg ikke hva jeg gjør. Noen som er flinke til å løse problemer i premiere pro?
Når klokken nærmet seg halv to kom Andrea og Nathalie, da lagde vi sveler som var kjempe godt. Det er alltid koselig å være flere sammen og lage mat eller bake og kose seg med det etterpå. 
Mot kvelden dro jeg og Nathalie til byen og møtte Elen, Christina og Victoria. Så jeg hadde en veldig bra dag :) Her er noen bilder fra i går:
Nå skal jeg filme en video så vi snakkes senere.
Ha en fin dag!♥

11.05.2015

Regndag..

 • Skrevet 11.05.2015 klokka 19:52
 • Kategori: Hverdag

Mandag og regn.. Desverre ikke den beste måten og begynne uken på, men jeg kom meg igjennom denne dagen også. Jeg har ikke gjort så mye i dag men det er utrolig deilig å kunne slappe av uten å tenke at du må stresse med forskjellige ting du skal gjøre. Værmeldingen til nå sier ihvertfall at det skal regne i morgen og på lørdag, så håper at det ikke blir noe mer regn enn det ihvertfall. For i morgen er den siste vanelige jobbe dagen på skolen, siden jeg bare har gym og media på onsdag og da slutter jeg 12.45 :) På onsdag får jeg også vite om jeg kommer opp i skriftelig eksamen så det blir spennende.. Ellers har jeg fri fra torsdag så dette blir en kort uke, så det blir deilig!
Ha en fin uke alle sammen, så snakkes vi ♥

22.04.2015

Tirsdagstrening

 • Skrevet 22.04.2015 klokka 00:17
 • Kategori: Hverdag

Dagen gikk fint i dag. En varm dag, men ikke for varm heller..

 

Jeg har laget middag og trent i dag, så en fornuftig dag. Treningen i dag besto av sykkeltur sammen med Andrea. Det var generelt ganske koselig. Det var ganske slitsomt også. Jeg har vært støl i rumpen og lårene etter tidligere trening denne uken, så kjente det ekstra godt i bakkene for å si det sånn??

Natta????

07.04.2015

Tilbake til hverdagen...

 • Skrevet 07.04.2015 klokka 23:26
 • Kategori: HverdagHeiia♥

I dag var første skoledag for meg etter ferien, og får å være helt ærlig synes jeg ikke det var så ille. Langt i fra faktisk. Jeg har vel egentlig bare hørt negative meninger fra dem som begynte i dag, men jeg tenker også litt positivt på det jeg da. Selvfølgelig er det deilig med ferie. Og jeg har hatt det drit bra! Jeg skal fortelle litt om ferien og slenge med litt bilder i løpet av uken. Men det å begynne på skolen igjen, det er ikke så ille når man tenker på at det er april. Som betyr snaaart sommerferie. Og før den tiden kommer så er det masse fri dager og strålende vær å se frem til. Og hva er vel feil med det? Ingenting. Det eneste som er kjipt som jeg kommer på i farta nå ihvertfall, det er alle prøver, tentamner og eksamner før man kan ta fri. 


Bilder fra i dag ↑

Denne uken kommer til å gå ganske fort, har ihvertfall følelsen på det. Det er alltid noe som skjer hver dag, både på skolen og fritiden. Så satser på en bra uke og noen bra dager fremover. Selvom jeg gjerne skulle ha hatt ferie og vært enda lenger i Florø med de herligste menneskene der.
Skoledagen gikk veldig bra og den var ikke stressende i det heletatt selvom jeg var forbrett på det, så det var veldig deilig. Og det ble paradise, middag, litt rydding før trening på meg ogsåå. Men nå er det bare å fokusere på skolearbeid til sommerferien, og begynne nedtellingen. Det er jo faktisk 73 dager til sommerferie, og de dagene går nok veldig fort! Men nå begynner klokken å bli mye, og jeg må få meg litt søvn før skoledagen i morgen og den begynner jeg med gym.. Natta!♥

23.02.2015

Ny uke - nye muligheter!

 • Skrevet 23.02.2015 klokka 09:32
 • Kategori: Hverdag

En sykt standar overskrift, men dere som blogger vet jo hvordan det er. Det er utrolig vanskelig å finne på nye overskrifter du kan bruke hehe. Det er noe av det vanskeligste jeg synes med å skrive blogginnlegg. Men ihvertfall, nå var det mandag igjen, en ny uke. Håper dette blir en bra uke, selvom jeg føler den blir veldig stressende.  Jeg har en almanakk, der jeg skriver ned alt jeg skal sånn at ting er mer oversiktelig, og jeg føler at de to sidene for denne uken skal bli ganske stappa, haha! jeg trene så mye som mulig denne uken, siden jeg ikke fikk trent så mye som jeg ønsket sist uke.. 
(under er en sniktitt fra hverdagssminken jeg går for om dagen, når jeg føler for å "ta det helt ut" hehe. Denne kommer snart på en video. Nå må jeg løpe sånn at jeg rekker skolen, vi snakkes. 
Håper alle får en fin uke, og en fin mandag! ♥


Har du noen planer for denne uken? 

31.01.2015

last day of January

 • Skrevet 31.01.2015 klokka 22:03
 • Kategori: Hverdag

En sykt standar overskrift, men dere som blogger vet jo hvordan det er. Det er utrolig vanskelig å finne på nye overskrifter du kan bruke hehe. Det er noe av det vanskeligste jeg synes med å skrive blogginnlegg. Men jeg tenkte å oppsumere måneden som har gått i noen bilder. 
Siter du med overskrifter?
 

24.01.2015

24.01.2015 - Familiebesøk

 • Skrevet 24.01.2015 klokka 12:11
 • Kategori: HverdagHei søtiser!♥
Dette er et forhåndsskevet innlegg, rett og slett fordi jeg vet jeg ikke får noe tid til å skrive noe i dag.. I dag så får vi nemlig familie besøk og så skal jeg på Disney On Ice sammen med storesøsteren min, fetteren min og kusinen min, det blir sikkert kjempe koselig men også litt slitsomt.. Men mest koselig selvfølgelig. I julegave ga vi nemlig biletter til kusinen og fetteren vår, slik at de kunne komme til Oslo, og dra til oslo spektrum med oss.  
Er usikker på om det blir noe særlig innlegg fra opplevelsen der egentlig, kan se hva jeg får til. Men det er ikke lov å filme eller ta bilder der inne, ihvertfall ikke med kamera. Så isåfall blir det nok noen uklare iphone bilder om jeg ikke tar feil, haha! 


Det kommer foresten en sminkevideo om ikke så alt for lenge, og også en annen video. Om du har innlegg eller video -ønsker så er det bare å komme med det, jeg står med åpene armer og tar i mot alt jeg kan få! :)
Ellers håper jeg alle får en fantastisk lørdag videre, så snakkes vi! ♥ 

23.01.2015

SNAPSHOTS FRA I GÅR

 • Skrevet 23.01.2015 klokka 07:35
 • Kategori: HverdagDet er så utrolig kaldt om morningen nå, så jeg begynner dagen med å ta med meg varm solbertoddy når jeg er på vei til skolen.. Ellers i går var skoledagen ganske kjedelig, også fikk vi karakterkortet som egentlig ble ganske så forventet og greit. Etter skolen var jeg hjemme en stund og spiste middag og slikt før jeg dro å møtte Andrea. Det var masse salg på sentret så det ble noen små ting, tenker å vise det senere i dag. Vi tittet litt i butikker og så trente vi, og tittet litt i butikker igjen etterpå imens vi drakk en kjempe god smoothie. (som jeg glemte å ta bilde av). Og når jeg kom hjem avsluttet jeg dagen med eplebiter som jeg dyppet i kesam. 

Nå må jeg fikse meg ferdig slik at jeg rekker skolen! Ha en fin dag dere!♥ 

21.01.2015

#Trening

 • Skrevet 21.01.2015 klokka 20:19
 • Kategori: Hverdag

Jeg har ikke trent ordentlig på en stund nå, så det var sinnsykt deilig å virkelig komme ordentlig i gang. Jeg har byttet treningssenter så det er også en av grunnene til lite trening. Og nå gleder jeg meg bare mer og mer til sommeren kommer sånn at jeg kan jogge ute.  For jeg håper virkelig det er flere enn meg som mye heller liker å løpe ute enn inne på tredemølle? Altså jeg liker begge deler, men føler meg mere fri når jeg får trene ute. Og nå er jeg dritt lei snø for å være helt ærlig!  
 Slenger med et fancy speilbilde fra treningen i ste og et utrolig godt måltid du bare må teste! minipannekaker med banan og musli. (også godt med yoghurt sidenav.)


Hva er dine favoritt treningsøvelser?
Flere som er lei av snø, og vil ha sommer?

30.11.2014

Last day of November...

 • Skrevet 30.11.2014 klokka 00:46
 • Kategori: Hverdag

I dag er det siste dag av november, og så blir det endelig desember og julestemning. Jeg får aldri ordentlig julestemning før det kommer snø så håper den kommer snart. Det har jo allerede snødd litt, men snøen blir ikke liggende og da er det bare litt trist egentlig, hehe. Så lenge det blir snø innen juleferien så blir jeg fornøyd!♥ 
Ellers har det ikke skjedd så mye i det siste for å være helt ærlig, det med at jeg skulle begynne å blogge ordentlig igjen ble vel egentlig ikke noe av.. og det synes veldig godt. Ihvertfall når man ser igjennom bloggen og youtube kanalen min.  Føler jeg til og med hadde blondt hår når jeg blogget ordentlig sist, så det er jo en forandring altså at jeg har farget håret mit brunt. Nå er det jo litt over 2 måneder siden jeg farget det, og trives ganske så bra med brunt hår. Etterhvert tenker jeg og lage en Ombre efekt, med blonde ender, men jeg får se når det skjer. Hadde planer om å gjøre det i dag men siden jeg har fått gips på høyere hånd så blir det ganske vanskelig, så da får jeg nok vente 1-2 uker ihvertfall :) 
Ellers har jeg ikke så mye å fortelle akkuratt nå, så vi snakkes senere! :*
13.07.2014

Fin start på dagen!

 • Skrevet 13.07.2014 klokka 08:55
 • Kategori: Hverdag

God morgen!♥

I dag våknet jeg helt av meg selv kl. 07:30, og var ikke trøtt i det heletatt, overaskende nok. Jeg var faktisk i et veldig bra humør, og fikk lyst til å løpe meg en tur, før solen ordentlig sto opp. Så det var det jeg gjorde. Turen ble ikke sånn kjempe lang, men det var en fin start på dagen. Nå sitter jeg og spiser frokost; som består av epler, vann, og en fersken (eller er det en nektarin?).  Jeg skal snart hoppe i dusjen, og så pakke ferdig og sånne ting før jeg turer videre ned til Akershusstranda, for å ta båten derfra til Danmark. 
idakt

03.07.2014

AWKWARD

 • Skrevet 03.07.2014 klokka 13:55
 • Kategori: Hverdag

Heii
Nå sitter jeg i sengen min med mac'en foran meg, spiser en deilig salat og drikker et glass vann (med litt smak av jordbær i) mens jeg ser på Awkward. En perfekt morgen...

Men nå ville ikke viaplay vise noe mer awkward.. Så det endret jo planene mine for de neste timene..
Heh. Neida. Jeg holder på å filme litt til en morning routine video, så hvis det blir greit, så kommer den ut om ikke så lenge! Skal en tur til besteforeldrene mine etterpå, og møte Maiken før hun drar på ferie. Været kunne selvfølgelig vært mye bedre; nå er det faktisk litt kald her i Oslo, det er overskyet og blåser.. :( håper dere andre har bedre vær og varme, uansett hvor dere nå befinner dere. Ha en strålende dag??

23.02.2014

Hockey OL

 • Skrevet 23.02.2014 klokka 15:59
 • Kategori: HverdagNå har jeg akkuratt sett ferdig Ol finalen, i Hockey. Finland fikk bronsje. Så finale kampen var i mellom Sverige og Canada, ganske spennende egentlig, selvom jeg håpet på og trodde at Canada ville vinne denne kampen, som mange andre! Og jeg heiet selvfølgelig på Canada, som du sikkert skjønte,  selvom Sverige er nabolandet vårt, hehe.
Og seier ble det, til Canada altså, og bra er det! Sidney Crosby scorte de to første målene og Chris Kunitz det siste. Kampen endte altså 3-0 og Canda fikk gull! 
Trist at Hockey Ol er ferdig og desverre snart hockey sesongen også. Så nå må jeg se så mange kamper som mulig..  


Nå tenkte jeg og være litt flink og rydde rommet mitt, eller sminkebordet mitt, og kanskje filme en sminke kolleksjonsvideo til dere snart, noe jeg har fått spørsmål om i nesten to år, sagt jeg skal gjøre, men aldri gjort.. Såå den kommer snart, men kanskje etter påskeferien. Hehe, vi får se. vi blogges senere ihvertfall!


19.02.2014

SOL SOL SOL

 • Skrevet 19.02.2014 klokka 14:48
 • Kategori: Hverdag

Endelig har solen kommet, snøen begynt å smelte og det har begynt å bli varmere i været! Har faktisk hatt noen dager i deilige gensere med skinnjakke over, strømpebukse og short og til slutt converse selvfølgelig! Det har ikke vært så mye blogging på meg i det siste, rett og slett fordi jeg ikke har hatt motivasjon, det har skjedd litt mye og når det er så dårlig lys mister man blogg lysten. Ihvertfall jeg!

Men nå har jeg fått motivasjon tilbake så får satase på at den holder en stund...11.02.2014

?.

 • Skrevet 11.02.2014 klokka 22:52
 • Kategori: Hverdag

...


14.01.2014

Prøver å være flink, hehe..

 • Skrevet 14.01.2014 klokka 22:30
 • Kategori: Hverdag

Herregud, for en teit overskrift.. Men ja, jeg prøver ihvertfall og være litt flink nå for tiden på flere ting egentlig. Både skole, hjemme, bloggen og generelt prøve å være snill og flink mot meg selv. Den siste der var nok litt vanskelig og forstå om du ikke kjenner meg veldig godt. Jeg setter av ganske liten tid til meg selv, og stresser for mye. Haha! Det hørtes utrolig dumt ut men ja.. 
Dagen i dag har vært ganske Ok haha.. Gym i de to første timene med dans, siden vi øver til ballet. Å gud, hvor dårlig jeg er.. Kan faen ikke danse i det hele tatt. Synes faktisk litt synd på han som skal danse med meg.. Tar hensyn til andre ja, men ikke på det der. Kommer sikkert til å være den eneste som ikke kan danse, hahah! Jaja, kan jo hende det blir morsomt uansett.. 
Hadde ihvertfall engelsk bokpresentasjon, og k&h i de siste timene.. Woho.. like kjedelig som alltid. Jeg er ganske negativ har jeg funnet ut. Lagde faktsik en videoblogg om negative ting, bare for å se hvor negativ jeg er.. Det er ganke mye som irriterer meg faktisk også..  Det kommer et innlegg om det i morgen trur jeg.. Ting som irriterer meg.. tenkter å skrive det nå faktiskt.. Så ja.. KAnskje jeg bare skal gjøre det? 

Ellers i dag har jeg gjort lekser, laget middag, trent selvom jeg er skada, det gjorde sinnsykt vondt i ankelen min men, hallo? skal man bli bra så skal man bli bra? Gikk uten kyrkker i dag og. DEt var deilig.. Og vondt.. :O Ja.. Så tror jeg bare avslutter nå før jeg skriver enda mere dumt, som ingen bryr seg om uansett.. 

Slenger med et nydelig bilde av meg selv ja.. Har ingen brukbare bilder nå. Ikke at det under var så brukbart heller meeeen... Vi blogges ja.. 
09.12.2013

PEPPERKAKEBAKING MED TANTEBARNET

 • Skrevet 09.12.2013 klokka 11:06
 • Kategori: Hverdag

På lørdag fikk vi besøk av broren min og datteren hans, det var en stund siden vi hadde sett de nå så det var veldig koselig! Vi lagde pepperkaer,og eline var kjempe flink som dere ser på bildet under. Hun har så sykt små og søte hender. Det var kjempe gøy å se på hun trykke ut figuerer ut av deigen. 


 Har ikke bildet av de ferdige pepperkakene, men de ble ihvertfall veldig gode så det er jo bra! :)
Ellers er jeg hjemme fra skolen i dag, fordi jeg har sykt vondt i hodet, tror jeg begynner å bli forskjølet og får feber desverre.. så får dope meg ned på piller og drikke noe varmt så satser på at det ordner seg :)  
13.09.2013

FREDAG DEN TRETTENDE!

 • Skrevet 13.09.2013 klokka 21:27
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! 
Idag begynte jeg sent, som var veldig deilig! Elsker å sove lenge eller bare ikke stresse rettogslett.  Hadde en ok skole dag. Rett etter skolen dro jeg til byen og skulle fikse togbiletter. Så var jeg litt i noen butikker osv..
Har kjøpt noe nytt i det siste, så om du vil se noen innkjøp så bare si i fra! Tror jeg skal spille inn spørsmålsrunde-videobloggen i morgen, hvis jeg rekker det, eller så blir det en annen videoblogg. Har ikke vært veldig i blogghumør om dagen av ulike grunner, men føler det er llitt bedre nå.. Selvom jeg har litt liten tid til bloggen. Men er i videoblogg humør ihvertfall, så skal prøve å lage videoblogger og få tid til å redigere dem slik at jeg får lagt dem ut!:) Tror dere på slik som fredag den trettende, at det er en ulykkes dag? Har det skjedd noe dumt med dere i dag? 05.09.2013

TRAVEL JENTE

 • Skrevet 05.09.2013 klokka 19:19
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! 

Har som vanelig vært på skolen i dag, nok en kjedelig dag (+ bortkastet skole dag) om du spør meg da. Vi hadde bare kjedelige fag, teorifag. Og nå sitter jeg med lekser. vi skal ha sånn sykt stygg debatt diskusjon i morgen, jeg gruer meg faktisk litt siden jeg suger i diskutering om slike fag greier, ihvertfall når jeg ikke kan det jeg skal snakke om. Vi har om Valg, og alle i klassen er da på hvert parti og har hvertsitt tema.. Så er det ca seks stykker som skal f.eks diskutere om skole da.. (ikke SÅ vanskelig) men så kommer jeg og får MILJØ OG KLIMA og i tillegg så har jeg FrP som ikke skriver noe om det, eller det er ihvertfall umulig og finne. Og jeg bryr meg jo ikke om dette så for meg er det jo mega kjedelig! Det ensete Frp mener er at vi ikke skal slippe oljen ut til andre land, og slutte med bompenger ellernoe. Skikkelig teit oppgave dette da! :( Fuck det! Driter litt i den leksen for å være helt ærlig.. Har jo prøvd i over en uke nå, og jeg finner så si ingenting, så nå er jeg dritt lei, mildt sakt, det for bare gå som det går.. 

Uansett, for å hoppe over til noe annet..    Når jeg kom hjem i dag så prøvde jeg bunad, sko og søljer, siden jeg skal konfirmere meg på søndag. Så nå må alt liksom bli klart. Bare tre dager igjen nå, det er nesten litt sykt. Tiden flyr! Det lukter slik nybakt i huset nå, ganske deilig egentlig, bare det at jeg får lyst på boller og kake da (FY!) Haha, men om jeg stapper i meg den dritten der (selvom det er godt) så var jo ikke treningen i går noe vits. haha! 


  

I morgen så begynner vi 9.20 på skolen, så det er jo ganske deilig da! Slipper å stresse om morningen, det er deilig det! Så blir det en ganske OK kjedelig dag, haha! Så skal jeg hjem og rydde rommet mitt, som jeg egentlig skulle ha gjort i dag, men siden jeg er så flink til å blogge, drive med andre ting, og litt lekser.. Så har jeg ikke fått gjort det --- Enda! Dumt, men ja!  
Skal også til frisøren i morgen! Dit skal jeg klokken 19, og før det skal jeg bort på sentret og hente en klokke med farmor og farfar! :)   

Så vi snakkes nok i morgen da! Har laget et innlegg som blir postet mens jeg er på skolen:)
27.08.2013

Stress!

 • Skrevet 27.08.2013 klokka 19:49
 • Kategori: Hverdag

Hei dere!

Beklager for at jeg har vært en veldig dårlig blogger nå i det siste.  Nå når skolen har begynt har det vært mye stress, jeg har vært ute med mange folk, og prøvd å få møtt så mange som mulig før skolen begynte. Siden det blir litt vanskelig når vi får lekser osv.. 
Jeg tenker at jeg ikke skal skrive så mye om hva jeg har gjort siden det ikke er så spennende egentlig. Ikke for dere som leser ihvertfall. Men jeg skal prøve å skjerpe meg fremover, lover ingenting fra nå, men skal prøve, siden jeg har det litt "travelt" nå også, men jeg har jo ikke lyst til å ta pause heller.. Selvom jeg kan si jeg har hatt en pause til nå.. Men nå er jeg ihvertfall tilbake. Og jeg har filmet mange videoer, ikke det at så mange av de ble bra men har ihvertfall noen, så skal redigere de så fort jeg får tid. Så da kommer det noen videoblogger om ikke lenge!
Har bl.a. Spilt inn; favoritter-video (for juli, den ble kjempe dårlig så juli og august kommer sammen) innkjøpsvideo, sminke video og tips, morning og skole videoer! FØLG MED!  

Nå er det heller ikke lenge til konfirmasjonshelgen, gleder meg og gruer meg på samme tid. Den er lørdag og søndag om to uker (8-9 september).
Så blir litt forbredelser til det også! 
I dag føler jeg at vi er ganske i gang allerede, med skolen, har fått A-plan (igår) så nå begynner leksene også.. Desverre! har fått gjort  litt matte lekser. Og vurderer å se en debatt på nettet snart selvom det ikke frister siden den er over 1time.. Har bedre ting å gjøre liksom...

Har også tenkt å rydde rommet litt, siden det ikke akkuratt er strøkent her nå... Og jeg har foresten "pusset opp og ommublert" har ikke vist dere det enda da, men det kommer snart det og..

Men nå får jeg begynne å gjøre noe, så vi blogges! :D 

08.08.2013

En regnfylt torsdag.

 • Skrevet 08.08.2013 klokka 20:26
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥ 
I dag sov jeg til ca kl. 13, noe som var kjempe deilig. I dag har det bare regnet så det gjorde ikke noe at jeg sov såpass lenge. Har filmet noen videoer i dag, så får se om det ble noe kvalitet på dem, og om jeg legger de ut. Sånn ellers i dag har jeg faktisk ikke gjort en dritt ;) haha! :) Så får se om det blir litt mer ut av morgendagen. 
Og på lørdag skal jeg til tanten min, siden kusinen min og fetteren min skal feire bursdagen sin så det blir koselig. 
Så vi snakkes i morgen. 02.07.2013

Oppdatering!

 • Skrevet 02.07.2013 klokka 23:59
 • Kategori: Hverdag


Heisann! 
Det er litt lite blogging fra min side nå, men det er fordi jeg har ferie og nyter de dagene fullt ut! Så får nesten ikke tid til å blogge, selvom jeg har masse fritid! Dere vet jo at jeg har vært hos tanten min, i tyskalnd, sverige og på hytten. Og kom hjem på søndag kveld. Og i går og i dag har jeg fikset rommet mitt. tatt ut alt, vasket over alt. Og fiksa overalt så rommet er så si nytt egentlig. Romvideo? Og ellers i dag har jeg vært i byen med Maiken, det var overaskende lite folk i byen. Vi pleier alltid å møte mange vi kjenner når vi er der, men i dag møtte vi bare Tobias. Koselig det da. Så nå sitter jeg på rommet mitt blogger til dere, og skal vel snart fikse meg for kvelden.
 
I morgen skal jeg filme månedens favoritter og innkjøps video ihvertfall. Om jeg rekker, tror jeg gjør det. Også er planen å møte Maiken og Mathias. 
Blogges i morgen! 
17.06.2013

Siste uken nå!

 • Skrevet 17.06.2013 klokka 21:23
 • Kategori: Hverdag

Nå er det siste uken på skolen, som betyr at vi skal levere bøker og alt det der. I dag var vi bare på skolen i ca 1og en halv time? Ca.. Eller jeg var der ca 1 time ellernoe, siden jeg kom litt sent :P Men det gikk fint ;) Vi skulle bare levere bøker og så kunne vi dra hjem og bake kake eller være igjen på skolen og henge opp greier til i morgen. I morgen skal vi nemmelig ha avslutning for trinnet. Så vi skulle gå sammen i grupper å lage kake. Jeg og Madelen skulle egenlig lage sammen, men hun var syk så lagde med Karoline, siden hun også var alene, siden Henriette bare dro ellernoe? haha! 
Så vi var hos Karoline i dag og lagde cupcakes og muffins! :) Så i morgen blir det vasking og en sånn felles greie på skolen så sommeravslutning på kvelden.  
Nå driver jeg og smårydder på rommet, rommet mitt er helt BOMBA! sånn seriøst! Men det er så kjedelig å rydde klær osv.. Har jo nesten ikek vært hjemme i det siste så det er fult av klær overalt! :P Ups! Men nå skal jeg spise litt kveldsmat med familien, så snakkes vi i morgen! 

 

30.05.2013

siste torsdag i mai.

 • Skrevet 30.05.2013 klokka 22:02
 • Kategori: Hverdag

Hei! 
I dag har jeg ikke blogget siden jeg bare har drevet med lekser, eller øvd da! Jeg har nemmelig tysk prøve i morgen, som jeg tror teller mest angående karakteren. De andre i klassen hadde den på mandag, men siden jeg var syk så må jeg ta den i morgen i stedet. Jeg fikk høre at prøven var kjempe vanskelig, og at tilog med de flinkeste/smarteste i klassen sleit! Så jeg gruer meg en del til den prøven. Fant ikke den ene tysk boken min heller. Men har lest på litt regler osv.. Så får bare krysse fingrene å håpe på at det går bra! Haha, selvom jeg ikke har kjempe tro da, siden jeg ikke er noe flink. Men men, det er jo ikke avgangsfag heller så, det går nok fint! 
Hadde også samfunnsfag prøve idag, om 2.verdenskrig, følte at den gikk sånn passe. Noen av spørsmålene gikk kjempe fint mens andre sto jeg litt fast på. Men sånn alt i alt tror jeg det går fint! Og angående 2.verdenskrig, nå har vi hatt så mye om Tyskland, krigene og konsentrasjonsleierne, jeg har blitt helt lei av å høre om det. Jeg skjønner selvfølgelig at det er et viktig tema osv.. Men litt lei. Men tror det blir spennende da vi skal besøke leirene i Tyskland, selv om bare noen dager! Gleder meg til det! Komme vekk fra Norge også. Haha :* 

Har også filmet en video til dere i dag! Så jeg skal prøve å få redigert den klar før søndag! :) 

Hva synes du om bildene?20.04.2013

Fredagskveld

 • Skrevet 20.04.2013 klokka 01:39
 • Kategori: Hverdag


Natta, snakkes i morgen! ;*

15.04.2013

MANDAG 15.APRIL

 • Skrevet 15.04.2013 klokka 21:41
 • Kategori: Hverdag

Hey, bitches!
Gla dag i dag! Smilt i hele dag og bare gleder meg som faen til i morgen! :) har ikke gort så mye i dag siden vi ikke hadde lekser og ikke gitar. har for det meste, stalket justin og alt som har med han og konsertene å gjøre, ryddet og ellers slappet av. Har jo hatt masse tid til å blogge men lyset har vært så dårlig :/
Så vi blogges mest sanynelig i morgen! :*hva har du gjort i dag da?


*LYst til å bli linket? Sjekk ut bysanni.blogg.no


14.04.2013

Dagen i dag

 • Skrevet 14.04.2013 klokka 00:07
 • Kategori: Hverdag

Nå er det søndag, men skulle ha postet dette for noen minutter siden så la oss late som det er lørdag. I dag har jeg vært  med Rikke, Michelle, Maiken, Helene og Sara. Det var ganske koselig. Vi var litt i byen og skulle planlegge litt bieber greier. Så m du er belieber så sjekk bieber gruppen på face så får du informasjon. Var med dem til rundt 15-16- tiden og så var jeg med pappa på et annet senter. 
Jeg er litt dårlig blogger nå om dagen, men har ikke så veldig mye inspirasjon.  
Blogges i morgen :* 

10.04.2013

Muntlig

 • Skrevet 10.04.2013 klokka 13:37
 • Kategori: Hverdag

Hei! :)
Selvom  jeg sa det ikke kom til å bli så mye blogging slenger jeg inn et innlegg nå. Vi har muntlig på skolen nå, så i dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i, jeg kom opp i Rle, noe som var ganske greit siden jeg ville komme opp i Naturfag, samfunsfag eller rle.  Så nå har jeg sittet ganske lenge med min oppgave i Rle. Temaet mitt er kristendommen. Det er ganske greit egentlig, bare at det går litt sakte siden jeg ikke har noe motivasjon og at det er ganske kjedelig. Er desverre ikke halveis engang, så nå må  jeg jobbe på! Jeg har jo lyst til å gjøre det bra. 


Her ser dere hvor mye jobbing det er, på blogg.no ja :)blogges senere! :) 

25.03.2013

legevakten

 • Skrevet 25.03.2013 klokka 22:24
 • Kategori: Hverdag

Hei.nå har jeg kommet hjem fra legevakten.  Jeg var der for å sjekke håndleddet mitt siden jeg fortsatt hadde vondt etter gymmen på fredag. Det som skjedde var at vi spilte innebandy så ble jeg spent ellernoe og da tryna jeg og landet feil.  slo kneet jeg har skade i,  så det er nå helt blått, men har ikke vondt da. så var det to fingre, går bra med de og, bare skrubbsår der :) hehe.. men så var det håndleddet, det ble ikke noe bedre så da sa mamma og pappa at vi skulle til legevakten. og det var ganske lurt å få dratt dit å sjekket det :P  De legene jeg hadde var kjempe hyggelige. og i dag var de veldig raske, og ting gikk fort. sikkert fordi det er ferie og mange er bortreist.

jeg tok røndken og fikk satt på gips. legen var usikker på om det var brist eller sterk forstuing,  men mest sansynelig en sterk forstuing desverre.  veldig kipt med tanke på at det er ferie og jeg ikke kan gjøre alt. hehe. forstuing er  jo vondere enn brudd også. men nå føler jeg at jeg har grukt 30min på dette innlegget, slitsomt og vanskelig med venstere, haha! snakkes senere! :)

.
har du noen gang hatt gips?


20.03.2013

20.03.2013

 • Skrevet 20.03.2013 klokka 15:28
 • Kategori: Hverdag

Da har jeg kommet hjem etter en slitsom dag på skolen. Er virkelig glad for at skoledagen er ferdig, var så mye mas og sånn i dag. + at vi hadde musikk prøve da. Følte at det gikk sånn passe Ok. 
Er alene med søsteren min nå så vi skal bare slappe av litt og lage oss litt mat. Så skal jeg gjøre lekser og se på paradise før vi lager middag! 

Kommer noen svar fra spørsmålsrunden etterpå også tror jeg, så følg med! :)Hva skal du i dag? 


18.03.2013

Mandag igjen..

 • Skrevet 18.03.2013 klokka 16:32
 • Kategori: Hverdag


Dette blir bare et hei og hade innlegg, siden jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå.. Men blir kanskje et innlegg i kveld uansett da.  Da var det mandag igjen, det er vel ikke bare jeg som ikke liker mandager? Og i dag er det så sykt stress, vi hadde norsk fremføringer i dag, eller jeg var ferdig med den da. Også hadde vi fremføring i tysk. Og en hau av lekser, prøver og innleveringer ventet på meg da jeg kom hjem. Jeg blir gal. Haha. Nå sitter jeg og jobber med RLE, jeg og Karoline skal ha fremføring i morgen, vi har om trossamfunn, så vi skriver om baptister, og skal sammenligne med frelsesarmeen, om du kan du der så bare å gi meg litt fakta. Trenger hjelp. I tillegg, har vi samfunnsfag og matte innlevering til i morgen. Og prøve i musikk historie på onsdag. Dette blir litt formye for meg. 
Etterpå blir det gitar, men nå må jeg fortsette med arbeidet. Vi snakkes sikkert i kveld. 
Har dere mye skolearbeid nå?

15.03.2013

Sjøskolen!

 • Skrevet 15.03.2013 klokka 17:01
 • Kategori: HverdagHei!
I dag har vi vært på sjøskolen, med klassen. Var ganske greit egentlig. Litt dumt at det begynte å snø, for da ble det litt kaldt. Men ellers var det bra. Mosommere enn jeg hadde forventet, så det var jo fint! Vi ble delt inn i grupper og da var jeg med Sheereyar, Daniel og Nicklas. Så skulle vi kjørte en sånn stor båt, robåter og motorbåter. det var ganske gøy!! Jeg glemte å ta med mobilen min så fikk ikke tatt noen bilder. Men Charlotte tok noen, så hun sendte de til meg, sånn at jeg kunne legge de ut på bloggen!! ;)

 


Og sånn ser sjøskolen ut da, om du ikke har vært der; 


Bildene er fra google. 


Har du vært på sjøskolen?

hits