hits

Sykepia + planer

 • 15.03.2018 - 20:46

 
Heiia dere!
Siden tirsdag har jeg bare ligget i sengen min på rommet, noe som har vært utrolig kjedelig. Men siden jeg har vært syk så har jeg ikke akkurat hatt så mye valg heller. Jeg har kastet opp og hatt feber, men føler meg heldigvis bedre nå. Det eneste som er positivt med å være syk, er at man har en unnskyldning til å ligge i sengen hele dagen å se på film og youtube. Så, noen som har noen film/serie tips, eventuelt youtubere? 
Satser på at føler meg enda bedre i morgen, slik at jeg kan bli med ut på lørdag, og at jeg orker hyttetur til neste uke! Hytteturen neste uke er noe jeg gleder meg skikkelig til, så det blir nok super kos. På torsdag blir det påskeferie, så det blir veldig digg. I ferien så blir det mest fokus på å flytte inn i ny leilighet, gleder meg helt sykt til det. Og etter ferien, går turen til Vietnam! Det blir sinnsykt bra. ♥ 

Vinteren kom fort i år!

 • 14.11.2017 - 18:02


Hei dere!
Nå har jeg akkurat våknet fra en powernap. En powernap må nesten til på mørkedager etter middagen, hehe! 
Når jeg våknet i dag så trakk jeg for gardinene for å titte ut på været, og jammen meg hadde det snødd over natten. Så for meg ble det tidlig snø i år. I og med at jeg alltid har vært i Oslo på denne tiden av året, så har jeg ikke pleid å få så tidlig snø, ikke på noen år ihvertfall. Til tross for at det er litt kaldt er det jo ekstremt koselig. Skal si dere at jeg har fått skikkelig julestemning nå altså. I dag har vi begynt med et kalenderprosjekt som vi skal fortsette med i morgen, og mens vi jobbet med det så hørte Ingrid og jeg på julemusikk, skikkelig kos var det. Jeg planlegger å lage en kalender i julegave til besteforeldrene mine, så håper resultatet blir bra nok til å gis bort. Men til nå er jeg fornøyd, og liker oppgaven veldig godt! Synes det er skikkelig koselig å sitte å jobbe med noe man faktisk synes er koselig og gøy samt god musikk. Gleder meg veldig til adventstiden og til juleverksted ♥ Noen andre som gleder seg til desember?

Max uflaks

 • 20.09.2017 - 10:36

Hei dere!♥
I skrivende stund så sitter jeg på flyplassen i Sogndal, og skulle egentlig vært på et fly til Oslo nå, men det er jeg altså ikke. Jeg ble kjørt av en kompis hit i går kveld og skulle da egentlig ta et fly som gikk 20.50, når jeg skulle sjekke inn så fikk jeg høre at flyet var klar til å reise og at jeg ikke sto på listen. Da dro jeg tilbake til skolen, og så ble jeg oppringt av Widerø der de beklaget og sa at det hadde skjedd en feil, men at jeg kunne booke om tiden. Noe jeg måtte betale 400kr for, som er sykt irriterende. Jeg endret da flytiden min til et fly som skulle gå 9.30 herfra. Men for bare noen minutter siden fikk jeg vite at flyet ikke får landet fordi det er så mye tåke, så da sitter jeg her å venter. De som jobber her har bestilt litt mat, som jeg får etterpå og endret billetten min igjen, til et fly som skal ta av 13.10 herfra. Krysser fingrene nå for at alle gode ting er tre, og at jeg kommer meg av gårde da. Skal isåfall være på Gardermoen rundt kl 14.15, så satser på det. Fikk heldigvis lov til å hente laderen min fra sekken, slik at jeg kan se litt blacklist i mellomtiden. Jeg synes jo dette er utrolig kjipt, men om man har en serie man følger med på så går jo 3 timer ganske fort.  Dette er bare utrolig kjipt med tanke på at jeg kunne ha vært sammen med jentene mine i går kveld, og eventuelt gjort noe koselig på dagen i dag.  Heldigvis må jeg ikke vente til kvelden!
Nå skal jeg legge meg på sofaene her å slappe av litt, og nyte flyplassen for meg selv, i mens jeg ser noen episoder av the black list. 

Syk på feil tid.

 • 29.07.2017 - 21:08

Det er vel egentlig ingen tid som passer noe bra for å bli syk, men i dag er virkelig ikke dagen. Jeg åpnet butikken i dag, og skulle jobbe frem til kl 15.00, og allerede på morningen når jeg åpnet butikken hadde jeg vondt i hodet. Har hatt mye av det i det siste og jeg synes det er så sinnsykt irriterende. Jeg får skikkelig hodepine og blir svimmel og begynner å se dårlig. Vurderer neten å ta en tur til legen for å sjekke det opp, men tenker å se an litt. Når jeg kom hjem fra jobben i ste, så måtte jeg få i meg litt mat og så slappe av, og da endte det med at jeg sovnet. Trengte virkelig å sove da, for jeg var sykt sliten, men det hjalp ikke noe særlig. Så jeg ble hjemme idag, null bursdagsfeiring på meg desverre. Men uansett, gratulerer med dagen til Julie! ♥ 
Det er så utrolig kjipt når slike ting skal ødelegge når man skla noe, drit kjipt er det faktisk. Så nå sitter jeg i sofaen i stua og ser på hvem kan slå Aamodt & Kjus, for en spennende lørdagskveld si. haha! Tenkte å finne frem ost og kjeks, og jordbær for å prøve å kose meg litt, selvom formen ikke er på topp!


 

working girl

 • 29.07.2017 - 13:05

Heiia!
Nå når dere leser dette så sitter jeg på jobb, og har ca 2 timer igjen. Jeg har ikke blogget så mye i det siste fordi jeg har vært mye opptatt med å jobbe, og i tilegg har jeg vært en del i sarpsborg for å besøke venner der. Jeg jobber hver dag hele uken som kommer, men skal prøve å oppdatere litt her og der selvom. Men når man jobber flere timer hver dag så er det ikke rart at man blir litt sliten. Så da vet dere hvorfor det ikke har vært så mye, men det kommer mer. Har skikkelig motivasjon for bloggen nå, så håper bare jeg får det til slik jeg vil. Tenker også å prøve å filme noe, så om det er noe spesielt dere ønsker å se så er det bare å kommentere det! Tenke ihvertfall å fortsette å vlogge, og snappe mere på bloggsnappen. (Idablogg98) Senere i kveld så skal jeg i bursdag, besteveninnen min Julie blir nemmelig 19år i dag, så da må det litt feiring til! ♥ Hva skal du i dag?

Hva ønsker du å se på bloggen min?

 

Morgenstund

 • 18.07.2017 - 12:38


God morgen dere!♥
Nå har jeg akkurat stått opp og spist frokost. Sov utrolig godt i natt, og sleit sykt med å stå opp. Hadde øynene så vidt åpne rundt halv ti - ti, men da ble det fort at jeg snudde ryggen og la meg til å sove igjen. Føler jeg har litt søvn å ta igjen, ettersom det har blitt litt mindre søvn når jeg har sovet borte. Men uansett, planen for i dag er å ta en tur til byen å fikse noe småtteri, levere en pakke på posten, rydde litt mer på rommet, og dra å trene. Har halveis kommet i gang med treningen igjen, og da vil jeg prøve å holde den ved like, for det er jo alltid starten som er det verste. Så da er det bare å ikke la mellomrommene mellom hver trening bli for lange, så går det nok fint. Må også fortsette med en liste over alt jeg trenger til skolestart, for nå er det brått bare 40 dager til skolestart, og de dagene tror jeg kommer til å gå veldig fort. Jeg tenker at det er lurt å begynne å småpakke litt snart, så jeg ikke sitter her hjemme en uke før og mangler flere ting. Bedre med god tid, enn dårlig tid. Nå gleder jeg meg og gruer jeg meg samtidig faktisk, men det går sikkert fint. Jeg fikk vite i ste at en kompis av meg har kommet inn på skole på samme sted også, så da blir jeg ihvertfall ikke helt alene på det området, selvom vi skal gå på to ulike skoler, så det er jo litt digg. 


Nå skal jeg fikse meg og så går turen til sentrum, så oppdaterer jeg senere!

What did I do?

 • 15.06.2017 - 16:46


Lately on my instagram

Heiia, håper dere har en fin dag! ♥
Jeg våknet i dag og så meg i speilet, og kjente ikke meg selv igjen. Hva er det jeg har gjort? I går kveld bestemte jeg meg litt spontant at ja nå farger jeg håret. Jeg har tenkt frem og tilbake på dette lenge. Og gud som jeg angrer, noe jeg gjorde med en gang jeg begynte prosessen. Ikke det at det er kjempe stygt ellerno, men det føles så sykt annereldes. Jeg filmet også mens jeg holdt på, og det var litt av noen reaksjoner, kanskje dette blir lagt ut? Jeg trives best med blondt hår, og det er det jeg kler best. Det tror jeg de fleste som kjenner meg også, er enig i.  Men jeg hadde lyst på en forandring, og da ble det forandring også. Men jeg tror nok ikke jeg kommer til å forbli brunette så veldig lenge. Kommer nok til å la håret hvile litt, og så begynne den lange prosessen mot det blonde igjen. Men vet jo aldri? Plutselig vil jeg være brunette litt lenger.. Jeg tenker jeg bare ser ann med tiden.  Det tar jo tid å venne seg til noe nytt. 

Ellers har jeg sommerferie nå, ihvertfall så si. På mandag har vi kulturdag, og jeg må levere bøker, ellers good to go!  
Nå skal jeg fikse meg litt og så dra til Jenny med jentene for å grille og kose oss! Satser på bra vær og god stemning♥♥

Bokmål Eksamen - Check

 • 24.05.2017 - 18:46

Hei!
Jeg føler at hele norge hadde bokmål eksamen i dag. Det har vært oppdatertinger om denne norsk eksamen på flere sosialemedier i dag, hah! Alle virker ihvertfall veldig fornyøde med å være ferdig, og det jeg jeg også. Har faktisk en god følelse for denne eksamen, jeg er veldig fornøyd med teksten jeg skrev. Så håper sensoren også er det, men det er ikke akkurat ofte det er slik da. haha! Det er ihvertfall deilig å ha levert den, og kunne krysse av enda en ting på check-listen. Det alltid deilig å bli ferdig med noe innenfor skole. Og nå er det fri, så deilig! Skal nyte fridagene til det ultimate - det er ihvertfall planen! 
Mamma og pappa dro på hytten i ste, så da blir det litt ekstra deilig å ha fri også. 

Har foresten tenkt å legge ut svar på spørsmål om russetiden og spille inn noen videoer både om det og litt annet i løpet av fridagene. Så bare å komme med spørsmål og forslag. Hadde satt stor pris på det!♥
Har du også eksamen om dagen?

 

Nynorsk Eksamen - Check

 • 23.05.2017 - 15:11

Hei!
Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og er ferdig med min første ordentlige eksamen, veldig deilig å kunne stryke den av listen. Vetikke helt hvordan jeg synes det gikk, siden det var litt rare oppgaver, men håper på det beste ettersom jeg gjorde mitt beste. Og mer kan man vel ikke gjøre heller, så må vel bare si meg fornøyd. I morgen er det tid for bokmål eksamen, og så er det fri! Mai er så deilig, siden det er så mange fridager, åå gleder meg! 

På søndag så var jeg ute å spiste med Julie, og det var så kos! Vi hadde en skikkelig lang "lunjs" som ble til en tre-retters middag nesten. Forret, hoved og dessert. Kjempe koselig var det, godt selskap og godt vær. Blir vel ikke bedre da?Nå tenkte jeg å gå ut å prøve å få litt farge på kroppen, før jeg skal fortsette med rydding og lage middag!
Vi snakkes senere♥
 

Back again?

 • 29.09.2016 - 20:29

Heiia!

Lenge siden sist? Å gud ja, lenge siden det har blitt postet noe hverdagslig og annet enn 2am tanker fra hjertet. Noen ganger må jeg bare skrive for å få ting ut, og det er veldig godt å ha en blogg i sånne stunder. Som dere sikkert har skjønt, så går ting veldig opp og ned for meg, og ting er ikke alltid like lett, og da er det greit med litt pauser.

I tillegg har jeg utrolig mye å gjøre om dagen, men jeg savner det å blogge. Savner å skrive, å ta bilder, og det å vlogge spesielt selvom tiden ikke strekker så mye til akkurat det. Men tenkte nå å prøve igjen, siden jeg savner det såpass og har mye motivasjon.

Vlog-kameraet mitt ble jo ødelagt, så vurderer sterkt å kjøpe et nytt, men er veldig usikker på hvilket, da jeg vil ha et i bra kvalitet, med flipscreen som ikke koster så alt for mye, siden jeg ikke har alt verden av penger om dagen. Noen som har noe forslag? ♥

 //bilder fra de siste dagene

Endelig ferie!

 • 30.06.2016 - 18:04

God ferie alle!

Har ikke oppdatert på noen dager nå fordi det har vært sykt hektisk etter at vi fikk valpen i hus, men det er også sykt koselig!

Men blir mer fremover nå som rutinene har blitt bedre og jeg har sluttet på skolen❤

Oppdateringer!

 • 13.06.2016 - 22:20

Heisann! 
Nå er jeg vel på min fjerde uke uten blogging, og herregud så dårlig jeg har vært i på dette i det siste. Jeg som trodde at det fine været skulle motivere meg og gi meg masse energi og blogglyst. Men som du kanskje har merket så har ikke det vært tilfellet. Jeg har hatt lite lyst og har hatt veldig lite tid også. Men tenkte å oppdatere litt innimellom med mobilen om jeg ikke rekker alt på macen ihvertfall, det er jo bedre enn ingenting trossalt! Selvom det ikke er like spennende da! 

Men en liten oppdatering da: Jeg er ferdig med tverrfaglig eksamen og fikk 5´er! Utrolig fornøyd med det! Har mitt siste trekk i eksamen på fredag. Jeg skal få hund på fredag. Ellers masse møter angående planlegging av russetiden. Hahaha, helt sjukt hvor mye som faktisk skal gjøres.  Men jeg gleder meg utrolig masse til å få sluppet dekknanvet vårt og selve russetiden, så blir nok verdt det, selvom det er en sliten bussjef som sitter å tenker på all planleggingen her og nå haha! 

Håper dere alle nyter det fine været nå som det er her! ♥ I ste fikk jeg vite at jeg har fri frem til fredag, så nå skal jeg bare nyte disse dagene så godt jeg kan, for mye fri det blir det nok ikke når det kommer en liten valp i hus! ♥ Hva driver dere med om dagen?

 

Ny mandag, ny uke!

 • 23.05.2016 - 10:55


//Bilder fra forige uke

Hei hei, og god morgen!
I skrivende stund sitter jeg faktisk i sengen min, og ikke på skolen.. Disse mensensmertene var helt uoverkommelig i dagmorges, desverre! Men satser på at de blir bedre utover dagen og uken. Føler denne uken kan by på masse gøy siden det er så mye spennende som skjer, men skal ikke røpe noe før ting er sikkert og dagen kommer! :) Jeg har vært sinnsykt dårlig på bloggfronten nå i mai, og det skal skyldes russetiden, til tross for at jeg ikke selv er russ. Jeg og noen veninner var ute å rullet med russen, så da ble det lite soving og døgnrytmen fucket seg helt, i tilegg har jeg vært syk lenge nå. Men satser på at både jeg og motivasjonen fremover blir frisk hehe!  Ønsker dere alle en fin uke!♥

School

 • 28.04.2016 - 13:10


Heia!

Endelig er jeg ferdig med alt av prøver, fremføringer og innleveringer! Mangler bare eksamen i slutten av mai. Så regner med at det ikke blir så veldig mye stress med tanke på skolen fremover ihvertfall, så det er veldig deilig. Har virkelig stresset for mye og gjort mitt aller beste på alt med skole. Men det har lønt seg da, jeg har fått bra karakterer og er veldig fornøyd. Men er også veldig sliten nå. Så blir utrolig deilig med helg nå. Skal bare slappe av med en hund i helgen, siden jeg skal passe Teddy, samme hunden som jeg har passet noen ganger tidligere. Så gleder meg masse til det! Ellers blir det jentekveld i morgen, med både nye og gamle venner, noe som jeg tror blir veldig koselig!  I skrivendestund sitter jeg faktisk på skolen. Hadde en time samfunnsfag på starten, ellers har jeg bare hatt MK og faktisk ikke gjort en dritt, så er kjempe gira på å dra hjem, og har hørt noe rykter om at vi får slutte før.. Så venter i spenning, ahha!
Så bruker nå den ledige tiden min på å skrive blogginnlegg!
En smak av MK-livet:  

bunn-topp-bunn

 • 24.04.2016 - 21:49

Denne helgen har jeg gjort utrolig mye gøy, og kost meg kjempe masse! Elsker helger hvor det skjer masse, så jeg slipper å sitte hjemme og kjede meg og tenke "Nå sløste jeg bort enda en helg" når mandagen kommer. Men helger hvor det ikke skjer så mye kan være veldig deilig det også, for det trengs.  Energien min var ganske på bunn denne uken, og brukte sykt masse energi på MK oppgaven min, så var drit sliten på slutten av uken. Heldigvis sluttet jeg tidlig på fredag, siden jeg ble fort ferdig med engelsk tentamen. Senere på ettermiddagen dro jeg til Asker for å få med meg Nesbrukåringen. 
I går så var jeg på tryvan og fikk med meg Bærumskåringen. Var faktisk ganske gøy å dra å se på showene til bussene. Anbefales for dere som er litt "in-to" russetiden, russesanger og russebusser. Senere på kvelden ble det god stemning hos Julie. Og jeg endte hjemme i sengen min 07.15. Haaha! Er liksom da jeg pleier å stå opp før jeg skal på skolen, men er absolutt verdt det, å snu døgn rytmen litt opp ned når man har det gøy! haha! 

Ha en fortsatt fin søndagskveld, og sov godt i natt!♥


 

Stress 24/7

 • 11.04.2016 - 23:00

Det er sinnsykt mye å gjøre på skolen nå, så jeg har faktisk ikke orket å blogge eller klart å sette av tid, og det mener jeg. Desverre. Blir faktisk litt skufet over meg selv siden jeg lover meg selv og dere at jeg skal poste hver dag. Men ja, fredag så var det innlevering av gym. Ellers jentekveld hjemme med mamma og søstra mi siden pappa var borte. I på lørdag var det bowling med russejentene og fest på kvelden. Og på søndag så var jeg hos en kompis og så på fotball, og på kvelden var jeg ute å spiste med Rebecka!♥   Kommer foresten en ny video løpet av uken! :)

Denne uken her er så sinnsykt stressende. I morgen har jeg både samfunsfag gruppe fremføring som jeg har jobbet med sinnsykt lenge nå. Og ikke nok med det, så får vi vite hva vi får som oppgave på norsk heldags som er på torsdag. Og såå har vi matte prøve i morgen ogsåå. Men matten tror jeg faktisk skal gå bra. hehe.  og nå glemte jeg nesten at det er MK innlevering i morgen ogsåå! woho, en lite gira ida her nå altsåå..

Onsdag skal vi i ekebergparken så da blir det ikke no vanlig skole, + at jeg slutter tidlig så det blir digg. Og torsdag blir det norsk heldags hele dagen, men tenker at det går bra, spørs jo litt på oppgaven, Men norsk pleier å gå veldig fint. heeh! Og fredag blir det en velfortjent fridag regner jeg med! Så sånn blir da min uke. Skal oppdatere dere når jeg får tid! Og har foresten laget meg en Youtube og blogg snap, der dere kan følge meg utenfor bloggen og Youtube. Heter Idablogg98 der! Bare å adde meg! Har sett at flere har sånn snapchat bruker, så tenkte det hadde vært litt gøy da! haha! Og litt kleint kanskje, men men! alltid gøy å prøve noe nytt uansett! Ellers utenom skolen er det jo masse planlegging frem mot RT, dugnader og slikt, så jeg sitter jo så si alltid å har noe å gjøre hehe. 


Vi snakkes! 

Onsdagsdate

 • 06.04.2016 - 19:19


Det skjer så sinnsykt lite om dagen, så jeg føler ikke for å blogge med mindre det er noe spess. Men samtidig så vil jeg jo bli flinkere med bloggen og publisere ihvertfall ett innlegg per dag. Så, i dag har jeg bare drevet med skole og dugnadsarbeid og slikte ting. Også var jeg innom skolen til en veninne og så dro vi til Joe &The juice etterpå. Super kos!♥ Vi begge drakk PowerShake, og fy faen så god den var! Anbefales på det sterkeste.  Planen for kvelden er å dra å se på et studio, så jeg gleder meg skikkelig mye!

 

Sick

 • 24.03.2016 - 13:44

Heisann!

Ligger i sengen min nå med hodepine, feber og hoven og tett hals. Puster med det ene neseborene haha, føler meg helt jævlig. I de siste dagene har jeg ikke følt meg helt i hundre. Så ble ikke veldig overrasket da jeg våknet i dag og hadde blitt enda verre. Men men, sånn er det. Man blir kanskje litt lurt av årstiden nå. Man tror det er varmere enn det det faktisk er.

Har laget meg varm solbærtoddy så håper det skal hjelpe litt :)

Håper alle får en fin dag, vi snakkes!

Fotodag

 • 28.01.2016 - 22:30

Heia!
I dag føler jeg at jeg faktisk har fått gjort en del, uten å gjøre drit mye. Haha, rart det det. På skolen i dag tok Julie og jeg bilder til fotooppgaven vår, og jeg ble veldig fornøyd med bildene. Julie var veldig flink som modell, så håper bare det blir bra etter redigering, og at slutt resultatet blir bra. Om du vil ha en snik titt, kan du sjekke ut VSCO brukeren min HER. ♥  Håper virkelig vi blir fornøyde til slutt og får en bra karakter, fordi vi jobber ganske hardt for det. Står ute i snø og kulde og fryser i hjel. 

Etter vi var ferdig med bildene så dro vi hjem, så det ble en kort skoledag på oss, noe som vi elsker! Når jeg kom hjem var det fortsatt ganske bra lys ute, så da brukte jeg den anledningen til å filme en video til dere! Så får se når jeg får tid til å redigere den, og om det blir sånn som jeg tenker. Men regner med å få den ut løpet av neste uke!♥
Brukte tid på blogg, youtube i noen timer før jeg sov i en time. Derretter ble det middag og trening. Var utrolig deilig å trene i dag, var helt alene der, og hørte på drit høy musikk og danset litt rundt, haha! Var veldig deilig, så blir nok støl i morgen tenker jeg, hah!

Fikk også levert no doruller, som jeg holder på å selge. Slit med denne russetiden altsåå, haha! 
Tenkte foresten å ha en spørsmålsrunde, siden jeg har noen spørsmål jeg ikke har svart på. Så er det noe du lurer på, eller ønsker jeg skal snakke om så skrik ut! 

Nå skal jeg legge meg, slik at jeg klarer å stå opp i morgen tidlig, så får vi se hva den dagen bringer. Natta!♥


Jm♥Planlegging

 • 11.01.2016 - 22:39

Heiia!
I dag har jeg brukt en del tid på å planlegge. Jeg har skrevet opp litt ting som jeg vet skjer fremover sånn at jeg har oversikt over det, noe som er veldig viktig for meg. Hver gang noen spør om jeg er ledig og vil bli med på noe må jeg alltid sjekke i almanakken min, med mindre jeg vet 100% at jeg er ledig, men som oftest dobbeltsjekker jeg uansett hehe. Så det er utrolig greit å ha en slik bok. Jeg hadde en i fjord også, som jeg brukte en del. Og til jul fikk jeg en ny, så det var kjempe greit! For det måtte jeg ha kjøpt meg uansett, så det var veldig fint. Akkurat nå så ser den slik ut: Med rosa "cover" men tenkte å lage en forside med bilder av meg og venner eller inspirerende bilder også.
Har også laget en liste med masse blogginnlegg og videoer jeg har lyst til og tenkt på å lage. Så nå må jeg bare finne tid til det. Er ganske sliten om dagen så får blogge når jeg orker egentlig, selvom jeg har lyst hver dag heh. Så tenker og forhåndspublisere og skrive litt når jeg er i skikkelig humør hehe! 

Satt meg i sengen for en halvtime siden, og har siden det bare sittet og overført bilder osv så nå er det på tide å legge seg, for min del sånn at jeg klarer å stå opp i morgen! 
Natta søtinger♥