hits

20års feiring!

 • 18.02.2018 - 21:46Hei hei dere!
Håper dere alle har hatt en fin helg. Jeg reiste til Oslo tidlig på torsdag og fløy sammen med Elise, noe som var superkos. Det var skikkelig digg å komme seg til Oslo og folkemengden igjen, må ærlig si jeg savner den litt innimellom. Men samtidig kan det bli utrolig masete i forhold til hva jeg nå er vandt med. I går var jeg sammen med Julie, som var kjempe kos, ettersom vi ikke ser hverandre så ofte lenger siden jeg er på folkehøyskole og hun nylig har reist inn i millitæret. Så det var skikkelig koselig å se hun igjen. Og i tilegg så fikk jeg roser som en bursdagspresang. Er så koselig med overraskelser, og jeg elsker roser i tilegg så det var langt i fra feil, hehehe! ♥ I dag har jeg brukt tid med familien min og feiret 20års dagen min, noe som var utrolig koselig. Vi spiste god mat og praten bare gikk. Denne uken så skal jeg mye spennende, så gleder meg til å fortelle dere. 

Julegavepakking!

 • 22.12.2017 - 22:19


Endelig er alle julegavene pakket inn, og jeg skal pakke ferdig baggen min for morgen dagen. 
Som vanlig så feirer jeg jul hos bestemor, på mamma sin side, så dit drar jeg da i morgen. Har med meg kamera, så får se hva jeg får til av knipsing og oppdateringer! Ønsker ihvertfall dere alle en skikkelig fin jul! I dag våknet jeg kl 10, lagde meg frokost og satte meg for å se på jul i svingen episodene jeg hadde gått glipp av, før jeg sovnet igjen, og deretter våknet kl 15. Da dro jeg til farmor og farfar, og var der så si hele dagen. Ellers har jeg bare drevet med litt smått her og der hjemme, i forhold til at jeg drar i morgen. 

I ferier er alt lov

 • 11.10.2017 - 00:33

I dag har jeg virkelig gjort ingenting. Eller man gjør vel noe, selvom man vil kalle det å ikke gjøre noe. Lettere sagt har jeg ikke gjort noe særlig produktivt i dag. Men jeg tenker at det egentlig er veldig lov nå når jeg har høstferie. Men det er også utrolig kjipt for dette er veldig typisk meg, og da når ferien er ferdig så sitter jeg der da, og tenker på all den tiden jeg har brukt på "ingenting" og som jeg kunne brukt på så mye mer enn det. 
Det er nok da jeg vil sitte der og tenke at jeg er mislykket som sløser med fridager.  Man burde være taknemmelig for de fridagene man får, ikke alle får de, og man har de ikke for alltid.  
Jeg sov lenge i dag, og det er så utrolig deilig å bare kunne sove ut, så lenge som kroppen sier den trenger. Jeg kjenner at er det noe jeg er veldig glad for nå, så er det nettopp det. Uten om ferien, så har jeg bare søndagen å sove lenge på, så jeg setter utrolig stor pris på å få sove lenge nå. Spesielt siden jeg har søvnmangel. Men jeg har fått gjort noe i dag da, faktisk (haha) selvom jeg brukte utrolig lang tid på å gå ut døren i dag, også med tanke på at jeg hadde utrolig vondt i hodet. Tror det brygger på en forskjølelse her ja. Har nok blitt smittet av søstra mi, så det er litt kjipt. Men satser på at det går over. Men over til poenget, jeg fikk kjøpt meg en ny skjorte og en overgang til HDMI kabel, så nå blir det film kvelder på tven, hjemme hos Hege. Så det blir nok ganske kos. Ellers har jeg fått kjøpt meg noe ny halloween sminke. Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal være, men da har jeg ihvertfall noe å leke meg litt med, og det er jo gøy! 


Hele antrekket er fra Ginatricot. 
I morgen skal jeg inn til Oslo og gjøre noen erender og møte en venninne, så det blir ganske kos, også må jeg fikse litt små ting her og der med tanke på hjemreise og reisen til NewYork. Så selvom jeg har ferie så skjer det litt her og der hele tiden. Og det skal ikke være lett å få tid til å møte alle som vil møte deg, når tiden går så fort. Men men, nå tikker klokken fort her, så jeg burde hoppe i seng. Vi blogges♥​

Høstferie!

 • 07.10.2017 - 23:49

Heiia ♥ Endelig høstferie, og jeg har ankommet Oslo og nå Ski. Reiste ned til Oslo torsdag kveld, med forsinkelser på flyet selvfølgelig. Men etter noen timer så ankom jeg Gardermoen og pappa hentet meg, da skulle jeg egentlig direkte ut på byen, men siden det ble forsinkelser så dro jeg heller hjem for å sove lenge og bli ordentlig utvilt. Jeg får desverre ikke sovet så mange timer som jeg trenger og skulle ønske, for det er ikke akkurat så veldig lett når man går på folkehøyskole. Da er dagene så fulle av aktiviteter og opplegg at man glemmer klokken helt. Så nå er det utrolig deilig med ferie, og veldig godt å være tilbake i Oslo for noen dager. Tenker å prøver å oppdatere dere om hva dagene går til, og i tillegg vlogge litt mens jeg er her, så får vi se hva det blir til slutt. 
Men nå er jeg ihvertfall i Ski, i leiligheten til søstra mi og skal sove her noen netter. Kusinen vår var akkurat på besøk sammen med hunden Nala, så det var kjempe kos. Men nå begynner vi å bli ganske trøtte så vi skal hoppe i sengs, så vi blogges i morgen. Natta!

Bildedryss - Kiel

 • 07.07.2017 - 00:00

Hei søtinger!
Håper alt går bra med dere og at dere som har ferie nyter den! I forige uke så var jeg en tur i Kiel med familien, noe vi pleier å gjøre hvert år, da reiser vi frem og tilbake med båten noe som er kjempe kos. Tenkte å vise dere litt bilder fra turen. Har også vlogget litt men vet ikke helt hvor bra det ble, med tanke på klippene, og at jeg ikke fikk filmet så mye, så ser det an litt når jeg har fått gått over klippene.  Men her er ihvertfall noen bilder fra turen, håper dere liker de!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mor-datter-dag

 • 21.02.2017 - 18:44

Hei!

I dag har vært enda en husmorsdag; både i går og i dag har jeg drevet og vasket, ryddet og laget mat hjemme i huset. Litt på ti begge dager har jeg våknet av meg selv, noe jeg ikke har noe i mot. Jeg trives med å stå opp tidlig når det er bra vær, og spesielt når jeg våkner opp og er alene i huset, hehe! Jeg nemlig elsker å kunne bruke god tid på å spise frokost og å stelle meg! Men det er veldig godt å få gjort noe nyttig ut av dagen, til tross for at man skal slappe av i ferien også! ♥  Dagen i dag har vært brukt til å shoppe og spise lunsj med mamma. Det var veldig koselig. Jeg setter utrolig pris på slike ting, spesielt når det ikke skjer så ofte. Da blir det liksom ekstra koselig også. Jeg tenker at jeg kan vise dere innkjøpene i morgen. Vi spiste på "politikeren" som er på Youngstorget, i Oslo. Vi hadde aldri spist der før, men det var den plassen som fristet mest da det var så fint vær! Vi testet foresten en kyllingburger som var utrolig god. Dette var virkelig en trivelig plass jeg kan anbefale videre! 

 

Blogges!♥

 

Spania i bilder!

 • 17.08.2016 - 20:51

Heia!
Long time, no see? Eller hva?
Jeg har jo ikke blogget på leenge, siden jeg jobbet uken før jeg dro til Spania. Og i spania hadde jeg faktisk tenkt til å ta med meg kameraet og macen og blogge hver dag. Men kameraet mitt var jo ødelagt og jeg ventet på en ny linse til det, og fant da ut at jeg tapte masse penger og valgte å sende det tilbake. Så tenker heller å kjøpe nytt kamera så snart jeg får muligheten. Men det har gått mye penger i det siste, så jeg bør vente litt og spare også.  Er mye penger som flyr ut nå, så har vel egentlig ikke så veldig råd til å kjøpe hvilket som helst kamera. Men vi får se.. 

Men til spania.. 
Hadde en veldig fin tur, med mye sol, varme, alkohol, og en god veninne i hånden♥ 

♦ Reisen til

​♦ Masse tid på stranden: 


​♦ Litt shopping. Prøvde faktisk fish spa når vi var på et senter, siden det var noe jeg og Julie alltid hadde hatt lyst til å prøve! 

​♦ Festing, vi var ute på byen i Benidorm! Og gud så bra det var, skikkelig stemning! Også møtte vi ganske mange andre norske, så det var superkos!

​♦ Opplevelser - Vi var ute og kjørte rundt og turet litt oppe på en borg med en superfin utsikt! Wow!

​♦ Hjem reise  - se så utrolig fin himmelen var! 


Om du vil se flere bilder? Sjekk ut min instagram - idaktonning eller min bruker på VSCO  (direktelinker) 
Skal oppdatere mer fremover, siden jeg savner bloggingen! Så stay tuned! Og husk å følg meg på snapchat, der er jeg ganske aktiv: idablogg98 
Har du reist noe i sommer? Hvor?

Rihanna & sisterday

 • 08.07.2016 - 14:15


Heiia♥
Rihanna var i Oslo på telenorArena den 2.Juli for å ha konsert i sammenheng med henns Anti World Tour. Og der var også jeg! Konserten ble veldig spontan faktisk, men angrer ikke et sekund på at jeg ble med Sigrid. Fy faen, det var så bra og vi fikk drit bra plasser, så jeg er strålende fornøyd. 
Vi hadde vanlige ståplasser, men vi måtte stå i ulike køer på vei inn siden vi hadde to forskjellige innganger, men det gikk fint siden vi fant hverandre veldig fort når vi kom inn, og fikk vi fort veldig bra plasser til å være stå plasser. var fire rader foran oss kanskje som ikke er så veldig gale. Etter at en DJ og big sean hadde varmet opp ble det en liten pause, og da tok vi sjansen og dro ut til bilettservice siden vi hadde hørt at man kunne kjøpe seg inn på GoldenCircle, så vi ville prøve det. Så når vi kom ut til bilettservice og spurte om det var mulig så sa de at vi kunne få goldencicle biletter gratis! Så vi ble jo drit glade! Vi mistet ingenting av konserten heller, og fikk bra plasser. Vi kunne til og med puste der inne hahah! Vi så scenen hun sto på i starten bra, hadde helt sjuk utsikt når hun danset og sang på glass "bruen" og flyttet oss og fikk bra plasser til hovedscenen ogsåå! Såå vi er drit fornøyd med konserten! Rihanna ser så jævlig bra ut i virkeligheten også, og synger fantastisk! Det var virkelig et show!! ♥ 

Her om dagen hadde jeg også en skikkelig chill dag med storesøster, vi var på kino og på fridays og spiste lunsj etterpå. Filmen vi så var "me before you" eller "et helt halvt år" om du vil. Den var søt og trist, men fint. Anbefaler den videre. Men er vel mest jentete film. Du kan se traileren HER
Bukse - ginatricot
Topp - hm 
Vi snakkes! 

jeg skal få hund!

 • 16.06.2016 - 17:45

Jeg har ønsket meg hund hele livet! Og i morgen, da får jeg meg en valp Han heter Amor og er kjempe søt. Han skal vi trene opp og passe på, fordi han skla bli med fører hund når han blir stor. Dette er en krevende oppgave, men jeg gleder meg. Og dette er jo noe som er viktig for samfunnet og som er til hjelp for andre mennesker. Og samtidig så får vi hatt en egen hund, trent en og sett om man faktisk har tid til å passe på en liten firbeint tass til vanlig.  Gleder meg masse!
 
Jeg våknet opp i dag med en kjempe hoven hals, jeg har vondt i hode og sliter med å svelge. Så da måtte jeg ta en tur til legen, og fikk skrevet ut antibiotika på streptokokker. Skal gå på kuren i 10 dager, så satser på at jeg blir bedre om ikke så lenge! Håper alt går bra med dere!♥


 

Merry x - Mas!

 • 24.12.2015 - 11:19

Jeg og Justin ønsker alle en fin jul! ♥ Håper dere får en fin dag og en fin kveld! ♥Christmas wishlist 2015

 • 04.12.2015 - 22:09

Hei hei dere! Nå er det ikke så alt for mange dager igjen til jul, og i den sammenhengen tenkte jeg å vise noe av det jeg ønsker meg til jul. Det er både venner og familiemedlemmer som spør hva jeg ønsker meg, og da er det ganske lett å bare hendvise dem til bloggen hehe! Jeg blir alltid så stum og glemmer nesten hva jeg ønsker meg når folk spør, så da er det jo greit å ha skrevet det ned et sted. 

Jeg har lagt med linker til nettsider der man kan kjøpe produktene om jeg har funnet det. Men det aller meste kan kjøpes i butikk :)
Så her er det jeg ønsker meg til jul. Håper dere finner noe tips eller kanskje du ønsker deg noe av det samme som du glemte å skrive opp på din ønske liste? 
UrbanDecay makeup setting spray HER
Treningsaparater HER
RL skjorter HER. 
UrbanDecay eyeshadowprimer HER
RL Pink pony parfume HER 


Billion dollar brows øyenbryns penn - HER 
Gavekort på BIKBOK
Adidas hettegenser HER
Treningstøy fra nike - langarmet genser med v-neck og langarmet med høyhals. 
Nike Air MAX
Michael kors -Jet set Large Saffiano Leather Crossbody - HER DW klokke med diamanter 
Kari Traa genser 
Under makeup base primer - INGLOT - HER
Perversjon masvcara URBAN DECAY  - HER 
Kamerastativ  
Vivala huicy Nori 
Diva ring light NOVA HER 

Hva ønsker du deg til Jul?

Happy halloween!

 • 31.10.2015 - 12:38

Hei igjen dere!
Tenkte å ønske dere alle en fin halloween, og håper dere alle får en bra og kanskje skummel kveld, haha! Jeg skal være med Julie i hovedsak og sove hos henne. Så drar til hun etterpå for å fikse meg med hun! Før i uken har jeg testet litt forskjellig sminke, men skal ikke røpe hva jeg skal være! Haha, har faktisk ikke helt bestemt hvordan looken blir når vi går ut døren, men blir nok tatt noen bilder, så dere får se det i morgen eller mandag tror jeg! :) 
Her har dere to eksempler på sminke: både løve og leopard. Jeg personlig synes det ble litt mye med alle flekkene på leopard sminken,men det går jo ann å bare ta på ene siden av annsiktet f.eks. Dette er ihvertfall veldig enkle sminkelooker og tar ikke lang tid. Også er det bare å ta på seg noen ensfargede klesplagg så er du good to go! 


Om du er usikker på hva du skal være, anbefaler jeg å sjekke ut litt på youtube for å få inspirasjon. F.eks HER 

Ha en fin kveld! Så snakkes vi når jeg får tid igjen! ♥

Gardermoen!

 • 26.09.2015 - 22:31

Del 1 - Høstferien 2015
I går tok Andrea og jeg flyet fra gardermoen, til florø for å besøke noen venner her. Det er kjempe deilig å ha ferie og å få kommet seg litt bort fra hovedstaden, og få oppleve litt nytt igjen. Ble både Starbucks og Peppes på oss før flyet gikk, så ble en bra start på ferien for å si det sånn! :)  Når vi ble hentet på flyplassen dro vi rett til hybelen å satte fra oss bagasjen og pakket litt før vi dro videre til Førde, der vi skulle sove fordi det var fest i Førde. Så det ble vors i 8 tiden og kvelden varte lenge.. Festen var på et hotell og  det var over 1100 stykker der, så det ble ganske varmt på dansegulvet for å s det sånn! O jeg sovnet vel i går rundt 4-5 tiden tror jeg, på en sofa sammen med to andre, så jaa..  Ettersom det ble en lang dag i går med reise og festing, så har vi bare brukt dagen i dag til å slappe av med netflix og musikk. 
Her er litt bilder som ble tatt i går, hehe! Ha en fin kveld så snakkes vi!♥Spidsbergseter!

 • 24.08.2015 - 21:29

Heihei dere!♥
I helgen var jeg på spidsbergseter sammen med familien. Det er et sted oppe på fjellet, ca en time fra hafjell. Bestemor hadde leid rom som så ut som små hytter som satt sammen som hørte til et hotell, noe som ble planlagt like etter at bestefar døde siden bestemor og bestefar hadde vært der flere ganger tidligere. Jeg har hatt det sinnsykt bra denne helgen. Det var kjempe koselig å være samlet med familien, gå på fjelltur, bade og ikke minst spise masse god mat! Kommer flere bilder etter hvert, men tenkte å ikke komme med abselutt alt på en gang. Om du lurer på noe er det bare å spørre, også finner du nettsiden HER.


Kiel tur del 1

 • 09.07.2015 - 15:31

Hei hei, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig tur med båten til kiel der jeg fikk shoppet litt. Har ikke kjøpt så veldig mye men litt som jeg følte jeg trengte haha! Tok ikke med meg kameraet når jeg gikk av båten siden det ble litt tungt å bære når jeg visste jeg skulle kjøpe med meg en del, og når jeg en annen gang hadde tatt det med meg knipset jeg kunn to bilder så da synes jeg det var litt unødvendig. Så jeg tentke å vise litt bilder fra båten ihvertfall: ♥Mamma & Pappa

♥ SKJÆRGÅRDS ♥

 • 06.07.2015 - 12:43

Hei hei dere og god mandag og god morgen! Håper dere alle har sovet godt!♥
Det skal jeg love deg at jeg har, det er alltid utrolig deilig å komme hjem til sin egen seng etter å ha vært bortreist. I går kom jeg hjem fra Skjærgårdsfestivalen. Og det var veldig deilig å komme hjem men det var også trist at det var over nå, skulle ønske at det var noen dager ekstra liksom, siden det er alltid slik at de siste dagene blir best. Ihvertfall på nye ting. Vi jentene er veldig fornøyde med turen og har veldig lyst til å dra tilbake til neste år, men vi får se hva som skjer. Men opplegget var veldig bra og alt som skjer er veldig valgfritt, men jeg vil abselutt anbefale og ta turen til neste år til Risøya! Det er toppsteming ihvertfall om man er like heldige med været som oss. Også er det alltid koselig å bli kjent med nye mennesker! Kameraet ble selvfølgelig litt glemt under dagene men det er jo på en måte en godt tegn på at vi har hatt det så gøy at det ble glemt. Men til slutt så kom vi på det da og tenkte å knipse litt her og der så jeg skal vise dere litt bilder som ble tatt med kameraet og så tenkte jeg å vise litt bilder som ble tatt med iphonene i et innlegg litt senere. I tillegg har vi filmet litt så jeg tenkte å sette filmene litt sammen til en liten film som jeg også kommer til å legge ut så snart jeg får litt filmer fra de andre og får tid til å redigere de! :) 
Det var så utrolig mange herlige mennekser der, så nå sitter jeg igjen med masse minner!♥ 
Her er litt bilder ihvertfall: 

Her er bakken ned til campingvogn plass 2, og videre mot scenene. Vi bodde på toppen av denne bakken :) Her var det konsert på grimstad camp med Sofie og Lisa Børud ↑ Og etter de hadde sunget ferdig ble det allsang og dans med Skjærgårds live sangen ↓Har hatt en utrolig bra uke på Skjærgårds med denne gjengen!♥
Noen andre som har vært på skjærgårdsfestivalen? 

Super helg!

 • 21.06.2015 - 12:08

Hei hei dere, nå har jeg ikke blogget på noen dager, og jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid. For jeg hadde mye tid ettersom vi sluttet veldig tidlig de siste dagene på skolen. Men likevel så var jeg bare hjemme og slappet av fordi jeg var veldig sliten og uten om det så hadde jeg stortsett mye å drive med, så da ble bloggen helt glemt. 
Det er utrolig deilig å endelig ha ferie nå, herregud så deilig. Føler ikke helt den ferie følelsen enda. Det har liksom ikke gått helt opp, men
det kommer nok i morgen, da det er mandag og null skole! :) 
Meg og Julie siste skoledag, hah! Gjør ingenting når vi ser på kortfilmene vi har laget og får is! ♥


På fredagskvelden var jeg ute med masse venner, og det var veldig koselig. I tilegg så ble jeg kjent med noen nye mennesker og det er noe jeg elsker så dette ble en kjempe bra start på ferien synes jeg! 
Kvelden ble veldig bra, og jeg liker slike kvelder der mobilen blir glemt, slik at du nesten ikke får noen bilder. For det tyder jo på at kvelden var bra. Selvom det også er veldig koselig med bilder da:)Og i går så begynte VG lista turneet, selvfølgelig i Oslo som vanlig. Og det var bra stemning der, haha! Jeg pleier å dra på vg lista verdt år eller nesten ihvertfall. Og i år synes jeg det skulle være noen bra artister der så da måtte jeg jo dra selvfølgelig! 
The Fooo fra Sverige de kom, og da ble jeg gira! haha.. Jeg har likt dem ganske lenge, og har fulgt dem vær gang dem har vært i Oslo. Men nå som jeg blir eldre så er det liksom ikke helt det samme å løpe etter kjendiser eller i det hele tatt å ta bildet med dem og sånn..
Men i går inså jeg at jeg faktisk liker dem likemye enda, haha.. Selvom jeg ikke trodde det, på en måte? Vanskelig å forklare. Men jeg synes så synd på dem når de blir løpt ned av gale fans. Men i går så fikk jeg faktisk sjansen til å ta bildet med dem. eller det var bare Oscar og OGGE som gikk der, så da ble det dem. Og Ogge ble litt overfalt siden han gikk først så da fikk jeg en klem av Oscar så holdt vi rundt hverandre og tok bildet.. hahah, og alt dette i mens vi gikk bortover siden de hadde dårlig tid. haha! Men jeg angrer ikke på at jeg løp bort! Noen ganger må man være litt YOLO og klein! :) Men hadde nok angret om jeg ikke gjorde det, så jeg er glad jeg gjorde det, hehe!
Noen andre som var på VG lista i går?
Jeg sto sånn midt i på høyere side, så jeg så desverre ikke scenen, for et er velidg vanskelig når du ikke kommer inn og også når du er veldig lav haha! Så bildene fra scenen under, er lånt fra en veninne av meg som sto i langt foran! Fy faen som jeg misuner dem som sto der når gutta mine var på! ææ! haha 
Håper alle hadde en bra dag i går og ellers har fått en bra start på ferien!♥ 


Nå driver jeg og skjærer opp frukt som jeg skal legge over pannekakene jeg nettopp har stekt. Jeg har fått litt dilla på pannekaker med frukt nå, kjempe godt!  Trist at været i oslo ikke er på topp i dag, det er overskyet og tordner, men håper det blir bedre i morgen og tirsdag ihvertfall... Vi snakkes senere!♥

17. Mai bilder

 • 18.05.2015 - 13:39

Heia, håper alle hadde en fantastisk dag i går. Jeg hadde det kjempe bra sammen med mange herlige mennesker. Jeg elsker virkelig 17.Mai, det er så koselig å møte må venner og beskjente man ellers ikke møter så ofte. 

Jeg startet dagen min med Champagnefrokost hjemme sammen med Andrea, Hege og Marius, det var en veldig fin start på dagen og frokosten var utrolig god.
 
Jeg spiste lunsj på Akerbrygge sammen med Sara, Rebecka, Erik og Andrea. Og etter hvert kom Tobias og Julie, så det var veldig koselig! Vi tok litt bilder på tjuvholmen før vi møtte flere venner og dro ut på kvelden♥


I går var en superbra dag!♥


♥17.Mai - Gratulerer med dagen♥

 • 17.05.2015 - 09:30

God morgen dere og gratulerer masse med dagen alle sammen!
Nå står frokosten får tur før jeg drar ned til byen med venner. Jeg tar med meg kameraet i dag, i håp om å få til noen fine bilder. 
Håper dere alle sammen får en fin dag, spiser is og pølser. Og koser seg masse med venner og familie!♥Oppe i luften...

 • 08.04.2015 - 15:59


Jeg elsker å fly! Virkelig, utsikten er så utrolig fin og man kan ta så utrolig fine bilder. Når man er heldig med været da, og det var vi når vi var ute å fløy i starten av ferien som var.  Når jeg ser tilbake på bildene savner jeg det, og det har så vidt gått en uke siden jeg kom hjem.. Det har gått fort, men samtidig sakte. Og jeg føler meg litt lost for å være helt ærlig. Jeg vil så gjerne tilbake, men så er det denne skolen da.. Men heldigvis er det ikke så alt for lenge til sommerferien.

Det å fly kan være skummelt, men jeg synes ikke det er det i det heletatt. Stortsett begynner jeg bare å le når vi letter og når vi skal lande, og det er det mange som synes er skummelt. Så på den siden der er jeg ganske heldig. Jeg tenker at det må være utrolig fært å være redd for å fly, ihvertfall når du MÅ det får å komme til et sted du ønsker.. 

Hva synes du om å fly? Er du redd?