11.10.2017

I ferier er alt lov

I dag har jeg virkelig gjort ingenting. Eller man gjør vel noe, selvom man vil kalle det å ikke gjøre noe. Lettere sagt har jeg ikke gjort noe særlig produktivt i dag. Men jeg tenker at det egentlig er veldig lov nå når jeg har høstferie. Men det er også utrolig kjipt for dette er veldig typisk meg, og da når ferien er ferdig så sitter jeg der da, og tenker på all den tiden jeg har brukt på "ingenting" og som jeg kunne brukt på så mye mer enn det. 
Det er nok da jeg vil sitte der og tenke at jeg er mislykket som sløser med fridager.  Man burde være taknemmelig for de fridagene man får, ikke alle får de, og man har de ikke for alltid.  
Jeg sov lenge i dag, og det er så utrolig deilig å bare kunne sove ut, så lenge som kroppen sier den trenger. Jeg kjenner at er det noe jeg er veldig glad for nå, så er det nettopp det. Uten om ferien, så har jeg bare søndagen å sove lenge på, så jeg setter utrolig stor pris på å få sove lenge nå. Spesielt siden jeg har søvnmangel. Men jeg har fått gjort noe i dag da, faktisk (haha) selvom jeg brukte utrolig lang tid på å gå ut døren i dag, også med tanke på at jeg hadde utrolig vondt i hodet. Tror det brygger på en forskjølelse her ja. Har nok blitt smittet av søstra mi, så det er litt kjipt. Men satser på at det går over. Men over til poenget, jeg fikk kjøpt meg en ny skjorte og en overgang til HDMI kabel, så nå blir det film kvelder på tven, hjemme hos Hege. Så det blir nok ganske kos. Ellers har jeg fått kjøpt meg noe ny halloween sminke. Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal være, men da har jeg ihvertfall noe å leke meg litt med, og det er jo gøy! 


Hele antrekket er fra Ginatricot. 
I morgen skal jeg inn til Oslo og gjøre noen erender og møte en venninne, så det blir ganske kos, også må jeg fikse litt små ting her og der med tanke på hjemreise og reisen til NewYork. Så selvom jeg har ferie så skjer det litt her og der hele tiden. Og det skal ikke være lett å få tid til å møte alle som vil møte deg, når tiden går så fort. Men men, nå tikker klokken fort her, så jeg burde hoppe i seng. Vi blogges♥​

07.10.2017

Høstferie!

Heiia ♥ Endelig høstferie, og jeg har ankommet Oslo og nå Ski. Reiste ned til Oslo torsdag kveld, med forsinkelser på flyet selvfølgelig. Men etter noen timer så ankom jeg Gardermoen og pappa hentet meg, da skulle jeg egentlig direkte ut på byen, men siden det ble forsinkelser så dro jeg heller hjem for å sove lenge og bli ordentlig utvilt. Jeg får desverre ikke sovet så mange timer som jeg trenger og skulle ønske, for det er ikke akkurat så veldig lett når man går på folkehøyskole. Da er dagene så fulle av aktiviteter og opplegg at man glemmer klokken helt. Så nå er det utrolig deilig med ferie, og veldig godt å være tilbake i Oslo for noen dager. Tenker å prøver å oppdatere dere om hva dagene går til, og i tillegg vlogge litt mens jeg er her, så får vi se hva det blir til slutt. 
Men nå er jeg ihvertfall i Ski, i leiligheten til søstra mi og skal sove her noen netter. Kusinen vår var akkurat på besøk sammen med hunden Nala, så det var kjempe kos. Men nå begynner vi å bli ganske trøtte så vi skal hoppe i sengs, så vi blogges i morgen. Natta!

07.07.2017

Bildedryss - Kiel

Hei søtinger!
Håper alt går bra med dere og at dere som har ferie nyter den! I forige uke så var jeg en tur i Kiel med familien, noe vi pleier å gjøre hvert år, da reiser vi frem og tilbake med båten noe som er kjempe kos. Tenkte å vise dere litt bilder fra turen. Har også vlogget litt men vet ikke helt hvor bra det ble, med tanke på klippene, og at jeg ikke fikk filmet så mye, så ser det an litt når jeg har fått gått over klippene.  Men her er ihvertfall noen bilder fra turen, håper dere liker de!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

21.02.2017

Mor-datter-dag

Hei!

I dag har vært enda en husmorsdag; både i går og i dag har jeg drevet og vasket, ryddet og laget mat hjemme i huset. Litt på ti begge dager har jeg våknet av meg selv, noe jeg ikke har noe i mot. Jeg trives med å stå opp tidlig når det er bra vær, og spesielt når jeg våkner opp og er alene i huset, hehe! Jeg nemlig elsker å kunne bruke god tid på å spise frokost og å stelle meg! Men det er veldig godt å få gjort noe nyttig ut av dagen, til tross for at man skal slappe av i ferien også! ♥  Dagen i dag har vært brukt til å shoppe og spise lunsj med mamma. Det var veldig koselig. Jeg setter utrolig pris på slike ting, spesielt når det ikke skjer så ofte. Da blir det liksom ekstra koselig også. Jeg tenker at jeg kan vise dere innkjøpene i morgen. Vi spiste på "politikeren" som er på Youngstorget, i Oslo. Vi hadde aldri spist der før, men det var den plassen som fristet mest da det var så fint vær! Vi testet foresten en kyllingburger som var utrolig god. Dette var virkelig en trivelig plass jeg kan anbefale videre! 

 

Blogges!♥

 

17.08.2016

Spania i bilder!

Heia!
Long time, no see? Eller hva?
Jeg har jo ikke blogget på leenge, siden jeg jobbet uken før jeg dro til Spania. Og i spania hadde jeg faktisk tenkt til å ta med meg kameraet og macen og blogge hver dag. Men kameraet mitt var jo ødelagt og jeg ventet på en ny linse til det, og fant da ut at jeg tapte masse penger og valgte å sende det tilbake. Så tenker heller å kjøpe nytt kamera så snart jeg får muligheten. Men det har gått mye penger i det siste, så jeg bør vente litt og spare også.  Er mye penger som flyr ut nå, så har vel egentlig ikke så veldig råd til å kjøpe hvilket som helst kamera. Men vi får se.. 

Men til spania.. 
Hadde en veldig fin tur, med mye sol, varme, alkohol, og en god veninne i hånden♥ 

♦ Reisen til

​♦ Masse tid på stranden: 


​♦ Litt shopping. Prøvde faktisk fish spa når vi var på et senter, siden det var noe jeg og Julie alltid hadde hatt lyst til å prøve! 

​♦ Festing, vi var ute på byen i Benidorm! Og gud så bra det var, skikkelig stemning! Også møtte vi ganske mange andre norske, så det var superkos!

​♦ Opplevelser - Vi var ute og kjørte rundt og turet litt oppe på en borg med en superfin utsikt! Wow!

​♦ Hjem reise  - se så utrolig fin himmelen var! 


Om du vil se flere bilder? Sjekk ut min instagram - idaktonning eller min bruker på VSCO  (direktelinker) 
Skal oppdatere mer fremover, siden jeg savner bloggingen! Så stay tuned! Og husk å følg meg på snapchat, der er jeg ganske aktiv: idablogg98 
Har du reist noe i sommer? Hvor?

08.07.2016

Rihanna & sisterday


Heiia♥
Rihanna var i Oslo på telenorArena den 2.Juli for å ha konsert i sammenheng med henns Anti World Tour. Og der var også jeg! Konserten ble veldig spontan faktisk, men angrer ikke et sekund på at jeg ble med Sigrid. Fy faen, det var så bra og vi fikk drit bra plasser, så jeg er strålende fornøyd. 
Vi hadde vanlige ståplasser, men vi måtte stå i ulike køer på vei inn siden vi hadde to forskjellige innganger, men det gikk fint siden vi fant hverandre veldig fort når vi kom inn, og fikk vi fort veldig bra plasser til å være stå plasser. var fire rader foran oss kanskje som ikke er så veldig gale. Etter at en DJ og big sean hadde varmet opp ble det en liten pause, og da tok vi sjansen og dro ut til bilettservice siden vi hadde hørt at man kunne kjøpe seg inn på GoldenCircle, så vi ville prøve det. Så når vi kom ut til bilettservice og spurte om det var mulig så sa de at vi kunne få goldencicle biletter gratis! Så vi ble jo drit glade! Vi mistet ingenting av konserten heller, og fikk bra plasser. Vi kunne til og med puste der inne hahah! Vi så scenen hun sto på i starten bra, hadde helt sjuk utsikt når hun danset og sang på glass "bruen" og flyttet oss og fikk bra plasser til hovedscenen ogsåå! Såå vi er drit fornøyd med konserten! Rihanna ser så jævlig bra ut i virkeligheten også, og synger fantastisk! Det var virkelig et show!! ♥ 

Her om dagen hadde jeg også en skikkelig chill dag med storesøster, vi var på kino og på fridays og spiste lunsj etterpå. Filmen vi så var "me before you" eller "et helt halvt år" om du vil. Den var søt og trist, men fint. Anbefaler den videre. Men er vel mest jentete film. Du kan se traileren HER
Bukse - ginatricot
Topp - hm 
Vi snakkes! 

16.06.2016

jeg skal få hund!

Jeg har ønsket meg hund hele livet! Og i morgen, da får jeg meg en valp Han heter Amor og er kjempe søt. Han skal vi trene opp og passe på, fordi han skla bli med fører hund når han blir stor. Dette er en krevende oppgave, men jeg gleder meg. Og dette er jo noe som er viktig for samfunnet og som er til hjelp for andre mennesker. Og samtidig så får vi hatt en egen hund, trent en og sett om man faktisk har tid til å passe på en liten firbeint tass til vanlig.  Gleder meg masse!
 
Jeg våknet opp i dag med en kjempe hoven hals, jeg har vondt i hode og sliter med å svelge. Så da måtte jeg ta en tur til legen, og fikk skrevet ut antibiotika på streptokokker. Skal gå på kuren i 10 dager, så satser på at jeg blir bedre om ikke så lenge! Håper alt går bra med dere!♥


 

24.12.2015

Merry x - Mas!

Jeg og Justin ønsker alle en fin jul! ♥ Håper dere får en fin dag og en fin kveld! ♥04.12.2015

Christmas wishlist 2015

Hei hei dere! Nå er det ikke så alt for mange dager igjen til jul, og i den sammenhengen tenkte jeg å vise noe av det jeg ønsker meg til jul. Det er både venner og familiemedlemmer som spør hva jeg ønsker meg, og da er det ganske lett å bare hendvise dem til bloggen hehe! Jeg blir alltid så stum og glemmer nesten hva jeg ønsker meg når folk spør, så da er det jo greit å ha skrevet det ned et sted. 

Jeg har lagt med linker til nettsider der man kan kjøpe produktene om jeg har funnet det. Men det aller meste kan kjøpes i butikk :)
Så her er det jeg ønsker meg til jul. Håper dere finner noe tips eller kanskje du ønsker deg noe av det samme som du glemte å skrive opp på din ønske liste? 
UrbanDecay makeup setting spray HER
Treningsaparater HER
RL skjorter HER. 
UrbanDecay eyeshadowprimer HER
RL Pink pony parfume HER 


Billion dollar brows øyenbryns penn - HER 
Gavekort på BIKBOK
Adidas hettegenser HER
Treningstøy fra nike - langarmet genser med v-neck og langarmet med høyhals. 
Nike Air MAX
Michael kors -Jet set Large Saffiano Leather Crossbody - HER DW klokke med diamanter 
Kari Traa genser 
Under makeup base primer - INGLOT - HER
Perversjon masvcara URBAN DECAY  - HER 
Kamerastativ  
Vivala huicy Nori 
Diva ring light NOVA HER 

Hva ønsker du deg til Jul?

31.10.2015

Happy halloween!

Hei igjen dere!
Tenkte å ønske dere alle en fin halloween, og håper dere alle får en bra og kanskje skummel kveld, haha! Jeg skal være med Julie i hovedsak og sove hos henne. Så drar til hun etterpå for å fikse meg med hun! Før i uken har jeg testet litt forskjellig sminke, men skal ikke røpe hva jeg skal være! Haha, har faktisk ikke helt bestemt hvordan looken blir når vi går ut døren, men blir nok tatt noen bilder, så dere får se det i morgen eller mandag tror jeg! :) 
Her har dere to eksempler på sminke: både løve og leopard. Jeg personlig synes det ble litt mye med alle flekkene på leopard sminken,men det går jo ann å bare ta på ene siden av annsiktet f.eks. Dette er ihvertfall veldig enkle sminkelooker og tar ikke lang tid. Også er det bare å ta på seg noen ensfargede klesplagg så er du good to go! 


Om du er usikker på hva du skal være, anbefaler jeg å sjekke ut litt på youtube for å få inspirasjon. F.eks HER 

Ha en fin kveld! Så snakkes vi når jeg får tid igjen! ♥

26.09.2015

Gardermoen!

Del 1 - Høstferien 2015
I går tok Andrea og jeg flyet fra gardermoen, til florø for å besøke noen venner her. Det er kjempe deilig å ha ferie og å få kommet seg litt bort fra hovedstaden, og få oppleve litt nytt igjen. Ble både Starbucks og Peppes på oss før flyet gikk, så ble en bra start på ferien for å si det sånn! :)  Når vi ble hentet på flyplassen dro vi rett til hybelen å satte fra oss bagasjen og pakket litt før vi dro videre til Førde, der vi skulle sove fordi det var fest i Førde. Så det ble vors i 8 tiden og kvelden varte lenge.. Festen var på et hotell og  det var over 1100 stykker der, så det ble ganske varmt på dansegulvet for å s det sånn! O jeg sovnet vel i går rundt 4-5 tiden tror jeg, på en sofa sammen med to andre, så jaa..  Ettersom det ble en lang dag i går med reise og festing, så har vi bare brukt dagen i dag til å slappe av med netflix og musikk. 
Her er litt bilder som ble tatt i går, hehe! Ha en fin kveld så snakkes vi!♥24.08.2015

Spidsbergseter!

Heihei dere!♥
I helgen var jeg på spidsbergseter sammen med familien. Det er et sted oppe på fjellet, ca en time fra hafjell. Bestemor hadde leid rom som så ut som små hytter som satt sammen som hørte til et hotell, noe som ble planlagt like etter at bestefar døde siden bestemor og bestefar hadde vært der flere ganger tidligere. Jeg har hatt det sinnsykt bra denne helgen. Det var kjempe koselig å være samlet med familien, gå på fjelltur, bade og ikke minst spise masse god mat! Kommer flere bilder etter hvert, men tenkte å ikke komme med abselutt alt på en gang. Om du lurer på noe er det bare å spørre, også finner du nettsiden HER.


09.07.2015

Kiel tur del 1

Hei hei, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig tur med båten til kiel der jeg fikk shoppet litt. Har ikke kjøpt så veldig mye men litt som jeg følte jeg trengte haha! Tok ikke med meg kameraet når jeg gikk av båten siden det ble litt tungt å bære når jeg visste jeg skulle kjøpe med meg en del, og når jeg en annen gang hadde tatt det med meg knipset jeg kunn to bilder så da synes jeg det var litt unødvendig. Så jeg tentke å vise litt bilder fra båten ihvertfall: ♥Mamma & Pappa

06.07.2015

♥ SKJÆRGÅRDS ♥

Hei hei dere og god mandag og god morgen! Håper dere alle har sovet godt!♥
Det skal jeg love deg at jeg har, det er alltid utrolig deilig å komme hjem til sin egen seng etter å ha vært bortreist. I går kom jeg hjem fra Skjærgårdsfestivalen. Og det var veldig deilig å komme hjem men det var også trist at det var over nå, skulle ønske at det var noen dager ekstra liksom, siden det er alltid slik at de siste dagene blir best. Ihvertfall på nye ting. Vi jentene er veldig fornøyde med turen og har veldig lyst til å dra tilbake til neste år, men vi får se hva som skjer. Men opplegget var veldig bra og alt som skjer er veldig valgfritt, men jeg vil abselutt anbefale og ta turen til neste år til Risøya! Det er toppsteming ihvertfall om man er like heldige med været som oss. Også er det alltid koselig å bli kjent med nye mennesker! Kameraet ble selvfølgelig litt glemt under dagene men det er jo på en måte en godt tegn på at vi har hatt det så gøy at det ble glemt. Men til slutt så kom vi på det da og tenkte å knipse litt her og der så jeg skal vise dere litt bilder som ble tatt med kameraet og så tenkte jeg å vise litt bilder som ble tatt med iphonene i et innlegg litt senere. I tillegg har vi filmet litt så jeg tenkte å sette filmene litt sammen til en liten film som jeg også kommer til å legge ut så snart jeg får litt filmer fra de andre og får tid til å redigere de! :) 
Det var så utrolig mange herlige mennekser der, så nå sitter jeg igjen med masse minner!♥ 
Her er litt bilder ihvertfall: 

Her er bakken ned til campingvogn plass 2, og videre mot scenene. Vi bodde på toppen av denne bakken :) Her var det konsert på grimstad camp med Sofie og Lisa Børud ↑ Og etter de hadde sunget ferdig ble det allsang og dans med Skjærgårds live sangen ↓Har hatt en utrolig bra uke på Skjærgårds med denne gjengen!♥
Noen andre som har vært på skjærgårdsfestivalen? 

21.06.2015

Super helg!

Hei hei dere, nå har jeg ikke blogget på noen dager, og jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid. For jeg hadde mye tid ettersom vi sluttet veldig tidlig de siste dagene på skolen. Men likevel så var jeg bare hjemme og slappet av fordi jeg var veldig sliten og uten om det så hadde jeg stortsett mye å drive med, så da ble bloggen helt glemt. 
Det er utrolig deilig å endelig ha ferie nå, herregud så deilig. Føler ikke helt den ferie følelsen enda. Det har liksom ikke gått helt opp, men
det kommer nok i morgen, da det er mandag og null skole! :) 
Meg og Julie siste skoledag, hah! Gjør ingenting når vi ser på kortfilmene vi har laget og får is! ♥


På fredagskvelden var jeg ute med masse venner, og det var veldig koselig. I tilegg så ble jeg kjent med noen nye mennesker og det er noe jeg elsker så dette ble en kjempe bra start på ferien synes jeg! 
Kvelden ble veldig bra, og jeg liker slike kvelder der mobilen blir glemt, slik at du nesten ikke får noen bilder. For det tyder jo på at kvelden var bra. Selvom det også er veldig koselig med bilder da:)Og i går så begynte VG lista turneet, selvfølgelig i Oslo som vanlig. Og det var bra stemning der, haha! Jeg pleier å dra på vg lista verdt år eller nesten ihvertfall. Og i år synes jeg det skulle være noen bra artister der så da måtte jeg jo dra selvfølgelig! 
The Fooo fra Sverige de kom, og da ble jeg gira! haha.. Jeg har likt dem ganske lenge, og har fulgt dem vær gang dem har vært i Oslo. Men nå som jeg blir eldre så er det liksom ikke helt det samme å løpe etter kjendiser eller i det hele tatt å ta bildet med dem og sånn..
Men i går inså jeg at jeg faktisk liker dem likemye enda, haha.. Selvom jeg ikke trodde det, på en måte? Vanskelig å forklare. Men jeg synes så synd på dem når de blir løpt ned av gale fans. Men i går så fikk jeg faktisk sjansen til å ta bildet med dem. eller det var bare Oscar og OGGE som gikk der, så da ble det dem. Og Ogge ble litt overfalt siden han gikk først så da fikk jeg en klem av Oscar så holdt vi rundt hverandre og tok bildet.. hahah, og alt dette i mens vi gikk bortover siden de hadde dårlig tid. haha! Men jeg angrer ikke på at jeg løp bort! Noen ganger må man være litt YOLO og klein! :) Men hadde nok angret om jeg ikke gjorde det, så jeg er glad jeg gjorde det, hehe!
Noen andre som var på VG lista i går?
Jeg sto sånn midt i på høyere side, så jeg så desverre ikke scenen, for et er velidg vanskelig når du ikke kommer inn og også når du er veldig lav haha! Så bildene fra scenen under, er lånt fra en veninne av meg som sto i langt foran! Fy faen som jeg misuner dem som sto der når gutta mine var på! ææ! haha 
Håper alle hadde en bra dag i går og ellers har fått en bra start på ferien!♥ 


Nå driver jeg og skjærer opp frukt som jeg skal legge over pannekakene jeg nettopp har stekt. Jeg har fått litt dilla på pannekaker med frukt nå, kjempe godt!  Trist at været i oslo ikke er på topp i dag, det er overskyet og tordner, men håper det blir bedre i morgen og tirsdag ihvertfall... Vi snakkes senere!♥

18.05.2015

17. Mai bilder

Heia, håper alle hadde en fantastisk dag i går. Jeg hadde det kjempe bra sammen med mange herlige mennesker. Jeg elsker virkelig 17.Mai, det er så koselig å møte må venner og beskjente man ellers ikke møter så ofte. 

Jeg startet dagen min med Champagnefrokost hjemme sammen med Andrea, Hege og Marius, det var en veldig fin start på dagen og frokosten var utrolig god.
 
Jeg spiste lunsj på Akerbrygge sammen med Sara, Rebecka, Erik og Andrea. Og etter hvert kom Tobias og Julie, så det var veldig koselig! Vi tok litt bilder på tjuvholmen før vi møtte flere venner og dro ut på kvelden♥


I går var en superbra dag!♥


17.05.2015

♥17.Mai - Gratulerer med dagen♥

God morgen dere og gratulerer masse med dagen alle sammen!
Nå står frokosten får tur før jeg drar ned til byen med venner. Jeg tar med meg kameraet i dag, i håp om å få til noen fine bilder. 
Håper dere alle sammen får en fin dag, spiser is og pølser. Og koser seg masse med venner og familie!♥08.04.2015

Oppe i luften...


Jeg elsker å fly! Virkelig, utsikten er så utrolig fin og man kan ta så utrolig fine bilder. Når man er heldig med været da, og det var vi når vi var ute å fløy i starten av ferien som var.  Når jeg ser tilbake på bildene savner jeg det, og det har så vidt gått en uke siden jeg kom hjem.. Det har gått fort, men samtidig sakte. Og jeg føler meg litt lost for å være helt ærlig. Jeg vil så gjerne tilbake, men så er det denne skolen da.. Men heldigvis er det ikke så alt for lenge til sommerferien.

Det å fly kan være skummelt, men jeg synes ikke det er det i det heletatt. Stortsett begynner jeg bare å le når vi letter og når vi skal lande, og det er det mange som synes er skummelt. Så på den siden der er jeg ganske heldig. Jeg tenker at det må være utrolig fært å være redd for å fly, ihvertfall når du MÅ det får å komme til et sted du ønsker.. 

Hva synes du om å fly? Er du redd?29.03.2015

Flytur til Florø

Nå er endelig påskeferien i gang og det er kjempe deilig å tenke på at jeg ikke skal på skolen før om over en uke.

Akkuratt nå er jeg i Florø sammen med Andrea og besøker Marcus. Vi tok flyet sammen hit i går fra Oslo til Bergen, og så fra Bergen til Florø. Flyturene gikk veldig bra og det gikk veldig fort og vi rakk begge flyene. Men bagasjen var det verre med.. Når vi gikk av flyet i florø kom aldri bagasjen vår så vi måtte vente til i dag siden bagasjen sto igjen i Bergen. Så vi fikk en toalettmappe som skulle "hjelpe" oss til vi fikk koffertene våres: oppi lå det en ubrukelig tannbørste og hårbørste neglfil osv.. Og også en hvit t-skjorte i XL, som ble nattkjole på oss.

I går lagde vi taco til middag og så på litt filmer, i mens vi hadde besøk av Philip så det car koselig. Idag sto jeg og Andrea opp ca kl 10 for å lage frokost, som vi spiste i mens vi så noen episoder av paradise hotel??

I dag ca 14.30 fikk vi koffertene våres, som var veldig deilig, slik at vi kunne fjerne sminken vår og sminke oss på nytt og skifte til våre egene klær!

15.02.2015

Familiefeiring

Heii♥
I dag har jeg feiret bursdagen min sammen med familien, det var kjempe koselig. Liker å feire sammen med familien, spesielt når det er sammen med familiemedlemmer  jeg ikke ser så ofte. Vi spiste gode smørbrød og gode kaker. Og jeg har generelt hatt en bra dag!♥ Her er litt bilder fra feiringen:
11.02.2015

Perfekt bursdag!

Hei hei, i dag feiret jeg 17år sammen med noen av mine nærmeste jenter! Det var utrolig koselig, vi var ute å spiste på Fridays Akerbrygge, og det er virkelig til å anbefale å dra dit. Sørvisen var utrolig bra, og de var utrolig koselige de som jobbet der. Det ble litt tull med våre bestillinger, så alle sammen fikk gratis desert til slutt, Og det gjorde ingenting, selvom vi ble utrolig mette til slutt, var det abselutt verdt det. Maten var utrolig god. Og ikke å glemme fantaen, hehe... Tror jeg drakk tre eller fire glass med fanta.. Hehe, min store kjærlighet, og jeg som egentlig ikke drikker så særlig brus lenger.. jaja.. greit når det er bursdag da! :D 

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med feiringen av dagen min!♥ Tusentakk til alle som har ønsket meg gratulerer, enten det var på facebook veggen min, meldinger, ringte meg, sendte snapchat, facebookmelding, kik melding, eller sa det til meg på skolen og løpet av dagen utenom! :) Blir utrolig taknemmelig for å høre slike ting, betyr masse. 
Det kommer et innlegg senere med flere bilder.. Men nå må jeg nesten sove! <3<328.12.2014

Julen 2014 - Del 1

Håper alle har hatt en super jul, det har jeg hatt! Det har vært kjempe koselig å feire sammen med familien. Og jeg har fått spist julegrøt ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Julaften feiret jeg hos bestemor, bestefar og tante som jeg alltid gjør, siden de bor på en gård. Begynte dagen med pakke på sengen, og for en gangsskyld så vant jeg på et skrapelodd, utrolig nok 25kr haha! Lunsjen var julegrøt hos tante før vi dro til kirken. Og så når vi kom hjem igjen var det litt tid før vi fikset oss til julemiddag. Etter middagen, ble det film og pakker. Utrolig koselig dag og kveld med familien. 


Pappa & mamma ♥Det var litt bilder fra dagen men utenom det tenkte jeg å slenge med bilde av meg fra i fjor og i år. 
Jeg synes jeg har forandret meg ganske mye til å være bare et år. Til venstere er meg med blondt hår julaften i fjor (2013) og til høyere er meg 1.juledag i år (2014) med brunt hår og ny blå kjole! For å være ærlig kan jeg ikke si at den forandringen er så veldig dårlig, hehe!


 Håper alle hadde en fantastisk jul! ♥


20.06.2014

Vitnemålsutdeling 2014

Vitnemålsutdelingen gikk bedre en forventet, jeg tryna ikke heldigvis selvom jeg gruet meg helt sinnsykt. Ble litt tårer og masse bilder. De fleste tok jeg med iphonen, så de legger jeg kanskje ut senere!
Gratulerer til alle som har fullført skolen, enten i 10 eller 13år. Og god sommer til dere alle! ♥  
Avsluttet dagen med middag ute med familien, og være på banen med trinnet. Herlig dag! 

17.05.2014

Gratulerer med dagen!

Nå sitter jeg og fikser håret, og bare ventet på at hver krøll skal bli ferdig. S dessverre er veldig kjedelig og tar veldig lang tid, men det var også en Gylden mulighet til å ønske dere gratulerer med dagen! Håper alle får en fantastisk feiring??

04.01.2014

Rydder vekk julen for i år..

Nå er julen borte for i år, ihvertfall her hjemme hos oss, og inne på mitt ro. Det er jo ganske koselig med jul og julepynt sånn egentlig, men noen ganger blir det litt mye. Så vi har hatt gankse lite av det i år, noe som har vært bra! Og da er det heller ikke så mye å rydde vekk! :)

Dette blir bare et lite innlegg, siden jeg skal hoppe i dusjen nå! Men det kommer et innlegg etterpå! Og dere har en video i vente også som sagt, så vi snakkes!:)21.12.2013

JULEFERIEEE + spørsamålsrunde

Endelig er det juleferie, og bare noen få dager igjen til jul! ♥ 
Håper alle sammen får en fin jul! Jeg tar en liten pause til bare nå i helgen, hehe.. Blogges på mandag tror jeg ;) 
Det kommer nok noen nye bilder innen den 25.desember fordi jeg og kusinen min skal ha en liten photoshoot, som jeg tror kan bli ganske bra! Gleder meg veldig! :)

 

Så skal jeg ha en spørsmålssrunde! så still meg spørsmål så svarer jeg snart! :)05.10.2013

--> Hjem

Nå sitter vi på toget på vei hjem, etter en kjempe bra liten uke her i Bergen

Skrives når jeg er hjemme :)

04.10.2013

Dag 3, Torsdag 3.oktober

Hei :) 
Idag våknet vi opp, spiste frokost og så på film. vi så på.. ehm, husker ikke helt hva den het faktisk men var om en sånn jente som ble født med grise nese osv.. haha, (bra forklaring jeg vet) så har vi vært i noen bruktbutikker og slikt, og inoen nyere butikker.. bl.annet en sånn alt muligbutikk der jeg fikk kjøpt to kosejakker i rosa, en til meg og en til søstra mi! :) ♥ 
Jeg og Maiken var også og tok noen bilder, så var vi hjemme en tur, før vi gikk ut igjen for å  dra på kino. Vi var innom mcdonalds og kjøpte en mikshake.. :) Filmen vi så var We`re the Millers, den var ganske bra og morsom så den kan anbefales! :) Og her igjen, er noen bilder fra dagen her  i Bergen....: 

Hva synes du om bildene? 

02.10.2013

Bergen dag 2

I dag var vi i byen, tittet i butikker, shoppet, var å spiste lunsj, så tok vi fløyen og så var vi litt i butikker før vi dro hjem og derretter så på HarryPotter! :) Her er noen bilder fra dagen: 
01.10.2013

På vei til Bergen

Nå sitter jeg på toget sammen med Maiken, og er nå snart fremme i Bergen, forhåpentligvis ;) Vi har sittet på toget fra ca kl.08.00 så begyner å bli litt lei nå.. Når vi kommer frem skal vi hjem til søsteren til Maiken siden vi skal bo der, så skal vi senere ned til byen! :) Skal ta masse bilder! Så skrives vi senere, nå må jeg pakke sammen tingene mine.. 
09.09.2013

Konfirmasjon 2013


Christiane, meg, Paula, Nathalie, Maiken og Madelen


I går konfirmerte jeg meg, så da ble det selvfølgelig noen bilder.. akkuratt nå har jeg bare bilder fra mitt eget kamera så det kommer sikkert noen bilder senere som andre har tatt! :) Men jeg hadde en super dag og fikk mye fint. så gratulerer til dere andre som også har konfirmert dere! :) Håper dere liker bildene! :) 

Så til slutt bilde av et kjempe fint smykke som jeg fikk av min kjære søster<3 06.09.2013

Frisøren

Hei hei!
Tenkte at jeg ikke fikk så mye tid til å blogge i helgen, siden jeg fikser til konfirmasjon :) men nå sitter jeg hos frisøren og har nå striper i håret, de skal være i i sånn 20min ca.. Så da kunne jeg jo blogge i mens ??? haha!
Er veldig spent på resultatet!
Håper det blir bra, det tror jeg også der blir! Frisøren min er veldig flink og kjempe hyggelig! :) blogger senere med bilde av resultatet og skriver sikkert mer da.. Eller så skal jeg lage en Videoblogg om hvordan jeg fikser håret, hva jeg bruker i det Osv.. Siden jeg har fått spørsmål om det.. Så det kommer snart!:)

13.08.2013

London 2013 (VIDEO)


Vet den ble litt lang, og kanskje litt kjedelig. Men fikset den to ganger men noe skjedde så det var egentlig noen av klippene som ikke skulle være med.. men samme det.  Håper dere likte den. 

11.08.2013

Madame Tussauds

Når vi var i London var vi innom Madame Tussauds så her er noen bilder derfra: 
Og ikke spør om hvem alle folka er, for helt ærlig jeg vetikke ;)  
Så Leonardo Dicaprio, ↑Han er så sykt digg, så måtte ta bilde med "han" haha, kunne giftet meg med han der. Og her ser dere hvor utrolig høy jeg er. forhold til han.
Kunne vel egentlig giftet meg med de under her også da.

04.08.2013

London; Dag 2, London Eye

Dag to i london var vi på London eye, og i oxford street i butikker og shoppet litt. Og dag tre så var vi på et senter hele dagen så dro vi ut å spiste. Så ble ikke mye bilder på dag tre. 
Men her er ihvertfall bilder fra dag to og tre i London:  


Dette var da litt bilder fra dag to, i London. Hva synes du?03.08.2013

London; Dag 1

Nå skal jeg blogge litt om London. Jeg gidder ikke å skrive så mye siden bildene forteller mye selv. Men ihvertfall dag en så var vi på gardemoen ganske tidlig og tok et fly halv 7 eller halv 8 husker ikke helt. Så tok vi toget fra flyplassen i london. Og så gikk vi fra toget til Hoteller. La fra oss bagasjen, skiftet og derretter tok vi t-banen, eller Undergronden til et Warwick Avenue der vi tok båten. Og båten tok vi lags en kanal med mange husbåter til Camden. Der vi dro først på Camden marked, og så litt rundt uten for. På de vanlige butikkene osv.. :)  Dette var dag 1 :) 

Har du vært på Camden marked før?

 

28.07.2013

London next

Nå sitter jeg i bilen på vei til Gardemoen. I dag skal jeg til London. Jeg gleder meg kjempe mye. Blir der bare til onsdag, men kommer sikkert til å få kjøpt noe sminke, klær og sko løpet av den tiden. Kommer ihvertfall til å kose meg!:) jeg drar dit sammen med pappa, onkel, Malin (kusinen min) og Hege (min søster).
Sorry for at det har vært dårlig oppdateringer på bloggen, men det er bare å følge meg på Instagram, der oppdaterer jeg mye!:)
Idaktonning & idaktblogg

I går var jeg foresten på sletta, på Ekeberg siden det var åpning av norway cup. Det var en bra dag i går. Før vi dro dit var jeg og maiken ute rundt om kring da. ;) vi skulle egentlig bade men det begynte å regne sykt!

Fikk ihvertfall møtt en del folk og vært med venner i går så det var bra:) var også i byen å møtte noen venner som bor et stykke unna som jeg ikke hadde sett på et år. Så var koselig å se dem også!:)

-snakkes når jeg er hjemme. Med mindre jeg har nett :) følg med på Instagram og få oppdateringer der.:)

15.07.2013

Neste stopp Hellas

Hei dere!:)
Nå sitter jeg på Gardemoen og venter på å få gå inn på flyet. Flyet skal gå ca 06.20 og jeg er ved hotellet i Parga ca 11-tiden tror jeg???
Hvis jeg får nett på hotellet så får jeg kanskje blogget litt. Vi får se, lover ingenting :)

28.06.2013

FERIE!!

Det er utrolig deilig med ferie nå! Elsker det! Har gledet meg kjempe lenge og endelig er det ferie! Jeg la ut dette bilde:

På instagrammen min (idaktblogg) nest siste skoledag! Så siste skoledag ble jeg hentet i Limmo etter skolen sammen med Søstra mi så dro vi å hentet resten av familien og kjørte til kaia. Siden vi skulle ta båten til Tyskland. Shoppe der i noen timer, og ta båten hjem. Fin snart på ferien!:) vi tar alltid en slik tur med båten, alltid koselig!:)

Så har jeg vært litt på hytta nå i noen dager. Og i går var vi i Sverige å shoppet litt, så grillet hos tanten min og nå er vi her :) så håper det blir sol i dag, så jeg kan sole meg og bli brun??

De fleste bildene er fra Instagram! Følg meg der; idaktonning & idaktblogg (blir mest oppdatert) følger de med fin og intresant profil/bruker tilbake:)

17.05.2013

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen, til alle dere!

Nå holder jeg på å sminke meg, og skal snart spise frokost!
I dag skal jeg først bli ferdig hjemme, så skal jeg ned til skolen å møte noen jenter fra trinnet, så skal jeg dra ned til byen med dem, for å så møte Oda, Charlotte og Malin, og kanskje flere. Så blir det nok å være litt i byen, se på toget og spise is, og ellers bare kose oss! Og senere i kveld skal vi til Oda å grille! Så jeg tror dette blir en bra dag!♥

Her har dere meg i skrivende øyeblikk: halvsminket haha. Sminken min ble virkelig ikke bra i dag :( Men men, for håpe det ikke gjør noe, dagen skal bli bra uansett! 
Kos dere masse i dag!17.05.2013

Hvilken kjole?? Hjelp!!

Hej, har ikke bestemt meg 100% for hva jeg skal ha på meg. Så hvilken av disse to synes du var finest (til i dag) ?

16.04.2013

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ 
JEG DØØØØØØØØØR! GJETT HVA JEG SKAL NÅ!!! Har ventet på denne dagen i evigheter nå, å klarte virkelig ikke å konsentrere meg i dag på skolen, men nå endelig.. klarer ikke snakke.. dere skjønner sikkert hva jeg skal!

NÅ STIKKER JEG PÅ KONSERT Å MØTER "DAMA" MI<3 SNAKKES!

31.03.2013

Påske bilder

Hej!
da er jeg hjemme fra påskeferie hos bestemor, bestefar og tanten min. Har tatt noen bilder jeg kan vise dere;

den minste kusinen min lagde denne til meg og Hege. noen har fått med seg at jeg liker Justin.
(Bare 16 dager til konsert foresten :* )                                                                                                      den super søte kusinen min ↓


så har vi lekt med brannslukningsaperat:

- hvordan har påsken din vært (sålangt) ?

 

30.03.2013

Steder jeg vil dra nå; utlandet


Q: Om du kunne velge, hvor hadde du vært NÅ?

09.03.2013

Bursdag!

Hadde en super kveld med de beste jentene i går. Hadde med meg kamera som ble sendt litt rundt, så ble noen bilder. Vi hadde det kjempe gøy! Danset, spiste forksjellige leker osv.. :) 
Her er noen bilder;

<3

01.03.2013

JUSTIN BIEBER

Heia!

Som sikkert alle vet, har Justin bursdag i dag! Håper dere har gratulert han! :) Eller så får dere like dette bildet HER! :D Han ble jo 19år i dag. Så jeg var jo selvfølgelig våken til 00.00, slik at jeg fikk postet bilde på instagram og skrevet på Twitter. Hadde også byttet bakgrunnen min på mobilen med mange fine bilder av han. Og jeg hadde satt på alarm, slik at klokken ringte 06.56 og jeg fikk tatt screenshot, da! Siden Ju
stin ble jo født 06.56 <3 Hehe!

Så gratulerer med dagen, til kjæresten min! ;* ♥
Foresten så setter jeg i gang spørsmålsrunde, eller jeg tar og lager en video snart, der jeg kommer til å svare på spørsmål jeg har fått igjennom den siste tiden. Så bare spør meg om alt mulig, jeg svarer på video snart! <3
25.02.2013

Bilder fra Vinterferien!


Da skal jeg lage et innlegg om vinterferien, tror kanskje det blir en del 2 med fler bilder. Spørs hva jeg har tid til, og hvor mye jeg tar med i dette innlegget her! Først så var kusinen min på besøk, Malin! Da tok vi ansiktsmase, og var å shoppet! Så var jeg hjemme noen dager og lagde mange videoblogger, var med Rikke, shoppet og slappet av. Så på onsdag/torsdag tro jeg til bestemor og bestefar og var der til i går. På vei hjem der i fra, stoppet vi hos broren min, siden tante barnet mitt ble 1år i forige uke, så da var vi på bursdag der! ♥ Vedlig kort fortalt! 
Har også tatt en del bilder med mobilen, men de legger jeg ikke over enda. så om det er noen bilder der jeg skal vise kommer de i del 2. Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i ferien?

19.02.2013

Det å nyte ferien..

Hei dere!

Nå som det er ferie har jeg masse tid til å slappe av, være med venner og familie og prioritere bloggen også! Noe jeg synes er supert! Jeg fikk jo vinterferie på fredag, og nå er det allerede tirsdag, om jeg ikke er helt ute.. Haha! Jeg måtte faktisk sjekke mobilen min for å være sikker. Tirsdag 19.februar!  Kan jo ta en liten oppramsing av hva jeg har gjort i ferien til nå: hadde Malin på besøk, og for dere som ikke vet hvem det er, så er det kusinen min! Og vi er like gamle, så da er det lettere å finne på noe! Vi var å shoppet, ganske MYE. Og svidde litt penger da. Vi fikk også smake på litt forskjellige drikker, sånn mellommåltits drikker, eller hva man kaller det. Han mannen på apoteket var drit kul, han bare åpnet sikkert 7-8 flasker så vi skulle få smake! Haha. Også ja, så jeg har shoppet, hatt besøk, ryddet, og slappet av for fult!! Åhh, ferie er så deilig! Men ja, jeg skal prøve å lage flere videoblogger og innlegg til dere. Jeg skal jo også besøke bestemor og bestefar og tanten min på gården, så der for jeg ikke blogget. Men sier i fra, og får kanskje postet noe uansett!

Men nå må jeg virkelig reise meg fra sengen. Kan ikke ligge her hele dagen. Må uansett fikse meg litt å så dra om ca 40min, så om jeg ikke begynner snart, får jeg dårlig tid.. Og det vil jeg IKKE ha. Haha! Om dere lurer skal jeg bare dra å sjekke kneet, igjen!  Det kommer innlegg senere i dag, følg med!

Og om dere har noen forslag innen hva jeg kan blogge om, hva dere vil se/se mer av, bare legg igjen en kommentar, så fikser jeg det! 
Hade!♥

 
15.02.2013

FERIE!

Hei dere!
Nå sitter jeg å spiser frokost, mens jeg øver til matoghelse prøve!!! Æææ, skal ha det i første time, og jeg er sykt nervørs, og egentlig ikke klar i det hele tatt! :O  Men men, skal øve litt til før jeg går og gjøre mitt beste! Etter prøven har vi tysk, jeg og Charlotte er på gruppe og vi skulle lage en "guide" om ting man kanskje trenger av ord, tall og mat om man skal dra til tyskland, tror jeg? Altså, vi var på sånn rettsak da de begynte med det, så vi har ikke fått ordentlig beskjeder, siden vi ellers har hatt vikarer. Så det kan jo bli intresant å se hva som skjer i dag! Haha! Det blir gym på slutten, så FERIE! Endelig! Gleder meg sykt til fereie nå, trenger det virkelig! Har planlagt litt ting angående bloggen jeg skal få til i ferien også!  Men nå skal jeg spise ferdig, øve så går jeg! Hade!♥  

07.10.2012

Rhodos - Del 1


I bilen tidlig på søndag på vei til gardemoen! Tok ingen bilder på flyet eller på flyplassen på veien til rhodos. Men tok noen på vei hjem så de kommer da.


Så da vi kom til flyplassen kjørte vi buss ca 10-15min til hotellet. Hotellet het D`Andrea Mare. Jeg og min søster hadde rom nr. 203 hvis det er intresant for noen. Her er noen bilder fra leiligheten/rommet. 


Så på kvelden var det show med flammer og spikermatter (+ mer). Ble noen bilder.
-Mer kommer!hits