14.04.2016

Unboxing & Innkjøps video

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 12:49
 • Kategori: Innkjøp

Jeg prøver å poste en video i uken, og det har gått ganske bra til nå. Vetiikke om jeg skal ha en fast dag enda, men det kommer vel etter hvert når jeg får satt meg ordentlig inn i det. Dagens og ukensvideo er ihvertfall innkjøp fra sverige  + unboxing fra Douglass!  Håper du liker den! ♥


31.12.2015

Innkjøp til nyttårsaften!

 • Skrevet 31.12.2015 klokka 12:09
 • Kategori: Innkjøp

Heia!
I går var jeg i byen sammen med søstra mi for å kjøpe inn litt ting vi trengte til i kveld. Og litt utenom, så tenkte å vise hva jeg kjøpte.
Vi var på fridays og spiste og så shoppet vi noen timer. Jeg hadde bestilt kjole fra Nelly  som jeg hadde tenkt å bruke på nyttårsaften som var halveis to delt, men den var for liten, fordi jeg ikke hadde lest ordentlig på størrelsen heehe. Så i går ble det skikkelig stress med å finne noe jeg kunne ha på meg, men så fant jeg et skjørt. Som lignet litt på underdelen av kjolen jeg bestilte. Såå da kjøpte jeg det. Også fant jeg en topp på bikbok, som også var på salg. Såå da ble den også med hjem. 
Så ble det litt på skjønnhets siden også! :)


Lacetop- Bikbok 49 kr 
Glitter skjørt - Hm 75krMakeup settingspray UD - Kiks - 210kr
Naked Skin Concealer UD - Kiks 190kr
ImPress Negler - Apotek1 - 119kr  

♥  ♥  ♥  ♥  

Håper alle får en fin nyttårsaften, så snakkes vi i 2016! 

14.10.2015

Hårinnkjøp!

 • Skrevet 14.10.2015 klokka 13:40
 • Kategori: Innkjøp

Heiia!

Tenkte å vise dere noen innkjøp jeg gjorde i forige uke innenfor hår! Det er en stund siden jeg har vist noen innkjøp så tenkte det var greit å gjøre der, så blir det også litt varierende på bloggen siden det er veldig mye hverdags innlegg. Men er jo ikke alltid like mye å blogge om, så da er det jo greit å komme med litt andre innlegg når jeg har noe å vise f.eks.  Så jeg har kjøpt dette da: En naturbørste, en ny shampo og balsam fra Sunsilk sin nye limeted edition kolleksjon! Har bare testet den en gang, siden jeg akkurat har holdt på å tømme en annen sjampo, men etter jeg har testet dem litt tenkte jeg og komme med en tilbakemelding om hva jeg synes om dem! Så stay tuned for det! Har en annen sjampo jeg skal vise dere også, så kanskje det blir et ekstra innlegg innenfor hår ganske snart! Hvis ikke det blir en video da, har ihvertfall en plan om noe.. Som også kan hjelpe ganske mange så gleder meg litt til det! Må bare finne ordentlig tid til det! :)
Har også klippet og farget håret + bestilt extensions siden håret mitt er drit kort nå og jeg takler det ikke! Og jeg har alltid hatt lyst til å prøve extensions sånn ordentlig, så hvorfor ikke? Nå hadde jeg muligheten til det ogsåå.. Bør klippe opp håret mitt enda mer sånn at det blir best resultat men får se litt etterhvert hva jeg velger å gjøre hehe.. Skal visst ikke være bare bare heller dette altsåå..  

 


10.07.2015

Kiel innkjøp

 • Skrevet 10.07.2015 klokka 22:20
 • Kategori: Innkjøp
Hei hei dere! Alltid gøy med innkjøpsvideo eller hva? Så da tenkte jeg å lage en ettersom jeg akkurat har vært i kiel, jeg kjøpte ikke så veldig mye men alltdi greit med en video spør du meg. Tenkte å vise litt annet men videoen var litt lite planlagt så hadde ikke så veldig mye å vise her egenltig. men video ble det ihvertfall, håper du liker den:29.06.2015

Verdens deiligste shorts!

 • Skrevet 29.06.2015 klokka 10:05
 • Kategori: Innkjøp

God morgen dere!
Må bare vise dere denne deilige shortsen som jeg kjøpe på torsdag. Den er utrolig deilig å gå med og har et skikkelig deilig stoff. Det er ikke for kosete om dere skjønner så man blir ikke så veldig varm. Kjennes litt ut som et håndkle på insiden haha. Vil abselut anbefalle å skaffe en slik, kun 99kr hos HM. Absolut verdt det! Nå driver jeg å pakker til festival som jeg skal på i morgen, og denne shortsen skal helt klart bli med dit! Må fortsette å pakke jeg nå, for jeg har litt å gjøre i dag så vi snakkes senere! :)

18.06.2015

Innkjøpsvideo

 • Skrevet 18.06.2015 klokka 10:06
 • Kategori: Innkjøp
Hei hei dere! Håper dere alle får en fin dag! Nå tenkte jeg å vise dere innkjøpene fra slutten av forige uke, redigerte videoen i helgen men tenkte å ikke legge ut for mange videoer på en gang. Tenker å poste dem med litt gjevne mellomrom. 
Håper dere liker videoen og innkjøpene:)18.04.2015

Mine nyeste innkjøp

 • Skrevet 18.04.2015 klokka 19:57
 • Kategori: Innkjøp

 

Hei hei!♥
I dag var jeg en tur ute med pappa for å se etter en ny treningsmatte og en rockering, slik at jeg har litt nytt å trene med, hehe. Jeg fikk også kjøpt meg en ny treningsshorts og en ny sportsBH fra Nike. Treningsmatten og rockeringen er litt vanskelig å vise siden jeg ikke har pakket det opp enda men jeg kan alltids vise det i et annet innlegg i en senere anledning. Jeg nevnte for to innlegg tilbake at jeg hadde vært på en liten shoppingtur sammen med Andrea, og skrev i det innlegget at jeg skulle vise hva jeg hadde kjøpt. Så her er da bilde av gårsdagens og (noe av) dagens innkjøp: 

Skjorte & pique - Ralph Lauren 

Sportsbh og shorts - Nike 

Jeg kjøpte sportsbh´en til 149kr på XXL, men du kan kjøpe den HER. Og shortsen kjøpte jeg også på XXL og var på salg til 100kr. Jeg fant ikke akkuratt den samme shortsen på nettsiden, men jeg fant samme modellen i en annen farge. Så er du interesert kan du sjekke den ut HER. Shortsene er i hvertfall vedlig deilige og behagelige. 
 

Hva synes du om innkjøpene?


13.04.2015

NIKE

 • Skrevet 13.04.2015 klokka 17:03
 • Kategori: Innkjøp
Tskjorten og øredobbene er fra Bikbok ↑

Hei hei alle søte!♥ Da var det mandag igjen, og på tide med de faste rutinene, med skolearbeid og trening. Jeg begynte uken min med tentamen i medie. Den gikk egentlig ganske bra, det føles ihvertfall sånn. Også var det ekstra deilig å kunne slutte tidlig i dag, på mandager slutter jeg til vanlig 16.05, men i dag så dro jeg så jeg var hjemme til ca 12.30. Når jeg kom hjem tok jeg litt styrketrening på rommet mitt og så noen videoer jeg ikke har fått sett og litt slikt. Også har jeg allerede fått sett dagens episode av Paradise Hotel, og må si jeg lo litt av han nye deltageren som kom inn, og det blir ganske spennende å se hva som skjer i morgen, mer skal jeg ikke røpe haha...

Nå har jeg akkuratt satt fisken i ovnen, og tenkte jeg kunne blogge litt i mens jeg venter på at den skal bli ferdig. I dag er jeg nemmelig ganske flink å begynner uken min med fisk til middag, og etter middag skal jeg på trening. Jeg elsker å begynne uken slik, for da føler jeg med en gang at jeg får så mye mer ut av dagen og uken. 
Og siden jeg har fått meg noen nye treningssko til innebruk på studioer så tenkte jeg å vise dere dem:

Dette er noen utrolig fine Nike sko, elsker fargen på dem og de er utrolig behagelige å ha på foten.
Nike Flex Trainer 4 heter modellen. 

 

01.05.2014

Innkjøpsvideo: Sminke&skjønnhet

 • Skrevet 01.05.2014 klokka 10:26
 • Kategori: Innkjøp

Hei hei! 
Nå har jeg fått motivasjon til å blogge og tenkte å legge ut en video med sminkeogskjønnhetsprodukter jeg kjøpte i påskeferien (+ litt annet) når jeg tok kiel båten over til Tyskland. Om det er noe du lurer på så er det bare å spørre! Håper du liker den :)

 

Skal ha en #askIda / spørsmålsrunde snart, så er det noe du lurer på så spør meg der du finner meg! :) 

08.12.2013

New in: ballkjole!

 • Skrevet 08.12.2013 klokka 21:13
 • Kategori: Innkjøp

I går hentet jeg og pappa ballkjolen min! Har bare ett bilde å vise nå av hele kjolen; har også lagt det ut på instagram!

Den har glidelås og knyting i ryggen!
På bildet har jeg bsre igjen glidelåsen, ikke knytingen fordi jeg var alene hjemme og klarte ikke å knyte den selv. Så den skal sitt litt strammere :)

Hva synes du om kjolen?

10.09.2013

ØNSKEPERLE

 • Skrevet 10.09.2013 klokka 13:22
 • Kategori: Innkjøp

Kjøpte meg denne esken i går, og inni lå det et smykke og et skjell man kunne åpne!  inne i skjellet lå det en kjempe søt perle som jeg nå har festet inne i smykket. Hver perle står for hver ting som du kan lese under.  Synes dette var kjempe skjønt, så måtte liksom ha det! :) Hva synes dere? Skal legge ut bedre bilde av det senere! :)
10.07.2013

BAYSIDE 36

 • Skrevet 10.07.2013 klokka 16:52
 • Kategori: Innkjøp

Dette er  den andre overdelen jeg kjøpte på Bikbok. Jeg synes den var kjempe kul og fin så måtte liksom ha den da! :)
Foran: 


(bak)


//Bikbok 

 

08.07.2013

New in: Wild Bears

 • Skrevet 08.07.2013 klokka 14:44
 • Kategori: InnkjøpI dag tidlig dro jeg til tannlegen og etterpå var jeg i litt butikker i byen. Var blant annet innom BikBok, der jeg fikk kjøpt to overdeler. Dette er den ene. Den var på 50% som masse annet der også. Elsker når det er salg i masse butikker, har bare det problemet at jeg egentlig ikke skal kjøpe så mye nå før Hellas og London. Men men, denne er fra Bikbok og kostet 75kr. Hva synes du om tskjorten?06.07.2013

innkjøpsvideo

 • Skrevet 06.07.2013 klokka 23:29
 • Kategori: Innkjøp

Hei ♥ Nå er det noen dager siden sist oppdatering, men nå har jeg litt tid. I de siste dagene har jeg satt av tid til å lage noen videoblogger, men av en eller annen grunn ble videoene helt klikka når jeg skulle redigere dem. Men nå har jeg fått redigert en video ihvertfall. Dette er en innkjøps video fra de siste dagene og også fra når jeg var i Tyskland. Innkjøpsvideoen inneholder bare klær og et bar sko. Ikke skjønnhetsrelaterte produkter og smykker. Det får dere se senere uansett. Skal lage et innlegg med smykker osv, tror jeg. Er ikke helt sikker enda. Og sminken osv, for dere se på sminkevideoer og slike videoer senere. 

Her er ihvertfall en video med noen av mine nye klesplagg:
 Videoen er litt "dratt" på en måte, men vi sier ikke det gjør noe.
 

 

Hva synes du?

13.06.2013

New in: Shorts

 • Skrevet 13.06.2013 klokka 23:23
 • Kategori: Innkjøp//Bikbok, 199,- 


Hva synes du om shortsen?

24.05.2013

New in: sunglasses

 • Skrevet 24.05.2013 klokka 22:54
 • Kategori: Innkjøp

Hva synes du om solbrillene?

14.05.2013

Innkjøp.

 • Skrevet 14.05.2013 klokka 21:44
 • Kategori: Innkjøp

I dag har jeg kjøpt litt nye ting som jeg tenkte å vise dere. Var en tur ute med mamma og pappa, så fikk litt nye ting og sånt da. Fant desverre ikke noe å ha på til 17.mai så sliter fortsatt med det men om du har forslag til hva jeg kan gå med den 17. så bare kom med forslag.Undertøy + klær fra Cubus, Sokker fra smartClub.
Hvit overdel fra hm. Ellers bare litt forskjellige nødvendigheter ;) 

Så fant jeg en ny shampoo som jeg ville teste ut så da tok jeg med balsamen også! Så skal teste de i morgen ;) 
26.03.2013

smått&godt - kremmerhuset

 • Skrevet 26.03.2013 klokka 18:47
 • Kategori: Innkjøpfra kremmerhuset - 29,- (tilbud)

13.03.2013

Iphone deksler!

 • Skrevet 13.03.2013 klokka 10:23
 • Kategori: Innkjøp

Hei! 
For noen dager siden viste jeg dere dette bildet ↓ og skrev at jeg hadde fått en pakke i posten. Pakken kom 2uker etter bestilling. Og nå skal jeg vise dere dekslene jeg fikk i pakken: 

Alle dekslene er fra miniinthebox

Hvilket deksel likte du best?


12.03.2013

Pakke i posten!

 • Skrevet 12.03.2013 klokka 20:12
 • Kategori: Innkjøp
Viser dere dekslene i morgen!

05.03.2013

Jeffrey Campbell

 • Skrevet 05.03.2013 klokka 20:17
 • Kategori: Innkjøp
Mine første JC! Så glad! <320.02.2013

Bieber gave fra Cubus!

 • Skrevet 20.02.2013 klokka 16:31
 • Kategori: InnkjøpHei! I går var jeg ute med Rikke, og vi var innom CUbus og der fikk vi noe som jeg tenkte å vise dere: <3 Haha, De gir desverre ikke bort hjertene eller pappfigurene av Justin enda. 
og det er ikke sikkert de skal det. Men synes det var snilt at vi ikk noe da! :) 
Fin?

16.02.2013

Videoblogg: Innkjøp!

 • Skrevet 16.02.2013 klokka 23:52
 • Kategori: Innkjøp

Da er det påtide med en videoblogg, jeg viser dere innkjøpene mine fra de siste ukene og noen av gavene jeg fikk til bursdagen min sist helg. Viste ikke alt, siden jeg ikke hadde alt der og da. også glemte jeg noe, men viser det meste da! Og dette er den første videobloggen min med brunt hår også! Si gjerne hva dere synes, og gjerne kom med forslag til ny videoblogg så kan jeg filme den i morgen eller mandag! :) Hva synes du?  Hva vil du at neste videoblogg skal være?

hits