hits

Inspo: Roses

 • 26.03.2016 - 17:18 

#inspo7216

 • 07.02.2016 - 15:42

 Tiden går så fort. Skrev faktisk 15 i stedenfor 16 i overskriften. Men så slo det meg at, nei det er jo 2016. Det regner. Snøen smelter. Det ser mer ut som høst enn vinter, men jeg vil aller mest ha sommer. Det er så irriterende at snøen smelter og så begynner det å snø igjen. Det går i en evig sirkel. Jeg vil at denne sirkelen skal bryte seg opp. Null vinter, bare varme sommer dager.  Jeg følte jeg hadde masse inspirasjon til hva jeg kunne blogge om, men nå har all inspirasjonen forsvunnet. 
Så i dag blir det dagens inspo bilder:

Bildenen finner dere på We♥it og tumblr brukerne mine :) HER og HER

 

Christmas inspiration

 • 05.12.2015 - 21:40

♥ 

Ha en fin kveld, dere!

♥Jag gillar bara saker om de är rosa♥

 • 08.08.2015 - 14:01


Room inspiration

 • 02.08.2015 - 20:14


Hei hei dere!♥
Nå om dagen har jeg brukt flere timer på pintrest, tumblr og weheartit kunn for å få enda mer inspirasjon til rommet mitt. Har laget ganske store planer i hodet mitt nå, så jeg gleder meg til å sette i gang med dette! Tenkte faktsk å filme litt av prosessen. Nå høres dette veldig stort ut, men skal bare fikse litt, bytte ut møbler og litt slikt. Har egentlig lyst til å gjøre noe med den ene veggen på rommet mitt, men tenker å ta det senere om jeg blir helt sikker. 
Jeg synes det er aller finest med hvitt rom, for da passer alt inn og rommet blir mye lysere - noe jeg liker! 

Tenkte å dele litt av inspirasjonen min med dere: 


Hva synes dere?

Nail inspiration

 • 12.07.2015 - 17:20


Hei hei dere!♥  Hva driver dere med i dag?

Selv i dag har jeg en avslappende dag hjemme med sen god frokost i sofaen med film. Og jeg har også gjort i stand litt blogginnlegg og slikt. Og nå skal jeg snart ta en dusj med hår kur og videre til ansiktsmaske og slikt tenkte jeg.  Det er veldig deilig med slike dager. Og det er også fint å kunne sette av tid til seg selv. Jeg føler meg så mye finere etter jeg har hatt litt me-time, og brukt tid på meg selv. Nå har jeg også satt på falske negler og bare med det føler jeg meg mye finere.

Jeg får perioder der jeg er veldig på det å ha ekstra fine negler. Og siden jeg har en sånn negl periode nå, tenkte jeg å dele litt negl inspirasjon med dere! ♥Hello June..

 • 01.06.2015 - 15:20Hei hei alle søte♥
Endelig er det Juni, og fy som jeg har gledet meg.. Tiden har gått så utrolig fort og nå gleder jeg meg helt sinnsykt masse til sommer. Det er bare 19 dager til jeg slutter på skolen, tenk det! Bare litt over to uker! FY FAEN (unnsykld språket) Men har en utrolig god følelse på denne sommeren. Tror den kommer til å bli fantastisk. Det håper jeg virkelig ihvertfall! 
Siden inspirasjonen min generelt ikke er sånn kjempe bra så tenkte jeg å komme med litt sommer inspirasjon som jeg fant på we♥it, så håper jeg den faller i smak og får sommer tankene i gang :) Gleder meg skikkelig til varme lange lyse dager. Lange sommer kvelder. Masse grilling og god mat. Sol. Sommerklær. Brun farge, som jeg egentlig ikke får så mye av,hehe. Turer. Om sommeren drar jeg alltid på så mye flere turer og oppdager så mye mer. Er ofte ute med venner og bader og griller, som er kjempe koselig. Også blir det mange koselige kvelder i tilegg, uten at man fryser i hjel. Finnes det egentlig noe negativt med sommerferien?  
#Festival

 • 12.04.2015 - 22:57Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og den kommer til å komme fortere enn vi aner. Om sommeren er det mange festivaler rundt om kring. Og forhåpentligvis skal jeg på en selv i sommerferien, forhåpentligvis. Må bare få lov av mamma og pappa og få et ja der, hehe.. 
Jeg har snakket med noen veninner om å dra, og vi har kjempe lyst. Det virker så utrolig morsomt og koselig. Også elsker jeg å dra til nye steder, ta bilder, og oppleve mye nytt og lage mange nye minner og møte mange herlige nye mennesker.
Jeg har snakket med folk som har vært på festivalen jeg vil til, og de har vært positive til den. Jeg har også sett masse bilder og videoer derfra og lest mye om det. Så jeg ser veldig frem til det.. Om det blir noe da. Og nå har BikBok fått inn masse nye vår- og- sommer klær, og også mye festival klær så da blir jeg ekstra gira. Samtidig så er jeg inne på we♥it og Youtube og ser på mange inspirerende bilder og videoer...  Gleder meg masse til sommeren nåå! ♥ ♥ ♥ 


 
Noen andre som skal på festival i sommer?

♥♥♥♥♥♥Music♥♥♥♥♥♥

 • 05.03.2015 - 19:38

SUMMER

 • 10.02.2015 - 14:43

Jeg gleder meg så sinnsykt til sommer! Jeg venter og venter på at snøen og isen på bakken ute skal smelte og at solen og plussgradene ute skal komme. Jeg har tittet litt rundt som vanelig og blitt inspirert til å lage et innlegg. Jeg tror ikke jeg er den eneste som er klar for sommer for å si det sånn! Alt er positivt med sommer, så den kan bare komme. 01.03.2014

 • 01.03.2014 - 22:31Dagens inspirasjon

 • 06.02.2014 - 22:34

Inspo #2

 • 06.01.2014 - 13:20Inspo #1

 • 05.01.2014 - 19:06INSPO

 • 04.11.2013 - 16:37

room inspiration

 • 03.09.2013 - 19:04

Har plukket ut noen videoer jeg fant på youtube som jeg virkerlig liker, og som gir meg masse inspirasjon og tips til hva jeg kan gjøre på rommet, og senere når jeg flytter. Jeg har ganske lite rom så har ikke så mange muligheter, men nå har jeg fått noen planer, så skal fikse på det enda litt mer fremover.. Men her er noen videoer jeg har sett på:

Det rommet under, er virkelig drømmerommet, sykt stort og fint!Neste rom er dette: (synes det var sykt søtt, kunne gjerne hatt det selv


Modern Leather Sofa Set furniture in Beige - Features: Real leather where your body meets sofa, Only solid hardwood products, Set includes a Sofa, Loveseat, and Chair and more.Tumblr | via TumblrGirly stuff | via Tumblr

Girly stuff | via TumblrMagic homeGood afternoon | via Tumblr
Estetik ve Renkli Dekorasyonlar.. - Sayfa 10 - Hanimefendi.com - Kadın sitesiGirly stuff | via TumblrGirly stuff | via Tumblr
tumblrFacebookDevote
UntitledFacebookBedroom