hits

TEENAGE GRIL PROBLEMS

 • 31.01.2014 - 19:16

Smoothie video

 • 31.01.2014 - 18:50

REAKSJONSVIDEO

 • 30.01.2014 - 20:26

Heihei:)
I dag la jeg ut en video på youtubekanalen jeg er med på, så tenkte å poste den her også. Denne uken har vi reaksjonsuke, som vil si at du skal filme deg selv når du reagerer på noe på en måte.. Så jeg spurte Magnus om hjelp så da sendte han meg en video, noe som var litt slemt.. Men fikk ihvertfall filmet noe da! Håper du liker videoen ;)

26.01.2014

 • 26.01.2014 - 19:37

 


Se denne å begynn å le!

 • 16.01.2014 - 14:59

Noen som har lyst å prøve noe lignende med meg? hahahaha... 

Tips tips (video)

 • 15.01.2014 - 23:00

* Ser jo helt jævlig ut i starten, når man ser på måten han begynner.. men blir jo mye bedre. Skal lage en sminkevideo snart siden det var ønsker om det. Ønsker om looken jeg har på profilbildet. om det er andre ønsker så kommenter det. 
Her er ihvertfall noen tips videoer: 

Ting som irriterer meg (video)...

 • 15.01.2014 - 20:15

Heihei! :)
Dette er en veldig etterspurt video såå her kommer den endelig, etter sikkert to år, hehe.. snakk om å være dårlig blogger. Håper du liker den!

Prøver å være flink, hehe..

 • 14.01.2014 - 22:30

Herregud, for en teit overskrift.. Men ja, jeg prøver ihvertfall og være litt flink nå for tiden på flere ting egentlig. Både skole, hjemme, bloggen og generelt prøve å være snill og flink mot meg selv. Den siste der var nok litt vanskelig og forstå om du ikke kjenner meg veldig godt. Jeg setter av ganske liten tid til meg selv, og stresser for mye. Haha! Det hørtes utrolig dumt ut men ja.. 
Dagen i dag har vært ganske Ok haha.. Gym i de to første timene med dans, siden vi øver til ballet. Å gud, hvor dårlig jeg er.. Kan faen ikke danse i det hele tatt. Synes faktisk litt synd på han som skal danse med meg.. Tar hensyn til andre ja, men ikke på det der. Kommer sikkert til å være den eneste som ikke kan danse, hahah! Jaja, kan jo hende det blir morsomt uansett.. 
Hadde ihvertfall engelsk bokpresentasjon, og k&h i de siste timene.. Woho.. like kjedelig som alltid. Jeg er ganske negativ har jeg funnet ut. Lagde faktsik en videoblogg om negative ting, bare for å se hvor negativ jeg er.. Det er ganke mye som irriterer meg faktisk også..  Det kommer et innlegg om det i morgen trur jeg.. Ting som irriterer meg.. tenkter å skrive det nå faktiskt.. Så ja.. KAnskje jeg bare skal gjøre det? 

Ellers i dag har jeg gjort lekser, laget middag, trent selvom jeg er skada, det gjorde sinnsykt vondt i ankelen min men, hallo? skal man bli bra så skal man bli bra? Gikk uten kyrkker i dag og. DEt var deilig.. Og vondt.. :O Ja.. Så tror jeg bare avslutter nå før jeg skriver enda mere dumt, som ingen bryr seg om uansett.. 

Slenger med et nydelig bilde av meg selv ja.. Har ingen brukbare bilder nå. Ikke at det under var så brukbart heller meeeen... Vi blogges ja.. 
Søndagsfrokost

 • 12.01.2014 - 12:59

God morgen! ♥

Begynte dagen min med en pannekake og et glass eplejuice, bra start på dagen må jeg si! Kan ikke si jeg har begynt året veldig sunt da men, godt var det jo. Man kan jo ikke være sunn hele tiden hehe.. Og ja, i går var jeg i byen en tur og fikk kjøpt meg noen små ting som jeg tenker å vise etterpå. Har foresten blitt mye bedre i foten, etter at jeg tok av gipsen  på onsdag, og nå bare går med skinne... Men desverre bruker jeg fortsatt krykkene. Men jeg tenkte å prøve å gå så mye som mulig på hele foten i dag og hele uken som kommer slik at jeg blir bra så fort som mulig, og kan gå uten og med "normale" sko. Får bare plass til skinna oppi et bar joggesko så det er litt kijpt.. Også med tanke på det at vi har ball om under to uker. Og jeg har egentlig fått beskjed om at jeg skal bruke skinnen i 4-6 uker. Men jeg er ikke helt enig i det så, for meg er planene litt annerledes.. Vet ikke helt hvor lurt det er men.. Jeg har ihvertfall tenkt å gå på ballet uten krykker! Ellers kan det bli litt vankselig med den store kjolen, og også det og danse.. Foretrekker å danse uten krykker.. Tror det blir lettest for de fleste haha ;) 

Men nå skal jeg hoppe i dusjen, så vi blogges etterpå! Ha en fin søndag!


Rydde rydde rydde sminke..

 • 10.01.2014 - 20:47Inspo #2

 • 06.01.2014 - 13:20Inspo #1

 • 05.01.2014 - 19:06Sminkevideo for nyttårsanledninger :)

 • 04.01.2014 - 23:00

Rydder vekk julen for i år..

 • 04.01.2014 - 18:11

Nå er julen borte for i år, ihvertfall her hjemme hos oss, og inne på mitt ro. Det er jo ganske koselig med jul og julepynt sånn egentlig, men noen ganger blir det litt mye. Så vi har hatt gankse lite av det i år, noe som har vært bra! Og da er det heller ikke så mye å rydde vekk! :)

Dette blir bare et lite innlegg, siden jeg skal hoppe i dusjen nå! Men det kommer et innlegg etterpå! Og dere har en video i vente også som sagt, så vi snakkes!:)