hits

Min store kjærlighet..

  • 31.01.2015 - 22:53

... til frukt! ♥ Min store kjærlighet er nok ikke til noen gutt nei, nå om dagen går det i frukt.. Vil gjerne spise et eple om morningen, når jeg kommer hjem fra skolen og før jeg legger meg såå pink lady eplene er de beste! Jordbær, druer og epler + banan er favorittene akkuratt nå! :) Fem om dagen, er bra for magen! det følger ihvertfall jeg :)

last day of January

  • 31.01.2015 - 22:03

En sykt standar overskrift, men dere som blogger vet jo hvordan det er. Det er utrolig vanskelig å finne på nye overskrifter du kan bruke hehe. Det er noe av det vanskeligste jeg synes med å skrive blogginnlegg. Men jeg tenkte å oppsumere måneden som har gått i noen bilder. 
Siter du med overskrifter?
 

Jenter sine meninger om gutter..

  • 25.01.2015 - 11:35

Hei! I dag er det et nytt type innlegg som kommer, nemlig hva vi jenter egentlig liker, og ikke liker. Dette er jo forskjellig fra person til person. Men jeg og noen veninner har funnet noen punkter sammen ihvertfall. Gjerne si om du er enig eller ikke.

 ♥ Unødvendige kommentarer - Vi vireklig hater når gutter/ dere skal komme med unødvendige kommentarer. Som å kødde med at ting går dårlig i forholdet eller at det er slutt. Da gjør du jenta bare sykt usikker, og hun mister tilitt til deg. 


Hører på jenta - Ta nei for et nei, det er faktisk jævlig flaut å høre når gutter ikke skjønner det.. Og bare vil "kjører på" fordi dere er noen jævla kåte drittsekker (haha). Om dere virkelig er keen på noe, den beste måten å få noe da er å ta det i jenta sitt tempo og å høre på henne.

♥ Selvopptatt - Åh, gutter som er utrolig selvopptatte og høye på seg selv, det er seriøst bare ekkelt. Ikke missforstå, det er greit å være stolt over noe med seg selv, og ha selvtilitt, det er bare bra.. Men når det blir for mye.. Da blir det kvalmt.

♥ Missbruker tid - Når du er med jenta, da bruker du tiden med hun også. Ikke sitt å spill eller snakk med andre hele tiden. Bruk tiden med hun, ellers vil du nok angre i ettertid. 

♥ Gutter som tror de kan få alle -   Æsj, virkelig ekkelt det også. (haha) Dere kan ikke få alt og alle når dere vil.. Sorry as, men den tanken der gjør at dere får færre.. 


♥ Er seg selv - At gutten er seg selv både med deg og når gutta er rundt. Det er noe vi setter pris på, at han ikke endrer seg bare fordi gutta er i nærheten. 

♥ Holder rundt oss -  Vi jenter elsker å bli holdt rundt. Det er ekstremt søtt når gutten kommer bakfra og holder rundt deg. Det er en skikkelig god følelse, og man føler seg så trygg og tatt vare på. 

♥ Vise følelser - Gutter som er ærlige om hva de føler og forteller det, det setter vi stor pris på. Vi elsker når folk er ærlige. Men om du virkelig er interisert i jenta sånn som du sa, så må du vise det. Om du bare skriver at du faktisk liker henne men ikke viser det, vil hun begynne å tvile og bli usikker. 


♥ Viser deg frem - Når gutter ikke er flau over å vise at de liker deg foran andre. At de kan holde rundt deg, og holde deg i hånden og sånne ting. Det scorer høyt! 

Vis respekt - Om du virkelig er ærlig og viser respekt ovenfor jenta, da skal jeg love deg at du vinner hjertet hennes. 

♥ Kyss og klemmer - Det slår aldri feil. Kyss på halsen og klemmer bakfra, er også en sikker vinner!♥ 

 Søte meldinger - Å våkne til en søt melding, eller legge seg til en søt nattamelding er noe av det beste som finnes, å du vil garantert plante et smil på munnen hennes. 
 Få jenta til å føle seg spesiell - Vi vil ikke være en av mange, men vi vil være den eneste. Få oss til å føle oss som den eneste, og ikke en av mange.. 

♥ Kallenavn -
Når gutten finner på søte kallenavn, eller generelt kaller deg noe søtt, er noe vi liker. 

 Komplimenter - Å gi komplimenter har vel aldri vært feil? Det er bare koselig å høre komplimenter. Du trenger ikke si noe fint til jenten i hver setning, men en gang i blandt. Hvis du faktisk synes hun var spesielt pen på skolen, eller hadde på en fin genser, si det til hun! Jenter setter utrolig stor pris på det. Og det er jo mange jenter som ikke har veldig bra selvbilde, så komplimenter hjelper. 

Håper du likte innlegget, og si gjerne hva du synes :)
Takk til Andrea, Maiken og Nikoline som har hjulpet meg!  ♥ 

24.01.2015 - Familiebesøk

  • 24.01.2015 - 12:11Hei søtiser!♥
Dette er et forhåndsskevet innlegg, rett og slett fordi jeg vet jeg ikke får noe tid til å skrive noe i dag.. I dag så får vi nemlig familie besøk og så skal jeg på Disney On Ice sammen med storesøsteren min, fetteren min og kusinen min, det blir sikkert kjempe koselig men også litt slitsomt.. Men mest koselig selvfølgelig. I julegave ga vi nemlig biletter til kusinen og fetteren vår, slik at de kunne komme til Oslo, og dra til oslo spektrum med oss.  
Er usikker på om det blir noe særlig innlegg fra opplevelsen der egentlig, kan se hva jeg får til. Men det er ikke lov å filme eller ta bilder der inne, ihvertfall ikke med kamera. Så isåfall blir det nok noen uklare iphone bilder om jeg ikke tar feil, haha! 


Det kommer foresten en sminkevideo om ikke så alt for lenge, og også en annen video. Om du har innlegg eller video -ønsker så er det bare å komme med det, jeg står med åpene armer og tar i mot alt jeg kan få! :)
Ellers håper jeg alle får en fantastisk lørdag videre, så snakkes vi! ♥ 

SNAPSHOTS FRA I GÅR

  • 23.01.2015 - 07:35Det er så utrolig kaldt om morningen nå, så jeg begynner dagen med å ta med meg varm solbertoddy når jeg er på vei til skolen.. Ellers i går var skoledagen ganske kjedelig, også fikk vi karakterkortet som egentlig ble ganske så forventet og greit. Etter skolen var jeg hjemme en stund og spiste middag og slikt før jeg dro å møtte Andrea. Det var masse salg på sentret så det ble noen små ting, tenker å vise det senere i dag. Vi tittet litt i butikker og så trente vi, og tittet litt i butikker igjen etterpå imens vi drakk en kjempe god smoothie. (som jeg glemte å ta bilde av). Og når jeg kom hjem avsluttet jeg dagen med eplebiter som jeg dyppet i kesam. 

Nå må jeg fikse meg ferdig slik at jeg rekker skolen! Ha en fin dag dere!♥ 

#Trening

  • 21.01.2015 - 20:19

Jeg har ikke trent ordentlig på en stund nå, så det var sinnsykt deilig å virkelig komme ordentlig i gang. Jeg har byttet treningssenter så det er også en av grunnene til lite trening. Og nå gleder jeg meg bare mer og mer til sommeren kommer sånn at jeg kan jogge ute.  For jeg håper virkelig det er flere enn meg som mye heller liker å løpe ute enn inne på tredemølle? Altså jeg liker begge deler, men føler meg mere fri når jeg får trene ute. Og nå er jeg dritt lei snø for å være helt ærlig!  
 Slenger med et fancy speilbilde fra treningen i ste og et utrolig godt måltid du bare må teste! minipannekaker med banan og musli. (også godt med yoghurt sidenav.)


Hva er dine favoritt treningsøvelser?
Flere som er lei av snø, og vil ha sommer?

Random Questions - bli bedre kjent med meg! #1

  • 21.01.2015 - 16:51

Hei hei! Nå kom jeg akkruat hjem fra trening å følte for å blogge litt. Og når man driver en blogg er det noen ganger litt vanskelig å vite hva man skal blogge om.. så jeg tenkte at du som leser kan bli bedre kjent med meg, og derfor valgte jeg å svare på noen spørsmål fra 100 questions-tag. Jeg velger å ikke svare på alle siden det trossalt er hundre spørsmål, og ikke alle er så intresante, men jeg skal ta en god del av dem! 
Så da er det bare å begynne! :)
Hva var det siste du drakk?  Det siste jeg drakk var vann.
Hva var din siste telefon samtale? Den siste telefonsamtalen var med Kathlene, en jente i klassen min. 
Hva var din siste sms? Min siste melding var fra Andrea♥
Hva var den siste sangen du hørte på?  Den siste sangen jeg hørte på husker jeg ikke men ihvertfall fra "get fit or die tryn´" listen på spotify. 
Når var sist gang du gråt?  I forige uke 

Har du noen gang datet to samtidig? Nei, jeg har ikke datet to samtidig. 
Har noen vært utro mot deg? Ja!
Forholdstatus? Singel 
Finnes det noe i livet ditt du vil forandre på? Det er mye jeg kunne ha forandret, men hvis det er umulig å forandre så er det ikke vits å bruke energien sin på å tenke på det. Du kan forandre det meste i livet ditt uansett, så lenge du jobber for det. Og du skal ikke angre på ting du har gjort - kunn ting du ikke har gjort! :)
Hvilke nettsider besøker du mest?
Facebook, blogg.no, Youtube 
Har du noen gangkysset noen og angret etterpå?
Hmm... Jeg har angret i ettertid på en jeg har kysset. 
Har du mistet noen spesiell? Ja det har jeg. 
Har du vært deprimert? Jaa, det har jeg også vært igjennom. 
Har du vært full og kastet opp? nei, jeg har aldri kastet opp av alkohol. 
Har du dyr? Jeg har en kanin som heter Dennis 
Hva er dine tre første favorittfarger? Rosa - Rosa - Rosa
Har du fått noen nye venner i dette året? Jeg har blitt kjent med noen nye, så ja
Har du blitt forelsket i det nye året? Nei, jeg har ikke blitt forelsket i det nye året.. 
Har du ledd så mye at du har begynt å gråte? Jaa, hahahha det har jeg!  
Hvor mange barn vil du ha? Hvis jeg vil ha barn senere 1-2, 3 kanskje
Hva gjorde du sist bursdag? Når jeg ble 16, så var jeg ute å spiste på Fridays!
Når sto du opp i dag? I dag sto jeg opp 06.45 tror jeg 
Hvilken øyenfarge har du?  Jeg har grønne øyne Har du noen spørsmål til en annen gang?

 

Har du søtsuget? Her er et sunt alternativ!

  • 19.01.2015 - 21:56

Hei!♥
Idag har jeg hatt en lang skoledag, med mye macbruk, vi lærte noen nye måter å bruke illustrator på. Alltdi gøy å lære noe nytt innenfor media!
Etter skolen dro jeg hjem å lagde middag, fisk med potetmos og agurk. Etter middag dro jeg ut med noen venner. Og når jeg kom hjem igjen så lagde jeg litt kos til meg og familien som jeg tenkte å dele med dere! ♥

 Jeg tenkte å komme med et alternativ om du ofte får et sug etter godteri eller noe annet søtt. 
Et sunt alternativ er å skjære opp frukt og/eller grønnsaker og spise dette. Det er utrolig godt å dyppe det du har skjært opp i vaniljekesam sånn som jeg gjorde i dag. Det er mye annet du også kan ha sidenav sånn som smeltet sjokolade eller dipp. Dette er utrolig godt og veldig mye sunnere enn godteri og chips. 
Ser det ikke fristende ut?Jeg skjerte opp gullerøtter, agurk, banan og epler og la også noen druer på siden. 

Har du noen tips til andre sunnere alternativer for godteri?

TRENINGSMOTIVASJON!

  • 17.01.2015 - 12:55

Heihei ♥
Nå som vi har begynt det nye året er det sikkert en god del som tenker på sommerkroppen2015. Da er det trening sammen med sunt kosthold som gjelder. Men hvordan skal man egentlig få denne treningsmotivasjonen om du ikke allerede har den? 
I det nye året har jeg laget nyttårsforsetter, og en av punktene på listen der er å trene mer! Jeg er nok ikke alene om å ha det på listen så jeg har laget noen punkter for å få opp treningsmotivasjonen og å holde den oppe! 

Musikk - Det er viktig å ha musikk som motiverer deg til å trene. Jeg anbefaler å ha musikk med mye bass som går fort, for om du hører på noe som har en rask rytme så jobber du mye fortere også!

Nye trenings klær -  Om du er ute å kjøper nytt treningstøy så kommer du til å bli så sykt motivert, jeg lover deg!

Bilder - Finn bilder på we♥it eller lignende som motiverer deg til å trene. Det er også lurt å bytte bakgrunn på macen din og mobilen til et bilde som motiverer deg. 

Treningskompis -  Om du ikke er alene, så er det lettere å holde motivasjonen oppe!

♥ Lag mål - Hvis du har et eller flere mål du vil nå er det også lettere å trene. 

Vann - Drikk mye vann! Det er sunt for kroppen, og for hodet ditt. 

Mat - Det er viktig å spise sunt samtidig som du trener ellers vil ikke treningen gi noe resultater. Det sier seg jo egentlig selv, hvis du trener og stapper i deg femten tusen hamburgere etterpå og fem potetgullposer så vil ikke treningen synes.