hits

Å hate sin egen familie.

  • 31.01.2016 - 21:22

Når alt går til helvette og du bare vil bort. Når du faktisk tenker på å dø. Dø fordi du er så lei. Lei av alt. Alt går feil vei og du vet ikke hva du gjør galt. Kjenner du den følelsen? Isåfall er du ikke alene. Jeg har selv sittet med den flere ganger, og veldig ofte nå i den siste tiden. Men når de som står deg nærmest er grunnen til at disse følelsene dukker opp. Da er det ille, veldig ille. 
Jeg er lei av den fake fasaden. At alle tror det er så jævlig flott hjemme. At alle tror at vi har et sykt bra forhold og finner på masse gøy sammen. At jeg alltid møter masse nye folk og har mange venner. Bare får positive kommentarer og at livet mitt er bra. Sånn er det faen ikke.

Alt hjemme er fake. Jeg får masse negative kommentarer og dritt slengt til meg som om det skulle være sannheten.  Det finnes faen ikke respekt her, og jeg vil bare flytte herfra. Jeg snakker ikke med foreldrene mine om alt. Ikke hva jeg føler og tenker. De kaller meg sur, istedenfor å spørre hvordan jeg har det. Spesielt når deprisjonen dukker opp. Vi finner aldri på noe gøy. De velger heller sine venner ovenfor døtrene sine. Noen ganger tenker jeg faktisk at jeg hater familien min, fordi de sårer sånn. 

 Jeg møter så si aldri nye folk. Dette er noe jeg er redd for. Redd for å drite meg ut, og redd for å ikke være bra nok.  Jeg får så si daglig dritt eller blikk. Masse blikk på skolen. Og ja, jeg er ikke dum. Jeg ser når du snakker om meg og peker. Jeg ser de stygge blikkene. Og det sårer innerst inne selvom det kanskje ikke ser sånn ut da.
Virkelig. Ting som dette er ikke noe som hjelper når du sliter med deprisjon og dårlig selvtilit. 

Jeg har ikke mange venner, men jeg er glad i de jeg har. Og setter så uendelig stor pris på de som tenker på meg og bryr seg om meg. De som spør om å finne på noe og de som sender en melding eller legger igjen en koselig kommentar her eller der. Det er de som gjør dagen min bra, og de som er grunnen til at jeg sitter her i dag. Og det er ren fakta! Fotodag

  • 28.01.2016 - 22:30

Heia!
I dag føler jeg at jeg faktisk har fått gjort en del, uten å gjøre drit mye. Haha, rart det det. På skolen i dag tok Julie og jeg bilder til fotooppgaven vår, og jeg ble veldig fornøyd med bildene. Julie var veldig flink som modell, så håper bare det blir bra etter redigering, og at slutt resultatet blir bra. Om du vil ha en snik titt, kan du sjekke ut VSCO brukeren min HER. ♥  Håper virkelig vi blir fornøyde til slutt og får en bra karakter, fordi vi jobber ganske hardt for det. Står ute i snø og kulde og fryser i hjel. 

Etter vi var ferdig med bildene så dro vi hjem, så det ble en kort skoledag på oss, noe som vi elsker! Når jeg kom hjem var det fortsatt ganske bra lys ute, så da brukte jeg den anledningen til å filme en video til dere! Så får se når jeg får tid til å redigere den, og om det blir sånn som jeg tenker. Men regner med å få den ut løpet av neste uke!♥
Brukte tid på blogg, youtube i noen timer før jeg sov i en time. Derretter ble det middag og trening. Var utrolig deilig å trene i dag, var helt alene der, og hørte på drit høy musikk og danset litt rundt, haha! Var veldig deilig, så blir nok støl i morgen tenker jeg, hah!

Fikk også levert no doruller, som jeg holder på å selge. Slit med denne russetiden altsåå, haha! 
Tenkte foresten å ha en spørsmålsrunde, siden jeg har noen spørsmål jeg ikke har svart på. Så er det noe du lurer på, eller ønsker jeg skal snakke om så skrik ut! 

Nå skal jeg legge meg, slik at jeg klarer å stå opp i morgen tidlig, så får vi se hva den dagen bringer. Natta!♥


Jm♥Planlegging

  • 11.01.2016 - 22:39

Heiia!
I dag har jeg brukt en del tid på å planlegge. Jeg har skrevet opp litt ting som jeg vet skjer fremover sånn at jeg har oversikt over det, noe som er veldig viktig for meg. Hver gang noen spør om jeg er ledig og vil bli med på noe må jeg alltid sjekke i almanakken min, med mindre jeg vet 100% at jeg er ledig, men som oftest dobbeltsjekker jeg uansett hehe. Så det er utrolig greit å ha en slik bok. Jeg hadde en i fjord også, som jeg brukte en del. Og til jul fikk jeg en ny, så det var kjempe greit! For det måtte jeg ha kjøpt meg uansett, så det var veldig fint. Akkurat nå så ser den slik ut: Med rosa "cover" men tenkte å lage en forside med bilder av meg og venner eller inspirerende bilder også.
Har også laget en liste med masse blogginnlegg og videoer jeg har lyst til og tenkt på å lage. Så nå må jeg bare finne tid til det. Er ganske sliten om dagen så får blogge når jeg orker egentlig, selvom jeg har lyst hver dag heh. Så tenker og forhåndspublisere og skrive litt når jeg er i skikkelig humør hehe! 

Satt meg i sengen for en halvtime siden, og har siden det bare sittet og overført bilder osv så nå er det på tide å legge seg, for min del sånn at jeg klarer å stå opp i morgen! 
Natta søtinger♥Hvilke blogger leser jeg?

  • 09.01.2016 - 22:34

Heia! 
Ble visst noen flere dager enn hva jeg hadde regnet med, men nåå er jeg tilbake og har masse motivasjon for bloggen! Så håper virkelig det varer. Men i kveld tenkte jeg å vise dere hvilke blogger jeg leser fast. Jeg er innom flere blogger enn disse, men det her er de første jeg går innom og leser så si hver dag. 

 Sophie Elise 

Mathilde Holck 
Marthe Borge 

Hvem er din favoritt blogger, og ellers har du noen blogger å anbefale?

 

2016

  • 02.01.2016 - 18:27

Wow dere! tiden går så utrolig fort! Vi er allerede i 2016, og det føles utrolig godt. Og før jeg glemmer det. GODT NYTTÅR! ♥ Håper feiringen deres var fantastisk!  Og at dere har hatt to supre dager i 2016 :) Det har jeg, hahah! Har for det meste slappet av men det har vært veldig deilig, er jo ikke så lenge til skolen begynner heller så. I dag var jeg og familien på FOD gården, og så på hunder, siden vi er litt i tenkte boksen dere, hehe! så blir spennende å følge med fremover på hunder som kommer inn og som trenger et nytt hjem.
 Har dere lyst å se noen bilder fra min nyttårsfeiring, så har jeg lagt ut det på VSCO, dere kan se de HER <3 

Kjenner det er ganske deilig å begynne på et nytt år nå, og bare glemme det forrige året, hehe. Ikke alt selvfølgelig. Jeg sitter igjen med mange gode minner, men det er jo alltid noe som ikke måtte skje om dere skjønner, er vel ikke bare jeg som tenker sånn? For min del så ligger det igjen noen personer og dårlige minner  igjen i 2015. Så nå er det et nytt år med nye muligheter og nye sjanser! Gleder meg til et fantastisk år! ♥ 
 
Kommer tilbake med innlegg om nyttårsforsetter i morgen eller mandag tenker jeg, alltid greit å ha noe å se frem mot og jobbe for i løpet av året!

Ønsker dere alle en fin kveld så snakkes vi :)