hits

Null kontroll

  • 23.01.2017 - 02:01

Jeg føler meg ikke bra nok for menneskene rundt meg. De jeg er så utrolig glad i. Føler jeg skuffer dem for ofte og at jeg rett og slett er et mislykket menneske. Jeg gruer meg ofte til å gå ut døren. Spesielt når jeg skal på skolen. Føler alle hater meg der, føler alle stirrer på meg. Jeg er liksom hun som bare sitter der og er rar, dum og idiotisk. Det er ingen kul følelse. Før var jeg mer åpen, var flinkere til å snakke med folk og trivdes med å være med masse folk. Hele tiden. Nå trives jeg veldig i mitt eget selskap selvom jeg føler meg sinnsykt alene til tider. Kan vel egentlig ikke si at jeg har følt meg så alene som jeg gjør nå. Alt er så komplisert. Jeg vet at jeg har folk rundt meg, men likevel. Jeg er så utrolig flink til å dytte vekk de jeg er aller mest glad i og de jeg liker mer enn alt. 

Jeg ødelegger for meg selv, venner og familie. Jeg har ingen gode kvaliteter. Jeg er ikke bra nok for noen. Dette er tanker jeg har hver kveld. Men samtidig så får jeg høre at jeg har gode kvaliteter og har masse positivt å dele. Men problemet er jo det å faktisk forstå at det er sant. Jeg får sammenbrudd av ingenting, griner av alt og har ikke noe kontroll lenger. Jeg vil ha kontroll og jeg vil fikse opp i ting..

I dette øyeblikket sitter jeg i sengen min, med macen på fanget og tårer i øynene. Til høyere for meg ligger iphonen og spiller søte sanger fra spotify. Tror jeg prøver å få opp humøret mitt med sanger jeg elsker, men blir vel kanskje mer distrahert egentlig. Jeg klarer ikke tenke ordentlig. Jeg har hengt opp de nye lysene fra IKEA, over vinduet. Tenk så koselig å ligge her med en kjæreste, med slike romantiske lys rundt seg. Men det kommer ikke til å skje. Det er alltid så mye man ønsker, men som ikke skjer. Det er så utrolig vanskelig. Alt mellom meg og den motsatte personen. Jeg vil alltid det beste for andre, og setter de andre foran meg selv. Tar alltid en unnskyldning på min kappe, eller godtar alt med en gang, selvom det ikke er greit det som skjedde. Jeg vil ikke miste folk. Bra fyr, feil timing? Det er det alle sier til meg. Faen. Jeg vil bare vekk. Langt vekk, jeg vil til Sogndal. Jeg har ikke lenger kontroll. Jeg vet ikke om jeg egentlig blir ferdig på videregående i år. Det er noe av det jeg aller mest vil nå. I morgen er det møte med skole, for å se om jeg består i det hele tatt og hva som blir planene fremover. Gruer meg helt sinnsykt. Tror det også er grunnen til at jeg sitter her å skrier med vondt i magen, isteden for å ligge å sove. 

02.00 - forhåndsvisning, jeg gidder ikke en gang å lese alt jeg har skrevet. Bare tenker at det er helt greit å få ut alt jeg tenker. Setter på en ny sang. Klokken er nå 02.01, jeg trykker publiser.  

Vippe-fin

  • 19.01.2017 - 23:04


Heia! 
Dere vet den følelsen av å føle seg sykt fresh både med og uten sminke? Den har jeg om dagen, hvorfor? Jo fordi jeg bruker vippe extensions. Angrer i grunn ikke på at jeg begynte med det, selvom jeg noen ganger skulle ønske jeg kunne klø meg sykt i øynene  da. Jeg har prøvd ulike salonger, men virkelig funnet min favoritt salong. Den ligger på Tøyen i Oslo, bare 5min gange fra t-banen.  Salongen jeg fikser vippene mine hos heter Ekström Heikkilä og hun jeg går til heter Lina og er drit flink, tålmodig og kjempe koselig. Virkelig til å anbefale! 

Link til facebook HER
Link til hjemmeside HER
Link til instagram HER 

Dette er mine helt egne meninger, til deg som kanskje selv vil prøve ut vippe extensions. Jeg har selv ikke opplevd noe ubehagelig ved denne salongen, men en gang tidligere, men det kan bare være en måte jeg reagerte på en av de første gangene. Alle reagerer jo forskjellig, men om man virkelig kan dette og gjør det ordentlig skal det ikke være farlig, og heller ikke slite noe særlig på vippene. Mine vipper ser fortsatt veldig sterke ut får jeg høre, når jeg er å fikser de, så det er jo et bra tegn! Vippene holder også utrolig lenge, men dette kan også variere da! Men ser du etter en bra salong i Oslo som setter på vipper så vet du hvor du burde dra nå. I tillegg har de mange andre beauty behandlinger, f.eks spray tan. Bra behandlinger du blir fornøyd med, til greie priser. 
Jeg er kjempe fornøyd!

Har du prøvd vippe extensions før?