hits

10 ting jeg vil gjøre i 2018

  • 19.01.2018 - 14:24

Hei dere! 
Noe jeg synes er veldig spennende å lese om, det er bucketlist og ting og steder folk ønsker å gjøre og besøke, løpet av livet eller en periode. Så i dag tenke jeg å fortelle dere om noen ting som jeg har lyst å gjøre i løpet av året som nå akkurat har begynt. Om jeg får oppfylt ønskene mine det for bli et ubesvart spørsmål inntil videre. 

♥ Lese. Jeg har alltid vært ekstremt dårlig til å lese. Men når jeg først har en bok å lese, og setter av tid til det, så er det ikke så ille som jeg skal ha det til. Det gjelder bare å finne en interessant bok, som er verdt tiden. Så i år har jeg lyst til å lese, ihvertfall en hel bok. Det høres kanskje veldig lite ut for mange. Men for meg som sikkert har lest ut max 5 bøker løpet av livet, så er det ganske mye, haha! Så har du en spennende bok å anbefale, gjerne sleng den ned i kommentarfeltet. Det hadde jeg satt utrolig pris på! 

♥ Reise; Jeg virkelig elsker å reise. Det å dra til et nytt sted, oppleve noe nytt og spennende det er virkelig høyt oppe på ting jeg liker å setter pris på. Det er jo også utrolig deilig å bare dra til varmere strøk og slappe skikkelig av med gode venner og familie. Jeg var ikke i utlandet i sommer, eller vi var i Tyskland en tur med båten over 3 dager, men ikke til noe varmere strøk, men det har jeg skikkelig lyst til i år. 


♥ Kjøre helikopter. Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Tenk den følelsen og bare fly over skyene og tenk den utsikten! Så vi får se. hehe! Det kommer alltid til å stå på min bucketlist uansett!

♥  Sy/lage min egen kjole. Om jeg aldri setter meg et mål om å gjøre det, kommer det heller aldri til å skje. Så i år vil jeg gjøre det! Tenk den følelsen du har da, om du får en skikkelig fin og vellykket kjole som du selv kan gå i, og når folk spør hvor den er fra, så kan du si at du har sydd den selv. 

♥ Jobbe og spare mer. Penger vokser ikke akkurat på trærne så jobb må til. Men jeg liker jobben min veldig godt, og savner og ikke kunne jobbe, nå som jeg går på folkehøyskole. Så håper jeg kan fortsette i butikken når jeg er ferdig der, og at alt går som planlagt. Er ihvertfall skikkelig motivert for å jobbe igjen. Gleder meg allerede til å bli ferdig på skolen, for å jobbe! Trodde aldri jeg skulle si det, men sånn er det da. 

♥ Gjøre godt for kroppen min. Prøve å nyte de gode stundene. Jeg er alt for dårlig til å ta vare på kroppen min, jeg stresser for mye, og slapper alt for lite av.  Er også for dårlig på å nyte gode stunder. Man vet jo aldri om man får oppleve noe slikt igjen?

♥ Dra på festival. Festivaler er alltid god stemning. Man kan gå med akkurat det man vil, høre på bra musikk, drikke gode drinker, og være med bra folk. Altså? Finnes det noe bedre? Tror ikke det. Egentlig har jeg sykt lyst til å dra på festival i utlandet. Så vi får se. Men ellers tror jeg kanskje at jeg kommer til å dra på Findings Festivalen i Oslo, i år igjen. 

♥ Begynne/prøve boksing. Altid hatt lyst, aldri satt av tid eller turt. Så bestemte meg rett og slett for at dette skal være året, og det tror jeg at jeg trenger også! Det virker som en veldig bra måte og få ut litt aggresjon og sinne på. 

♥ Ta lappen - Siden jeg alltid har bodd i Oslo, har lappen aldri vært noe jeg har stresset med. Heller bare utsatt den veldig. Men nå som jeg har blitt eldre, og fler og fler har fått den har jeg tenkt veldig mye på den selv. I tillegg siden jeg flyttet, så har jeg tenkt tanken om at det å bare hadde hatt muligheten til å kjørt hadde vært veldig digg. Så jeg skal prøve å øvelseskjøre så mye som mulig og øve på teorien med Pappa, så får vi se hvor langt jeg kommer, innen året er ferdig. Jeg misunner de som bare kan ta bilen å ta lange kjøreturer om kveldene med god musikk! Yes please!

♥ Ta flere tatoveringer. Til nå har jeg 3 tattoveringer, og har mange fler planlagt. Men tatoveringer er ikke noe man bare kan ta helt plutselig. Men må være sikker på at man virkelig vil ha det man tar, og at man har penger til det. For i lengden blir det utrolig dyrt. Når jeg begynte å skrive dette innlegget visste jeg ikke at jeg hadde fått ny time, så dette blir nesten litt juks hehe. Får jeg har nemlig fått ny tattoveringstime i vinterferien. Gleder meg sykt. Om det jeg skal gjøre da blir det siste for i år eller ei, det vet jeg ikke! Tiden vil vise. Har du noe spesielt på listen din, over ting du vil gjøre før du dør, eller i løpet av 2018? Gjerne fortell meg, det hadde vært gøy å lese!

HEMSEDAL

  • 18.01.2018 - 20:27

Heei dere! ♥
I forrige uke så fikk jeg prøvd noe jeg aldri hadde gjort før.  Hele skolen var nemlig på hyttetur på Hemsedal, noe som var utrolig gøy! Jeg fikk prøvd meg på slalåmski, og falt helt for det. Faktisk så mye at jeg ønsker meg eget utstyr sånn at jeg kan stå når jeg vil og så mye jeg vil. Følte meg litt flink da jeg kunne droppe barnebakken og fikk kjøre stolheis og suste ned bakken, haha! Lov å skryte litt. Er jo veldig gøy å få litt mestringsfølelse av noe sånt. Følte liksom veldig på presset da jeg sto der på toppen av barnebakken med 4åringer rundt meg. Men jeg storkoste meg! Vi hadde veldig fine hytter, og spiste god mat på en av resturantene der!

Innesperret i et fengsel

  • 18.01.2018 - 17:05

Jeg vil påstå at jeg er en av mange ulykkelige, triste og negative menneske nå om dagen. Jeg sitter å føler meg helt lost hver dag. Ingenting er gøy, man går rundt å har smerter i kroppen. Jeg bruker opp energien min på å prøve å være glad hele tiden, noe som er veldig slitsomt.  Men det betyr ikke at jeg ikke skal jobbe for å bli lykkelig, for jeg vil ikke at dette skal ødelegge noe mer enn det det allerede har gjort. Hvorfor skal jeg få så mye dritt, for noe feil en annen person gjorde? Det å stå opp om morningen, lage frokost, se seg selv i speilet, sminke seg og børste håret, ta på et smykke og spise middag. Når disse tingene som er så hverdagslige og normale skal være så vanskelig. Da er det noe feil. Det føles som alt er forgitt, uansett hvor mye jeg prøver så sitter jeg her. Jeg kommer meg ikke ut av det. Det vanskeligste er vel det at jeg ikke føler jeg kan snakke med noen om dette, fordi ingen forstår. Og da føler man seg så sinnsykt ensom!

Dette er urettferdig, og ikke fortjent. Jeg vil ha den gamle meg tilbake, og det livet og de kreftene jeg hadde før. Det skal jeg kjempe for.