hits

Bilder fra Vinterferien!

  • 25.02.2013 - 20:41


Da skal jeg lage et innlegg om vinterferien, tror kanskje det blir en del 2 med fler bilder. Spørs hva jeg har tid til, og hvor mye jeg tar med i dette innlegget her! Først så var kusinen min på besøk, Malin! Da tok vi ansiktsmase, og var å shoppet! Så var jeg hjemme noen dager og lagde mange videoblogger, var med Rikke, shoppet og slappet av. Så på onsdag/torsdag tro jeg til bestemor og bestefar og var der til i går. På vei hjem der i fra, stoppet vi hos broren min, siden tante barnet mitt ble 1år i forige uke, så da var vi på bursdag der! ♥ Vedlig kort fortalt! 
Har også tatt en del bilder med mobilen, men de legger jeg ikke over enda. så om det er noen bilder der jeg skal vise kommer de i del 2. Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i ferien?

Kobber striper i håret.

  • 24.02.2013 - 21:24

Hei, i går tok jeg og kusinen min og fikset håret. Kusinen min, Malin tokk 1-2 striper og tuppene i en rødaktig farge, men fargen ble ganske knæsj rosa, men gikk litt ut til en mer soft-fersken aktig, tror jeg det ble. hehe. Har desverre ikke bildet av det. Men det ble veldig fint da. Og jeg tok striper, i en kobber farge, det har jeg bildet av da. Jeg synes det ble litt kult egentlig, det kan se litt rødt ut noen ganger, men jeg liker det. Jeg synes egentlig det er litt fint med røde striper, hehe! 
Her kan dere se bilder av hvordan det ble:

Bildene er heltfor jævlige, æsj. men men, dere ser ihvertfall!


Hva synes du?

Liten pause!

  • 23.02.2013 - 10:09

Hei. Nå er jeg hos bestemor, og her har de ikke nett så om jeg skal sjekke noe eller blogge må jeg bruke 3G og det går ganske så sakte. Jeg kan jo gå bort til tanten min da, men det er litt teit å være der og bare drive med pc/mobil. Så jeg tenker heller at det blir postet innlegg når jeg kommer hjem. Kan hende det kommer noen, men da blir det kanskje mobilblogg som blir slettet når jeg kommer hjem. 
Men men.  Dette innlegget skriver jeg torsdag kveld, siden jeg ikke rekker å blogge på fredag, siden jeg drar tidlig.

Har med meg kamera, så skal få tatt masse bilder og kanskje filmet noen videoer! Vi snakkes! ♥ om dere har noe forslag til hva jeg kan ta bilde av eller filme så kom med det, så kan jeg fikse det! :) 


 

Bieber gave fra Cubus!

  • 20.02.2013 - 16:31Hei! I går var jeg ute med Rikke, og vi var innom CUbus og der fikk vi noe som jeg tenkte å vise dere: <3 Haha, De gir desverre ikke bort hjertene eller pappfigurene av Justin enda. 
og det er ikke sikkert de skal det. Men synes det var snilt at vi ikk noe da! :) 
Fin?

Eos lip balm - strawberry sorbet!

  • 19.02.2013 - 17:20

Dette lille rosa egget fra EOS i Strawberry sorbet har blitt min nye favoritt innen leppeprodukter. Bruker denne hver dag! ♥ 
Har hatt den gule (lemon drop), den grønne (honeysuckle honeydew) og den blå (sweet mint) før og klart å bruke opp de så ble veldig glad da jeg fikk en ny til bursdagen min. Den rosa er min favoritt, tror jeg! :) Hvilken er din favoritt EOS lip balm?Det å nyte ferien..

  • 19.02.2013 - 11:21

Hei dere!

Nå som det er ferie har jeg masse tid til å slappe av, være med venner og familie og prioritere bloggen også! Noe jeg synes er supert! Jeg fikk jo vinterferie på fredag, og nå er det allerede tirsdag, om jeg ikke er helt ute.. Haha! Jeg måtte faktisk sjekke mobilen min for å være sikker. Tirsdag 19.februar!  Kan jo ta en liten oppramsing av hva jeg har gjort i ferien til nå: hadde Malin på besøk, og for dere som ikke vet hvem det er, så er det kusinen min! Og vi er like gamle, så da er det lettere å finne på noe! Vi var å shoppet, ganske MYE. Og svidde litt penger da. Vi fikk også smake på litt forskjellige drikker, sånn mellommåltits drikker, eller hva man kaller det. Han mannen på apoteket var drit kul, han bare åpnet sikkert 7-8 flasker så vi skulle få smake! Haha. Også ja, så jeg har shoppet, hatt besøk, ryddet, og slappet av for fult!! Åhh, ferie er så deilig! Men ja, jeg skal prøve å lage flere videoblogger og innlegg til dere. Jeg skal jo også besøke bestemor og bestefar og tanten min på gården, så der for jeg ikke blogget. Men sier i fra, og får kanskje postet noe uansett!

Men nå må jeg virkelig reise meg fra sengen. Kan ikke ligge her hele dagen. Må uansett fikse meg litt å så dra om ca 40min, så om jeg ikke begynner snart, får jeg dårlig tid.. Og det vil jeg IKKE ha. Haha! Om dere lurer skal jeg bare dra å sjekke kneet, igjen!  Det kommer innlegg senere i dag, følg med!

Og om dere har noen forslag innen hva jeg kan blogge om, hva dere vil se/se mer av, bare legg igjen en kommentar, så fikser jeg det! 
Hade!♥

 
A rose in the sunlight

  • 18.02.2013 - 15:11

Videoblogg: Innkjøp!

  • 16.02.2013 - 23:52

Da er det påtide med en videoblogg, jeg viser dere innkjøpene mine fra de siste ukene og noen av gavene jeg fikk til bursdagen min sist helg. Viste ikke alt, siden jeg ikke hadde alt der og da. også glemte jeg noe, men viser det meste da! Og dette er den første videobloggen min med brunt hår også! Si gjerne hva dere synes, og gjerne kom med forslag til ny videoblogg så kan jeg filme den i morgen eller mandag! :) Hva synes du?  Hva vil du at neste videoblogg skal være?

FERIE!

  • 15.02.2013 - 08:13

Hei dere!
Nå sitter jeg å spiser frokost, mens jeg øver til matoghelse prøve!!! Æææ, skal ha det i første time, og jeg er sykt nervørs, og egentlig ikke klar i det hele tatt! :O  Men men, skal øve litt til før jeg går og gjøre mitt beste! Etter prøven har vi tysk, jeg og Charlotte er på gruppe og vi skulle lage en "guide" om ting man kanskje trenger av ord, tall og mat om man skal dra til tyskland, tror jeg? Altså, vi var på sånn rettsak da de begynte med det, så vi har ikke fått ordentlig beskjeder, siden vi ellers har hatt vikarer. Så det kan jo bli intresant å se hva som skjer i dag! Haha! Det blir gym på slutten, så FERIE! Endelig! Gleder meg sykt til fereie nå, trenger det virkelig! Har planlagt litt ting angående bloggen jeg skal få til i ferien også!  Men nå skal jeg spise ferdig, øve så går jeg! Hade!♥