hits

Min hverdagssminke for februar 2015

  • 27.02.2015 - 16:51

Nå kommer videoen jeg har snakket om en stund nå. Beklager for at det tok lenger tid en planlagt men her er den ihvertfall. Håper du liker den. Dette er da min hverdagssminke når jeg virkelig skal bruke tid og bruke flere produkter. Tenker også å lage en video der jeg viser en enklere look jeg også går for noen ganger. 


- Ida♥

Ny uke - nye muligheter!

  • 23.02.2015 - 09:32

En sykt standar overskrift, men dere som blogger vet jo hvordan det er. Det er utrolig vanskelig å finne på nye overskrifter du kan bruke hehe. Det er noe av det vanskeligste jeg synes med å skrive blogginnlegg. Men ihvertfall, nå var det mandag igjen, en ny uke. Håper dette blir en bra uke, selvom jeg føler den blir veldig stressende.  Jeg har en almanakk, der jeg skriver ned alt jeg skal sånn at ting er mer oversiktelig, og jeg føler at de to sidene for denne uken skal bli ganske stappa, haha! jeg trene så mye som mulig denne uken, siden jeg ikke fikk trent så mye som jeg ønsket sist uke.. 
(under er en sniktitt fra hverdagssminken jeg går for om dagen, når jeg føler for å "ta det helt ut" hehe. Denne kommer snart på en video. Nå må jeg løpe sånn at jeg rekker skolen, vi snakkes. 
Håper alle får en fin uke, og en fin mandag! ♥


Har du noen planer for denne uken? 

Familiefeiring

  • 15.02.2015 - 21:51

Heii♥
I dag har jeg feiret bursdagen min sammen med familien, det var kjempe koselig. Liker å feire sammen med familien, spesielt når det er sammen med familiemedlemmer  jeg ikke ser så ofte. Vi spiste gode smørbrød og gode kaker. Og jeg har generelt hatt en bra dag!♥ Her er litt bilder fra feiringen:
♥Mitt nattbord♥

  • 11.02.2015 - 21:55

♥Nattbordet mitt er nå fortiden bare en krakk siden sengen min er så stor akkuratt nå, at jeg faktisk ikke har plass til det jeg egentlig bruker som nattbord. Men jeg fikset litt på rommet mitt i ste, og synes dette ble gankse søtt da. Lyset er et duft lys som lukter vanilje, det er fra Ikea eller rusta. Litt usikker, men slike lys får man kjøpt overalt. Stein hjertet er fra kremeruset, og rosene fikk jeg i går til bursdagen min av to i klassen! ♥Perfekt bursdag!

  • 11.02.2015 - 01:06

Hei hei, i dag feiret jeg 17år sammen med noen av mine nærmeste jenter! Det var utrolig koselig, vi var ute å spiste på Fridays Akerbrygge, og det er virkelig til å anbefale å dra dit. Sørvisen var utrolig bra, og de var utrolig koselige de som jobbet der. Det ble litt tull med våre bestillinger, så alle sammen fikk gratis desert til slutt, Og det gjorde ingenting, selvom vi ble utrolig mette til slutt, var det abselutt verdt det. Maten var utrolig god. Og ikke å glemme fantaen, hehe... Tror jeg drakk tre eller fire glass med fanta.. Hehe, min store kjærlighet, og jeg som egentlig ikke drikker så særlig brus lenger.. jaja.. greit når det er bursdag da! :D 

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med feiringen av dagen min!♥ Tusentakk til alle som har ønsket meg gratulerer, enten det var på facebook veggen min, meldinger, ringte meg, sendte snapchat, facebookmelding, kik melding, eller sa det til meg på skolen og løpet av dagen utenom! :) Blir utrolig taknemmelig for å høre slike ting, betyr masse. 
Det kommer et innlegg senere med flere bilder.. Men nå må jeg nesten sove! <3<3SUMMER

  • 10.02.2015 - 14:43

Jeg gleder meg så sinnsykt til sommer! Jeg venter og venter på at snøen og isen på bakken ute skal smelte og at solen og plussgradene ute skal komme. Jeg har tittet litt rundt som vanelig og blitt inspirert til å lage et innlegg. Jeg tror ikke jeg er den eneste som er klar for sommer for å si det sånn! Alt er positivt med sommer, så den kan bare komme. Favoritter - sanger & bilder

  • 06.02.2015 - 23:08

Nå tenkte jeg å dele mine favoritter innen sanger og bilder for øyeblikket. Jeg hører på veldig mye forskjellig, men akkuratt nå har jeg noen jeg liker ekstra godt. Sangene jeg hører på endrer seg veldig til hvordan humøret mitt er og hva som skjer rundt meg. Altså hva jeg også blir inspirert av. Det samme med bilder også. Jeg har vært en del på we♥it og tumblr i det siste, og der finner jeg utrolig mange bilder som er inspirerende. Så bloggmotivasjonen den går bare oppover, og blir bare større og større. Og det er jo veldig veldig bra! :)  

 

Om du vil dele hvor du får inspirasjonen din fra, eller noen sanger du liker hadde det vært hyggelig å lese :)


Alle sangene under er direkte linket, så det er bare å trykke på dem for å høre de:)

TC - All bad 

I loved her frist 

Down with the trumpets - Rizzle Kicks

passenger - you´re on my mind 

Alesso - Heroes 

Jealous - Nick Jonas 

 

 


 


Pastillesker

  • 06.02.2015 - 09:04

Heiaa♥

Akkuratt nå sitter jeg i gangen utenfor klasserommet på skolen og tenkte å skrive litt, rett og slett fordi jeg ikke har så mye annet å gjøre nå. Og når jeg har muligheten er det jo fint å kunne bruke den på bloggen. Jeg går jo MK og da holder vi på med mye forskjellig, ofte prosjekter og slikt. Nå i dag har vi siste dag på å levere inn alt til en oppgave; Jeg mangler å lage en plakat til og å skrive ferdig rapport fra hele prosjektet. Prosjektet har gått ut på å lage en pastilleske, og reklame banner og plakat til den. Under kan dere se noen bilder jeg og Julie tok i fotostudioet i går av pastilleskene våres: 

Nå skal jeg ha norsk, så vi snakkes!♥
Oppdatering..

  • 05.02.2015 - 20:04

Heia.. 
Det er veldig mye som skjer så man har ikke alltid så mye tid til å skrive på en blogg selvom man egentlig skulle ønske det. Og samtidig har jeg så mye inni meg som jeg gjerne vil skrive ut her, sånn at jeg får det ut og bare kan glemme det, men noen ting er bare så sinnsykt personlig at det ikke går. Akkuratt nå tenker jeg jævlig mye, og det er derfor jeg har vært borte i noen dager.. Men likevel, HEI! nå har jeg kommet for å bli.. Så jeg lagde en liten video fordi jeg ikke har lagt ut noe på en stund :)