hits

18års feiring - bilder

  • 16.02.2016 - 21:45


På fredag feiret jeg 18års dagen min sammen med noen venner. Koste meg skikkelig. Ble ikke veldig mange bilder. Men tenkte å vise hvordan det så ut, så kanskje noen andre får litt inspirasjon til hvordan man kan pynte. Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd med hvordan det ble til slutt. Og feiringen var også veldig bra. Dagen etter ble det familie bursdag, da var jeg ganske sliten etter dagen før, men var koselig å se igjen familie medlemmer som jeg ellers ikke ser så ofte.  Søndag var det jo valentinesday, da var jeg først på kamp, og så Vif fotball mot VIF hockey sammen med noen av russejentene. Og senere på kvelden var jeg på bowling sammen med noen venner, og fridays til slutt. Alt i alt en veldig bra kveld, og en veldig  bra helg!♥

#inspo7216

  • 07.02.2016 - 15:42

 Tiden går så fort. Skrev faktisk 15 i stedenfor 16 i overskriften. Men så slo det meg at, nei det er jo 2016. Det regner. Snøen smelter. Det ser mer ut som høst enn vinter, men jeg vil aller mest ha sommer. Det er så irriterende at snøen smelter og så begynner det å snø igjen. Det går i en evig sirkel. Jeg vil at denne sirkelen skal bryte seg opp. Null vinter, bare varme sommer dager.  Jeg følte jeg hadde masse inspirasjon til hva jeg kunne blogge om, men nå har all inspirasjonen forsvunnet. 
Så i dag blir det dagens inspo bilder:

Bildenen finner dere på We♥it og tumblr brukerne mine :) HER og HER

 

Old, but gold

  • 02.02.2016 - 22:26

Så sykt typisk overskrift, men samme det. Driver å ser igjennom litt gamle bilder så tenkte å dele noen. Føler jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig i mens jeg venter på inspirasjonen og slikt. Men i dag har det vært en ganske bra dag.