hits

Mine 5 beste tips for å slappe av

  • 22.02.2017 - 12:00

Hei dere, og god morgen, eller god ettermiddag! 
Nå som det er ferie er det utrolig godt å kunne slappe litt ekstra av og nyte ferien. Jeg har godt gjennom den del stress og mye negativt og derfor slitet veldig med å slappe av, men har funnet noen ting som hjelper for meg. Derfor tenkte jeg å dele mine beste tips for å slappe av.

♥ Rolig behagelig musikk. 

♥ Drikke noe godt, iste, varm te eller solbærtoddy

♥ Treningsøkt, denne trenger ikke være lang, men bare en liten så du blir litt sliten sånn at du vil slappe ordentlig av etterpå. Trening er også en veldig god ting for å få ut masse tanker. 

♥ Alenetid. Alle fortjener å bruke lang tid i dusjen eller i badekaret. Ta hår maske og ansiktsmaske. Sett pris på kroppen din. 

♥ Tegne. Når jeg tegner og fargelegger slapper jeg så utrolig godt av. Har du ikke slike tegne bøker (bildet under) bør du virkelig teste de ut. 

 

Har du noen tips du vil dele? 

Mor-datter-dag

  • 21.02.2017 - 18:44

Hei!

I dag har vært enda en husmorsdag; både i går og i dag har jeg drevet og vasket, ryddet og laget mat hjemme i huset. Litt på ti begge dager har jeg våknet av meg selv, noe jeg ikke har noe i mot. Jeg trives med å stå opp tidlig når det er bra vær, og spesielt når jeg våkner opp og er alene i huset, hehe! Jeg nemlig elsker å kunne bruke god tid på å spise frokost og å stelle meg! Men det er veldig godt å få gjort noe nyttig ut av dagen, til tross for at man skal slappe av i ferien også! ♥  Dagen i dag har vært brukt til å shoppe og spise lunsj med mamma. Det var veldig koselig. Jeg setter utrolig pris på slike ting, spesielt når det ikke skjer så ofte. Da blir det liksom ekstra koselig også. Jeg tenker at jeg kan vise dere innkjøpene i morgen. Vi spiste på "politikeren" som er på Youngstorget, i Oslo. Vi hadde aldri spist der før, men det var den plassen som fristet mest da det var så fint vær! Vi testet foresten en kyllingburger som var utrolig god. Dette var virkelig en trivelig plass jeg kan anbefale videre! 

 

Blogges!♥