hits

MIN SMINKEKOLLEKSJON (KOMMER SNART)

  • 17.03.2014 - 20:48

HEIHEI!

Det jeg har fåt mest spørsmål om på bloggen i løpet av mine mange år med blogger sminkekolleksjon (og romvideo) det kommer snart! Jeg lover! :) Jeg har nylig endrett på den, og på rommet, så det er en forskjell siden dere kanskje så noe her i fra sist, men ja.. Har filmet en kjapp video i dag, som skal være en slags promo, eller så blir det bare en liten video, med en oppdateringsvideo senere.. Er litt usikker, på nesten bare se hvordan det ble når jeg skal redigere den, som jeg tror blir i morgen. Ellers får dere en snik titt bak teksten på bildet under. 

Skal igjen snart gjøre om på det lille rommet mitt, så det er ikke sikkert det ser slik ↓ ut når videoen kommer, men uansett! Se opp! Snart dukker den opp, i nærmest fremtid....
Vi snakkes! :*

...

  • 13.03.2014 - 18:32

I'm not waiting for a prince, I'm waiting for a boy who thinks that I'm his princess..
Jeg smilte og jeg var glad

  • 10.03.2014 - 21:37Rydde- og lekse dag

  • 09.03.2014 - 17:49

Idag har jeg hatt en rydde dag, og nå holder jeg på med norsk fremføring om Det norske språket, det er så utrolig mye og så vanskelgi i tlleg, men men.. Igår var jeg i lørenskog og så hockey kamp med Kaija som var veldig spennende faktsik! :) 
Så senere på kvelden dro jeg på kino med en kompis, hehe ;)  
Ganske kijpt at helgen går så fort, og ukedagene så skakte. Det er så mye å gjøre på skolen nå...  Så da er det bare å jobbe på, så må nesten tilbake til Word arket og fortsette med skrivingen.

Ble gankse fornøyd med rommet mitt, så kommer en video snart tror jeg, sammen med Sminkekolleksjon siden det er veldig etterpurt begge deler! :)

-Vi blogges i morgen ;) FRUKTSALAT

  • 06.03.2014 - 21:09

VIDEO: THIS OR THAT BEAUTY TAG!

  • 06.03.2014 - 18:59

Because after a day of smiling she sat down and cried.

  • 06.03.2014 - 18:57Se opp for Tag-video med Liliana!

  • 04.03.2014 - 16:41

Nå er jeg akuratt ferdig med å redigere en video jeg og Liliana filmet på søndag, da jeg møtte hun! Vi tok også mange bilder sammen, så jeg tenker jeg kommer til å poste et innlegg med noen av dem i kveld eller etterpå! :) Videoen jeg har redigert er en This or that Beauty Tag, så hvis du har lyst til å se den er det bare å følge med på youtubekanalen min, så kommer den der snart! Kommer til å poste den på bloggen i løpet av uken også! :) Hvorfor hører jeg så mye snakk om meg selv? Baksnakking og drittnsakking, og i tillegg det at livet mitt er så jævla enkelt?

  • 03.03.2014 - 23:30


Dette innlegget kan tolkes på forskjellige måter, så før du begynner å lese selve teksten så les dette:  Jeg vet at alle kan ha vanskelige perioder. Alle får oppturer og nedturer, men sånn er det bare. Alle får oppoverbakker og nedoverbakker, noen får bratte og lange bakker, mens andre får korte, og ikke fult så bratte bakker.
       Jeg er så lei, lei av å høre andres tanker om mitt liv, og sette ut rykter, uten å en gang snakke med meg, eller vite hva som egentlig er sant...
Noen kan tolke innlegget som et klage innlegg og oppmerksomhets-innlegg, det er ikke det som er meningen. Jeg er fullt klar over at det er mange som har det verre enn meg.  
      Det eneste jeg vil oppnå med dette innlegget nå, er å prøve å få en slutt på det, slutt på all den dritten, som faktisk ikke gir så mye mening, men som kan såre når det blir for mye. Hvis du lurer på noe, spør meg og ikke alle andre. Jeg vet mye bedre enn dere! Jeg vet hva som er sannheten når det gjelder meg selv!


Hvorfor hører jeg så mye snakk om meg selv? Baksnakking og drittsnakking, og i tillegg det at livet mitt er så enkelt?

Livet hennes er ikke så jævlig perfekt og enkelt sånn som du tror. Hun har gått igjennom mye, og hun går igjennom mye. Sånn er det bare! Det er mye på en gang, men heldigvis ikke så mye alvorlige ting, rett mot hun. Men det er mye, mye fra alle kanter. Og det er da det er verst. Det virker som hun ikke kan gjøre noe med det. Og hvor skal hun begynne?
Livet har oppturer og nedturer, det vet hun.  Men hun kan jo ikke bare gjemme seg heller..

Jeg er ikke den personen som viser så mye følelser, og ikke misforstå dette, jeg bryr meg om andre mennesker og viser kjærlighet ovenfor dem jeg er glad i. Men det med meg selv, det er det som er vanskelig. Jeg er ikke den personen som liker å snakke om meg selv og hva jeg føler. Jeg liker heller å skjule følelsene mine litt, på en måte.. Hvorfor, det vet jeg faktisk ikke. Det bare er sånn.
Jeg synes det er vanskelig å svare ærlig på spørsmål som ?hvordan har du det?? eller ?hvordan går det med deg?? og ?er alt bra med deg??  Det er nesten som om jeg hater disse spørsmålene, fordi jeg ikke vet hva jeg skal svare. Det burde jo ikke være så vanskelig egentlig, å bare fortelle det. Svarene mine blir ofte ?det går fint? eller ?jeg har det bra jeg.? Selv om det kanskje ikke alltid er sannheten. 

Noen ganger er sannheten vanskelig å fortelle?

Sannheten trenger ikke alltid å komme frem, ikke sannheten om meg selv, hva jeg føler, tenker og gjør. Slik er det i mine øyne.
Jeg lever ikke i en ?perfekt? verden bare fordi jeg ?gjemmer meg? litt, altså skjuler mine ekte og egne følelser.  

 

Og i tillegg, alle andre kan få åpne munnen sin, og si sin mening og være ærlige. Men jeg, kan jeg det? Nei, ikke uten å få noe i mot meg i hvert fall. Jeg er så sykt lei av dette nå!
Hvis du lurer på noe, spør meg og ikke alle andre. Jeg vet mye bedre enn dere! Jeg vet hva som er sannheten når det gjelder meg selv.....
 

 

01.03.2014

  • 01.03.2014 - 22:31