hits

Flytur til Florø

  • 29.03.2015 - 20:47

Nå er endelig påskeferien i gang og det er kjempe deilig å tenke på at jeg ikke skal på skolen før om over en uke.

Akkuratt nå er jeg i Florø sammen med Andrea og besøker Marcus. Vi tok flyet sammen hit i går fra Oslo til Bergen, og så fra Bergen til Florø. Flyturene gikk veldig bra og det gikk veldig fort og vi rakk begge flyene. Men bagasjen var det verre med.. Når vi gikk av flyet i florø kom aldri bagasjen vår så vi måtte vente til i dag siden bagasjen sto igjen i Bergen. Så vi fikk en toalettmappe som skulle "hjelpe" oss til vi fikk koffertene våres: oppi lå det en ubrukelig tannbørste og hårbørste neglfil osv.. Og også en hvit t-skjorte i XL, som ble nattkjole på oss.

I går lagde vi taco til middag og så på litt filmer, i mens vi hadde besøk av Philip så det car koselig. Idag sto jeg og Andrea opp ca kl 10 for å lage frokost, som vi spiste i mens vi så noen episoder av paradise hotel??

I dag ca 14.30 fikk vi koffertene våres, som var veldig deilig, slik at vi kunne fjerne sminken vår og sminke oss på nytt og skifte til våre egene klær!

VSCO

  • 23.03.2015 - 10:21

For tiden legger jeg ut mye hverdagsbilder på VSCO, og redigerer mye. Synes det er veldig gøy å det inspirerer meg masse i hverdagen til å ta mer bilder. Og da også til å blogge. 
Følg meg på VSCO, der heter jeg Idatonning, om du har en bruker, så legg gjerne bukernavnet ditt i kommetnarfeltet, så følger jeg deg også! :)
 

Ny Header

  • 22.03.2015 - 18:14


Hei hei! ♥
Når jeg byttet designet på bloggen min for to uker siden fant jeg ingen bilder jeg egentlig ville bruke på headeren min. Så da lagde jeg en som jeg skulle bruke i mellom tiden med noen bilder fra en photoshoot, når jeg sto modell for noen på skolen. Jeg synes bildene er kjempe kule. Men siden det kanskje ikke passer seg veldig med den headeren på bloggen min, med tanke på at det er en flaske sprit og en røyk med på bildet. Selvom jeg ikke røyket den, og det bare er vann i flasken kan det missforståes. 

Men nå har jeg fått laget en ny header med bilder som også er tatt veldig nylig. Jeg liker bildene godt og føler de passer mye bedre. Synes headeren ble ganske enkel og fin. Hva synes du? Bananpannekaker

  • 22.03.2015 - 13:28

Hei alle søte, og god morgen♥ 
Håper dere alle har sovet kjempe godt i natt og har hatt en fin morgen. Jeg våknet ganske av meg selv i dag, og det er den måten jeg liker allerbest å våkne på. Men når jeg så ut av vinduet og det var litt hvitt på bakken og snø i luften kan jeg ærlig innrømme at jeg ble litt irritert. Og når jeg titter ut av vinduet nå er det helt hvitt ute. Jeg som håpet på at våren endelig kunne komme, men neida...


 

Men uansett, en god frokost gjør en god dag. Så i dag bestemte jeg meg for å lage bananpannekaker, og de ble kjempe gode. Jeg har prøvd det tidligere men da ble jeg ikke fornød og like dem ikke, mens i dag prøvde jeg en ny oppskrift og ble velidg fornøyd. Det er ingenting som er bedre når du finner en sunnere oppskrift på noe du liker godt. Hehe..  
Jeg filmet og tok bilder underveis så  om dere ønsker video og oppskrift, kan jeg legge ut det. 
Har du prøvd bananpannekaker?


Dagens tanker & inspirasjon

  • 21.03.2015 - 15:59

Hei hei alle søte!♥
 Solen stråler her i oslo og det er en generelt bra dag, så jeg håper det bare blir varmere fremover slik at jeg kan begynne med vårklærne mine.. I dag har jeg har vært ute å kjøpt blomster sammen med pappa siden vi skal i bursdag til den ene tanten min i morgen. Før var jeg ikke interisert i blomster i det hele tatt, men nå synes jeg det er greit med en liten søt bukett på rommet mitt. Tulipaner og roser, i enten rød eller en fin rosa farge er min favoritt! 
Nå skal jeg snart ut sammen med søstra mi, og så møte en veninne etterpå. Så det blir nok koselig.


Utenom det tenkte jeg å vise dere hva som inspirere meg, og mine tanker nå i disse dagene: Følte deg var greit å lufte litt tanker og slikt, etter en laang uke med mye jobbing på skolen. Når jeg kom hjem i går var jeg så sliten at jeg sov i 3timer, og det var helt sykt deilig. 

Jeg har ikke fått trent noe den uken som var, bortsett far noen små øvelser hjemme, men likevel savner jeg treningsstudioet sykt. Så jeg vet hvor jeg skal på mandag! Og jeg gleder meg masse! Under er litt inspirasjon innen for trening og mat som hjelper på motivasjonen der.  Ellers litt rom inspirasjon og slikt. 
Og så er det jo snart påskeferie, som blir utrolig deilig! Ååå som jeg gleder meg, blir nok et innlegg om reise og ferie om ikke så lenge også. :)  
Håper dere alle har og får en fortsatt fin dag!

Outfit -16.03.15

  • 16.03.2015 - 21:55

Hei alle søte! 
Nå tenkte jeg å vise deres dagens antrekk, jeg har ikke postet noe slikt på evigheter så det er virkelig påtide. I sammenheng med en skoleoppgave tar jeg masse bilder om dagen, og står mye modell. Derfor blir det en del bilder, men jeg satser på at dere bare tar det positivt. Jeg kjenner at det er utrolig deilig å kunne gå i noe annet enn tunge vintersko, og store vinterjakker. Men vi skal vel ikke være så uforsiktige selvom solen varmer godt? 
Jeg har allerede hatt influensa, og lå rett ut hele forige uke, så jeg er ikke så gira på mere kulde ihvertfall. Satser på varme dager, mye sol, lysere dager og kortere vei til sommer nå fremover. 
Men uansett, her er dagens outfit: Sko - JC Litas,  jakke og hatt - hm,  Genser - bikbok, Smykket - gina (?)  Bukse - Lindex 

Hva synes du?

En god frokost, gir en god dag!

  • 16.03.2015 - 07:24

Hei, og god morgen!

Du har nok hørt mange ganger at frokosten er dagens viktigste måltid og får kroppen til å fungere å starte ordentlig. Jeg personlig er ikke alltid like flink til å lage og spise frokost før jeg drar på skolen. Men da passer jeg på å ha muligheten til å kjøpe noe eller ha noe jeg kan spise i vesken min, sånn at jeg får i meg noe før første time er over, eller andre time begynner.

Mat er noe jeg blir veldig inspirert av, så jeg tenkte å prøve å inspirere deg også! Under er noen av mine siste bildeopplastninger av mat og som er lette å lage, gode og som du enkelt kan bruke som frokost eller lunsj!

Smoothie: denne er laget med frokost juice, jordbær og litt banan. Slår aldri feil. har drukket en slik til både lunsj og frokost de siste dagene. Den er jo også veldig enkel å bare kunne ta med seg om man ikke har tid til å drikke den med en gang.

Salat: Før var jeg aldri noe glad i salat, tror det var fordi jeg synes det var så kjedelig og hvis jeg kjøpte salat ferdig så var det så mye jeg ikke likte. Jeg er ikke noe stor fan av de lilla salatbladene, og ikke purre og slikt. Derfor er det mye bedre å lage en selv, da vet du hva som er oppi og ved du liker alt. For da er det du som er kokken, og du som bestemmer! Så da er der ingenting som kan dra deg vekk.

Frukt: Frukt er et veldig godt alternativ om du ikke rekker å lage noe, men jeg vil anbefale og heller å spise frukt til mellommåltid enn til frokost. Men likevel, frukt er ingen dum ting. Elsker det, faktisk litt for godt. Tømmer kjøleskapet med en gang for å si det sånn, hehe.

Brødskive kan virke veldig kjedelig, men hvis du pynter den så blir den med en gang mye bedre og frister mye mer. Bruk fantastien og legg på frukt og grønnsaker.

Havregryn med melk er en favoritt hos meg for tiden, med enten eple eller banan på.

Det er hva jeg spiser akkuratt nå, og skal få meg til å funke i dag hehe.

Gjerne fortell meg hva din frokost er, så får jeg flere ideer. Nå må jeg sminke meg for å så rekke skolen. Vi snakkes!

♥♥♥♥♥♥Music♥♥♥♥♥♥

  • 05.03.2015 - 19:38