hits

Mine headere

 • 30.03.2016 - 20:40

Heisann!
I dag tenkte jeg faktisk å vise dere noen av de headerene jeg har hatt igjennom mine 5år med bloggen. Fant bare noen så tenkte å vise dere de. Det er jo litt gøy å se tilbake på, hehe. Og kanskje du får inspirasjon til din neste header? - Dette var en av de første headerene jeg laget, og jeg husker jeg var skikkelig fornøyd siden jeg tok bilder og klarte å sette samen bildene helt selv, haha! Men hvor bra den ser ut, nei uff det skal jeg ikke en gang si. Men man må jo starte et sted for å bli god.Denne headeren følger med designet om man kan si det slik. Det eneste jeg trengte å gjøre her var å sette inn kodene til bildene jeg skulle ha. Ikke noe mer wow en det. Desinget og oppsettet liker jeg enda. Men skjønner ikke helt hva jeg dreiv med når jeg valgte ut bilder..

Samme tema farger som over, dette var jo favoritter siden de er så lyse og fine. Personlig så synes jeg bildene er drit stygge. Vet ikke helt hva jeg tenkte på den tiden men jaja. Forandring fryder, eller hva? Dette er foresten min orginale farge på håret.  Og nå liker jeg den faktisk litt.. haha. Headeren er ihvertfall ganske enkel og grei. Men det mørke mellomrommet på vestre side burde ikke ha vært der. 


Denne headeren lagde Andrea til meg i fjord, etter vi hadde hatt en photoshoot ute. Husker enda at vi likte lyset så utrolig godt så da måtte vi passe på å få knipset noen bilder til bloggen. haha Vet ikke helt hva jeg synes om bildene, men headeren i seg selv er fin. 

Så er det de to her. Fant ikke det bilde til vestre i stor str så måtte bruke dette. Jeg hadde ikke den headeren så veldig lenge fordi det kunne gi så feil inntrykk selvom headeren var ganske kul og jeg ble fornøyd da jeg laget den. Bildene er fra en photoshoot da jeg sto modell, så det var bilder som skulle brukes til noe, og ikke kun for å "tøffe seg".  Det ble også litt mye farger i headeren, noe som er ganske ulikt mine headere og min blogg. 
Headeren til høyere er den jeg hadde før jeg byttet nå sist. Bildene ble tatt i høst i fjor ?  - også til en skoleoppgave men valgte selføgelig og bruke noen til bloggen. Synes den er veldig enkel og grei. 


Hvilken synes du var finest? 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller den jeg har nå?

6Wants

 • 29.03.2016 - 00:53

Hei dere!♥
I de siste dagene har jeg siklet skikkelig over noen kjoler, så tenkte å vise dere de siden jeg synes de er så fine. Lurer på om jeg skal bestille meg hjem noen, men har ikke helt pengene til å bruke på akkurat kjoler nå. Men føler veldig at jeg trenger en eller to, eller kanskje tre eller seks nye kjoler haha.. Liker den med studdsene helt sykt godt, første gang jeg så den ble jeg helt forelsket altså! Men den er jo litt dyr da så, får bare spare og ønske meg den. 
Bestile meg faktisk noe sminke hjem i ste siden det var 25% på Douglass, så tenkte å passe på da. Rabatten varte bare til 00.00, så rakk akkurat å trykke inn koden og gå til kassen da klokken var 23.59. Det var en skikkelig stressende Ida som nettshoppet på under 5min. Så er faktisk litt usikker på hva jeg klikket hjem, for å være helt ærlig. Men det blir ihvertfall spennense å se når den pakken kommer! haha! 
Men nå nærmer klokken seg faktisk 01.00 og jeg har tannlegetime kl 08.00 i morgen, så det er på tide å legge seg nå! Natta

Alle kjolene er favoritter hos meg, men hvilken synes du var finest? 


 

Anbefale din blogg?

 • 27.03.2016 - 17:00

HEI HEI
Nå som jeg er syk har jeg veldig lite å gjøre, det går mest i å se på netflix, bloggerne, youtube og å lese blogger. Men når du ikke finner flere filmer å se, ingen nye episoder av bloggerne og heller ingen ny Youtubevideoer, da sjekker du dine faste blogger. Og når det da ikke er noe å gjøre. Da vil du gjerne ha noen nye å lese. Så jeg tenkte at du som leser nå kunne anbefale meg noen blogger du selv liker, eller din egen for den saks skyld. Den eller de bloggene jeg liker best skal jeg skrive et eget innlegg om, som blir delt på facebook! :)  Og den personen som har kommentert denne bloggen skal jeg også nevne i innlegget og gi en shoutout til på instagram som et lite ekstra om ønskelig! Om du ønsker det i tilegg, så kommenterer du bare instagram navnet ditt! Setter veldig stor pris på om du blir med! 

For å delta må du:
Like meg på facebook HER 
Kommentere at du er med, + skrive din egen bloggadresse eller en annen du anbefaler! Eller begge deler? ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

CHIT CHAT - GRWM

 • 26.03.2016 - 20:07

Hei hei dere!

Det er lenge siden jeg har postet en video, så i dag ble jeg ferdig med å redigere en GRWM sminkevideo så da tenkte jeg det var greit å poste den. Filmet den for noen uker siden, så har gjort om en del på sminke rutinene mine osv. Men en video er bedre enn ingen video, eller hva? 
Håper dere liker den! Har du forslag til andre videoer, så gjerne kom med det!♥

Q: Hvilke videoer liker du å se/vil du jeg skal lage?

 

Inspo: Roses

 • 26.03.2016 - 17:18 

New in - Makeupmekka

 • 25.03.2016 - 16:07

Heisann! 
I forigje uke bestilte jeg meg en pakke fra Makeupmekka med litt sminke som jeg hadde lyst til å teste. Det var en ferdig påskepakke jeg valgte meg. Jeg fant ikke den pakken nå, så regner med den er utsolgt og at den ikke kommer tilbake siden det var en "påskepakke". (DENNE  er forresten ganske lik)
Men jeg skal linke alt jeg finner av produkter under bildene. Det var noe jeg visste var bra og andre ting jeg bare hadde lyst til å teste fordi det virket bra. Og så fikk jeg jo med litt ekstra stæsj med da. haha. Kannskje ikke noe jeg selv ville valgt, men man vet jo aldri. Kanskje det blir en favoritt? Og det er jo alltid gøy å teste nye produkter! 

FACE CREAM CONTOUR PALETTE - LIGHT 
Dette hadde jeg testet fra før og den er en favoritt hos meg. Denne ga jeg også bort i julegave til en veninne og hun er også fornøyd med denne. Så denne er virkelig verdt å teste ut om du ønsker et contour palett! Den er på salg til 99kr nå. Den koster til vanlig 199kr som heller ikke er en dårlig pris. 
Dere finner det HER
3 Mascaraer. 
Disse var alle nye for meg. Den i midten ligner veldig på en jeg har fra før, men de er ikke like. Jeg har testet alle så vidt. Og d er greie de, ikke no å tape. Men jeg liker å teste mascarar litt mer før jeg vet om det er en favoritt. Men vippene så bra ut og jeg fikk komplimenter når jeg brukte de så det er jo ihvertfall positivt. Da brukte jeg en kompinasjon av de to nederste. 

1 - 5XL VOLUME MASCARA, FALSE LASHES EFFECT  - HER 99,- 
2 - ULTRA LENGTH WATER RESISTANT FIBRE MASCARA  - HER 99,-
3 - FAMOUS MEGA VOLUME MASCARA - HER 99,- 

HER finner dere en pakke med alle mascaraene + litt mer til 299,-  eller kunn de tre mascaraene til 199,- HER 


COUNTOUR & CHEEK CREAM PALETTE - WONDERFUL  (bakerst venstre) HER  50,-
WONDERCHEEKS - MATTE BRONZER SHIMMER BLUSH/HIGHLIGHTER (bakerst høyre) HER 50,-
TRIO CREAM HIGHLIGHTER - SHOWTIME - HER Denne er på salg til 40,- nå som virkelig er billig, så da taper man ikke så mye om man ikke liker den. 
BRIGHT LUMINIZING HIGHLIGHTER - LIGHT HER 60,- 

Har bare testet disse bittelitt så har i grunn ingenting å si om disse enda.  
LEPPESTIFTER 

Alt i alt om leppestiftene så synes jeg de er greie. De er behagelige å ha på og fargene er fine.  
FOREVER 18
SMASHING
BRIDE TO BE 
Dere finner et kitt med alle tre leppestiftene HER til 149,- noe som er kjempe billig!
Ellers finner dere alle leppestifter HER da alle koster 99,- til normal pris. Dere finner også leppestift pakker under den linken! 

Utenom leppestiftene så er det en øyenskyggeprimer, en leppomade, ansiktsrens og tre lakker. Øyenskyggeprimeren er helt grei, har bare testet den en gang, og den følger med i det ene kittet jeg linket over. Leppomaden er grei, men føler man på ta på mye og ofte eller så kan leppene tørke litt ut. Men skal teste den mer. Det andre har jeg ikke testet ut. Så får heller komme tilbake til det senere. 


Håper innlegget var til hjelp, ønsker dere noe mer i dybden på et produkt eller andre anbefalinger eller meninger om noe er det bare å si fra!
Hva synes du om Makeupmekka? 

Sick

 • 24.03.2016 - 13:44

Heisann!

Ligger i sengen min nå med hodepine, feber og hoven og tett hals. Puster med det ene neseborene haha, føler meg helt jævlig. I de siste dagene har jeg ikke følt meg helt i hundre. Så ble ikke veldig overrasket da jeg våknet i dag og hadde blitt enda verre. Men men, sånn er det. Man blir kanskje litt lurt av årstiden nå. Man tror det er varmere enn det det faktisk er.

Har laget meg varm solbærtoddy så håper det skal hjelpe litt :)

Håper alle får en fin dag, vi snakkes!

Hundelunsj

 • 22.03.2016 - 16:32

Nå har jeg og mamma besøk av en veninne av mamma som jobber på sentret som har en skikkelig søt hund som vi låner og går tur med noen dager. Og nå har de kommet på besøk for å spise lunsj/middag. Alltid koselig med besøk av en hund eller en hundeeier. For jeg elsker jo generelt hunder og hundeprat. Søte Marvin ♥

Morgenstund

 • 22.03.2016 - 10:29

God morgen♥ 
I går var jeg i sverige, på handletur med søstra mi og pappa. Det var kjempe koselig som vanlig, men også litt slitsomt hehe. Det ble mye mat og en del undertøy. Tenkte egentlig å vise dere hva jeg kjøpte men siden det ikke var så veldig spennende så dropper jeg det.  I dag ble det en veldig rosa frokost om man kan si det sånn. Kjøpte meg faktisk polarbrød i går, noe jeg ikke har spist på veldig veldig lenge, sikkert flere år. Nå sitter jeg å ser på gårsdagens episode av Paradise, og etterpå skal jeg rydde litt og så får jeg se hva dagen bringer. Har planer om å filme en video ihvertfall, men får se an litt.. 

 

Outfit - 20.03.16

 • 20.03.2016 - 18:46


Hei!
Jeg har akkurat kommet meg hjem nå, og fortet meg og legge over bilder og redigere slik at jeg fikk blogget. I helgen har jeg vært hos bestemor, og i dag var vi i bursdag til typen til tanten min. Er ganske sliten nå, men tenkte å gjøre i klart noen innlegg og fikse litt på bloggen! Så jeg regner med at det blir en grei del med oppdateringer og innlegg i ferien! God påske!♥

Hva synes du om antrekket? Vil du se mer antreksbilder på bloggen min?

Genser - Bikbok/ Jakke - Wrangler/ Bukse - gina / skjerf - bikbok / solbriller - hm

Dagens Outfit

 • 04.03.2016 - 12:02

Har ikke vist noen antrekk på lenge så tenkte det var på tide! Har fått kjøpt meg en ny jakke som jeg liker kjempe godt, så da får jeg jo vist dere den samtidig! :)
Sko - Uggs / Jakke & hatt - HM / Bukse - Gina / skjerf - cubus eller bikbok? 

Hva synes du?

Vi lever i en syk verden, med et sykt press

 • 03.03.2016 - 16:26

2016 - et jævla sykt år. 
Jeg synes synd på de som kommer til å være 15-18år når jeg er 35år liksom. Tenkt alt de får slengt i trynet, om vi ikke gjør en forskjell.  
Håper folk kan ta alt til seg. Helt seriøst. 

Jeg sliter med mye selv, og har masse komplekser. Men det er enda fler ting jeg tenker over nå, i forhold til bare 1-2 år siden. Og det fordi sosiale medier. 

Tenkte å dele Kristin sin video til dere, fordi den er sykt bra og hun uttaler seg på en jævlig bra måte synes jeg! Wow den dama er rå! 

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ljiFcIsxrXg?rel=0&amp;controls=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Usensurert

 • 02.03.2016 - 22:15

Dette ble spontat, men det er vel greit det også noen ganger. Jeg har ikke postet noe her på noen dager. Fordi livet ikke er så sykt bra om dagen og da har jeg rett og slett veldig lite lyst. Men jeg lovet meg selv å bli flinkere til å blogge og åpne meg uansett egentlig. Så i dag blir det en videoblogg som jeg har valgt å kalle "usensurert" fordi jeg ikke har redigert bort noe.  Tok frem kameraet, og bestemte å snakke til det. Fortelle hvordan jeg har det og hva som foregår nå. Og så poster jeg det. 

 

through my phone - februar

 • 01.03.2016 - 20:58


Snapchat ♥


Bursdag ♥

Passing av hund ♥


Bursdag og valentinesday ♥

Fotokurs ♥