hits

Monday thoughts

  • 20.03.2017 - 22:30

Kunnskap som ikke er viktig for meg, er kunnskap som ikke setter seg fast. Jeg kan ikke noe for det, men det bare skjer. Uansett hvor mye jeg pugger og leser på et tema, så setter det seg fast. Historie, naturfag og hvordan Norge fikk sitt egen språk, det bryr meg midt i ræva. Sorry for uttrykket, men det er faktisk sant. Jeg gjør mitt beste på skolen. Jeg jobber i timene og jeg prøver å forstå. Men noen ting, det bare funker ikke. skole er ikke for alle. 

Jeg er så sinnsykt stresset over skolen. Skolen ødelegger hverdagen min så utrolig mye. Det er ikke fett å skulle se eksen sin hver dag på skolen. Det er ikke kult å vite at du må jobbe mye i hver time, at du ikke har tid til en liten pause i et fag. Jeg må jobbe mye for å klare å fullføre. Jeg er sliten 24/7 og har alltid mye å gjøre. Og det er faen ikke kødd en gang. Det er noe som skjer hver dag. Og om jeg isåfall ikke går ut av huset på helg, eller etter skolen så sitter jeg å jobber med noe i papirene eller på macen. Enten om det er buss, blogg eller lekser. Alltid. Jeg legger meg ikke før sent uansett. 

22.22 - klokken tikker, jeg burde jo egentlig stå på badet å pusse tenner nå, eller egentlig, det som hadde vært best. Lugget i sengen å sovet. Paradise begynner om ikke lenge. Jeg har lyst til å se på, men samtidig ikke. Jeg vet jo med meg selv at jeg ikke kommer til å klare å sovne før det er ferdig uansett. Og det er jo gøy å ha sett episoden når "alle" snakker om den i morgen. 

Presset er så stort, og jeg er så dritt lei.  

Outfit: 20.03.17

  • 20.03.2017 - 12:44
Heii! 
Grunnen til at det blir noen outfit- bilder om dagen er fordi jeg jobber med prosjekt på skolen der jeg tar bilder av andre, og da får jeg i samme slengen allitd noen til å ta noen outfitbilder av meg hehe! Veldig smart. Og synes det er ganske gøy, for da har jeg flere bilder til instagram og til dere på bloggen. Jeg har jo også lagt merke til at outfit innleggene har blitt ganske populære, så da er det jo ekstra gøy! :)


Sko - Nike// Skjørt - Gina // Skjerf - Gina // jakke - Cubus // Topp - Hm // solbriller - Bikbok? 

Ha en fin dag videre!<3

Outfit: 17.03.17

  • 18.03.2017 - 16:22

Hei dere, og god lørdag!

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og har en liten rydde pause. Jeg holder på å rydde hele rommet mitt og driver samtidig å selger klær og forskjellige ting på appene finn.no, tise og shpock. Det er faktisk ganske gøy når man får varsler av at folk er interisert i å kjøpe noe du ikke bruker. Til nå har jeg lagt ut bodymister fra VS, et speilrefleks kamera og noen klesplagg! :) Tenkte å skrive mer om de appene senere!
Men siden jeg ikke har postet noen outfit på lenge, tenkte jeg at det hadde vært gøy å gjøre det nå. Så dette er da gårsdagens outfit:

Jakke: Bikbok // Bukse og skjerf: Ginatricot // Genser: Pull&Bear

Hva synes du?

Helgemys!

  • 12.03.2017 - 22:10

Denne helgen har vært kjempe bra! 0 drama, og bare kos sammen med jentene♥ Var som sagt på fest på fredag, og i går i bursdagen til Emilie fra bussen. Emilie ble 18år, så gralla med dagen som var! Bursdagen i går var kjempe kos, det begynte med vors hjemme hos Emilie, før vi dro på Bowling. Og som vanlig så tapte jeg jo haha! Jeg er seriøst verdens dårligste i Bowling. I løpet av en runde kan jeg kanskje klare å få ned 12 kjegler totalt, haha! Men jeg synes det kan være gøy inni mellom da. Jeg tar jo ikke meg selv så høytidelig, så ler det bare bort. Men nå er det vel snart tid for å stelle seg før sengen roper. Kjenner at jeg ikke er helt klar for en ny mandag, og en skole uke, men man får vel bare finne frem smilet og gjøre det beste ut av det.. Eller hva?
Slenger med noen bilder fra i går:


 

Takk til deg som snakker dritt!

  • 12.03.2017 - 16:57

Ja, du leste riktig, "Takk til deg som snakker dritt" Hvorfor skal vi takke de? jo fordi, det er en grunn til at de snakker dritt. De er sjalu. Sjalu på at du er så fin.
Hver jævla dag er det folk som snakker dritt bak din rygg, enten det er på gaten, i klasserommet eller på sosialemedier. Folk snakker dritt hele tiden. Og jeg skjønner virkelig ikke poenget. Hva tjener de på det? Ikke en jævla dritt. Får man virkelig høyere selvtilitt av å rakke ned på andre? Det tviler jeg veldig på. Jeg tror de som gjør slikt, bare lurer seg selv, virkelig. Og de snakker dritt om deg, fordi de de er sjalu. Sjalu på deg som er så sinnsykt nydelig, vakker og talentfull. Spesielt i jentegjenger er det mye baksnakking og slutshaming, og det er ikke akseptabelt. Det skal ikke være greit. For å være ærlig synes jeg det er helt sykt at det er slik som det er. Så mye drama og drittslenging. Vi jenter er syke. Vi jenter burde heller smile til hverandre og kommentere hvor fine vi ser ut. Ikke blikke og kommentere dritt bak hverandres rygg.  I bunn og grunn må man tenke på at ekte venner snakker ikke dritt om hverandre. Hører du slikt, er man ikke ekte venner, og slike mennesker fortjener du ikke å ha rundt deg. Du kommer til å bli et bedre menneske av alt du lærer, både av dine og anres feil. Du fortjener det beste, fordi du er god. 

Husk at det ikke er deg det er noe feil med, det er de! Og at du er perfekt akkurat slik som du er! ♥


Ha en fortsatt fin søndag<3
 

Whats on my iphone?

  • 11.03.2017 - 12:30


God morgen alle sammen! ♥ 
Eller kanskje man egentlig skal si ettermiddag siden klokken akkurat har passert tolv. Men morning er det ihvertfall for oss som akkurat har stått opp som kanskje var ute å festet litt i går. For min del var jeg på vors hos en fra bussen, og senere dro vi på fest. Det var ganske kos, det er alt for lenge siden jeg har vært på hjemme fest nå hehe. Koselig var det, og i dag blir det bursdag til en annen på bussen! Alltid masse som skjer, men regner med at det også blir veldig koselig♥

Jeg tenkte å vise dere hva jeg har på iphonen min, siden det er ganske lenge siden jeg har gjort et slikt innlegg. Mye av det samme, og mye er byttet ut. På forsiden eller side 1 og 2 så ser det slik ut: I midten har jeg skrevet opp de appene jeg bruker mest, eller egentlig bruker. Slike apper som videoer, wallet og påminnelser blir ikke brukt av meg, så valgte å ta de til side hehe. Dette er vel det mest verdagslige som alle har og bruker. 


Så til mappene. Jeg valgte ut 3mapper som jeg bruker mest. For å være ærlig så har jeg alt for mange apper i forhold til hva jeg bruker hehe. Men det er vel ganske vanlig?

I Mappen "hverdagslig" har jeg det jeg bruker nesten hver dag, eller ofte. RuterReise bruker jeg for å finne ut når tbaner, busser eller trikker går. Den kan også brukes for å lage og finne en reise vei via kollektivtransport, noe som er veldig kjekt når man ikke har lappen.  RuterBillett er den appen jeg bruker for å kjøpe månedskort, i stedenfor å ha selve kortet med meg. Jeg synes det er mye bedre å ha den på telefonen, for da vet jeg alltid at jeg har billetten med meg. NSB blir bare brukt når jeg skal reise lenger, og utenfor Oslo, her kan man kjøpe billett og se ruter slik som på appene over. Shazam bruker jeg får å finne ut hva en sang heter, om jeg f.eks. hører den på radioen eller i en film. Ganske smart og en kul greie. HelseRespons, denne blir brukt til å booke legetimer osv. Mobilbank sier seg vel ganske selv, men det er en lettere vei til nettbanken. GeniusScan er en utrolig smart app om du driver mye med papir arbeid. Denne appen har hjulpet meg sykt mye i russetiden når jeg har drevet med kontrakter og ulike skjemaer. Documents er også drit smart, her kan du samle ulike dokumenter i mapper, og sende de videre også. Finn.no bruker jeg om jeg ser etter ting som blir gitt bort eller om jeg selv vil selge noe. 

I Mappen "sosialt har jeg kun de sosiale appene mine, som jeg bruker litt mindre enn de andre. Her ser man jo egentlig hva de ulike er, og de er jo gankse kjente. Men Youtube og blogg blir brukt til å lese og se på de jeg følger. WeheartIt, pout og tumblr blir brukt til inspo. Periscope til å enten holde eller se på livestream. Followers bruker jeg til å se hvem som begynner eller slutter å følge meg på istagram, haha. Må følge litt med.Facebook og Twitter er egentlig litt tidsfordriv for min del. Twitter er ganske gøy fordi mange skriver så utrolig bra ting. Men facebook blir egentlig bare brukt for å se på arrangementer eller å snakke med jentene. De få gangene jeg bruker facebook er i sammenheng med bussen fordi vi har en gruppe på facebook der vi planlegger alt. Vi har foresten også en facebookside, hadde vært hyggelig om du likte den. Du finner den HER. 
Håper du fikk noen tips til apper du kanskje burde laste nes som hadde vært smart for deg og ha! Har du noen apper å anbefale er det bare å kommentere de!
Vi blogges!