hits

Photoshoot

 • 30.04.2013 - 20:36

I helgen var jeg en tur på opraen med Maiken og vi hadde en liten photoshoot. Det blåste veldig, så det var litt vanskelig å få til veldig bra bilder, men vi ble fornøyd med noen.
Foresten så skal jeg linke en blogg løpet av denne uken, så har du lyst til å bli linket er det bare å legge igjen en kommentar så er du med! :)
Her er noen av bildene: og sånn her gikk det når vi skulle prøve å få til et bra bilde sammen: 
Hva synes du om bildene? Hvilke/hvilket var dine favoritt/er? :)

Litt bilder.

 • 29.04.2013 - 20:29

Har ikke blogget sånn super masse de to siste ukene, det er fordi det har vært mye skole og da jeg har hatt "fri" fra skole arbeidet har jeg vært ute eller drevet med andre ting. Dette er bare bilder med kameraet da. Har jo mange på mobilen også, men dropper  de nå. Så er det bilder fra helgen; Da var Maiken alene store deler av kvelden og hun lurte på om jeg og Madde ville være hos hun, så da var vi hos hun i helgen. På fredagen lagde vi taco og så titanic, før vi gikk ut å møtte Andrei og Alex.  Ellers har vi bare vært litt i byen og møtt litt andre folk, og kost oss inne. Det har vært en ganske kul helg. Liker når jeg alltid har noe å gjøre. Elsker å fylle opp helgene, istedenfor å bare sitte hjemme og gjøre ingenting.  Så det har vært en bra helg og bra dager som dere så på bildene. Har møtt mange nye folk også, kjempe koselig!

Enten så lager jeg et innlegg eller en video med de siste innkjøpene, bl.a. bikbok innkjøpene.

Hva synes du om bildene?


Outfit; 28.april

 • 28.04.2013 - 21:11

Har hatt en bra helg, og tatt masse bilder. Blogger et eget innlegg om helgen med bilder i morgen siden jeg er ganske sliten nå og skal bare ta meg litt mat og så legge meg! ♥ Må prøve å være utvilt til en ny skoledag i morgen. Men her er dagens outfit; 

topp- cubus, Hettejakke- bikbok, vest- newyorker, jakke- Hellyhansen, bukse - Bikbok, sko - converse 

Dagens Outfit: 25.april

 • 25.04.2013 - 21:55

Heisann dere! Nå har jeg kommet hjem etter en by tur, sammen med Madelen og Maiken + at vi også møtte en kompis av Madelen. Det var kjempe koselig og være sammen med dem. Vi var også innom bikbok siden det var 50% på alt der i dag, så da ble det noen innkjøp på meg der. Var desverre litt dumt at de måtte ha salg nå, siden jeg sparer. Men var jo bra også da. Ble fornøyd med alt jeg kjøpte. Noen som vil se innkjøpene? ♥

Men her er dagens outfit: Dr.Denim bukse & Genser fra Sheinside. 

Hva synes du?

Gårsdagens outfit!

 • 24.04.2013 - 22:01

Fikk ikke blogget i går så, jeg tenkte jeg kunne poste outfiten nå i stedenfor.  Var i kirken i sta, og ellers har jeg bare jobbet med lekser. Er ikke ferdig med leksene, men jeg har ganske vondt  i hodet og i armen min så tror jeg rydder vekk bøkene nå snart. Føler at det er ganske mye å jobbe til kl.22 med lekser.. :/ Enig?
Har dere noen blogg forslag så kom med forslag i kommentarfeltet (alle forslag, takk) ! 

beklager for de forferdelige bildene, men sånn ble de bare.. hadde dårlig tid.

Bukse -  HM, Skjorte + genser - NewYorker og jakke fra HellyHansen

Snakkes i morgen!

#Frukt

 • 21.04.2013 - 15:41

Lunsj tips:


Namm, sier ikke mer! :)

Frokost 21.april

 • 21.04.2013 - 09:00


Nå har jeg spist frokost, og nå skal jeg fikse meg, så jeg ikke ser ut som et troll.  Så går vel dagen til å ta litt bilder til bloggen og sånt. Kanskje en tur til byen? Skal også lese litt skole greier, siden vi begynner snart med tentamner osv på skolen.. Vi snakkes i hvertfall senere i dag.
Hva er deres planer for dagen?

BLE HUN GLAD?

 • 20.04.2013 - 11:59


Jeg var jo på konsertene når Justin var i Norge! skal lage et innlegg om det i morgen! :) Så alle Beliebere må følge med!
Men jeg må si jeg ble litt skuffet over hun som ble OLLG den 17.april, hun så ikke fornøyd ut i det hele tatt. Jeg prøvde så hardt, og var helt "gal" og gjorde så mye for å bli lagt merke til, som sikkert mange andre også gjorde. Men hun som ble valgt var en jente som heter Charlotte, på ca 20år, og hun var ikke belieber engang, kanskje litt fan men ikke noe mer. Hun var med søsteren sin (tror jeg) som likte han mer. Hun kom opp på scenen og det hun så utover publikummet og var opptatt av å se bra ut. Hun satt der fiksa håret og tygget tyggis. HVA FAEN? hun prøvde tydeligvis å se bort når han så henne inn i øynene. Om det hadde vært meg hadde jeg faen meg stirra han ned, og sikkert begynt å grine som faen! :)
Dette er da min mening, og det jeg har hørt (det er ikke sikkert alt er 100% riktig).

Under ser dere Charlotte som ble OLLG den 17, og hennes reaksjon.  Men først Justin på trommer - Han er syk der å! 


-Hva mener dere om dette? :)
Hvordan tror du din reaksjon hadde vært om du ble OLLG? 

Fredagskveld

 • 20.04.2013 - 01:39


Natta, snakkes i morgen! ;*

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!

 • 16.04.2013 - 17:31

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ 
JEG DØØØØØØØØØR! GJETT HVA JEG SKAL NÅ!!! Har ventet på denne dagen i evigheter nå, å klarte virkelig ikke å konsentrere meg i dag på skolen, men nå endelig.. klarer ikke snakke.. dere skjønner sikkert hva jeg skal!

NÅ STIKKER JEG PÅ KONSERT Å MØTER "DAMA" MI<3 SNAKKES!

MANDAG 15.APRIL

 • 15.04.2013 - 21:41

Hey, bitches!
Gla dag i dag! Smilt i hele dag og bare gleder meg som faen til i morgen! :) har ikke gort så mye i dag siden vi ikke hadde lekser og ikke gitar. har for det meste, stalket justin og alt som har med han og konsertene å gjøre, ryddet og ellers slappet av. Har jo hatt masse tid til å blogge men lyset har vært så dårlig :/
Så vi blogges mest sanynelig i morgen! :*hva har du gjort i dag da?


*LYst til å bli linket? Sjekk ut bysanni.blogg.no


I`m a Human

 • 15.04.2013 - 17:18

Til dere som IKKE har sett denne, se den nå!!
Bruk 3min av livet ditt å vis litt respekt til Justin, se denne videoen så skjønner du litt av hvordan han har det!

Dagen i dag

 • 14.04.2013 - 00:07

Nå er det søndag, men skulle ha postet dette for noen minutter siden så la oss late som det er lørdag. I dag har jeg vært  med Rikke, Michelle, Maiken, Helene og Sara. Det var ganske koselig. Vi var litt i byen og skulle planlegge litt bieber greier. Så m du er belieber så sjekk bieber gruppen på face så får du informasjon. Var med dem til rundt 15-16- tiden og så var jeg med pappa på et annet senter. 
Jeg er litt dårlig blogger nå om dagen, men har ikke så veldig mye inspirasjon.  
Blogges i morgen :* 

maybe i leave, because you never asked me to stay

 • 10.04.2013 - 21:00
Muntlig

 • 10.04.2013 - 13:37

Hei! :)
Selvom  jeg sa det ikke kom til å bli så mye blogging slenger jeg inn et innlegg nå. Vi har muntlig på skolen nå, så i dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i, jeg kom opp i Rle, noe som var ganske greit siden jeg ville komme opp i Naturfag, samfunsfag eller rle.  Så nå har jeg sittet ganske lenge med min oppgave i Rle. Temaet mitt er kristendommen. Det er ganske greit egentlig, bare at det går litt sakte siden jeg ikke har noe motivasjon og at det er ganske kjedelig. Er desverre ikke halveis engang, så nå må  jeg jobbe på! Jeg har jo lyst til å gjøre det bra. 


Her ser dere hvor mye jobbing det er, på blogg.no ja :)blogges senere! :) 

favoritter:mars

 • 08.04.2013 - 21:57

beklager at den kom så sent, har ikke vært fornøyd med noen videoer nå, ikke denne heller. men her har dere en da:)

TIPS: Frokost

 • 06.04.2013 - 12:20
-hva synes du, så det godt ut eller ikke? :)


MÅ GJØRE-VIDEO!

 • 04.04.2013 - 21:41

Hei!

Har fått en del forslag om jeg kan ha en mågjøre video, så det skal jeg ha sammen med en venninne som heter Rikke. ;Men for at vi skal ha det må dere komme med forslag til hva vi kan gjøre. Så skriv i kommentar feltet det du/dere vil at vi skal gjøre, gjerne flere ting. 
her er noen andre videoer, av noen som har laget en slik video før, se på de så får dere litt insprasjon:

 

 

 

 

true words

 • 03.04.2013 - 21:56Har du sett noe søtere?

 • 02.04.2013 - 19:58

justin<3