hits

Piercing ønskelisten

 • 29.04.2015 - 13:28

Det finnes så mange piercinger, og så mange kule, fine og søte. Tenkte å vise dere noen jeg tenker å bestille snart. Ale er fra ebay. 
Det er greit å bestille dem synes jeg for da blir dem mye billigere. De fleste koster rundt 10kr og i Norge koster de fra 200kr  i butikk. 


Har du piercing?

Håret mitt i løpet av de siste årene..

 • 28.04.2015 - 20:32

Tenkte å legge ut bilder av hvordan håret mitt har vært, dette er bilder fra ca 2013 til i dag.  Jeg synes selv det er gøy å se på andre som legger ut slike innlegg så tenkte å gjøre det selv.. :)
Savner det lange håret mitt helt sykt mye.. Og savner litt de forskjellige hårfargene også, så lurer på om jeg skal gjøre noe med håret mitt snart. 


2014↑
Ballbildet med brunt hår er fra desember 2014, og de to siste er fra to mars og april. Så det er en del forandringer jeg har vært igjenno. Har vært litt annet også, med små ting, men dette er de største forskjellene. 
Hva synes du?


RYDDESØNDAG

 • 26.04.2015 - 16:12

Hei hei på dere!♥
Hva driver dere med på en søndag som denne? Jeg driver å rydder og fikser på rommet mitt. Jeg har det helt forferdelig rotete nå så det trengs virkelig å gjøre noe med dette kaoset. Det er dårlig vær i tilegg, det regner og blåser, så det frister ikke å gå ut. Jeg hadde planlagt å ta meg en joggetur, men det fristet ikke spesielt så jeg tok en treningsøkt i stuen i ste når jeg var alene. Det var kjempe deilig. Høy musikk og rosa treningsklær som får meg i godt humør. 
Treningsøkten i dag gikk på kondis, mage og squats med hopp. Fikk også brukt den nye rockeringen min i dag, det går bare bedre og bedre med den selvom jeg synes det er litt vanskelig siden den er litt stor. Også er det litt vondt siden jeg har navlepiercing, men ellers går det fint. :) 
Har tatt ned litt sommerklær fra loftet også, så nå blir det masse sommeroutfit på meg fremover. Lyse farger er noe jeg virkelig elsker. 
Bukse og topp fra bikbok↓

Hva bruker du søndagen din til?

Magic & colorful

 • 26.04.2015 - 02:33


Bildene er redigert i Photoshop cc 5 og Photoshop lightroom 5

Jeg bruker disse bildene til en oppgave jeg jobber med på skolen nå i media og siden jeg ble ganske fornøyd med dem til nå, så tenkte jeg å vise dere dem. 
Vi tok bildene ved alna elva på grorud så hvis noen er interiserte så er det mange muligheter rundt der.


 Under ser dere forskjellen på bildene, fra hvordan de var fra starten med en gang jeg hadde knipset dem uten noe redigering, og så resultatet nå til slutt etter redigeringen. 
Gjerne kom med meningen din, det er alltid gøy å høre hva folk tenker! ♥

Tirsdagstrening

 • 22.04.2015 - 00:17

Dagen gikk fint i dag. En varm dag, men ikke for varm heller..

 

Jeg har laget middag og trent i dag, så en fornuftig dag. Treningen i dag besto av sykkeltur sammen med Andrea. Det var generelt ganske koselig. Det var ganske slitsomt også. Jeg har vært støl i rumpen og lårene etter tidligere trening denne uken, så kjente det ekstra godt i bakkene for å si det sånn??

Natta????

474km

 • 21.04.2015 - 18:56
....Det er fint å ha en blogg, for da har man alltid et sted å dele tankene sine.. 


On my wish list...

 • 20.04.2015 - 22:55

Her i hovedstaden har vi nå opp til 20 grader og full sol på himmelen. Det er utrolig deilig og varmt, og jeg lengter bare mer og mer til sommerferien. Om dagen titter jeg en del på we♥it og ellers på nettbutikker for å få inspirasjon til sommeren. Jeg finner også mange favoritter jeg gjerne kunne tenkt meg i klesskapet, her er noen av dem fra bikbok. 

Mandagmorgen

 • 20.04.2015 - 06:57

06.48: I skrivende stund sitter jeg ved kjøkkenbordet og spiser frokosten min. Den består av en brødskive med leverpostei og røbetter på og ett knekkebrød med makrell i tomat. Ved sidenav det drikker jeg multivitamin juice og melk. Pluss at jeg lagde meg en kopp med varm solbærtoddy siden jeg hadde ekstra tid og har en litt vond og tørr hals i dag. 
I dag våknet jeg av meg selv 05.30, og lå i sengen lenge før jeg først valgte å sette på musikk å stå opp. Hvis jeg hører på musikk med en gang jeg våkner, blir ting mye enklere å jeg blir mer våken med en gang. Så jeg setter på musikk, og går rett til badet for å vaske ansiktet, derretter til kjøkkenet. 
Så nå sitter jeg her da, og skriver til dere og skal snart flytte meg inn på rommet slik at jeg får sminket meg, og funnet ut hva jeg skal ha på meg, før jeg går til skolen. 

Jeg ønsker dere alle en fin morgen, en fin dag og en fin uke!♥♥
En ny uke, byr på nye muligheter, husk det -  bruk mulighetene fornuftig♥

Vi snakkes senere i dag!:)

Sen frokost..

 • 19.04.2015 - 13:06

God morgen, alle søte!♥
Jeg burde vel heller si god formidag egentlig? Men det er morning for meg, og nå sitter jeg å spiser frokost. Frokost ti på ett er vel kanskje ikke det smarteste da men, i og med at jeg liker å få ting ut av dagen, haha. Men frokosten må være med for å få en bra start ihvertfall. Jeg våknet av meg selv 08.30 faktisk, og da ble jeg liggende i sengen en time å gå igjennom oppdateringer av mine sosialemedier, og da klokken nærmet seg halv ti, så sovnet jeg igjen. Planen var egentlig å ta en joggetur i dagmorges med pappa, men fra min side ble det ikke noe av, siden jeg var så utrolig trøtt i dag.  Så pappa var utrolig flink. Applaus til min sportypappa!
Nå skal jeg gjøre ferdig noen blogg "planer" før jeg setter i gang med treningen min også.

Dagensfrokost ble havregryn med melk, med druer og epler på toppen! Sundt og godt - NamNam♥ 
Hva pleier du å spise til frokost?

Mine nyeste innkjøp

 • 18.04.2015 - 19:57

 

Hei hei!♥
I dag var jeg en tur ute med pappa for å se etter en ny treningsmatte og en rockering, slik at jeg har litt nytt å trene med, hehe. Jeg fikk også kjøpt meg en ny treningsshorts og en ny sportsBH fra Nike. Treningsmatten og rockeringen er litt vanskelig å vise siden jeg ikke har pakket det opp enda men jeg kan alltids vise det i et annet innlegg i en senere anledning. Jeg nevnte for to innlegg tilbake at jeg hadde vært på en liten shoppingtur sammen med Andrea, og skrev i det innlegget at jeg skulle vise hva jeg hadde kjøpt. Så her er da bilde av gårsdagens og (noe av) dagens innkjøp: 

Skjorte & pique - Ralph Lauren 

Sportsbh og shorts - Nike 

Jeg kjøpte sportsbh´en til 149kr på XXL, men du kan kjøpe den HER. Og shortsen kjøpte jeg også på XXL og var på salg til 100kr. Jeg fant ikke akkuratt den samme shortsen på nettsiden, men jeg fant samme modellen i en annen farge. Så er du interesert kan du sjekke den ut HER. Shortsene er i hvertfall vedlig deilige og behagelige. 
 

Hva synes du om innkjøpene?


Tilbakeblikk: Photoshoot

 • 18.04.2015 - 15:45

Jeg er ikke bestandig like glad i å stå foran kameraet, som bak.  Men noen ganger så kan jeg ærlig si at jeg elsker det. Det er så utrolig gøy å få bra bilder du kan bruke til ulike ting. Og det å prøve seg litt som modell er kjempe gøy. Jeg har jo en liten drøm om å være modell for ulike magasiner og sånt, jeg synes det ser kjempe gøy ut. Selvom du egentlig bare står der og poser som en tulling, og bare hører på hva andre mennesker sier og ber deg om å gjøre. Haha

I dette innlegget viser jeg  noen av de bildene jeg ble mest fornøyd med når jeg var modell for Emilie og Sandra i fotoppgaven deres. Vi går på samme trinn, og vi alle har media sammen så da var det ganske lett å få til noe. Det var dem som bestemte hva jeg skulle ha på og hvordan jeg skulle "pose" på bildene. Men jeg kom selvfølgelig med forslag og slikt da.   Verken røyken eller spritflasken ble brukt "ordentlig" det var kunn for å legge til "det lille ekstra" til bildene. 

Vi hadde ikke så veldig store forventninger til bildene egentlig, ihvertfall ikke jeg. Men når jeg så bildene til slutt ble jeg sinnsykt fornøyd! Jeg synes dem ble drit kule og også "fine". Favoritten min er det nederste til vestere. Hvilket er din favoritt?  
Iskaldt vann & frukttallerken

 • 17.04.2015 - 23:11

Hei hei dere! 
Håper dere har hatt en bra uke og får en bra helg nå. Uken min har gått veldig fort og har samtidig vært veldig bra. Så si hele uken har jeg kommet hjem fra skolen til ca kl 12, noe som har vært utrolig deilig. Har sluttet tidlig fordi jeg har hatt tentamen og ellers fordi jeg har levert oppgaver ganske fort. Sånn generelt er jeg ganske fornøyd med uken. I tilegg til at jeg føler jeg har gjort mitt beste på skolen, føler jeg det samme utenom også. Jeg har trent hver dag. Ikke alltid like hard trening, men uansett om jeg har en full dag har jeg alltid noen ekstra minutter til trening.  Jeg har fått så sykt mye motivasjon nå, så jeg har trent 1-3 ganger hver dag denne uken, og er veldig fornøyd med det. 

I dag har jeg slappet av hjemme og vært ute med bestevenninen min på en liten shoppingtur i byen, vi tittet litt på de nye klærne som har kommet. Det har kommet så mange fine vår- og sommer farger. Kunne virkelig ønske jeg var rik og kunne kjøpe alt sammen! haha. Kjøpte med meg to plagg, de kommer jeg til å vise dere i morgen!♥

Nå sitter jeg i stuen å drikker iskaldt vann og spiser oppskjært frukt med vaniljekesam, i mens jeg ser på senkveld, og titter litt på we♥it. Det er så masse som inspirerer meg om dagen! Spesielt sommer, festivaler og mat♥


Hvordan er deres fredagskveld?


NIKE

 • 13.04.2015 - 17:03
Tskjorten og øredobbene er fra Bikbok ↑

Hei hei alle søte!♥ Da var det mandag igjen, og på tide med de faste rutinene, med skolearbeid og trening. Jeg begynte uken min med tentamen i medie. Den gikk egentlig ganske bra, det føles ihvertfall sånn. Også var det ekstra deilig å kunne slutte tidlig i dag, på mandager slutter jeg til vanlig 16.05, men i dag så dro jeg så jeg var hjemme til ca 12.30. Når jeg kom hjem tok jeg litt styrketrening på rommet mitt og så noen videoer jeg ikke har fått sett og litt slikt. Også har jeg allerede fått sett dagens episode av Paradise Hotel, og må si jeg lo litt av han nye deltageren som kom inn, og det blir ganske spennende å se hva som skjer i morgen, mer skal jeg ikke røpe haha...

Nå har jeg akkuratt satt fisken i ovnen, og tenkte jeg kunne blogge litt i mens jeg venter på at den skal bli ferdig. I dag er jeg nemmelig ganske flink å begynner uken min med fisk til middag, og etter middag skal jeg på trening. Jeg elsker å begynne uken slik, for da føler jeg med en gang at jeg får så mye mer ut av dagen og uken. 
Og siden jeg har fått meg noen nye treningssko til innebruk på studioer så tenkte jeg å vise dere dem:

Dette er noen utrolig fine Nike sko, elsker fargen på dem og de er utrolig behagelige å ha på foten.
Nike Flex Trainer 4 heter modellen. 

 

#Festival

 • 12.04.2015 - 22:57Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og den kommer til å komme fortere enn vi aner. Om sommeren er det mange festivaler rundt om kring. Og forhåpentligvis skal jeg på en selv i sommerferien, forhåpentligvis. Må bare få lov av mamma og pappa og få et ja der, hehe.. 
Jeg har snakket med noen veninner om å dra, og vi har kjempe lyst. Det virker så utrolig morsomt og koselig. Også elsker jeg å dra til nye steder, ta bilder, og oppleve mye nytt og lage mange nye minner og møte mange herlige nye mennesker.
Jeg har snakket med folk som har vært på festivalen jeg vil til, og de har vært positive til den. Jeg har også sett masse bilder og videoer derfra og lest mye om det. Så jeg ser veldig frem til det.. Om det blir noe da. Og nå har BikBok fått inn masse nye vår- og- sommer klær, og også mye festival klær så da blir jeg ekstra gira. Samtidig så er jeg inne på we♥it og Youtube og ser på mange inspirerende bilder og videoer...  Gleder meg masse til sommeren nåå! ♥ ♥ ♥ 


 
Noen andre som skal på festival i sommer?

Noe å åpne øynene for..

 • 09.04.2015 - 14:57
Jeg vil anbefale alle å se denne videoen, det tar ikke lang tid, men er så abselutt verdt det. Vi har det så utrlig mye bedre enn så mange andre i denne verden. Så vi bør virkelig sette mer pris på det vi har, for vi har virkelig mye mer enn det vi egentlig tror noen ganger. Vi som bor i et av verdens rikeste land, vi sitter her på nettet flere timer om dagen, kjøper dyre ting, både sko, klær, mobiler og vesker. Mens på andre siden av verden, der har de ikke en gang rent vann?  Verden er så utrolig urettferdig..  

Life of the poor and the rich...

Posted by Issam Bayan on 22. november 2013

Gjerne del dette innlegget, slik at videoen blir delt med flere :)

Oppe i luften...

 • 08.04.2015 - 15:59


Jeg elsker å fly! Virkelig, utsikten er så utrolig fin og man kan ta så utrolig fine bilder. Når man er heldig med været da, og det var vi når vi var ute å fløy i starten av ferien som var.  Når jeg ser tilbake på bildene savner jeg det, og det har så vidt gått en uke siden jeg kom hjem.. Det har gått fort, men samtidig sakte. Og jeg føler meg litt lost for å være helt ærlig. Jeg vil så gjerne tilbake, men så er det denne skolen da.. Men heldigvis er det ikke så alt for lenge til sommerferien.

Det å fly kan være skummelt, men jeg synes ikke det er det i det heletatt. Stortsett begynner jeg bare å le når vi letter og når vi skal lande, og det er det mange som synes er skummelt. Så på den siden der er jeg ganske heldig. Jeg tenker at det må være utrolig fært å være redd for å fly, ihvertfall når du MÅ det får å komme til et sted du ønsker.. 

Hva synes du om å fly? Er du redd?Tilbake til hverdagen...

 • 07.04.2015 - 23:26Heiia♥

I dag var første skoledag for meg etter ferien, og får å være helt ærlig synes jeg ikke det var så ille. Langt i fra faktisk. Jeg har vel egentlig bare hørt negative meninger fra dem som begynte i dag, men jeg tenker også litt positivt på det jeg da. Selvfølgelig er det deilig med ferie. Og jeg har hatt det drit bra! Jeg skal fortelle litt om ferien og slenge med litt bilder i løpet av uken. Men det å begynne på skolen igjen, det er ikke så ille når man tenker på at det er april. Som betyr snaaart sommerferie. Og før den tiden kommer så er det masse fri dager og strålende vær å se frem til. Og hva er vel feil med det? Ingenting. Det eneste som er kjipt som jeg kommer på i farta nå ihvertfall, det er alle prøver, tentamner og eksamner før man kan ta fri. 


Bilder fra i dag ↑

Denne uken kommer til å gå ganske fort, har ihvertfall følelsen på det. Det er alltid noe som skjer hver dag, både på skolen og fritiden. Så satser på en bra uke og noen bra dager fremover. Selvom jeg gjerne skulle ha hatt ferie og vært enda lenger i Florø med de herligste menneskene der.
Skoledagen gikk veldig bra og den var ikke stressende i det heletatt selvom jeg var forbrett på det, så det var veldig deilig. Og det ble paradise, middag, litt rydding før trening på meg ogsåå. Men nå er det bare å fokusere på skolearbeid til sommerferien, og begynne nedtellingen. Det er jo faktisk 73 dager til sommerferie, og de dagene går nok veldig fort! Men nå begynner klokken å bli mye, og jeg må få meg litt søvn før skoledagen i morgen og den begynner jeg med gym.. Natta!♥