hits

I mine ører...

 • 29.04.2016 - 10:27

Jeg har sett at flere bloggere har skrevet innlegg om hva slags musikk de hører på om dagen, og dette er noe jeg virkelig liker å lese. Det var en periode da jeg hadde tenkt på å skrive et slikt innlegg, men det ble bare glemt. Så nå prøver jeg igjen. Det er utrolig greit med slike innlegg når du er helt tom for ideer og ikke har noe å høre på. Eller når du er lei av spillelisten og vil ha noen nye sanger. 
Så dette er hva som er i mine ører om dagen: 


 

Alle sangene under vil bli linket, så er du interisert i å høre på en eller fler, bare trykk på navnet under sangen. 


Masken - Den BB / Feel The Love - Marchis Flow 

Let me love you - Ne - Yo /   Undressed - Julie Bergan 

How To Love - Sam Tsui / Like I Would - Zayn 

I hate u i love u  - Gnash / Dancing on my own - Calum Scott 

Let Me Love You - Mario / Wolf - Tungevaag &Raaban 
 

Hva er din/dine favoritt sanger for øyeblikket?

School

 • 28.04.2016 - 13:10


Heia!

Endelig er jeg ferdig med alt av prøver, fremføringer og innleveringer! Mangler bare eksamen i slutten av mai. Så regner med at det ikke blir så veldig mye stress med tanke på skolen fremover ihvertfall, så det er veldig deilig. Har virkelig stresset for mye og gjort mitt aller beste på alt med skole. Men det har lønt seg da, jeg har fått bra karakterer og er veldig fornøyd. Men er også veldig sliten nå. Så blir utrolig deilig med helg nå. Skal bare slappe av med en hund i helgen, siden jeg skal passe Teddy, samme hunden som jeg har passet noen ganger tidligere. Så gleder meg masse til det! Ellers blir det jentekveld i morgen, med både nye og gamle venner, noe som jeg tror blir veldig koselig!  I skrivendestund sitter jeg faktisk på skolen. Hadde en time samfunnsfag på starten, ellers har jeg bare hatt MK og faktisk ikke gjort en dritt, så er kjempe gira på å dra hjem, og har hørt noe rykter om at vi får slutte før.. Så venter i spenning, ahha!
Så bruker nå den ledige tiden min på å skrive blogginnlegg!
En smak av MK-livet:  

bunn-topp-bunn

 • 24.04.2016 - 21:49

Denne helgen har jeg gjort utrolig mye gøy, og kost meg kjempe masse! Elsker helger hvor det skjer masse, så jeg slipper å sitte hjemme og kjede meg og tenke "Nå sløste jeg bort enda en helg" når mandagen kommer. Men helger hvor det ikke skjer så mye kan være veldig deilig det også, for det trengs.  Energien min var ganske på bunn denne uken, og brukte sykt masse energi på MK oppgaven min, så var drit sliten på slutten av uken. Heldigvis sluttet jeg tidlig på fredag, siden jeg ble fort ferdig med engelsk tentamen. Senere på ettermiddagen dro jeg til Asker for å få med meg Nesbrukåringen. 
I går så var jeg på tryvan og fikk med meg Bærumskåringen. Var faktisk ganske gøy å dra å se på showene til bussene. Anbefales for dere som er litt "in-to" russetiden, russesanger og russebusser. Senere på kvelden ble det god stemning hos Julie. Og jeg endte hjemme i sengen min 07.15. Haaha! Er liksom da jeg pleier å stå opp før jeg skal på skolen, men er absolutt verdt det, å snu døgn rytmen litt opp ned når man har det gøy! haha! 

Ha en fortsatt fin søndagskveld, og sov godt i natt!♥


 

Lørdagsfrokost

 • 23.04.2016 - 12:08 

6´er på eksamen!

 • 20.04.2016 - 20:12

Hei hei dere!♥Hadde eksamen min i dag, og gud som jeg gruet meg. Følte seriøst at jeg skulle tisse på meg før jeg skulle gå inn. Jeg var sinnsykt nervøs. Hadde jobbet sinnsykt hardt på denne oppgaven. Var så sinnsykt stresset i går, så det var derfor jeg ikke fikk blogget noe. Var opptatt med oppgaven hele dagen, enten det var å ta bilder, redigere dem, eller og skrive opp alt jeg skulle si. Og pugge det.  Oppgaven var en retro oppgave, så dere har jo fått en smakebit på bildene. På skolen i dag skulle vi jobbe i 3timer i mens læreren gikk rundt å så på, og så var det en og en som skulle presentere og ha samtale etterpå. Jeg hadde min kl 13.00. 13.25 ca var jeg ferdig, og gikk ut av klasserommet med et stort smil! Jeg fikk høre "Ida, dette var kjempe bra. Jeg har egentlig ingenting å trekke deg ned på, så du får 6!" Såå ja! Jeg fikk faen meg 6´er! Og jeg er drit fornøyd! Har brukt sinnsykt mye tid, stresset og la meg ikke før 2 i går siden jeg absolutt ville gjøre mitt beste før jeg skulle legge meg! Men all tiden, og all stresset var virkelig verdt det. Og det er virkelig gøy å få en så bra karakter, når jeg var så fornøyd med bildene mine!Legg til bildetekst

Dette var noen av bildene mine! :) Ha en fin dag videre dere!

Eksamens Photoshoot

 • 18.04.2016 - 22:36

Hei dere!

I dag fikk jeg oppgaven min i prøveeksamen i MK. Temaet var Retro. Og jeg liker best å holde på med foto, og er flinkest til det. Så valget ble lett. I starten synes jeg oppgaven var kjempe teit, og sleit  skikkelig med å komme i gang. Men tenkte jeg kunne lage bilderepotasje, forside til et magasin/cdkover eller bare en reklame. Kom fort med ideen min og klarte å fullføre den, til nå, ganske bra om jeg kan si det selv. Brukte ikke så veldig lang tid på bildene, og til nå er de urdeigerte. Men skal jo selvfølgelig redigere dem før levering på onsdag. Lånte bil av faren til en veninne, og Maiken var modellen min! Tusentakk for hjelpen! Var hun ikke flink?  Jeg synes bildene ble kjempe fine, og håper de jeg tenker å ta i morgen blir like bra! 

Gjerne fortell meg hva du synes om bildene! ♥

Morgenbaking!

 • 17.04.2016 - 11:41

God morgen!
Håper dere alle har sovet godt, og hatt en fin helg til nå. For min del, veldig mye frem og tilbake og litt rot, men jeg har møtt kjempe mange herlige folk som jeg ikke hadde møtt på alt for lenge, så det var kos. Idag blir det russemøte, så nå driver jeg og baker Brownies til jentene, for å gi dem en liten overaskelse. 
Ellers i dag så blir det en del rydding og jobbing. Også skal jeg kanskje på tur med familien, men får se ann været litt. Er jo ikke så gøy å dra på tur når det er overskyet og det små regner. Men uansett, ha en fin søndag! ♥

Hva skal du i dag?


 

Lørdags - (Kylling)Burger

 • 16.04.2016 - 18:46

Heiia!♥Nå har jeg akkurat spist middag! Har faktisk testet noe nytt idag. Eller nesten nytt, smakte litt forige helg, men i dag lærte jeg hvordan man lagde denne herlige kylling burgeren! Det var søstra mi som hadde fått oppskriften fra en veninne. Så da tenkte jeg at jeg kunne dele den videre. Dere får video i løpet av førstkommende uke! (Håper bare klippene ble greie nok).  

I dag så har jeg og pappa vært å hentet et bord og fire tilhørende stoler som jeg hadde veldig lyst på. Det ble gitt bort i borettslaget så jeg sa jo jatakk til det. Det var en liten jobb og hente det i 6.etasje, men men! Fikk det jo trossalt gratis, og det kan bli veldig fint å ha med seg når jeg skal flytte. Så i mellomtiden skal vi bruke det i stuen. 

Nå skal jeg snart begynne å fikse meg litt siden jeg skal ut på fest med noen veninner! Vi snakkes!♥ 

Unboxing & Innkjøps video

 • 14.04.2016 - 12:49

Jeg prøver å poste en video i uken, og det har gått ganske bra til nå. Vetiikke om jeg skal ha en fast dag enda, men det kommer vel etter hvert når jeg får satt meg ordentlig inn i det. Dagens og ukensvideo er ihvertfall innkjøp fra sverige  + unboxing fra Douglass!  Håper du liker den! ♥


Stress 24/7

 • 11.04.2016 - 23:00

Det er sinnsykt mye å gjøre på skolen nå, så jeg har faktisk ikke orket å blogge eller klart å sette av tid, og det mener jeg. Desverre. Blir faktisk litt skufet over meg selv siden jeg lover meg selv og dere at jeg skal poste hver dag. Men ja, fredag så var det innlevering av gym. Ellers jentekveld hjemme med mamma og søstra mi siden pappa var borte. I på lørdag var det bowling med russejentene og fest på kvelden. Og på søndag så var jeg hos en kompis og så på fotball, og på kvelden var jeg ute å spiste med Rebecka!♥   Kommer foresten en ny video løpet av uken! :)

Denne uken her er så sinnsykt stressende. I morgen har jeg både samfunsfag gruppe fremføring som jeg har jobbet med sinnsykt lenge nå. Og ikke nok med det, så får vi vite hva vi får som oppgave på norsk heldags som er på torsdag. Og såå har vi matte prøve i morgen ogsåå. Men matten tror jeg faktisk skal gå bra. hehe.  og nå glemte jeg nesten at det er MK innlevering i morgen ogsåå! woho, en lite gira ida her nå altsåå..

Onsdag skal vi i ekebergparken så da blir det ikke no vanlig skole, + at jeg slutter tidlig så det blir digg. Og torsdag blir det norsk heldags hele dagen, men tenker at det går bra, spørs jo litt på oppgaven, Men norsk pleier å gå veldig fint. heeh! Og fredag blir det en velfortjent fridag regner jeg med! Så sånn blir da min uke. Skal oppdatere dere når jeg får tid! Og har foresten laget meg en Youtube og blogg snap, der dere kan følge meg utenfor bloggen og Youtube. Heter Idablogg98 der! Bare å adde meg! Har sett at flere har sånn snapchat bruker, så tenkte det hadde vært litt gøy da! haha! Og litt kleint kanskje, men men! alltid gøy å prøve noe nytt uansett! Ellers utenom skolen er det jo masse planlegging frem mot RT, dugnader og slikt, så jeg sitter jo så si alltid å har noe å gjøre hehe. 


Vi snakkes! 

Onsdagsdate

 • 06.04.2016 - 19:19


Det skjer så sinnsykt lite om dagen, så jeg føler ikke for å blogge med mindre det er noe spess. Men samtidig så vil jeg jo bli flinkere med bloggen og publisere ihvertfall ett innlegg per dag. Så, i dag har jeg bare drevet med skole og dugnadsarbeid og slikte ting. Også var jeg innom skolen til en veninne og så dro vi til Joe &The juice etterpå. Super kos!♥ Vi begge drakk PowerShake, og fy faen så god den var! Anbefales på det sterkeste.  Planen for kvelden er å dra å se på et studio, så jeg gleder meg skikkelig mye!

 

min bucket list

 • 05.04.2016 - 15:06Hva vil du gjøre før du dør?

Månedsfavoritter

 • 04.04.2016 - 19:10

Hei hei!
Nå er jeg ute med en ny video og i dag skal jeg vise mine favoritter for de tre månedene som har gått! Håper du liker videoen!♥


Hvordan komme over eksen

 • 03.04.2016 - 22:09

Hei! ♥
I dag tenkte jeg å komme med noen tips som kan hjelpe deg med å komme over eksen din. Dette er både tips av egen erfaring og som jeg har funnet på nettet eller fått av venner. Jeg har faktisk hatt dette innlegget i tankene i en god stund, men har aldri satt meg av tid til å skrive det ordentlig ned. Men nå er det på tide. Jeg tenker at alle trenger sikkert litt tips innen for dette temaet en gang eller fler i løpet av ungdomstiden, og da er det veldig greit å kunne høre flere historier og andres tips. Det er ihvertfall det jeg føler å tenker. 
 
Her er 8 tips jeg ønsker å dele, som jeg selv føler hjelper: 

Vær sosial - Det er ingenting som er viktigere, vær med venner og familie, de vil støtte deg og de er der alltid for deg. Ja, det er greit å være litt alene også. Men det er viktig at du ikke blir sittende alene med sorgen. Finn på noe gøy, så får du noe annet å tenke på! 

Snakk ut - Det å snakke ut med noen om hvordan du har det er ganske så viktig. Da mister du et par kilo fra skuldrene og hverdagen vil føles mye bedre etterpå. 

Gråt - Det er lov å gråte etter et brudd. Det er absolutt ingenting som er feil med det. Det er viktig å gråte, for å virkelig få ut all smerte du har inni deg. Det er mange som sier man ikke skal se på triste og søte kjærlighetsfilmer eller høre på trist musikk. Jeg synes det er helt greit. Spesielt om du gråter av det, det høres kanskje dumt og teit ut? Men tro meg, det hjelper. Da får du virkelig ut alt du kanskje har holdt inni deg. 
Tren - Det å trene når du har det vondt er bra! Da kan du slippe all agresjon på å trene, bygge muskler og være sunn! Ingenting er feil med det. Og følelsen etter på er helt fantastisk! 

Unn  deg noe fint  - Shopping! Ja, hvorfor ikke? Det er lov å freshe seg opp litt og unne seg litt nytt i en slik periode da du kanksje ikke føler deg så veldig fin. Det er viktig å bygge selvtilitt. Selvtilitten din burde ikke svekkes av et brudd. 

Slett han/hun - Slett eksen på sosialemedier. Det er greit å bare glemme han/hun, og la veien gå videre. Ihvertfall en periode slik at dere begge får tenkt igjennom alt. Og kanskje begynner dere å snakke sammen igjen, og forblir venner?  Men får å glemme og komme over han er det virkelig best å slette han over alt, slik at du ikke kan "se han". Om du ser Mystoryen hans på snapchat eller bildene hans på instagram, kommer ikke dette til å hjelpe deg. Det kan være tøft i starten ja, men tro meg, det er verdt det!


Se fremover - Se fremover og ta tiden til hjelp. Det kan ta lang tid og komme over en eks, og det kan ta kort. Det er veldig varierende. Men uansett hvor lang tid det måtte ta, så går det om du bare ser positivt på ting og ser fremmover. Tenk positivt på det. Tenk på alt du har lært av både forholdet og bruddet. Du har lært så mye som du kan ta med deg videre!

Møt nye - Det er helt greit å møte nye mennesker etter et brudd. Og det må ikke nødvendigvis at du skal se etter en ny kjæreste med en gang. Men bare det og bli kjent med nye mennesker og få nye venner er bra. Og man vet aldri hva tiden vil bringe senere? 
Håper virkelig at du fikk noe ut av dette, og at jeg hjalp noen :) Ha en fin søndagskveld!♥