hits

Ryddesøndag

 • 31.05.2015 - 14:33

Nå driver jeg og Hege og rydder og vasker hele leiligheten.Bokstaveligtalt hele også. I morgen kommer nemmelig mamma og pappa hjem fra Hellas og da er det jo fint at det ser fint ut når de kommer hjem. Det har jo ikke akkuratt sett veldig ryddig ut hele tiden mens vi har vært alene. Vi skrev opp en liste over hva vi trengte å gjøre, og vi gjør faktisk mye mer enn det som står også slik at det blir så fint som mulig. 


Nå holder jeg på å vaske badet, og i den sammenhengen tar jeg ut alt på badet for å vaske alle steder. Så blir det pynting av badet senere. 

Så har vi vasket hele kjøkkenet også: Og må sette på flere oppvaskmaskiner, hehe.. Utrolig hvor mye oppvask to personer kan lage!


Ellers har vi ryddet ferdig stuen, og skal til å vaske burdet til Dennis også.. Tror ikke han skjønner så mye av denne ryddingen vår altså. I tillegg er han veldig redd når vi tar frem støvsugeren. Da løpet han inn i burdet sitt og gjemmer seg inni huset. hah uff, stakkar.. 


Noen andre som har ryddesøndag i dag?

Frokost tips!

 • 30.05.2015 - 13:10

God morgen alle sammen! ♥

Nå har jeg akkuratt stått opp omtrent å sitter å skriver til dere. Jeg sto opp 12.15 i dag, og la meg ganske sent i går så det var veldig deilig å sove lenge. I går så var jeg på strømmen storsenter sammen med Hege, det var kjempe koselig og vi fikk shoppet litt. I tillegg spiste vi ute på en resturant, men tenker å skrive om det senere i dag. 
Nå skal jeg bare spise opp før jeg tenkte å fikse meg og dra til farmor og farfar en tur siden jeg ikke har vært der på en liten stund nå.

Tenkte å anbefale dere en frokost jeg spiser veldig ofte. Yoghurt, kort og Crusli sammen er kjempe godt. I tillegg har jeg banan oppi for å få mer smak og en av de 5 om dagen.  Noen ganger spiser jeg dette alene, men det er kjempe godt sammen. Verdt å teste ut om du ikke allerede har gjort det!
Jaja, vi snakkes senere i dag♥ Onsdagsmiddag

 • 27.05.2015 - 17:59

Hei hei!♥

Jeg prøver å godt jeg kan med å få postet noen innlegg selvom ting går så opp og ned siden jeg er sliten. Men i dag har jeg faktisk ganske mye motivasjon, Motivasjonen fikk jeg etter en bra kveld i går. Jeg var både på trening og tok sol sammen med Andrea, det var veldig koselig og vi fikk snakket ut om ting for å lette litt på den ekstra lasten vi har. På onsdager slutter jeg alltid tidlig og det var ekstremt deilig siden det var så fint vær i dag, solen skinte og det var akkuratt passe varmt. Når jeg kom hjem hadde jeg egentlig tenkt til å sole meg på verandaen, men siden det var noen som klippet gresset bråket det utrolig mye, så det ble til at jeg heller slappet av inne med en film. Haha. Det var deilig det og, men det hjalp ikke særlig på brunfargen da...


Jeg tenkte å lage middag i dag sånn at den var klar til søsteren min kom hjem fra jobb, så i dag lagde jeg kylling med ris, saus og salat. Og i å med at jeg ikke at jeg er den beste på kjøkkenet,  så var det spiselig. 

 


Ønsker dere alle en fin kveld!♥
Har dere noen middags tips foresten?Du skal smile!

 • 27.05.2015 - 00:33

(Når jeg skriver dette, så skriver jeg mest for meg selv for å få ting ut. Men kanskje noen føler seg i samme situasjon så jeg velger å dele det likevel..)

Hva skal man gjøre for å få en bedre selvtilitt når du alltid synes du ser verst ut i vennegjengen. Eller når du føler deg sykt stygg når du ser rundt deg. Når du alltid finner nye feil ved deg selv, og det bare blir fler og fler feil.

Hvordan skal man fikse det når du føler du har gjort alt? Hva skal man gjøre for å ikke vise hva du egentlig føler og tenker? Smile. Det er det du skal, du skal smile! Det er visst det som funker. For det er vel ingen skjuler noe bak et smil, eller?

Ting å blogge om...?

 • 25.05.2015 - 16:26

Hei hei dere!♥
Det er utrolig kjedelig å være blogger når du føler at du ikke har noe å skrive om og inspirasjonen er helt på bunn. Føler at alt er helt på bunn nå og at jeg egentlig ikke har noen ting å skrive om. Jeg har sovet lite i natt og er veldig sliten om dagen, pluss at det er mye innleveringer og fremføringer på skolen, men heldigvis ble jeg ferdig med en god del av det i slutten av uken som var. I dag er jeg utrolig glad for at det ikke er skole, for den ekstra fridagen her trengte jeg virkelig! Nå har sittet foran macen min over en time nå, men innlegget var forsatt blankt. Selv ikke we♥it eller tumblr var til særlig hjelp i dag,  så nå trenger jeg din hjelp til å komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om.. 


Men jeg har likevel har jeg 6 bilder å vise dere som passer til tiden min nå.  
Hva vil du se på bloggen min? 


Pictures: Oslo

 • 23.05.2015 - 00:06

Jeg var nede i sentrum i ste sammen med Andrea, egentlig bare for å ta en tur ut for å få mere ut av dagen. Vi pratet mye slik som vi alltid gjør og som alltid er så koselig. Så kjøpte vi is og tok litt bilder her og der. Hadde ikke med meg kamera i dag, så alle bildene er tatt med iphone og redigert i VSCO. Om du vil se flere bilder så kan du se de andre HER på brukeren min. 

Oslo er så fantastisk når det er fint vær, så gleder meg utrolig mye til å tilbringe mye av sommerferien min her!♥ 

Hva synes du om bildene?

FRIDAY

 • 22.05.2015 - 17:25


Fredagsfølelsen er virkelig den beste, ingenting slår den.. Bortsett fra sommerferien da selvfølgelig. Men den følelsen jeg får når jeg går fra skolen på en fredag og vet at jeg ikke skal tilbake før om noen dager, den er deilig. Og nå har vi jo også lang helg, så det er ekstra deilig.  

Tentamen som jeg hadde i media i dag gikk faktisk ganske greit, oppgavene var veldig greie og jeg gjorde mitt beste så jeg tror det kommer til å gå ganske bra ihvertfall, så håper på å få en bra karakter. 
Vet ikke helt hva som skjer denne helgen, men skal nok være med litt venner og tilbringe litt tid sammen med søstra mi siden vi er alene. Så det blir koselig. Håper alle får en fin fredag og en bra helg, så snakkes vi!♥


Torsdagskos

 • 21.05.2015 - 21:40

Hei hei dere, og god torsdag (kveld)!♥ 
Endelig torsdag kveld og snart helg, fy som jeg gleder meg til morgen dagens skoledag er over. Er virkelig klar for helg nå, dere aner virkelig ikke! Det er så mye fremføringer og innleveringer på skolen nå, så får meg er det bare å nyte helgen og kose meg når den kommer. I dag begynte jeg kosen litt tidlig hehe, dro til Frozen yoghurt på arkaden sammen med Kaija. Kjempe godt og utrolig koselig. Vi tittet litt i butikker også, fant blant annet noen solbriller jeg synes var kule og en genser. Genseren hadde de ikke i rikitig farge og størelse så jeg får dra tilbake i neste uke. Og solbriller sliter jeg alltid med, synes det er så vanskelig å finne noen jeg kler.. Noen andre som har samme problem? 

Alltid så morsomt å se forskjellen på Yoghurten min og Kaija sin, haha.. Den ene går i vanilje, sjokolade og karamell og den andre er full av farger.. Haha.
Og i morgen er det tid for en ny tentamen for meg, i media, så får håpe det går bra..

Men uansett, ha en fin kveld så snakkes vi!♥

Whats on my iphone

 • 20.05.2015 - 14:58

Hei hei, tenkte å vise dere hva jeg har på iphonen min akkuratt nå. Jeg laster ned og sletter apper ganske ofte egentlig, fordi jeg alltid liker å teste nye redigeringsapper, spill og musikk apper. Jeg har også fått noen spørsmål om hva slags apper jeg har på mobilen, hva jeg vil anbefale og hvilke jeg bruker på bildene mine. Så da tenkte jeg bare å vise hva jeg har på iphonen min akkuratt nå. Jeg har en hvit iphone 5s og er veldig fornøyd med den. Jeg har hatt den i over et år nå og er veldgi fornøyd selvom den kan klikke litt innemellom. 

Dette er bakgrunnen min, jeg har den samme både på låst og hjem skjermen. Bakgrunnen fant jeg på We♥It. Dere kan finne min bruker Her om du er interisert i flere bilder jeg liker der. Når man åpner iphonen ser den sånn ut: 
Her har jeg alle appene mine. Alle som følger med, og jeg har ikke giddet å gjort så mye med dem. Har dem bare fremme. Pluss at jeg har lastet ned de appene jeg bruker ganske mye. Appene jeg selv har lastet ned er:
Messenger - Facebook chatten, en mye enklere måte å svare på facebook meldinger. 
Snapchat - Alle vet hva det er, haha. Heter Idatonning der. 
Kik - Idatonning her også, snakker med mennesker her, haha. Brukte denne appen mer før egentlig, men den er her enda.
Blogg.no - Bruker appen for å sjekke kommentarer, innlegg og ellers å blogge mens jeg er ute, hytten eller ikke har mulighet til å blogge fra macen min. 
Twitter - er poster jeg masse ting jeg bare må få ut et sted. Og ellers følger med på hva andre twittrer. 
Facebook - Facebook er jeg kunn på når jeg ikke har noe å bruke tiden min på. Facebook er egentlig ganske kjedelig. Men jeg bruker appen også får å dele blogginnleggene mine på facebook siden min. Den finner du HER. Hadde blitt veldig glad om du likte den. 

De fire appene nederst er de jeg bruker veldig mye - Telefon, Meldinger, Instagram og Spotify. 

Så er det appene som er lagt inn i mapper;
I mappen Sosialt, har jeg kunn fire apper, de to første er for å sjekke hvem som følger meg og unfollower meg på instagram, haha. Har en liten trang med  å følge med på sånt. Så er det We♥it som jeg får masse inspirasjon fra, jeg kan seriøst sitte på den appen i flere timer. Før hadde jeg også tumblr i denne mappen, men som sagt så sletter jeg og laster ned apper om hverandre. Så jeg er ikke i tumblr humør om dagen, og bruker heller noen andre apper for å få motivasjon og inspirasjon. Den siste appen heter Mojob som er en app der du kan sende inn søknader for jobber, vet ikke helt om jeg tror denne funker men det er alltids lov å prøve.

Så til de appene som mange lurer på, nemlig redigerings apper for bilder. De ligger i mappen Fotografi.  Her har jeg Squeaready og whitagram som er to apper jeg bruker til å få bildene til å passe inn i instagram. PhotoQuilt og PhotoGrid bruker jeg til å sette flere bilder sammen. Picsart, VSCOcam, InstaShapes og PerfPix er bare de andre jeg bruker til redigering av lys, efekter og litt sånn forskjellig.

I den siste mappen har jeg mange apper som fulgte med som jeg egentlig aldri bruker, men jeg har også ruter appen. Den bruker jeg veldig mye om synes den er veldig smart. Jeg bruker den til å sjekke når busser, t-baner og tog går fra forskjellige steder. Og også får å planlegge reise rutene mine. Generelt en utrolig bra app som er veldig smart.  

Om du har noen apper du er fornøyd med blir jeg veldig glad om du deler de med meg! :)

Kyllinggryte

 • 19.05.2015 - 21:47

Tenkte å komme med et midagstips for triste regnværs dager slik som det var i oslo i dag. Nemlig kyllinggryte, hvilken som helst. Vi brukte bare en vanlig pose fra Toro, og da er det sinnsykt godt med vitløksbrød ved sidenav.. Nam..
Om du ikke har prøvd det sammen er det virkelig verdt å teste ut!


17. Mai bilder

 • 18.05.2015 - 13:39

Heia, håper alle hadde en fantastisk dag i går. Jeg hadde det kjempe bra sammen med mange herlige mennesker. Jeg elsker virkelig 17.Mai, det er så koselig å møte må venner og beskjente man ellers ikke møter så ofte. 

Jeg startet dagen min med Champagnefrokost hjemme sammen med Andrea, Hege og Marius, det var en veldig fin start på dagen og frokosten var utrolig god.
 
Jeg spiste lunsj på Akerbrygge sammen med Sara, Rebecka, Erik og Andrea. Og etter hvert kom Tobias og Julie, så det var veldig koselig! Vi tok litt bilder på tjuvholmen før vi møtte flere venner og dro ut på kvelden♥


I går var en superbra dag!♥


♥17.Mai - Gratulerer med dagen♥

 • 17.05.2015 - 09:30

God morgen dere og gratulerer masse med dagen alle sammen!
Nå står frokosten får tur før jeg drar ned til byen med venner. Jeg tar med meg kameraet i dag, i håp om å få til noen fine bilder. 
Håper dere alle sammen får en fin dag, spiser is og pølser. Og koser seg masse med venner og familie!♥16.Mai stress

 • 16.05.2015 - 22:36
I dag har jeg gjort ingenting samtidlig som jeg har gjort mye.. Jeg har tatt hår kur og selvbruning slik som planen var. Og nå holder jeg på å rydde rommet mitt og finne frem klær til i morgen. Jeg er fortsatt ganske usikker på hva jeg skal gjøre med håret mitt og sminken, og egentlig hvordan klær jeg skal ha på meg.. Så jeg får se litt hvordan det går. Skal ta med meg kameraet ut i morgen, så jeg får knipiset litt bilder, så da blir det nok et innlegg på kvelden eller den 18.mai.. 
Nå må jeg bli ferdig med gjøremålene mine, så snakkes vi. Natta


15. - 16.Mai Bilder

 • 16.05.2015 - 17:08

Hei hei dere! ♥ I går begynte jeg dagen min med å dra til Vestby sammen farmor, farfar og søsteren min, Hege. Farfar og farmor skulle se etter noen klær så jeg og Hege ble bare med dem. Det var kjempe hyggelig, det er alltid koselig å tilbringe litt ekstra tid sammen med fantastikse familiemedlemmer som dem. Vi var på Vestbysentret. Det eneste jeg kjøpte var en foundation siden jeg trengte en ny, og i tillegg var den på 25% rabatt så da sparte jeg jo litt penger, så det var jo greit :)
Når jeg kom hjem dro jeg til bogstadveien sammen med Andrea og søsteren hennes, da kjøpte vi noen skikkelig fancy litt harry bukser. Men de var utrolig deilige å ha på. Itilegg var de på tilbud til 200kr i stedenfor 600kr, siden butikken skulle legges ned. Så da gjorde vi et kupp!
Senere på kvelden dro vi ut med noen flere venner for å "feire" natt til 16. mai, slik som mange gjør. Det endte med at vi var med mange venner og ble også kjent med mange andre så det var gøy! 

I dag våknet jeg og Andrea hos meg ca halv ett og lagde pannekaker til frokost ca klokken to så det var jo en grei start på dagen, hehe! Det er alltid koselig å begynne dagen  bra med en så herlig jente♥
Ellers i dag skal jeg bare fikse litt til i morgen, skrubbe kroppen og ta selvbruning og ta hår kur og litt sånn er planen ihvertfall.. 

Ny Header!

 • 16.05.2015 - 16:47

Hei hei dere, nå har jeg akkuratt byttet headeren på bloggen min. Den jeg har hatt til nå har jeg likt ganske godt men synes at den er veldig høst aktig og nå som det nærmer seg sommer synes jeg ikke den passer så bra. Og siden Andrea var så snill og lagde en ny header til meg, så tenkte jeg å bruke den!:) Ble veldig fornøyd, og den passser ihvertfall bedre enn den jeg har hatt til nå.. Jo nærmere sommeren kommer og når det blir litt bedre vær her i oslo skal jeg ta noen ny bilder som jeg kan bruke til en ny header. så jeg bruker denne i mens ihvertfall. Håper dere også likte den! ♥
Hva synes du om den nye headeren?

Her ser dere den gamle og den nye headeren: 


Jentedag

 • 14.05.2015 - 14:40

I går hadde jeg en sinnsykt bra dag, det er lenge siden jeg har hatt en så bra dag med så mange herlige jenter♥ Jeg begynte skoledagen med en ganske avslappende gymtime før vi fikk vite om vi kom opp i skriftelig eksamen, noe vi ikke gjorde. ingen fra første klasse hos oss kom opp og alle ble kjempe glade for det.. Bortsett fra meg og Julie som faktisk ville komme opp. Så nå krysser vi bare fingrene for å ikke komme opp i muntlig eksamen ihvertfall... 
Når klokken var ca halv ti var vi allerede på vei hjem til meg, for å filme og redigere musikkvideoen som vi holder på med, det gikk ganske greit frem til programmet klikket helt, alt ble slettet og ingenting ville funke.. Så nå vet jeg ikke hva jeg gjør. Noen som er flinke til å løse problemer i premiere pro?
Når klokken nærmet seg halv to kom Andrea og Nathalie, da lagde vi sveler som var kjempe godt. Det er alltid koselig å være flere sammen og lage mat eller bake og kose seg med det etterpå. 
Mot kvelden dro jeg og Nathalie til byen og møtte Elen, Christina og Victoria. Så jeg hadde en veldig bra dag :) Her er noen bilder fra i går:
Nå skal jeg filme en video så vi snakkes senere.
Ha en fin dag!♥

Regndag..

 • 11.05.2015 - 19:52

Mandag og regn.. Desverre ikke den beste måten og begynne uken på, men jeg kom meg igjennom denne dagen også. Jeg har ikke gjort så mye i dag men det er utrolig deilig å kunne slappe av uten å tenke at du må stresse med forskjellige ting du skal gjøre. Værmeldingen til nå sier ihvertfall at det skal regne i morgen og på lørdag, så håper at det ikke blir noe mer regn enn det ihvertfall. For i morgen er den siste vanelige jobbe dagen på skolen, siden jeg bare har gym og media på onsdag og da slutter jeg 12.45 :) På onsdag får jeg også vite om jeg kommer opp i skriftelig eksamen så det blir spennende.. Ellers har jeg fri fra torsdag så dette blir en kort uke, så det blir deilig!
Ha en fin uke alle sammen, så snakkes vi ♥

It follows

 • 11.05.2015 - 10:19
På lørdag så jeg It follows på kino og tenkte å komme med min mening om den. Jeg er en person som egentlig ikke er så veldig glad i skrekkfilmer men denne var faktisk helt grei å se. Jeg skvatt og jeg var også redd under filmen, men i tillegg lo jeg også. Og det synes jeg er bra. Det er jo ikke noe gøy å ikke være redd når det er meningen at filmen skal være skummel. 
Det var en grei film, med mange ekle og skumle sener etter hva jeg mener og det var også litt romantikk i filmen. Jeg skvetter veldig lett av filmer og sånn generelt så jeg vil si at det er en bra film og jeg vil anbefale den. Det eneste jeg ikke likte var slutten... Så nå begynte du kanskje å lure litt eller?

Her er ihvertfall traileren: 

 
Har du sett filmen? Eller tenkt til å se den?

Bilder fra dagen 10.05.15

 • 10.05.2015 - 21:53

Hei hei! Dette har vært en utrolig bra helg. Jeg har vært med mange venner og kost meg masse. Sovet hos Andrea, sett på film, hørt på mye musiikk og danset. Hatt besøk, lekt mim lek. Og jeg har vært på kino, tenkte å skrive om den i et eget innlegg.  I dag har jeg vært ute å spist på Fridays med Kaija, så var vi ute å gikk en tur siden jeg hadde med meg kameraet mitt, vi gikk bland annet ved birkelunden og akerselva. Alt i alt en generelt bra dag og bra helg!♥
Hva har du gjort i helgen?

Hjemme spa

 • 07.05.2015 - 21:48

Hei hei, håper alle har hatt en fin torsdag. Min har vært ganske ok egentlig, men gleder meg bare masse til helgen og den begynner jo i morgen så det blir veldig deilig. På lørdag skal jeg være med jentene ihvertfall så det blir koselig. Det har vært en litt stressende uke med mye styr så i dag var jeg alene hjemme noen timer og hadde litt tid for meg selv, da utnyttet jeg tiden til å ha et hjemme spa. Det var utrolig deilig. Anbefaler alle å ha et spa, på slutten av uken, hvis den har vært stresende for å roe litt ned. Og kanksje på begynnelsen av uken for å "gjøre seg klar" til de kommende dagene. 


Dette er noen av produktene jeg brukte i ste, vil foresten anbefale ansiktsmasken og bodybutteren, de er veldig gode. Man får utrolig myk ut. Mmm babyrumpe.
 Hvordan har din torsdag vært?