hits

Vi selger bussen vår! - TUCKER´S 2017

  • 29.05.2017 - 20:35

Du kan se mere av bussen HER i tilegg til masse info 


 

GRILLKOS

  • 29.05.2017 - 19:36

Hei fininger!
Helgen har vært så fantastisk bra! Jeg har fått gjort mye, møtt mange venner og stor kost meg i solen. Det er så deilig å ha helg når det er fint vær. Noen av oss jentene var samlet for å grille å kose oss lørdag ettermiddag og kveld, og det var så bra stemning med latter og sang, med duften av ny stekte pølser fra grillen.  Satser på flere fine sommerkvelder som dette!

Processed with VSCO with c1 preset


Se så fine venner jeg har a! ♥ Fine jentegjengen min. Ingen bedre enn de sprudlende jentene der!
Genseren og skjørtet mitt er fra ginatricot om noen skulle lure på det. 
Processed with VSCO with c1 preset

Brows

  • 26.05.2017 - 13:33

Heiia!
Det er flere som har kommentert at jeg har fine bryn og spurt hvordan jeg fikser de. Så tenkte det var greit å vise dere hva jeg bruker siden det er såpass enkelt, og noe alle får til. Jeg har alltid fikset brynene mine selv, og tror nok jeg aldri hadde turt å gått til en salong for å fikse brynene. Bryn er utrolig viktig, og hjelper til med å forme hele ansiktet. Så om jeg ikke er fornøyd med brynene føler jeg at det ødelegger hele looken. 
Jeg har selvfølgelig både gode og dårlige brynsperioder, jeg som alle andre. Men når jeg fikser de gjør jeg alltid det samme, og dette er en metode jeg liker veldig godt. 

Dette er produktene jeg bruker: To ulike speil for å kunne se brynene nærme, og hårene lettere. Det er et forstørret speil og et normalt speil.  Så har jeg en bryns saks, som jeg klipper hårene som er lange med. En kniv som er skjærer bort hår med. Og pinsett som jeg napper hårene med. Tre enkle redskaper for å få fine bryn. I tillegg liker jeg å børste brynene med en spolie som jeg bruker til vanlig for å sikre meg at formen er slik jeg ønsker den. Så fyller jeg bare inn med motsatt ende av pennen, der produket er. Jeg bruker NYX sin micro brow pencil. Elsker den!♥  Dere kan få kjøpt den her! Nå på tilbud!
Hva synes du? Og hvordan fikser du dine bryn?

Spørsmål om russetiden - Del 1

  • 25.05.2017 - 12:00

Hei! 
Jeg stilte dere spørsmål i et innlegg, om dere hadde noen spørsmål til meg angående russetiden, og det hadde dere! Så gøy! Jeg tenkte å ta noen nå, og ellers fortelle litt og snakke litt generelt rundt russetiden og svare på flere spørsmål senere, på video! Nå er jo russetiden over, og jeg begynner å få tilbake energien og begynner også å bli frisk igjen. I tillegg er jeg veldig klar for å prøve bloggen litt igjen, når muligheten og lysten er der. Så det blir nok spennende!

Var ikke russetiden slitsomt? Hvordan orker man å rulle hver dag?  Det å rulle hver dag, det skjønner jeg at mange kan tenke er slitsomt, og det er noe veldig mange velger å ikke gjøre, men samtidig veldig mange også gjør med tanke på hvor mye tid og penger som er lagt inn i det. Jeg tror jeg droppet rulling 4 ganger, for å være hjemme å slappe av i stedenfor, og lade opp til neste rulling. For man blir sliten, det gjør man. Men samtidig, så var det ikke ille. Russetiden er utrolig gøy, og når man er på buss så skjer det alltid noe hver dag. Man kommer inn i en fase, som en evig sirkel, der man fucker opp døgnrytmen helt, og ruller til skolen begynner, før man drar hjem og sover, og videre på vors! 

Hvorfor har du blå russedress når du går media? Nå er det slik at man kan velge farge selv, og jeg liker de blå dressene best, og synes jeg kler den blå best. Så valget for meg var lett!

Er du på buss, van eller er du vandreruss? Som jeg har skrevet før, jeg var på buss, og angrer ikke! Det var kjempe gøy!  TUCKERS 2017! Verdens fineste buss er til salgs! Var du noe syk i russetiden? Ja, det var jeg! Nesten hele russetiden, men det var verdt det. Jeg ble hentet lørdagen på Landstreff Fredriksten, siden jeg var så dårlig, men bortsett fra det så gikk det bra altså. 

Er det buss/vans på skolen din? Helt ærlig, null aning. Tror ikke det. Tror det bare var jeg og Julie som var på buss, og noen få vandreruss. 

Hvorfor valgte du dress og ikke bukse? Jeg synes dress er mye kulere, og man får gjort mere med den. Men det er litt hver sin smak da. I førsteklasse var jeg sikker på at jeg skulle ha bukse liksom, så tiden og meningene forandres. Men jeg er kjempe fornøyd med dressen min da, selvom den var litt stor. 

Hvordan har du fått til å ha på egne bilder? Jeg kjøpte strykepapir på ClasOhlson, som jeg printet ut bildene jeg ville ha og fulgte beskrivelsen og strøyk de på, slik som de andre strykemerkene! 

Hvilke knuter har du gjort? Jeg var mye mer opptatt av russeknuter før jeg ble russ, enn i russetiden, de ble helt glemt. Jeg hadde planer om å gå på ski til polet, sitte under pulten og krabbe til slottet, men ingen av delene ble gjort. Glemt i all morroa. Men noen gjorde jeg da. Jeg var med på En tut - en skål og bade før 1.mai, da var TV3 med oss, så dette kan du se i episode 2 av RUSS 2017 på Viafree (skjult reklame gitt). Ellers så var jeg våken i x antall timer- knuten, kysset en av samme skjønn, rullet og kysset en i hovedstyret. Takk til kjære Jenny. haha! Kommer ikke på noen andre nå. Var klærne dyrt? JA! Alt for dyre til å bare bli brukt så kort haha! Men verdt det, sånn in the end, om man tenker på selve russeklærne og ser bort i fra bussklærne. 

Føler du deg alltid trygg på russefester/arrangementer? Ja, det gjorde jeg. Det går utrolig mye vakter og politi rundt, og behandlet alle bra, ettersom hva jeg så og opplevde. 

Hva blander du helst sprit med? (under 22%) Alt ettersom hva jeg følte egentlig, men gikk mest i juice eller brus. 

Har du russeparkas? Ja, en hvit parkas, med busslogoen på. Veldig kjekt om man mister hverandre på treff. Da er det mye lettere å finne en med lik parkas som deg, enn å gå rundt å lete i blå og røde bukser. Varm var den også, så angrer ikke et sekund på de tusenlappene som gikk til parkas.Hvilke treff var best? STAVANGER!  Størst, best og lengst unna! Møtte så masse koselige folk, og fikk oppleve mye. Selvom jeg kunne ønske jeg fikk gjort mer, møtt fler og fått med meg mere da. Kollektivet i stavanger var desverre ganske dårlig, men selve treffet var supert! Anbefales på det sterkeste. Er det et treff du skal på burde du dra dit!

Kan du skrive litt om din opplevelse med nettstedet hvor du kjøpte russedressen din og de andre russeklærne? Russeservice.no fungerte bra synes jeg. Og har hørt det samme om russedress, kanskje at de var litt bedre? Men det har jeg ingen egen erfaring med. Men selve bussklærne, der har jeg masse klager på. Har enda ikke fått alt liksom, så det sier litt. Kan snakke mer om dette i videoen. 

Hvor kjøpte du russeting, ting til dressen, sko osv? Russeservice.no og gjennom sammarbeidet med bussen og de. Ellers så ble det strykemerker til dressen fra Ebay, sko fra StayClassy og paint og ekstra dill fra GlowFactory. Det ble mest brukt på kroer før selve RT da :)

Håper du fikk svar på noe du lurte på! ♥

Bokmål Eksamen - Check

  • 24.05.2017 - 18:46

Hei!
Jeg føler at hele norge hadde bokmål eksamen i dag. Det har vært oppdatertinger om denne norsk eksamen på flere sosialemedier i dag, hah! Alle virker ihvertfall veldig fornyøde med å være ferdig, og det jeg jeg også. Har faktisk en god følelse for denne eksamen, jeg er veldig fornøyd med teksten jeg skrev. Så håper sensoren også er det, men det er ikke akkurat ofte det er slik da. haha! Det er ihvertfall deilig å ha levert den, og kunne krysse av enda en ting på check-listen. Det alltid deilig å bli ferdig med noe innenfor skole. Og nå er det fri, så deilig! Skal nyte fridagene til det ultimate - det er ihvertfall planen! 
Mamma og pappa dro på hytten i ste, så da blir det litt ekstra deilig å ha fri også. 

Har foresten tenkt å legge ut svar på spørsmål om russetiden og spille inn noen videoer både om det og litt annet i løpet av fridagene. Så bare å komme med spørsmål og forslag. Hadde satt stor pris på det!♥
Har du også eksamen om dagen?

 

Nynorsk Eksamen - Check

  • 23.05.2017 - 15:11

Hei!
Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og er ferdig med min første ordentlige eksamen, veldig deilig å kunne stryke den av listen. Vetikke helt hvordan jeg synes det gikk, siden det var litt rare oppgaver, men håper på det beste ettersom jeg gjorde mitt beste. Og mer kan man vel ikke gjøre heller, så må vel bare si meg fornøyd. I morgen er det tid for bokmål eksamen, og så er det fri! Mai er så deilig, siden det er så mange fridager, åå gleder meg! 

På søndag så var jeg ute å spiste med Julie, og det var så kos! Vi hadde en skikkelig lang "lunjs" som ble til en tre-retters middag nesten. Forret, hoved og dessert. Kjempe koselig var det, godt selskap og godt vær. Blir vel ikke bedre da?Nå tenkte jeg å gå ut å prøve å få litt farge på kroppen, før jeg skal fortsette med rydding og lage middag!
Vi snakkes senere♥