hits

FERIE!!

  • 28.06.2013 - 11:34

Det er utrolig deilig med ferie nå! Elsker det! Har gledet meg kjempe lenge og endelig er det ferie! Jeg la ut dette bilde:

På instagrammen min (idaktblogg) nest siste skoledag! Så siste skoledag ble jeg hentet i Limmo etter skolen sammen med Søstra mi så dro vi å hentet resten av familien og kjørte til kaia. Siden vi skulle ta båten til Tyskland. Shoppe der i noen timer, og ta båten hjem. Fin snart på ferien!:) vi tar alltid en slik tur med båten, alltid koselig!:)

Så har jeg vært litt på hytta nå i noen dager. Og i går var vi i Sverige å shoppet litt, så grillet hos tanten min og nå er vi her :) så håper det blir sol i dag, så jeg kan sole meg og bli brun??

De fleste bildene er fra Instagram! Følg meg der; idaktonning & idaktblogg (blir mest oppdatert) følger de med fin og intresant profil/bruker tilbake:)

Siste uken nå!

  • 17.06.2013 - 21:23

Nå er det siste uken på skolen, som betyr at vi skal levere bøker og alt det der. I dag var vi bare på skolen i ca 1og en halv time? Ca.. Eller jeg var der ca 1 time ellernoe, siden jeg kom litt sent :P Men det gikk fint ;) Vi skulle bare levere bøker og så kunne vi dra hjem og bake kake eller være igjen på skolen og henge opp greier til i morgen. I morgen skal vi nemmelig ha avslutning for trinnet. Så vi skulle gå sammen i grupper å lage kake. Jeg og Madelen skulle egenlig lage sammen, men hun var syk så lagde med Karoline, siden hun også var alene, siden Henriette bare dro ellernoe? haha! 
Så vi var hos Karoline i dag og lagde cupcakes og muffins! :) Så i morgen blir det vasking og en sånn felles greie på skolen så sommeravslutning på kvelden.  
Nå driver jeg og smårydder på rommet, rommet mitt er helt BOMBA! sånn seriøst! Men det er så kjedelig å rydde klær osv.. Har jo nesten ikek vært hjemme i det siste så det er fult av klær overalt! :P Ups! Men nå skal jeg spise litt kveldsmat med familien, så snakkes vi i morgen! 

 

Konfleir

  • 17.06.2013 - 00:17

Helgen har gått til å ha bært på konfirmasjonsleir med konfirmant gruppen på en slags leir plass midt i skogen langt vekk, eller.. Vi kjørte bare 1-2 timer da. Men det var dårlig dekning der..:/
Vi hadde sånne kirke møter, spiste, Sov og ellers hadde fritid innimellom da vi fikk gjøre det vi ville.:)

New in: Shorts

  • 13.06.2013 - 23:23//Bikbok, 199,- 


Hva synes du om shortsen?

Tyskland

  • 12.06.2013 - 20:59

Kom hjem fra Berlin på torsdag og var ikke hjemme i helgen og har ikke settet av noe særlig tid til bloggen, derfor ble det slik at jeg ikke har fortalt noe om turen. Men jeg lager en video til dere senere. Siden nå holder jeg bare på med de siste greiene til skolen osv.. Filmen under er en skole oppgave også! 

Over ser dere en video Karoline, jeg, Madelen og Maiken har laget. Dette er bare noen bilder fra den ene leieren vi var på. Jeg har tenkt litt på å lage en video med litt andre greier sånn uten om. Siden den over er en skoleoppgave, også har vi egentlig en til også da! :) Men tenkte dere kanskje ville se den! Har ikke tatt så veldig mange bilder, flest med mobilen, og de ble ikke så veldig bra, så jeg lager den andre filmen så får dere se flere bilder da. Men den kommer ikke enda. Må først sette av litt tid til og lage den! :)


 


Bare noen bilder fra Berlin! :) Blogger mere om turen senere! :) de små hvite

  • 09.06.2013 - 22:46JUSTIN

  • 03.06.2013 - 10:10


Er du en belieber/fan?
 

Instagram bilder: Mai

  • 02.06.2013 - 18:15

Her er noen av mine post på instagram fra Mai:

♥ Hello Kitty vann ♥ Møtte Ariel ♥ Møtte Charlotta ♥ Meg og Malin i bursdagen til onkel ♥ Maiken og meg ♥
♥Fukt og smoothie ♥ Malin og meg på tusenfryd ♥ Møtte Lauretta og Erik ♥ Instarape av Karoline, følg hun ♥ Så et bilde av meg♥

Videoblogg: mai favoritter

  • 01.06.2013 - 19:35

Her er favorittene for Mai håper dere liker videoen: