hits

#Spør meg!

  • 27.06.2014 - 23:18

Jeg har lest igjennom litt kommenterer og kommet frem til at jeg skal ha en #askIda eller også kalt en spørsmålsrunde. Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene jeg har fått inn til nå, og alle jeg får inn videre. Svarer på en video, når jeg føler det passer! Men sikkert ikke om så veldig lenge! Spør meg om alt du lurer på :)
Du kan spørre meg alle steder der du finner meg, men helst i kommentarfeltet under. Da håper jeg det kommer inn masse spørsmål (og videoforslag), så snakkes vi om ikke lenge! ♥

DU KAN SPØRRE MEG PÅ ALLE MINE SOSIALEMEDIER:
Om du stiler meg spørsmål på andre steder enn blogg & Youtube så skriv at du stiller spørsmålet til bloggen/youtube sånn at jeg svarer på videoen og ikke på det stedet du skriver. Eller så svarer jeg på begge steder :) 

ASK: idatonning
INSTAGRAM: idaktonning
KIK: idatonning
YOUTUBE:idakt bloggno
SNAPCHAT: idatonning

 

 
- Hva lurer du på? 

st.hans 2014

  • 25.06.2014 - 20:45

Smakebit på photoshoot

  • 22.06.2014 - 20:30

I ste var jeg ute med Maiken og hadde en slags photoshoot. Tenker å lage et eget innlegg med flere bilder. Men her er en liten smakebit. Gjerne si hva du synes! ♥

Vitnemålsutdeling 2014

  • 20.06.2014 - 00:02

Vitnemålsutdelingen gikk bedre en forventet, jeg tryna ikke heldigvis selvom jeg gruet meg helt sinnsykt. Ble litt tårer og masse bilder. De fleste tok jeg med iphonen, så de legger jeg kanskje ut senere!
Gratulerer til alle som har fullført skolen, enten i 10 eller 13år. Og god sommer til dere alle! ♥  
Avsluttet dagen med middag ute med familien, og være på banen med trinnet. Herlig dag! 

SMINKEVIDEO VÅREN 2014

  • 18.06.2014 - 22:44

Hei ♥

I det siste har jeg hatt veldig mye å gjøre på skolen og sånn ellers. Og i det hele tatt ikke hatt noe særlig blogglyst. Har brukt tiden med venner og familie.  Har hatt problemer med mac´en min så det er også noe som har ødelagt blogglysten min. Men nå som det er sommer, bra lys til bilder og filmer så kommer lysten seg, noe som er veldig bra. 
Og i morgen er det allerede sommer ferie (♥♥♥♥♥) ENDELIG! Har gledet meg så lenge til sommerferie nå. Det er ganske trist siden jeg skal gå ut av 10.ende klasse, og ikke blir å se så mange igjen,  ikke til hverdags ihvertfall. Gruer meg også litt til vitnemålsutdelingen i morgen, men satser jo på at det skal gå bra. Blir sikkert koselig, men trist.  

Skal prøve å blogge litt her og der fremover! ♥ 


Her er ihvertfall en video der jeg viser sminken jeg har brukt til hverdags (når jeg har hatt tid til å sminke meg fullt) og i helger. Håper du liker videoen. Har du forslag til andre videoer, innlegg eller spørsmål om noe.. Så kan du legge igjen en kommentar, eller kontakte meg på mine sosiale medier! :)
Instagram: idaktonning
Facebook: Ida Tonning
Kik: idatonning 


08.06.2014

  • 08.06.2014 - 19:58