hits

Festival i vente..

 • 30.06.2015 - 13:36

Hei hei dere og god morgen!

Nå sitter jeg på bussen:) Håper dere alle har sovet godt, det har jeg, ihvertfall når jeg først fikk sove da. Sovnet ikke før etter halv3 en gang, og det synes jeg i grunn er litt for sent til å skulle opp tidlig i dag.

Opp tidlig for å dusje, spise frokost, fikse meg, pakke ferdig og lage mat før jeg tar turen ned til Oslo bussterminal og bussen videre derfra mot Kristiansand, til Risøya, tvedestrand. Om dette ikke ga noe mening for deg som det forsovdit ikke har gjort for meg heller så ligger det mellom Risør og Arendal ihvertfall. Skal nemlig på Skjærgårds festivalen sammen med tre veninner så det blir koselig! Jeg reiser sammen med Andrea, så møter Sara oss der og så kommer Rebecka senere på kvelden!

Jeg vet ikke så mye om hvordan dette blir og om dette egentlig er noe for oss men det er jo alltids gøy å oppleve noe nytt og dra på turer med gode venner, så uansett hva vi møter skal vi gjøre det beste ut av det!:) jeg vet ingenting om hvordan dekning jeg får der og om jeg da får mulighet til å blogge, isåfall blir det bare fra mobilen, men jeg kan jo alltids poste en oppdatering når jeg får mulighet!:) jeg har også med meg kameraet så det blir nok litt bilder å vise når jeg kommer hjem igjen!

Så om vi ikke snakkes før jeg er hjemme må dere ha en fin uke!:)

Verdens deiligste shorts!

 • 29.06.2015 - 10:05

God morgen dere!
Må bare vise dere denne deilige shortsen som jeg kjøpe på torsdag. Den er utrolig deilig å gå med og har et skikkelig deilig stoff. Det er ikke for kosete om dere skjønner så man blir ikke så veldig varm. Kjennes litt ut som et håndkle på insiden haha. Vil abselut anbefalle å skaffe en slik, kun 99kr hos HM. Absolut verdt det! Nå driver jeg å pakker til festival som jeg skal på i morgen, og denne shortsen skal helt klart bli med dit! Må fortsette å pakke jeg nå, for jeg har litt å gjøre i dag så vi snakkes senere! :)

Hyttetur

 • 28.06.2015 - 19:56

Hei hei dere! Har dere hatt en bra helg?
Denne helgen ble jeg tvunget med på hytten hehe, og jeg er ikke den personen som er størst fan av å være på hytten og i skogen men sånn alt i alt så var det en koselig helg. Jeg har fått solet meg masse ute på terassen min så jeg har fått mer skille enn det jeg hadde før jeg dro. Og i tilegg har vi grillet ute om kvelden og det synes jeg er kjempe koselig! Det er vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle, men jeg tenkte jeg kunne vise noen bilder jeg tok i helgen da! 


Ha en fin kveld!

St.Hans aften

 • 24.06.2015 - 11:13

Hei hei dere!♥
Hadde dere en fin st.hans aften i går? Vet at flere var ute å grillet og tente bål med venner eller familie, og det er jo bare kjempe koselig. Vi har en tradisjon i familien at vi altid er på øya, siden tanten og onkelen min (egentlig pappa sin) har en egen øy med en hytte på ute ved sandvika. Øyen er kjempe koselig å være på og vi har alltid vært der når vi har vært små og alltid feiret st.hans der med hele familien. Vi pleier å bade om temperaturen og været sier ja til det, eller om du er som meg så bader vi nesten uansett haha! Og litt utpå kvelden griller vi før vi tenner bål. Kjempe koselig er det! :) I år tok jeg med meg besteveninnen min Andrea på øya også, og det virket som hun koste seg og det tyder jo på at vi har det ganske bra! Man føler seg alltid så velkommen der ute, uansett om du kjenner alle eller ingen.♥ Jeg og Andrea hadde bestemt oss for å bade før vi kom dit, og det gjorde vi også, vi var utte i vannet i over en time. Og vi rodde også en liten gummibåt, haha! Har bare noen helt sykt stygge bilder med dårlig kvalitet av det, så det får vi nok holde for oss selv, men gøy det hadde vi! Det skal jeg love deg!
Kameraet ble litt glemt i løpet av dagen, men jeg knipset noen bilder som jeg tenkte å vise: 


Verdensbeste farfar♥

Andrea og jeg satset på å prøve å få til noen brukelige bilder til tross for at vi hadde badet før de ble tatt, haha! De av Andrea ble ihvertfall kjempe fine! ♥ Har jeg ikke fin bestevenn?♥

Hadde dere en fin st.hans?

Super helg!

 • 21.06.2015 - 12:08

Hei hei dere, nå har jeg ikke blogget på noen dager, og jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid. For jeg hadde mye tid ettersom vi sluttet veldig tidlig de siste dagene på skolen. Men likevel så var jeg bare hjemme og slappet av fordi jeg var veldig sliten og uten om det så hadde jeg stortsett mye å drive med, så da ble bloggen helt glemt. 
Det er utrolig deilig å endelig ha ferie nå, herregud så deilig. Føler ikke helt den ferie følelsen enda. Det har liksom ikke gått helt opp, men
det kommer nok i morgen, da det er mandag og null skole! :) 
Meg og Julie siste skoledag, hah! Gjør ingenting når vi ser på kortfilmene vi har laget og får is! ♥


På fredagskvelden var jeg ute med masse venner, og det var veldig koselig. I tilegg så ble jeg kjent med noen nye mennesker og det er noe jeg elsker så dette ble en kjempe bra start på ferien synes jeg! 
Kvelden ble veldig bra, og jeg liker slike kvelder der mobilen blir glemt, slik at du nesten ikke får noen bilder. For det tyder jo på at kvelden var bra. Selvom det også er veldig koselig med bilder da:)Og i går så begynte VG lista turneet, selvfølgelig i Oslo som vanlig. Og det var bra stemning der, haha! Jeg pleier å dra på vg lista verdt år eller nesten ihvertfall. Og i år synes jeg det skulle være noen bra artister der så da måtte jeg jo dra selvfølgelig! 
The Fooo fra Sverige de kom, og da ble jeg gira! haha.. Jeg har likt dem ganske lenge, og har fulgt dem vær gang dem har vært i Oslo. Men nå som jeg blir eldre så er det liksom ikke helt det samme å løpe etter kjendiser eller i det hele tatt å ta bildet med dem og sånn..
Men i går inså jeg at jeg faktisk liker dem likemye enda, haha.. Selvom jeg ikke trodde det, på en måte? Vanskelig å forklare. Men jeg synes så synd på dem når de blir løpt ned av gale fans. Men i går så fikk jeg faktisk sjansen til å ta bildet med dem. eller det var bare Oscar og OGGE som gikk der, så da ble det dem. Og Ogge ble litt overfalt siden han gikk først så da fikk jeg en klem av Oscar så holdt vi rundt hverandre og tok bildet.. hahah, og alt dette i mens vi gikk bortover siden de hadde dårlig tid. haha! Men jeg angrer ikke på at jeg løp bort! Noen ganger må man være litt YOLO og klein! :) Men hadde nok angret om jeg ikke gjorde det, så jeg er glad jeg gjorde det, hehe!
Noen andre som var på VG lista i går?
Jeg sto sånn midt i på høyere side, så jeg så desverre ikke scenen, for et er velidg vanskelig når du ikke kommer inn og også når du er veldig lav haha! Så bildene fra scenen under, er lånt fra en veninne av meg som sto i langt foran! Fy faen som jeg misuner dem som sto der når gutta mine var på! ææ! haha 
Håper alle hadde en bra dag i går og ellers har fått en bra start på ferien!♥ 


Nå driver jeg og skjærer opp frukt som jeg skal legge over pannekakene jeg nettopp har stekt. Jeg har fått litt dilla på pannekaker med frukt nå, kjempe godt!  Trist at været i oslo ikke er på topp i dag, det er overskyet og tordner, men håper det blir bedre i morgen og tirsdag ihvertfall... Vi snakkes senere!♥

Innkjøpsvideo

 • 18.06.2015 - 10:06
Hei hei dere! Håper dere alle får en fin dag! Nå tenkte jeg å vise dere innkjøpene fra slutten av forige uke, redigerte videoen i helgen men tenkte å ikke legge ut for mange videoer på en gang. Tenker å poste dem med litt gjevne mellomrom. 
Håper dere liker videoen og innkjøpene:)Only two days left

 • 17.06.2015 - 20:46

...Til sommerferie! Men det kom vel ikke akkuratt som noe sjokk heller, eller hva? Både i går og i dag hadde jeg fri så jeg har egentlig kjent litt på en sommerferie følelsen i tilegg til at vi har hatt en del korte dager og også noen fri dager nå i det siste. I går lå jeg å solet meg ute ganske lenge, sovnet til og med der jeg lå. Og har faktisk fått bittelitt skille, haha.. Ikke store greiene desverre, tror jeg må ta meg tid til å dra til et solstudio en dag, for solen skal ikke komme tilbake før til helgen desverre.  Og i dag har det bare vært grå vær hele dagen. Blir så sliten av regn vær, og da får jeg heller ikke lyst til å gjøre stort. Så jeg har bare slappet av i dag. Men i morgen skal jeg på skolen igjen, da er det kulturdag på skolen, og på fredag er det avslutning. Men jeg regner med at skoledagene går ganske fort så da gjør det ingenting med to dager til på skolen før ferien hehe. 

Tenkte å hoppe u dusjen nå, ta hår kur å ansiktsmaske.. Mmm! Så vi snakkes i morgen, da kommer det også en innkjøpsvideo!♥Love the imperfect you!

 • 16.06.2015 - 23:21


Ville bare stikkeinnom dere å si natta eller god morgen til dere som ser denne i morgen! Og samtidig som jeg ønsker deg en god natt eller en god dag, ønsker jeg at du skal se denne videoen. Videoen er full av smarte ting du bør ta med deg videre og som du bør tenke på!
Du er perfekt sånn som du er!


Begravelse!

 • 15.06.2015 - 14:32

Begravelser er utrolig trist men samtidig så utrolig koselig. Det er en fantastisk måte å ta siste farvel på og alle er samlet og deler følsene sine. Selvom det er trist fordi alle gråter kan man sammen være glade og dele de gode minnene også. Og når man deler følelsene sine så blir sorgen lettere og gleden fra minnene større!
På fredag var begravelsen for bestefar, og jeg gruet meg velidg til den fordi jeg visste det ville bli mye følelser og i tillegg til at jeg skulle være med å bære kisten. Men alt i alt så gikk det veldig bra. Det var mye følelser og mye gråting, men det er en god ting. Det er bra å gråte. Og det er bra å få ut følelsene sine og dele dem. Samtidig ble det snakk om gode minner fra bestefar når vi spiste etter bisettelsen!♥


Perfect morning!

 • 14.06.2015 - 14:07

Hei hei alle søte! 
I dag våknet jeg av meg selv i ti tiden noe som var veldig deilig. Våknet opp med huset for meg selv siden mamma og pappa er på hytten.Elsker morningene jeg har alene, selvom jeg liker å dele dem med andre også da, hehe. Men det er sykt deilig å kunne bruke den tiden jeg selv vil uten å måtte tenke på noen andre. Det er lov å være litt selvopptatt noen ganger er det ikke? 
Jeg gikk på kjøkkenet og satte på høy muskk og var i min helt egen verden i mens jeg lagde meg smoothie med bringbær og banan, som faktisk ble ganske så god og jeg liker ikke bringebær en gang haha! I tillegg så lagde jeg bananpannekaker som virkelig er en stor favoritt hos meg! Mmm, det er så godt. Pyntet litt med jordbær og banan også. 
Skjærte opp resten av vannmelonen som ble igjen etter i går, da jeg hadde en super koselig kveld med noen av jentene. Tenkte å vise noen bilder senere i dag!♥ I Mens jeg spiste frokost så jeg på Youtube videoer på tven i stuen og satt og nøyt den gode frokosten. 

Dette var virkelig den perfekte frokosten og en perfekt morgen! ♥ Ønsker dere alle en fin dag!Wants from HM

 • 13.06.2015 - 12:29

Mange butikker får inn så sykt mye fint rundt sommertidene, og spesielt hos hm har jeg funnet flere ting jeg veldig gjerne har lyst på. Tenkte å vise dere noe her nå. Holder meg kunn til en butikk nå, selvom det er flere butikker med mye jeg gjerne kunne tenkt meg!
Synes slike topper som bare går rundt halsen er drit fint og det samme med blonde topper. elsker det! Og ingenting er feil med sommer kjoler heller. Synes det er veldig fint med hettejakke og sommerkjole sammen. Og den rosa kimonoen på bildet har jeg sett på flere ganger i butikken og skjønner ikke hvorfor jeg enda ikke har kjøpt den haha, den er utrolg fin og kan brukes til så mye! Perfekt til å ha uten på shorts og topp, og like perfekt uten på en plane sommerkjole. Og i tilegg fin over en bikini på stranden. Så ett så smart plagg man kan bruke til så mye er vel ingen dum invistering?


Personlig innlegg!

 • 12.06.2015 - 22:38

 

Dette innlegget skulle egentlig ha blitt postet i går!Før kunne jeg si at jeg var lykkelig når noen spurte og faktisk mene det, ikke hver dag selvfølgelig. Men nå kan jeg ikke det, eller jeg kan si jeg er glad og lykkelig om noen spør men jeg kan dessverre ikke si at det er sannheten som da kommer ut..

Det føles ut som verden raser seg for meg nå og for å være ærlig vet jeg ikke hvor jeg skal ta veien. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og hvilke veier jeg skal gå.

 Men på en annen måte så kan jeg ikke klage, jeg har det jo fint. Jeg har familie og venner som er glad i meg. Jeg får mat og drikke hver dag. Og jeg har tak over hodet og en seng å sove i. Det er så mange andre i verden som har det mye  verre  enn det jeg har, og det er jeg fullstendig klar over. Men jeg synes det er utrolig godt å kunne tømme hodet for tanker å skrive ut på bloggen.

  Det er så mye jeg gjerne ville ha skrevet rett ut, direkte til dere men det kan jeg ikke siden jeg ikke er anonym på bloggen og siden bloggen er åpen og hvem som helst kan gå inn å lese det som er skrevet her.

Men for meg personlig er det ganske deilig å bare kunne skrive ut litt likevel. Selv om alt jeg skriver ikke skrives rett ut så hjelper det meg personlig i mine tunge tider. Og det er veldig godt.  Det er godt å få tømme tankene mine. Og dette er min blogg, så det er jeg som selv bestemmer hva jeg velger å skrive her.

 Akkurat nå går jeg igjennom en veldig tøff tid. I forrige uke skjedde det en hendelse som gjorde ting tøft  for meg. Dette gjorde at bergodalbanen hos meg gikk ned igjen.  Og dette er en lang nedoverbakke. 

På torsdag i forrige uke gikk min kjære bestefar bort. Han døde av kreft. Han har kjempet mot kreften lenge, så jeg visste jo at han en dag skulle dø uansett. Det skal vi jo alle, i hvert fall når vi blir gamle. Men det passet seg bare ikke nå! Hvorfor nå?  Bare uken etter skulle han fylle 80år! Hele 80 fantastiske år, og han så abselutt ikke så gammel ut!  Det skal jeg love deg. Han er den sprekeste 80åringen jeg har møtt i hvert fall! Og den med aller best humør også!

Du vil bli dypt savnet, alltid elsket og aldri glemt! <3 Hvil i fred kjære bestefar

 

Jeg har laget en video aller mest for min egen del for å få snakket litt ut om hva som har skjedd og hva som kommer til å skje videre. Vet ikke om noen kommer til å se videoen med tanke på at den egentlig ikke er noe interesant, men for min egen del synes jeg det var fint å poste den J
 I morgen er begravelsen og jeg både gruer og gleder meg. Kommer sikkert til å oppdatere dere løpet av helgen om hvordan det gikk!


Håper alle får en fin kveld, så snakkes vi!

11.06.2015

 • 11.06.2015 - 21:47

Hei hei dere!♥

Nå er jeg hos bestemoren min og vi har spist pizza og jordbær hele familien. Det var kjempe godt og veldig koselig!
Nå sitter jeg inne hos tanten min for å oppdatere dere litt. Planen var å få postet et personlig innlegg om begravelsen i morgen + litt sånn generelle greier, og i samme innlegg tenkte jeg å legge inn en video som jeg redigerte i bilen på vei opp hit. Men siden jeg har ganske dårlige nettsignaler her så bruker videoen så utrolig lang tid på å laste opp at jeg ikke får vist dere den før jeg er hjemme i oslo igjen som blir på lørdag. Dette er litt dumt siden jeg gjerne ville ha postet dette før begravelsen som er i morgen. Men regner med at det går bra for dere!

Jeg kunne brukt enda lenger tid på å sitte her å vente på at videoen skulle laste opp men siden det er en lang dag som venter i morgen tenker jeg å gå å legge meg ganske snart!
Natta!♥

Siste skoledag!

 • 11.06.2015 - 13:31

Hei hei alle søte!♥
Nå sitter jeg faktsik å skriver fra klasserommet på skolen. Jeg har akkuratt levert det siste prosjektet i media for i år og det føles veldig deilig. I dag er den siste skoledagen som faktisk er "normal" ikke at den er helt normal siden vi begynte sent i dag, men ihvertfall så skal vi ikke ha flere lange skoledager med mange kjedelige timer. Nå skal vi snart se på film før vi slutter.
Tenkte egentlig bare å passe på å blogge nå som jeg har tid. Når jeg kommer hjem fra skolen etterpå skal jeg dusje og  bare pakke feridig før jeg drar til bestemor! I morgen er det nemmelig begravelse for bestefaren min og derfor drar jeg opp til bestemor i dag:)

Skal se om jeg får blogget noe i kveld!♥
(beklager for mye rot i bakgrunnen her, men rommet mitt er alltid rotete når jeg skal pakke til noe)


Hylla Cafe&spiseri

 • 10.06.2015 - 21:30Hei igjen dere, håper dagen deres har vært bra!♥

Ble en ekstra shoppingtur på meg i ste sånn som planlagt, og for min del gjør det abselutt ingenting å få litt nye plagg i klesskapet! Filmet også en innkjøpsvideo, men jeg tror nok ikke jeg rekker å redigere den før helgen, men jeg tenker å prøve å redigere en annen video løpet av kvelden og morgen dagen slik at den kommer i morgen kveld. Det er ihvertfall planen så får jeg se litt hvordan morgen dagen går, ettersom jeg ikke vet helt når jeg er fremme og litt sånn forskjellig.  Men jeg skal ihvertfall prøve å oppdatere dere så mye som mulig! For nå har jeg faktisk masse blogginspirasjon! 
Yeei! haha!
Jeg var ute å spiste middag i ste sammen med mamma og pappa, vi spiste på Hylla Cafe&spiseri! Utrolig godt altså, anbefaler å ta turen innom der en gang. Den ligger på Manglerud! Har du prøvd Hylla Cafe? Hva har du gjort i dag?

Vi blogges i morgen!♥Fridag!

 • 10.06.2015 - 14:12

Hei alle søte!♥
Inenting er bedre enn fri fra skolen midt i uken, eller hva? 
I dag våknet jeg faktisk av meg selv 06.30 overaskende nok å tenkte "Yes, fint vær og jeg kan lage frokost og slappe av alene hjemme.." Og så så jeg på klokken og la meg heller til å sove. Mamma og pappa hadde jo ikke en gang stått opp..
Så jeg sovnet igjen, og våknet vel rundt 09.30-10.00 tiden. Lagde meg varme baguetter til frokost sammen med en banan og har bare brukt morningen på å fortsette med et personlig innlegg som kommer om noen dager, og jeg har også laget en sminkevideo som jeg skal se på, og prøve å få redigert senere i dag, samtidig som jeg skal rydde ferdig rommet mitt og fikse på litt detaljer som jeg sikkert også viser dere snart! :)

Når klokken nærmet seg halv ett dro jeg ut døren for å møte mamma som sluttet tidlig på jobb i dag. Vi var ute for å prøve å skaffe noen greier jeg trengte til helgen da jeg skal i begravelse og også litt små greier ellers. Jeg fikk ikke tak i abselutt alt så jeg skal en tur på Storo sentret med pappa etterpå for å få tak i resten forhåpentligvis.
 
Nå sitter jeg ute å nyter solen i mens jeg spiser moreller! Nam..


 

Sommermat

 • 09.06.2015 - 15:58

Hei hei, solstråler!♥
Håper dere har en fin tirsdag, det har ihvertfall jeg :) Var så heldig at jeg begynte 12.15 på skolen i dag, hadde kunn media og jobbet med et reklameprosjekt med å redigere videoen. Narvesen bolle reklame, som jeg fortalte om i går. Den ble helt ferdig i dag og vi ble veldig fornøyd med den! Vi fikk slutte på skolen når vi var ferdige, så vi dro litt før 14. Så det var kjempe deilig å ha en så kort skole dag, gjør meg abselutt ingenting når solen skinner så mye som nå! 
Dro på butikken og kjøpte inn litt mat slik at jeg kunne lage meg gjod lunsj i mens jeg ligger ute å soler meg som jeg gjør nå. Ble jordbær og banan pluss litt annet som jeg skal bruke til salat og smoothie senere! 
Nå ligger jeg ute på verandaen og jobber med fargen,  ligger utrolig behagelig og tenkte å sette i proppene med god musikk så jeg sikkert sovner hehe.. 
Flere som nyter solen, og kanskje også med god sommermat? 

Bollereklame

 • 08.06.2015 - 18:30

God mandag dere! ♥

I dag var det faktisk utrolig deilig å komme inn i normale vaner og komme seg på skolen igjen. Det er ikke ofte jeg sier det etter skolen på en mandag altså, men i dag! Virkelig det var deilig haha. Ble en annderledes kort og morsom dag for meg og Julie. Siden vi går media og har film prosjekt så fikk vi dra fra skolen ganske tidlig for å filme hjemme hos meg. Vi holder på å lage reklame video, og skal herme etter en reklame film av Narvesen som reklamerer for boller, haha! 
Vi synes videoen var litt morsom så vi tenkte å lage den samme! Planen var egentlig å lage reklamefilm for YT og filme ute, men siden det var kaldt og plutselig begynte å regne midt i filmingen ødela det ganske mye så da dro vi heller på meny og til narvesen for å skaffe boller! :) Må si vi er løsningsorienterte altså!

Tenkte også å ha en spørsmålsrunde/ask Ida fordi jeg har fått noen spørsmål her og der jeg ikke har svart på, så om du har noe du lurer på eller bare vil stille meg noen spørsmål hadde det vært fint :)
Det er også veldig greit å få forslag til blogginnlegg samt videoblogger om det er ønskelig!
Sommer i oslo!

 • 06.06.2015 - 13:00


Hei hei alle søte!♥ 

Nå har sommeren begynt å komme på ordentlig i Oslo og det er het fantastisk! I går gikk jeg i sandaler og med en topp med åpen rygg, og det var kjempe deilig jeg frøys bare litt på kvelden i skyggen, men ellers var det bra! Fikk virkelig sommer følelsen da jeg gikk i lettere klær og i tilegg var på Akerbrygge og hørte på musikk siden jeg var med på Fredagspils hos UnitedBloggers! Det var bra stemning mens Julia Adams, Alejandro Fuentes og Sandra Lyng sang fra scenen!♥

Her er en smakebit fra outfiten min fra i går:
Veske - Zara // Sandaler - HM // Bukse - Gina // Topp - BikBok
New in: Billion dollar brows

 • 03.06.2015 - 16:19
Hei alle søte♥
I forigårs kom mamma og pappa hjem fra Hellas og da hadde de med noen ting til meg. Blandt annet en mascara som jeg skal vise senere og skrive omtale om og det dere ser på bildet over. Maltesers er så godt, noe av det beste jeg vet til tider, haha! I tilegg så kjøpte de et best sellers kit fra Billion dollar brows til meg. Jeg ble kjempe glad siden jeg har ønsket meg det lenge. Jeg har testet det litt ut allerede, og er veldig fornøyd til nå ihvertfall. 

Pakken inneholder fire produkter, og det er selve øyenbrynspennen, en øyenbryns gele, en penn med concealer og highlighter og en kost.  Pakken inneholder også en blyantspisser til concealer og highliter blyanten. 
Har du prøvd dette settet fra Billion Dollar Brows?