hits

Endelig ferie!

  • 30.06.2016 - 18:04

God ferie alle!

Har ikke oppdatert på noen dager nå fordi det har vært sykt hektisk etter at vi fikk valpen i hus, men det er også sykt koselig!

Men blir mer fremover nå som rutinene har blitt bedre og jeg har sluttet på skolen❤

jeg skal få hund!

  • 16.06.2016 - 17:45

Jeg har ønsket meg hund hele livet! Og i morgen, da får jeg meg en valp Han heter Amor og er kjempe søt. Han skal vi trene opp og passe på, fordi han skla bli med fører hund når han blir stor. Dette er en krevende oppgave, men jeg gleder meg. Og dette er jo noe som er viktig for samfunnet og som er til hjelp for andre mennesker. Og samtidig så får vi hatt en egen hund, trent en og sett om man faktisk har tid til å passe på en liten firbeint tass til vanlig.  Gleder meg masse!
 
Jeg våknet opp i dag med en kjempe hoven hals, jeg har vondt i hode og sliter med å svelge. Så da måtte jeg ta en tur til legen, og fikk skrevet ut antibiotika på streptokokker. Skal gå på kuren i 10 dager, så satser på at jeg blir bedre om ikke så lenge! Håper alt går bra med dere!♥


 

Tre fine!

  • 14.06.2016 - 12:44

SE på disse nydelige plaggene jeg fant! du finner dem HER, HER og HER 

 

Oppdateringer!

  • 13.06.2016 - 22:20

Heisann! 
Nå er jeg vel på min fjerde uke uten blogging, og herregud så dårlig jeg har vært i på dette i det siste. Jeg som trodde at det fine været skulle motivere meg og gi meg masse energi og blogglyst. Men som du kanskje har merket så har ikke det vært tilfellet. Jeg har hatt lite lyst og har hatt veldig lite tid også. Men tenkte å oppdatere litt innimellom med mobilen om jeg ikke rekker alt på macen ihvertfall, det er jo bedre enn ingenting trossalt! Selvom det ikke er like spennende da! 

Men en liten oppdatering da: Jeg er ferdig med tverrfaglig eksamen og fikk 5´er! Utrolig fornøyd med det! Har mitt siste trekk i eksamen på fredag. Jeg skal få hund på fredag. Ellers masse møter angående planlegging av russetiden. Hahaha, helt sjukt hvor mye som faktisk skal gjøres.  Men jeg gleder meg utrolig masse til å få sluppet dekknanvet vårt og selve russetiden, så blir nok verdt det, selvom det er en sliten bussjef som sitter å tenker på all planleggingen her og nå haha! 

Håper dere alle nyter det fine været nå som det er her! ♥ I ste fikk jeg vite at jeg har fri frem til fredag, så nå skal jeg bare nyte disse dagene så godt jeg kan, for mye fri det blir det nok ikke når det kommer en liten valp i hus! ♥ Hva driver dere med om dagen?