hits

London next

 • 28.07.2013 - 05:26

Nå sitter jeg i bilen på vei til Gardemoen. I dag skal jeg til London. Jeg gleder meg kjempe mye. Blir der bare til onsdag, men kommer sikkert til å få kjøpt noe sminke, klær og sko løpet av den tiden. Kommer ihvertfall til å kose meg!:) jeg drar dit sammen med pappa, onkel, Malin (kusinen min) og Hege (min søster).
Sorry for at det har vært dårlig oppdateringer på bloggen, men det er bare å følge meg på Instagram, der oppdaterer jeg mye!:)
Idaktonning & idaktblogg

I går var jeg foresten på sletta, på Ekeberg siden det var åpning av norway cup. Det var en bra dag i går. Før vi dro dit var jeg og maiken ute rundt om kring da. ;) vi skulle egentlig bade men det begynte å regne sykt!

Fikk ihvertfall møtt en del folk og vært med venner i går så det var bra:) var også i byen å møtte noen venner som bor et stykke unna som jeg ikke hadde sett på et år. Så var koselig å se dem også!:)

-snakkes når jeg er hjemme. Med mindre jeg har nett :) følg med på Instagram og få oppdateringer der.:)

Watermelon

 • 18.07.2013 - 15:05

OOTD - dag 1 Hellas

 • 17.07.2013 - 00:53

Egentlig så kom jeg jo i går men tok ikke outfit bilde og det var i dag vi hadde en full dag her :) Så det var liksom i dag vi begynte ordentlig, haha.
Har for det meste ligget på Valtos, den ene stranden, den største. Og bare Solt meg og badet litt. Så har vi spist middag og gått og tittet litt i butikker nede i byen. Koselig.

Så til dagens outfit:

Skoene jeg har på er fra eurosko tror jeg, og resten er fra BikBok.


Hva synes du om outfiten?

I morgen skal jeg på stranden og får håpe jeg blir litt mer brun. Har faktisk fått skulle allerede.:)
Jeg legger ut bilder på Instagram oftere enn jeg blogger så følg meg der og se på mine bilder fra Parga. Instagram: idaktblogg

Spørsmål & Svar

 • 16.07.2013 - 10:46

Har samlet opp litt spørsmål så tenkte å svare på dem:

Kan du linke noen blogger du synes er bra?  
Ja det kan jeg; May-Teresa, Claara, Frida Wiman, Frida Grahn, Therese, Leandra  Wanda, Marthe Borge, og Matholck og fler da men ja.. :) Kan lage eget innlegg med blogger jeg leser osv senere, selvom jeg har gjort det før. Men jeg leser ganske mange. Gjør det bare om det er intresant og dere vil se det da. 

Hvor får du inspirasjonen din fra? Fra bloggere, We♥it, instagram osv..

Hva heter du på instagram? På instagram heter jeg Idaktonning som er min *Vanlige* liksom, også har jeg en til som heter Idaktblogg der jeg legger ut bilder veldig ofte og mange bilder fra bloggen osv. Der har jeg alltid oppdateringer selvom jeg ikke oppdaterer bloggen.  Følg meg, så følger jeg deg! Idaktonning <- link og idaktblogg <- link. 

Hva skal du i ferien? Nå er jeg i Hellas, og jeg har vært i Sverige og Tyskland. Turen går til London, når jeg har kommet hjem fra Hellas. 

Hva bruker du til å rense huden og fjerne sminke?  Bruker de produktene under + den kremen når jeg er ferdig. Bruker ikke den Nivea greien selvfølgelig den bruker jeg i dusjen. Men hadde ikke noe bilde uten den nå. 


 

Hva er dine siste innkjøp innen sko, og hvilken str bruker du?  
Dette er mine nyeste sko (ihvertfall når jeg skriver dette) jeg kjøpte de i sverige på grensen. Husker ikke helt hvilken butikk, men jeg tror det var en slik type Eurosko lignende.  Jeg bruker str 36-37.


 

 

Neste stopp Hellas

 • 15.07.2013 - 05:49

Hei dere!:)
Nå sitter jeg på Gardemoen og venter på å få gå inn på flyet. Flyet skal gå ca 06.20 og jeg er ved hotellet i Parga ca 11-tiden tror jeg???
Hvis jeg får nett på hotellet så får jeg kanskje blogget litt. Vi får se, lover ingenting :)

En god start på dagen!

 • 14.07.2013 - 14:32


I dag begynte jeg dagen min med å se ferdig en film fra i går. Og spise en baguett og drikke en herlig jordbær smoothie. Fatastisk!
Nå sitter jeg å pakker, og prøver å finne frem klesplagg som passer sammen. Noe som ikke alltid er like lett, siden jeg ikke må ha med meg for mye. Noe jeg så si alltid gjør. Men det er jo bedre å ha med for mye enn for lite da ;) hehe.. 
hvordan liker du å begynne dine morninger?BAYSIDE 36

 • 10.07.2013 - 16:52

Dette er  den andre overdelen jeg kjøpte på Bikbok. Jeg synes den var kjempe kul og fin så måtte liksom ha den da! :)
Foran: 


(bak)


//Bikbok 

 

Sminkemappen min!

 • 08.07.2013 - 18:39Tenkte å vise den nye sminkemappen min. Den er perfekt til å bare ha litt sminke i, men nå har jeg litt mer enn det jeg vaneligvis har opp i den for å vise litt produkter! :) 
Jeg tenkte å lage e sminkemappe video senere. Hvis det er intresant. De forige jeg lagde var kjempe dårlig fordi redigeringsprogrammet mitt var helt fucka.
Sminkemappen min er fra Loreal Paris, og jeg kjøpte den på Kiel båten.

Her er det som er oppi den akkuratt nå: 
Hva synes du? Har du noen av de samme produktene ? 

New in: Wild Bears

 • 08.07.2013 - 14:44I dag tidlig dro jeg til tannlegen og etterpå var jeg i litt butikker i byen. Var blant annet innom BikBok, der jeg fikk kjøpt to overdeler. Dette er den ene. Den var på 50% som masse annet der også. Elsker når det er salg i masse butikker, har bare det problemet at jeg egentlig ikke skal kjøpe så mye nå før Hellas og London. Men men, denne er fra Bikbok og kostet 75kr. Hva synes du om tskjorten?Instagram bilder: Juni

 • 07.07.2013 - 13:37


1 Pakket til Tyskland med trinnet. 2) En av konsentrasjonsleirene i Berlin. 3) Bilde av meg og fire av jentene fra trinnet. Bilde fra Berlin. 4. Starbucks i Berlin 5. Maiken og meg sammen med buss-sjåføren vi hadde på Berlin turen vår. 
6. Madelen, Nathalie, Maiken og meg i den kule bilen til faren til Maiken. kjørte litt rundt en av de siste dagene på skolen. 7. knipset noen bilder i skogen, med søstra mi. 8. et anntrekk med nye klær. 9. bilde fra konfleri  10. Meg, Maiken, Tuva og Nathalie på konfleir.
11. Maiken, Meg, Karoline, og Caroline på Tusenfryd, nest siste skole dag. 12. Meg siste skole dag, på vei til kiel. 13. Meg shopper i kiel. 14. meg i sverige 15. og bare et bilde fra instagrammen min.


 Siden jeg har hatt litt problemer med redigeringen osv.. men fikk lastet opp en video i går. skal jeg prøve å filme juni favorittene på nytt. Har filmet den over 4 ganger nå, desverre.. :/

innkjøpsvideo

 • 06.07.2013 - 23:29

Hei ♥ Nå er det noen dager siden sist oppdatering, men nå har jeg litt tid. I de siste dagene har jeg satt av tid til å lage noen videoblogger, men av en eller annen grunn ble videoene helt klikka når jeg skulle redigere dem. Men nå har jeg fått redigert en video ihvertfall. Dette er en innkjøps video fra de siste dagene og også fra når jeg var i Tyskland. Innkjøpsvideoen inneholder bare klær og et bar sko. Ikke skjønnhetsrelaterte produkter og smykker. Det får dere se senere uansett. Skal lage et innlegg med smykker osv, tror jeg. Er ikke helt sikker enda. Og sminken osv, for dere se på sminkevideoer og slike videoer senere. 

Her er ihvertfall en video med noen av mine nye klesplagg:
 Videoen er litt "dratt" på en måte, men vi sier ikke det gjør noe.
 

 

Hva synes du?

Oppdatering!

 • 02.07.2013 - 23:59


Heisann! 
Det er litt lite blogging fra min side nå, men det er fordi jeg har ferie og nyter de dagene fullt ut! Så får nesten ikke tid til å blogge, selvom jeg har masse fritid! Dere vet jo at jeg har vært hos tanten min, i tyskalnd, sverige og på hytten. Og kom hjem på søndag kveld. Og i går og i dag har jeg fikset rommet mitt. tatt ut alt, vasket over alt. Og fiksa overalt så rommet er så si nytt egentlig. Romvideo? Og ellers i dag har jeg vært i byen med Maiken, det var overaskende lite folk i byen. Vi pleier alltid å møte mange vi kjenner når vi er der, men i dag møtte vi bare Tobias. Koselig det da. Så nå sitter jeg på rommet mitt blogger til dere, og skal vel snart fikse meg for kvelden.
 
I morgen skal jeg filme månedens favoritter og innkjøps video ihvertfall. Om jeg rekker, tror jeg gjør det. Også er planen å møte Maiken og Mathias. 
Blogges i morgen!