hits

Bildedryss fra de to siste dagene

  • 24.07.2014 - 17:15

Heii

På tirsdag var  jeg på hunderfossen med tanten min, kusinen min, fetter min, og søsteren min. der var kjempe koselig. Det var utrolig varmt så det var litt slitsomt på slutte av dagen, men var bra ihvertfall. Det var utrolig koselig. På kvelden dro vi på en strand, og tok et kveldsbad, der møttes vi mamma og pappa og ble med dem på hytta. og sov der til i går. Da fikk vi besøk av besteforeldrene mine, tanten og onkelen til mamma og barna deres, og tanten og onkelen til pappa. Så etter hvert kom broren min også! Vi spiste og koste oss masse i solen og varmen. Før vi pakket, og da kjørte broren min meg og søsteren min oss til toget så vi fikk tatt det hjem til oslo. Siden mamma og pappa ikke skulle hjem samtidig som oss! :) 
Fine farfar♥

Outfit:lørdag, 19.juli

  • 20.07.2014 - 01:33

// Alt fra Bikbok


To nye favoritt mascaraer!

  • 19.07.2014 - 15:41

Hei hei dere!♥ 

Jeg har fått meg to nye mascaraer, som jeg i dag har testet ut for første gang sammen. Begge er favoritter alene, så tenkte at da måtte jeg jo se hvordan jeg likte dem sammen også. Den ene er fra YSL og den andre er fra Sephora. Jeg kjøpte dem i utgangspunk fordi jeg snart har brukt opp alle mascaraene mine, og jeg vil ikke plutselig merke en dag jeg sminker meg at jeg ikke har mascara og ta på meg, selvom det ikke er sånn big deal egentlig, men jeg liker best øyevippene mine med noe på! :) 

Vippene mine uten mascara ↓


YSL sin BabyDoll mascara kan kjøpes HER og Outrageous Volume fra Sephora kan kjøpes HER. Jeg har begge mine i svart, og er kjempe fornøyd til nå!
Itillegg til at de er veldig bra har de fine pakninger også, eller hva?
Jeg likte begge veldig godt, men er usikker på hvor godt jeg likte dem sammen, så det får vel dagen og tiden fremover vise tenker jeg. Så kan jeg også teste dem med andre mascaraer jeg har, får å se hvordan jeg liker dem da også. Så kan jeg jo bare komme tilbake til dem senere, og fortelle mer? 

Q: Har du testet en av dem? isåfall, hva synes du? 

 What's in my bag? ☼ (Video)

  • 18.07.2014 - 19:21

Hei dere! 
Nå er det 5 dager siden sist innlegg, litt for lenge egentlig med tanke på at jeg skulle skjerpe meg med bloggingen. Ihvertfall prøve å bli flink her.. Men vet ikke helt hvor bra det funker. Men ihertfall så har jeg filmet en What´s in my purse/bag video nå endelig, dette har jeg hatt tenkt til å gjøre i et par måneder nå, så følte det var på tide i dag.. hehe!
Nå skal jeg legge meg ut å sole meg igjen, så vi snakkes!♥ 

 

Hva synes du om videoen?

Fin start på dagen!

  • 13.07.2014 - 08:55

God morgen!♥

I dag våknet jeg helt av meg selv kl. 07:30, og var ikke trøtt i det heletatt, overaskende nok. Jeg var faktisk i et veldig bra humør, og fikk lyst til å løpe meg en tur, før solen ordentlig sto opp. Så det var det jeg gjorde. Turen ble ikke sånn kjempe lang, men det var en fin start på dagen. Nå sitter jeg og spiser frokost; som består av epler, vann, og en fersken (eller er det en nektarin?).  Jeg skal snart hoppe i dusjen, og så pakke ferdig og sånne ting før jeg turer videre ned til Akershusstranda, for å ta båten derfra til Danmark. 
idakt

AWKWARD

  • 03.07.2014 - 13:55

Heii
Nå sitter jeg i sengen min med mac'en foran meg, spiser en deilig salat og drikker et glass vann (med litt smak av jordbær i) mens jeg ser på Awkward. En perfekt morgen...

Men nå ville ikke viaplay vise noe mer awkward.. Så det endret jo planene mine for de neste timene..
Heh. Neida. Jeg holder på å filme litt til en morning routine video, så hvis det blir greit, så kommer den ut om ikke så lenge! Skal en tur til besteforeldrene mine etterpå, og møte Maiken før hun drar på ferie. Været kunne selvfølgelig vært mye bedre; nå er det faktisk litt kald her i Oslo, det er overskyet og blåser.. :( håper dere andre har bedre vær og varme, uansett hvor dere nå befinner dere. Ha en strålende dag??

Nyfarget hår..

  • 02.07.2014 - 00:13

Nå har jeg endelig satt av tid til å farge den stygge etterveksten jeg hadde, den begynte å bli to meter nå, så det var kanskje på tide? Den var liksom så lang at den ikke var så ille lenger. Som da var et tegn på at den var for lang.. Det var ganske deilig å bli lys igjen, fra topp til bunn! Så nå lyser jeg opp, bokstaveligtalt også :) 
Under ser dere resultatet. Jeg ble ganske fornøyd egentlig. Kunne sikkert vært litt jevnere noen steder, men jeg kan ihvertfall gå ut døren, og da er jeg fornøyd! hehe... 

Jakke - Cubus / Leppestift - YSL