hits

Mangosalat + laks = PERFEKT!

 • 30.07.2015 - 17:04

Det er ulike måter du kan lage denne middagen på sevfølgelig, og jeg fikk inspirasjonen fra Marthe Bore sitt innlegg. Du kan lese det HER! Jeg lagde kanskje en litt lettere versjon, hehe! Men det ble kjempe godt og falt i smak for hele familien! :) Ingrediensene jeg brukte var: 200gTagliatelle pasta, 2L vann, 4 lakseskiver, salat, en halv-en hel agurk,  en mango og en lime.  Dette var til fire stykker! :)

Dette var kjempe godt, og er absolutt verdt å teste ut!

NorwayCup!

 • 30.07.2015 - 12:03


Heii hei dere! 
Jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge denne uken, rett og slett fordi jeg nesten ikke er hjemme. Jeg er ute å flyr hele tiden. Jeg er med venner og ser på kamper, og koser meg masse. Selvom været ikke alltid er på topp så er det veldig gøy å se kamper! Savner veldig å se på favorittlaget fra Svelgen som ikke er med, men det er mange andre som er gode også da, som jeg har fulgt med på. Sogndal og Tjørvåg IL er de som har skilt seg mest ut i mine øyne. De gir virkelig alt på banen og viser at de virkelig er her å vinne.
Savner veldig det å spille selv også når jeg ser, men jaa.. Sånn alt i alt har det vært en bra uke til nå. Jeg har sett kamper fra tidlig om morgningen til ettermiddag og kveld. Stor koser meg! :)  Har hatt med kameraet litt noen ganger, men det har blitt glemt bort, så har ikke så mye å vise dere, hehe!

Ha en fin dag dere!♥

Treningsmat!

 • 26.07.2015 - 21:19

Nå kom jeg akkurat hjem fra løpetur, og det var kjempe deilig å komme seg ut å løpe litt siden jeg ikke har vært så mye i bevegelse og trent så mye i ferien. Så da Kaija spurte meg i ste om jeg ville bli med en tur rundt vannet så sa jeg selvfølgelig ja! Alltid så koselig med hun. Vi har alltid så mye å snakke om, og hun er så forståelig! :)
Så utrolig kjekt med venner man kan trene med også!♥

Nå sitter jeg å spiser denne deilige frukten! Frister det?Bildedryss - Hytta

 • 26.07.2015 - 15:11

Morgenstund har gull i munn!

 • 26.07.2015 - 10:20

Eller hva? 
Den som står opp tidlig, har større sjanse for å oppnå målet sitt? Målet mitt i dag var vel egentlig å stå opp tidlig slik at jeg og Rebecka rekker en fotball kamp vi skal se etterpå. Og siden den begynner kl 11.00 så må man jo opp tidlig, når reiseveien også er på ca 20.30min. 
Ønsker dere alle en fantastisk dag ihvertfall, og husk: SMIL, masse! 
Sister day

 • 26.07.2015 - 01:08
Hei hei! I dag hadde jeg en kjempe bra dag faktisk, fikk gjort noe ut av dagen. Og kom meg ut døren før butikker stengte. Hehe. Jeg pleier å være ganske lat i ferier, og nyte den fult ut og bare ta ting i mitt tempo, speilet når mamma og pappa er på hytten og det bare er jeg og Hege som er hjemme. Da er det vi som velger hvordan ting skal være, og det er kjempe deilg! Elsker slike helger og dager. Og når man har søsken synes jeg det er viktig å sette av tid med dem, samme hva man egentlig gjør. Bare det å sette av tid til hverandre og snakke sammen om alt og ingenting er så fint. Så etter at jeg og Hege har vært masse sammen på hytten noen dager og tegnet masse sammen, så trengte vi en bytur. Så i dag ble det bytur på oss, først på Visage, der de selvfølgelig hadde utsolgt av det vi skulle ha.. Så da tok vi trikken til majorsruen for å dra på INGLOT. Vi tok en sånn gammel trikk, som faktisk var ganske behagelig å kjøre. (hører til museum) Den kjører bare mellom 12-15 i helger, og er gratis! 

Etter vi hadde vært på Inglot og litt andre butikker i bokstadveien gikk vi gjennom slottsparken og ned til akerbrygge på Makeuprevolution.  Planen var altså sminkeshopping selvom det ikke ble så mye, fikk vi sett litt rundt ihvertfall. Senere på kvelden dro jeg på åpningskonserten av NorwayCup på Ekebergsletten, som ikke var så veldig wow egentlig. Føler jeg begynner å bli alt for stor til å være der. Og i tilegg kjenner jeg ikke så veldig mange som spiller i år heller såå ja. Men abselutt verdt å dra dit om du er yngre, og om du kjenner noen som spiller, eller bare vil høre litt musikk fra kjente artister på scenen! :) 


Andre som også setter av dager med søsknene sine?

#foodporn

 • 23.07.2015 - 09:15

Nam nam nam nam...
Blir så utrolig fristet og inspirert altså! Slik som jeg sa for noen dager siden, wow!  Har virkelig fått en periode for mat nå altså! Så tenkte å prøve å smitte dere litt. Jeg blir veldig inspirert til å spise frukt når jeg ser bilder med oppskjært frukt i mange farger. Ser såå godt ut! 

Hva er din favoritt mat og favoritt frukt? Virkeligheten

 • 21.07.2015 - 19:15

Hei hei fininger! 

Livet mitt er som en bergogdalbane og jeg faller ned i gruver, og prøver så godt jeg kan å klarte opp på de høyeste fjellene jeg ser og ikke dette ned igjen. Dette går selvfølgelig om hverandre. Men det er livet! Det er sånn det er, og det er det vi må godta. Men jeg viser jo ikke alltid virkeligheten av livet mitt på bloggen. Men jeg elsker å skrive ut og dele ting med dere som bryr dere. Og jeg elsker å lese og høre om andre side historier. Så derfor tenkte jeg å begynne å være enda mer åpen. Dette er noe jeg har tenkt på en stund, men spesielt mye etter at jeg la ut videoen der jeg snakket om at jeg mistet bestefaren min. Når jeg la ut den fikk jeg utrolig god respons og det er utrolig koselig. Det er så fantastisk å se at folk setter pris på det du velger å dele som er personlig!
 ♥Noen menensker altså, sto kjærlighet til dere♥

Mange som blogger "pynter" litt på det dem legger ut. Og slik er det med meg også noen ganger. Jeg rydder som regel bak meg om jeg skal filme eller ta bilde for at det skal være ryddig. Men det er jo ikke ryddig her egentlig. Så nå i det siste har jeg tenkt mer på det og faktiks vise virkeligheten for bloggen. Så det er derfor det kanskje er litt ekstra rot og sånn. Selvom det kan ødelegge noen bilder da.. Men nå har jeg kommet med en ide om å begynne å hverdags vlogge litt, og da vise virkeligheten av mitt liv da.
Hva synes dere om det?

Vetikke hvor spennende dette er, men har sett mange som vlogger og synes det er kjempe gøy å se. har filmet noen vlogger før men ikke at det er kjempe spennende å se de. Så nå tenkte jeg å vise dere virkeligheten! 
Så her er da mitt rom akkurat nå: Ikke ryddig i det hele tatt! 


#foodlove

 • 20.07.2015 - 23:15

Heii♥ 
Hvordan har dagen deres vært? 
Min har vært som en bergodalbane om jeg kan si det sånn, haha! Og i morgen blir det en liten shopping tur med pappa siden jeg har planer om å kjøpe meg et nytt kamera i morgen, så håper det ikke er utsolgt når jeg kommer dit ihvertfall. Og så skal jeg vel hjem og pakke, før jeg drar på hytten litt på ettermiddagen.  Har ikke vært på hytten på en stund nå så det blir deilig. Selvom jeg ikke er kjempe glad i å være der siden det er i skogen og jeg er en by jente så er det utrolig deilig å komme seg vekk fra Oslo også! 


Har sittet kjempe mye på tumblr og We♥it de siste dagene. Og jeg får så mye inspirasjon derfra. Og nå har jeg en periode får mat. Så ikke bli overasket om det blir mye innlegg om mat i tilegg til bilder. Slik er det når man elsker mat, og lett blir inspirert. 

Nå skal jeg ta en dusj før jeg legger meg, så snakkes vi i morgen! ♥

Makeup cleaning..

 • 19.07.2015 - 18:38

Noen ganger må man bare rydde igjennom sminken sin og på sminkebordet sitt. Og det har jeg nå gjort, jeg har ryddet i sminken min og kastet sminke som er gammelt eller jeg ikke bruker lenger. Jeg har også tenkt til å lage en video på mascaraene mine fordi jeg ofte har fått og får spørsmål om hvilken jeg bruker, derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om de jeg har prøvd og hva jeg synes om de. 
Og jeg har alltid lovet en makeup kolleksjon, prøvd å filme flere ganger, men aldri lagt ut.. Så nåå... Veldig snart tenkte jeg å legge ut en. Tanker om det?

Noen andre som rydder i sminken innimellom?

A late good breakfast

 • 19.07.2015 - 14:37
God morgen fininger!♥
Håper alt er bra med dere og at dere får en fin dag!

I dag skal jeg gjøre det beste jeg kan ut av dagen og prøve å være så positiv som jeg kan selvom det er litt mye tanker i hodet mitt nå. Planen i dag er å slappe av og rydde i leiligheten og kanskje dra en tur på kino senere på ettermiddagen/kvelden. Får bare se litt hvordan dagen blir egentlig. 
I dag våknet jeg av meg selv 12:15 og lå og dro meg i en time før jeg merket at magen min rumlet og jeg gikk til kjøkkenet. Men der var det ikke noe frokost alternativer, ikke en gang en brødskalk.  Vi hadde knekkebrød da, men siden jeg ikke kan spise det nå tenkte jeg å lage pannekaker. Og disse er utrolig gode, så da tenkte jeg og dele oppskriften med dere! ♥
♥ Du trenger:
1.
50g smør 2. 2 egg 3. 2 1/2 dl helmelk 4. 1/2 ts salt 5. 2 ts bakepulver 6. 1 ss sukker 7. 3 dl hvetemel

♥ Slik gjør du: Dette er jo kjempe enkelt, så det er bare å blande alt sammen. Jeg pleier å få best resultat om jeg først blander de våte ingrediensene sammen, og blander de tørre sammen, derretter de tørrre inn i de våte. Jeg vet ikke om dette har noe å si egentlig (jeg er ganske dårlig på kjøkkenet haha) men det er slik jeg synes det er best å gjøre det, og får best resultat! ♥ Tips: Om du skal bruke pannekakene til dessert, kan du blande inn noen overaskelser i røren før du steker den. F.eks:  nøtter eller sjokoladebiter!

Svar på noen spørsmål!

 • 18.07.2015 - 22:17

Hva liker du best å blogge om? Jeg liker det meste egentlig, innkjøp, egene meninger, skjønnhet og hverdagsinnlegg er kanskje det jeg mest skriver om så jeg må vel si det. Men uten om det så liker jeg å dele bilder og skrive fra reiser og spiesielle turer jeg drar på. Noe utenom det vanlike altså! 

Hvordan laget du headeren din? Det var besteveninnen min, Andrea som laget den. Vetikke helt hva hun gjorde men den ble laget i Photoshop ihvertfall :)

Du er utrolig nydelig, og naturlig pen. Elsker vippene dine. Tips til mascara? Åå, så utrolig koselig å høre. Tusentakk!  Må ærlig si at sminken gjør en del mener nå jeg haha. Men tilbake til spørsmålet, jeg har ganske lange vipper og de er litt mørke også. Men når det kommer til mascara jeg kan anbefale så tenkte jeg å lage et innlegg eller en video om mascaraer jeg har testet, så det kommer snart! :) Men får å svare deg nå, så er jeg veldig fornøyd med YSL sin BabyDoll og Perversion fra Urbandecay 

Skal du noe gøy i ferien? Siden jeg som vanlig er sent ute med å svare på spørsmål kan jeg fortelle at jeg har kost meg masse i ferien til nå. Jeg har vært på festival sammen med noen av mine gode venner, itilegg har jeg vært på Cruise til Tyskland og vært på Gatebil. Så det har vært gøy! Selvom jeg nesten bare er i Norge, har jeg solet meg, blitt brun og slappet av mye!♥

Hva er ditt beste tips for å bli i godt humør når du er nedenfor? Ta deg en dusj og videre til hårkur og ansiktsmaske!♥ Ha noe godt å spise og drikke. Slapp av. Skriv ut dine følelser. Snakk ut om hva som er galt, enten det er en diskusjon eller noe som har hendt. Det er alltid mye lettere etter man har fått tømt hodet sitt! :)

Hvordan redigerer du bildene dine? Jeg bruker picasa, VSCO, Photoshop og Photoscapethoughts

 • 18.07.2015 - 21:52

Noen ganger må man bare skrive ut tankene sine et sted for å tømme hodet. Og i disse stundene er jeg glad jeg har blogg♥

 


 

Jeg vet ikke hva som skjer nå. Det skjer så mye på en gang jeg ikke forstår. Jeg vil bare løpe vekk og ikke komme tilbake. Dra vekk, langt vekk! Jeg trenger en pause. Pause fra livet. Går det egentlig?

Hvorfor skal de personene du setter foran alt, gjøre deg ulykkelig? Jeg forstår det bare ikke. Har jeg gjort noe? Jeg kan bare ikke forstå hva jeg har gjort feil eller hva jeg gjør feil, når det enste jeg vil er det beste for dem og gjøre dem lykkelig.

Hvorfor skal du bare slutte å snakke med meg, etter at du dagene før hadde så lyst til å møte meg.  Plutselig var jeg tydeligvis ikke så viktig for deg alikevel. 

Når noen som betyr mye for deg, velger å bare ikke snakke med deg lenger er det vanskelig å forstå hva som skjer. Man mister en del av seg. Og det er veldig vanskelig, og enda vanskeligere er det når du ikke vet grunnen.

Og hva skal man gjøre når man prøver så hardt å få svar på sine spørsmål og ikke får det? Når man ikke får noen svar, og ingen kontakt.
Det gjør vondt, og man føler seg nedenfor..
 

 

Kommer til å oppdatere bloggen når jeg "føler meg bedre" og har litt mer inspirasjon!

Harrytur through my phone

 • 16.07.2015 - 18:14

Hei hei søtinger♥

Som dere vet så var jeg i Sverige i går på en harrytur for å shoppe litt sammen med familien. Jeg trodde faktisk at jeg skulle shoppe sykt mye, eller ihvertfall mye mer enn det jeg gjorde. Ble nesten skuffet siden jeg ikke fant noe med en gang. Men til slutt fant jeg en bh jeg virkelig likte, den sitter perfekt og har en sykt perfekt rosa farge, så da fant jeg noen truser som matchet også. I tilegg kjøpte jeg en showergel, ny balsam og ny hårfarge. Så ganske snart blir det litt forandringer, så det gleder jeg meg masse til. 

Som vanlig tok jeg noen bilder på turen, og jeg har redigert alle bildene på iphonen min. Så om du ønsker å se lignende bilder kan du se HER. Har fått dilla på å redigere bildene mine på forskjellig måter nå så regner med det kommer en del fremover, hehe! 
Nå skal jeg ut med Rebecka, vi snakkes!


Turer til Sverige!

 • 15.07.2015 - 09:00

God morgen!♥ Nå sitter jeg i bilen på vei til sverige,men hadde egentlig vært mye deiligere å ligge i sengen min hehe..

Siden det var meldt dårlig vær i oslo i dag så tenkte vi å dra til sverige på harry tur som veldig mange gjør. Og vi gjør det vær sommer, spesielt siden det er billg grillmat og vi griller en del på hytten. 
Så i dag ble det en tidlig morgen på meg, så når du leser dette kan det hende jeg allerede er i sverige, haha.. Hvem vet?
Skal oppdatere dere når jeg kommer hjem igjen med innkjøp og bilder, så vi snakkes da! ♥


GRILLKOS

 • 14.07.2015 - 14:48

Hei heii♥
I går spiste vi middag ute på verandaen og det var kjempe koselig.  Elsker å grille på bordgrill ute, og det er ekstra digg å spise ute om sommeren. Tok noen bilder i går også som jeg kan vise ihvertfall: 


Hva jeg har i vesken min!

 • 13.07.2015 - 10:17
Hei hei dere! 
Tenkte det var på tide med en ny video, så nå tnetke jeg å vise dere hva jeg har i vesken min siden det har vært etterspurt etter at jeg lagde en slik video i fjord sommer. Jeg har endret både veske og innholdet så håper dere liker den! Har du andre forslag til hva jeg kan filme så gjerne kommenter det så lager jeg det!:) Har mye tid og lyst til å filme om dagen så det er bare bra om dere hjelper meg med hva jeg kan filme♥ 

H
ar du noen videoforslag til meg?

Nail inspiration

 • 12.07.2015 - 17:20


Hei hei dere!♥  Hva driver dere med i dag?

Selv i dag har jeg en avslappende dag hjemme med sen god frokost i sofaen med film. Og jeg har også gjort i stand litt blogginnlegg og slikt. Og nå skal jeg snart ta en dusj med hår kur og videre til ansiktsmaske og slikt tenkte jeg.  Det er veldig deilig med slike dager. Og det er også fint å kunne sette av tid til seg selv. Jeg føler meg så mye finere etter jeg har hatt litt me-time, og brukt tid på meg selv. Nå har jeg også satt på falske negler og bare med det føler jeg meg mye finere.

Jeg får perioder der jeg er veldig på det å ha ekstra fine negler. Og siden jeg har en sånn negl periode nå, tenkte jeg å dele litt negl inspirasjon med dere! ♥GATEBIL

 • 12.07.2015 - 13:46

Hei hei dere! I går var jeg på gatebil på rundskogen i rakkestad. Det var litt av en opplevelse for å si det sånn, haha! Jeg har alltid hatt lyst til å se biler kjøre på bane og nå fikk jeg endelig gjort det og det var ganske gøy faktisk! Hele opplevelsen med å være der er vel litt på hvem man reiser med, hvor stor interesse man har og hva man selv gjør det til. Men sånn alt i alt er det sikkert et greit arangement. Du kan lese mer HER om du er interisert. 

Bildene under er hentet fra gatebil.no du kan trykke HER om du vil se flere bilder. 
Har du vært på gatebil før?

Kiel innkjøp

 • 10.07.2015 - 22:20
Hei hei dere! Alltid gøy med innkjøpsvideo eller hva? Så da tenkte jeg å lage en ettersom jeg akkurat har vært i kiel, jeg kjøpte ikke så veldig mye men alltdi greit med en video spør du meg. Tenkte å vise litt annet men videoen var litt lite planlagt så hadde ikke så veldig mye å vise her egenltig. men video ble det ihvertfall, håper du liker den: