hits

3 på ønskelisten - BikBok

  • 18.07.2016 - 07:25

Body 199,-  
Lurex topp 179,-
Posh topp 249,-

Se på de fine her! åhh, jeg vil ha alle tre! De er nye i butikk, og jeg har allerede vært å sett på de! Så vi får se hva som skjer, men ønsket å dele de med dere!
Nå skal jeg på jobb, så vi snakkes!♥
 

De store 18

  • 17.07.2016 - 12:00


Heisann!
I går så var jeg i bursdag til kusinen min som fyller 18år i morgen. Spennende med store tall, hehe! Endelig flere muligheter. Husker når jeg ble 18, synes det var litt spennende haha. Får bestemme mer selv, får dra ut på byen, og kan kjøpe alkoholen selv. Ganske greit det der. haha! Det var vel egentlig bare kult i en uke, om jeg skal være ærlig. 
Været i går var fantastisk, solen varmet skikkelig når vi satt ute å grillet. Ingenting er bedre enn grilling i bra vær om sommeren! Vi fikk gode velkomstdrinker når vi kom, så da ble det selvfølgelig bilde på instagram (idaktonning) ♥ Har foresten laget en snapchat til bloggen/youtube kanalen. Den heter idablogg98. Såå om du vil følge meg der så hadde jeg blitt skikkelig glad for det. Tenkte å bruke den frem til jeg skal reise til Spania, og spesielt når jeg skal reise siden jeg skal dra alene.  Tenkte å oppdatere litt sånn som MakeupMalin gjorde når hun reiste alene :) Hmm.. 

I morgen begynner jeg faktisk å jobbe. Jeg skal jobbe i to uker på jobben til en god veninne av mamma, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal sitte i resepsjon og være kontor dame, hehe! Jeg ønsket å få jobbe i sommerferien med tanke på at jeg ikke hadde så mye planer, og nå får jeg faktisk jobbet, i to uker før jeg drar til Spania! Så tror det blir bra! ♥ Vi BloggeS!

Rihanna & sisterday

  • 08.07.2016 - 14:15


Heiia♥
Rihanna var i Oslo på telenorArena den 2.Juli for å ha konsert i sammenheng med henns Anti World Tour. Og der var også jeg! Konserten ble veldig spontan faktisk, men angrer ikke et sekund på at jeg ble med Sigrid. Fy faen, det var så bra og vi fikk drit bra plasser, så jeg er strålende fornøyd. 
Vi hadde vanlige ståplasser, men vi måtte stå i ulike køer på vei inn siden vi hadde to forskjellige innganger, men det gikk fint siden vi fant hverandre veldig fort når vi kom inn, og fikk vi fort veldig bra plasser til å være stå plasser. var fire rader foran oss kanskje som ikke er så veldig gale. Etter at en DJ og big sean hadde varmet opp ble det en liten pause, og da tok vi sjansen og dro ut til bilettservice siden vi hadde hørt at man kunne kjøpe seg inn på GoldenCircle, så vi ville prøve det. Så når vi kom ut til bilettservice og spurte om det var mulig så sa de at vi kunne få goldencicle biletter gratis! Så vi ble jo drit glade! Vi mistet ingenting av konserten heller, og fikk bra plasser. Vi kunne til og med puste der inne hahah! Vi så scenen hun sto på i starten bra, hadde helt sjuk utsikt når hun danset og sang på glass "bruen" og flyttet oss og fikk bra plasser til hovedscenen ogsåå! Såå vi er drit fornøyd med konserten! Rihanna ser så jævlig bra ut i virkeligheten også, og synger fantastisk! Det var virkelig et show!! ♥ 

Her om dagen hadde jeg også en skikkelig chill dag med storesøster, vi var på kino og på fridays og spiste lunsj etterpå. Filmen vi så var "me before you" eller "et helt halvt år" om du vil. Den var søt og trist, men fint. Anbefaler den videre. Men er vel mest jentete film. Du kan se traileren HER
Bukse - ginatricot
Topp - hm 
Vi snakkes!