hits

Måneden som gikk: Juli

  • 31.07.2017 - 19:47

Hei igjen dere! ♥
Jeg har sittet å tenkt litt å funnet ut at jeg skal begynne med en ny type spalte her på bloggen, nemmelig "måneden som gikk" der jeg skal gå igjennom måneden som gikk i ulike punkter og fortelle litt om hvordan denne måneden har vært. Jeg har sett at det er utrolig mange bloggere som gjør dette hver uke, noe jeg også prøvde på men det går ikke for meg. Men siden jeg har lyst til å gjøre noe lignende for å få en oppdatering innimellom synes jeg og ta måned for måned passer ganske bra. Litt dumt å begynne halveis i året kanskje, men men sånn går det! Så da tenker jeg vi bare kjører i gang, og om noen har noen forslag på en ekstra kategori jeg kunne lagt til så er det bare å si fra, så skal jeg ta den med. ♥ 

Månedens produkt: Denne synes jeg var litt vanskelig, men jeg tror nok det må bli dagkremen min fra Lancome og nattkremen min fra Orgins. Bruker disse så si hver dag. Snakker mye om disse på snapchat, så følg meg der! (idablogg98)

​Månedens Sang: Jeg har en ny liste på Spotify, der jeg har mine favoritter, i tillegg til to andre spillelister som jeg bruker mye. Men noen av mine favoritter for denne måneden må nok være disse: 

​Månedens Cravings: Sjokolade, Suhsi og brødskive med kaviar. Ikke akkurat noe som passer noe særlig sammen heller men har hatt så sykt lyst på det. Spesielt sjokolade nå på slutten av måneden, men tanterød kom jo også på besøk, så det har vel en liten sammenheng det. 

​Månedens Film/serie: Not another teenage movie, denne så jeg faktisk for første gang på søndag. Jeg synes denne filmen var sykt rar og morsom, så denne anbefaler jeg. En annen som jeg likte det var Baywatch, som jeg så på kino sammen med Julie. Det var en skikkelig koselig kveld + bra film - Anbefales! 
Månedens irritasjon: Kollektiv trafikk. Jeg virkelig hater å reise med kollektiv noen ganger. Det er ofte at bussene ikke kommer tidsnok, noe som er ekstremt irriterende når man skal på jobb, eller når man skal hjem fra jobb og er sliten og sulten. Og ejg blir i sykt dårlig humør når jeg er sliten og sulten, hah! En annen ting med kollektiv det er når folk ikke klarer å la andre gå av tbanen før de selv skal går på. Det blir jo mye bedre plass når noen andre går av, så hvorfor ikke vente? Jeg forstår det ikke.  

​Månedens Nedtur: Det var nok når jeg kastet mobilen min i bakken, så den knuste. Jeg har aldri knust telefonen min før, men nå gjorde jeg det, og det var jo med vilje også, på en måte. Jeg var så full at jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg gjorde det, men det var nok mye i hodet mitt som påvirket denne handlingen. Det er sykt kjipt, for når jeg bruker den, så får jeg glasskor fra skjermen i fingrene, noe som ikke er så sykt digg. Men jeg kan ikke si jeg ble så lei meg, fordi telefonen min var såpass ødelagt på bruksområder fra før. Så nå får jeg satse på at det snart blir en ny, for det er virkelig på tide! 

​Månedens Opptur: 
Det er nok at jeg har fått vært veldig mye sammen med mennesker jeg er glad i, men samtidig at jeg har fått jobbet en del samtidig. Så dette måneden har vært veldig bra!

​Månedens moment: På dette punktet har jeg faktisk to ting. Det må nok ha vært når jeg var i Sarpsborg, da vi hadde sene kveldene ute på terassen hos Maiken. Dette var skikkelig koselig, det var flere veninner og kompiser som var samlet. Skikkelig gode sommerkvelder altså! Og når jeg var på Pride, det var så sykt fint å se på! Anbefaler alle å dra til Oslo, på pride neste år. Jeg skal ihvertfall prøve å få det med meg igjen til neste år. 


​​Månedens Innkjøp: Hmm, denne var vanskelig. Har ikke kjøpt så mye egentlig. Men tror det må være bodyene jeg har kjøpt meg. Jeg elsker virkelig bodyer, synes det er sykt fint, også ser det så bra ut sammen med bukse. En body og en stram bukse får virkelig frem formene man har, og det liker jeg. I tilegg til mesh genseren min, som jeg brukte på bildet over.

​Månedens Mat: Det må nok være denne baguetten som søstra mi viste meg, og anbefalte da vi var i Kiel, i Tyskland. Litt usikker på om dette var slutten av juni eller starten av juli, men tar det med likevel. Den var sinnsykt god, wow. Baguette med kyllingnuggets, majones og salat. Gooddamn yes please. Nå ble jeg sulten. 


Gjerne del ditt favoritt moment, mat eller produkt i kommentarfeltet, det hadde vært gøy å lese!♥

Get ready for festival

  • 30.07.2017 - 21:11

Nå når det er sommerferie er det sykt mange festivaler, og da er det jo veldig gøy å kunne benytte mulighetene man har der til å gjøre noe kult og unikt på sminke fronten synes jeg. Og hva er vel bedre å kjøpe sminke som ser bra ut og er billig? Jeg er ikke en person som bruker glitter og knæsje farger til vanlig, så det å kjøpe sminke til festival på salg synes jeg er helt supert. Makeupmekka har nå salg på festivalsminke, så jeg anbefaler dere å ta en titt på nettsiden deres. Her finner du fult festival kit og løse produkter. Her er noen av de produktene jeg liker best: 

 Skal du på noen festival?

5 tips for å få bra instagram bilder

  • 30.07.2017 - 17:15

Hei dere! Jeg får ofte spørsmål om feeden og bildene jeg har på instagram brukeren min. Så nå skal jeg fortelle dere hvordan jeg redigerer bildene mine til instagram, det er jo litt forskjellig ut i fra hva slags bilde jeg skal legge ut, og hva slags feed jeg har for øyeblikket. Før var jeg sykt opptatt av at alle bilder skulle matche perfekt slik at feeden ble bra, men nå tenker jeg ikke like mye på det. Jeg tenker fortsatt på det, og det spiller en rolle for redigeringen min, bare ikke i like stor grad som før. Så om det er et bilde jeg har lyst å legge ut, får jeg det til å funke på en eller annen måte uansett. 

Dette er da min instagramprofil: Dere kan finne hele HER  ♥ Jeg legger ut alt mulig egentlig, som dere ser. Men det går mye i hverdagslige bilder som selfier, mat, venner og ting jeg driver med.  Det å ha en feed synes jeg kan være ganske vanskelig til tider, spessielt om man ofte vil legge ut veldig mye. Slik som dere kan se matcher ikke de øverste bildene så veldig nå, men dette kan forandres etterhvert når man legger ut nye bilder.  Jeg har mye fokus på contraster og sterke farger. Men jeg liker også lyse bilder veldig godt, det er så inspirerende. Så har du en bruker, som du tror jeg hadde likt, da er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg følge deg. ♥ Nå skal jeg gi dere 5 tips, som jeg synes funker veldig bra for å få bra bilder til instagram! Dette er tips jeg følger hver gang jeg tar bilder som jeg skal legge ut på instagram. Har du noen andre tips, er det bare å dele de også!


Når man skal ta bilder av noe man vil legge ut er det viktig å ta mange bilder, og ta bildene i bra lys. Hvorfor? Jo fordi når du skal legge ut dette bilde, er det lurt å ha flere å velge i så du vet du blir fornøyd med noe. Om det er mørkt på stedet der du tar bilder,  er det vanskelig å ta bra bilder, og enda vanskeligere å redigere bildene etterpå. For det er ikke vits å legge ut bare for å legge ut om du egentlig ikke er fornøyd med bilde, fordi du bare tok et? Det er ihvertfall min mening. Tar du flere bilder, har du flere å velge i. Og da kan du legge ut et nytt senere, om du ble veldig fornøyd, uten at det skal være samme bilde.  Bilder som ligner på hverandre gjør det også lettere å lage en bra feed. Redigering har jo også en del å si for at bildene skal bli bra. Over ser dere redigerings- appene jeg har på telefonen for øyeblikket. Jeg har testet utrolig mange redigeringsapper, men det er disse jeg liker best. Jeg kan gå igjennom appene sånn at dere vet hva jeg bruker de til. Facetune bruker jeg på bildene over her, som dere ser. Denne appen er vel i hovedsak skapt for å "få et perfekt fjes" men jeg bruker den til andre ting. Jeg bruker kun whiten, smooth, detalis og noen ganger defocus på denne appen. Whiten for å gjøre det hvite på bildet, enda mer hvitt. Slik som dere ser over, så er skålen og tskjorten enda mer hvit enn de var fra før. Smooth bruker jeg for å jevne ut hud eller farger. Detalis for fremheve ting, som jeg vil ha i fokus på et bilde. Den blir mye brukt på øyne og på f.eks. maten på bildet over.  Defocus er for å gjøre bakgrunnen uklar. Followers er en app som jeg har for å følge med på om jeg mister eller får flere følgere. Ja, så nørd er jeg! Planoly bruker jeg for å planlegge feeden min, elsker denne appen. Squaready for å få rammer på bilder. Glitche er en app for å få "kule" bilder, hah! Er er det crazy effekter. Denne blir ikke så mye brukt, men kan være kul på litt uklare bilder, eller om man bare vil leke seg litt. VSCO blir mest brukt, og den appen skal jeg vise dere under:Denne appen er virkelig en favoritt hos meg! Den er genial, så mange fine filtere samlet på et sted. Har du ikke denne appen, og er opptatt av å redigere bilder, så er den absolutt til å anbefale. Last den ned med en gang, og takk meg senere. Haha! På denne appen kan du lage deg en egen bruker å legge ut bilder der. Jeg legger ut mye hverdagslige bilder her, og bilder jeg ikke poster på instagram. Dere kan følge brukeren min HER, da hadde jeg blitt glad! 
Om man bruker denne appen er det umulig å ikke få fine bilder, så dette er hemmeligheten mange bruker. Her er det utrolig mange fine redigeringer og filtere ferdige og klare til å brukes. Så kan du endre på ting du selv vil, slik som lys og kontraster. 
Jeg legger på filter og så redigerer jeg kontrast, lys, noen ganger temperaturen og gjør bildet skarpere. Skarpe bilder er bra, for da får man frem detaljer og bildet ser med en gang ut som det er tatt med et bedre kamera, siden kvaliteten blir bedre. Noen ganger beskjærer jeg bildet her, men liker å teste det inne på instagram også, uten å publisere det, for å se an. Jeg liker å ha med så mye som mulig av motiet og bakgrunnen, uten at bakgrunnen forstyrrer. Da kan defocus være smart å bruke som hjelp. Jeg synes firkantede bilder fort kan bli litt kjedelig, så jeg prøver å unngå det.

Mine favoritt filtere: A5, C1, F2, HB1, HB2, KK1, M3, og alle svarthvitt filterene liker jeg godt. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg får ikke vist dere alt, men dette var i hovedsak det jeg pleier å gjøre. Jeg vurderer å lage en video på noe lignende senere, så kan ta mere da, om hvordan jeg redigerer ulike bilder, i tilegg til hvilke apper jeg har på telefonen. Hva synes dere om det? 

Ha en fin dag dere!

Morgenstund har jordbær i munn!

  • 30.07.2017 - 11:51

God morgen dere!

Norskejordbær til frokost er vel ikke noe man takker nei til? Det gjorde ihvertfall ikke jeg når jeg åpnet kjøleskapet i ste. Da ble det oppskjærtejordbær på yoghurten med en gang. Jeg elsker å kunne pynte og dekorere yoghurten min, dette høres sikkert utrolig dumt ut. Men det er så sykt godt, og hver gang jeg bytter ut noe, eller legger til noe, så blir jo smakene litt annerledes enn sist gang. Om dere følger meg på instagram har dere sikkert sett at dette er en favoritt hos meg, å spise som frokst. Har dere noen favoritter som frokost, eventuelt noe spennende og godt til å pynte yoghurten med? Da vil jeg gjerne vite det! Her er ihvertfall dagens:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ha en fin dag, dere!

Syk på feil tid.

  • 29.07.2017 - 21:08

Det er vel egentlig ingen tid som passer noe bra for å bli syk, men i dag er virkelig ikke dagen. Jeg åpnet butikken i dag, og skulle jobbe frem til kl 15.00, og allerede på morningen når jeg åpnet butikken hadde jeg vondt i hodet. Har hatt mye av det i det siste og jeg synes det er så sinnsykt irriterende. Jeg får skikkelig hodepine og blir svimmel og begynner å se dårlig. Vurderer neten å ta en tur til legen for å sjekke det opp, men tenker å se an litt. Når jeg kom hjem fra jobben i ste, så måtte jeg få i meg litt mat og så slappe av, og da endte det med at jeg sovnet. Trengte virkelig å sove da, for jeg var sykt sliten, men det hjalp ikke noe særlig. Så jeg ble hjemme idag, null bursdagsfeiring på meg desverre. Men uansett, gratulerer med dagen til Julie! ♥ 
Det er så utrolig kjipt når slike ting skal ødelegge når man skla noe, drit kjipt er det faktisk. Så nå sitter jeg i sofaen i stua og ser på hvem kan slå Aamodt & Kjus, for en spennende lørdagskveld si. haha! Tenkte å finne frem ost og kjeks, og jordbær for å prøve å kose meg litt, selvom formen ikke er på topp!


 

working girl

  • 29.07.2017 - 13:05

Heiia!
Nå når dere leser dette så sitter jeg på jobb, og har ca 2 timer igjen. Jeg har ikke blogget så mye i det siste fordi jeg har vært mye opptatt med å jobbe, og i tilegg har jeg vært en del i sarpsborg for å besøke venner der. Jeg jobber hver dag hele uken som kommer, men skal prøve å oppdatere litt her og der selvom. Men når man jobber flere timer hver dag så er det ikke rart at man blir litt sliten. Så da vet dere hvorfor det ikke har vært så mye, men det kommer mer. Har skikkelig motivasjon for bloggen nå, så håper bare jeg får det til slik jeg vil. Tenker også å prøve å filme noe, så om det er noe spesielt dere ønsker å se så er det bare å kommentere det! Tenke ihvertfall å fortsette å vlogge, og snappe mere på bloggsnappen. (Idablogg98) Senere i kveld så skal jeg i bursdag, besteveninnen min Julie blir nemmelig 19år i dag, så da må det litt feiring til! ♥ Hva skal du i dag?

Hva ønsker du å se på bloggen min?

 

Morgenstund

  • 18.07.2017 - 12:38


God morgen dere!♥
Nå har jeg akkurat stått opp og spist frokost. Sov utrolig godt i natt, og sleit sykt med å stå opp. Hadde øynene så vidt åpne rundt halv ti - ti, men da ble det fort at jeg snudde ryggen og la meg til å sove igjen. Føler jeg har litt søvn å ta igjen, ettersom det har blitt litt mindre søvn når jeg har sovet borte. Men uansett, planen for i dag er å ta en tur til byen å fikse noe småtteri, levere en pakke på posten, rydde litt mer på rommet, og dra å trene. Har halveis kommet i gang med treningen igjen, og da vil jeg prøve å holde den ved like, for det er jo alltid starten som er det verste. Så da er det bare å ikke la mellomrommene mellom hver trening bli for lange, så går det nok fint. Må også fortsette med en liste over alt jeg trenger til skolestart, for nå er det brått bare 40 dager til skolestart, og de dagene tror jeg kommer til å gå veldig fort. Jeg tenker at det er lurt å begynne å småpakke litt snart, så jeg ikke sitter her hjemme en uke før og mangler flere ting. Bedre med god tid, enn dårlig tid. Nå gleder jeg meg og gruer jeg meg samtidig faktisk, men det går sikkert fint. Jeg fikk vite i ste at en kompis av meg har kommet inn på skole på samme sted også, så da blir jeg ihvertfall ikke helt alene på det området, selvom vi skal gå på to ulike skoler, så det er jo litt digg. 


Nå skal jeg fikse meg og så går turen til sentrum, så oppdaterer jeg senere!

Outfit: Kiel

  • 07.07.2017 - 17:48

Heiia!

Tenkte å legge ut outfiten som jeg hadde på meg da jeg dro til Kiel med familien. La jo så vidt ut et bilde i innlegg om reisen som jeg postet i går, og da var det noen som lurte på hvor jakken og skoene var fra, så da tenkte jeg at det var like greit å bare slenge ut et outfitinnlegg, så får dere svar på alt. Pluss litt flere bilder. Og litt flere bilder, og flere outfits skader jo ikke. Selv liker jeg outfit bilder veldig godt, for da får man så mye inspirasjon fra andre. Og synes det er gøy å poste slike bilder selv også, både på bloggen, VSCO og på instagram. SAMSUNG CAMERA PICTURESDen grønne toppen jeg har under pelsen er fra bikbok, og samme med jakken. Skjørtet er fra Gina, solbriller og sko er fra Hm og vesken er fra Michael Kors. Skoene er foresten nye, og de kjøpte jeg dagen før jeg dro. Ble helt forelsket når jeg så de i butikken, så måtte bare ha de. Elsker de enda! 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bildedryss - Kiel

  • 07.07.2017 - 00:00

Hei søtinger!
Håper alt går bra med dere og at dere som har ferie nyter den! I forige uke så var jeg en tur i Kiel med familien, noe vi pleier å gjøre hvert år, da reiser vi frem og tilbake med båten noe som er kjempe kos. Tenkte å vise dere litt bilder fra turen. Har også vlogget litt men vet ikke helt hvor bra det ble, med tanke på klippene, og at jeg ikke fikk filmet så mye, så ser det an litt når jeg har fått gått over klippene.  Men her er ihvertfall noen bilder fra turen, håper dere liker de!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES