hits

Stress!

  • 27.08.2013 - 19:49

Hei dere!

Beklager for at jeg har vært en veldig dårlig blogger nå i det siste.  Nå når skolen har begynt har det vært mye stress, jeg har vært ute med mange folk, og prøvd å få møtt så mange som mulig før skolen begynte. Siden det blir litt vanskelig når vi får lekser osv.. 
Jeg tenker at jeg ikke skal skrive så mye om hva jeg har gjort siden det ikke er så spennende egentlig. Ikke for dere som leser ihvertfall. Men jeg skal prøve å skjerpe meg fremover, lover ingenting fra nå, men skal prøve, siden jeg har det litt "travelt" nå også, men jeg har jo ikke lyst til å ta pause heller.. Selvom jeg kan si jeg har hatt en pause til nå.. Men nå er jeg ihvertfall tilbake. Og jeg har filmet mange videoer, ikke det at så mange av de ble bra men har ihvertfall noen, så skal redigere de så fort jeg får tid. Så da kommer det noen videoblogger om ikke lenge!
Har bl.a. Spilt inn; favoritter-video (for juli, den ble kjempe dårlig så juli og august kommer sammen) innkjøpsvideo, sminke video og tips, morning og skole videoer! FØLG MED!  

Nå er det heller ikke lenge til konfirmasjonshelgen, gleder meg og gruer meg på samme tid. Den er lørdag og søndag om to uker (8-9 september).
Så blir litt forbredelser til det også! 
I dag føler jeg at vi er ganske i gang allerede, med skolen, har fått A-plan (igår) så nå begynner leksene også.. Desverre! har fått gjort  litt matte lekser. Og vurderer å se en debatt på nettet snart selvom det ikke frister siden den er over 1time.. Har bedre ting å gjøre liksom...

Har også tenkt å rydde rommet litt, siden det ikke akkuratt er strøkent her nå... Og jeg har foresten "pusset opp og ommublert" har ikke vist dere det enda da, men det kommer snart det og..

Men nå får jeg begynne å gjøre noe, så vi blogges! :D 

Instagram bilder: Juli

  • 18.08.2013 - 13:27

Nå har jeg plukket ut noen bilder jeg hadde lagt ut på instagram i løpet av juli. Det var en god del bilder. Men valgte noen som jeg likte best. Så si alle bildene er fra feriene jeg har vært på da, men uansett her er bildene: 

1 - Starbucks med Maiken 2 - Valtos 3 - Meg i parga 4 - En outfit jeg hadde i Parga 5- Siste kvelden i Parga fra en strand der. 
6 - "bildet alle tar" haha, fra parga 7 - bassenget der jeg som oftest var. 8 - Hellas ovenifra. på vei hjem :( 9- Bildet er tatt da jeg var i frognerparken med Paula, Maiken og Tuva. 10 - billetten til London.
11 - Meg foran LondonEye 12 - Shopping 13 - Mer shopping 14 - Meg på hotellrommet i London 15 - Hege, Malin og meg, da vi var oppe i LondonEye.  

SPØRSMÅLSRUNDE

  • 13.08.2013 - 22:52

Hei søtinger♥
Har fått litt spørsmål her og der i det siste så tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde der dere kan stille meg spørsmål om alt dere lurer på! Blir glad om dere stiller meg spørsmål selvom dere ikke lurer på noe og, haha! Siden det er ganske kjedelig om det blir få spørsmål. Om det er en del spørsmål så er det bare fint! :)
Kan svare på video om dere ønsker det. Still meg spørsmål nå, så blir jeg glad! :) 

Skal jeg svare i innlegg eller på video? 
Hva lurer du på? 


London 2013 (VIDEO)

  • 13.08.2013 - 22:41


Vet den ble litt lang, og kanskje litt kjedelig. Men fikset den to ganger men noe skjedde så det var egentlig noen av klippene som ikke skulle være med.. men samme det.  Håper dere likte den. 

Bursdags bilder + Outfit

  • 11.08.2013 - 17:47


 

 

Skjørt - Forever21// Topp - Camden Marked// Sko - JC Lita
¨

Hva synes du?

Madame Tussauds

  • 11.08.2013 - 12:27

Når vi var i London var vi innom Madame Tussauds så her er noen bilder derfra: 
Og ikke spør om hvem alle folka er, for helt ærlig jeg vetikke ;)  
Så Leonardo Dicaprio, ↑Han er så sykt digg, så måtte ta bilde med "han" haha, kunne giftet meg med han der. Og her ser dere hvor utrolig høy jeg er. forhold til han.
Kunne vel egentlig giftet meg med de under her også da.

Litt mer London

  • 10.08.2013 - 21:06

Nå tenker jeg at det kanskje begynner å bli kjedelig med bare london bilder, så nå er jeg nesten ferdig. Tenker at jeg poster noen få bilder til nå. så er jeg ferdig. For denne uken ihvertfall. haha! :)
Spiste sushi i London, på wasabi, det var kjempe godt! Så gjør ikke noe om vi får det til Norge!   Det jeg mangler å poste fra london er noen bilder fra woxmuseumet, og en video ;) følg med!


En regnfylt torsdag.

  • 08.08.2013 - 20:26

Hei ♥ 
I dag sov jeg til ca kl. 13, noe som var kjempe deilig. I dag har det bare regnet så det gjorde ikke noe at jeg sov såpass lenge. Har filmet noen videoer i dag, så får se om det ble noe kvalitet på dem, og om jeg legger de ut. Sånn ellers i dag har jeg faktisk ikke gjort en dritt ;) haha! :) Så får se om det blir litt mer ut av morgendagen. 
Og på lørdag skal jeg til tanten min, siden kusinen min og fetteren min skal feire bursdagen sin så det blir koselig. 
Så vi snakkes i morgen. London; Dag 2, London Eye

  • 04.08.2013 - 10:10

Dag to i london var vi på London eye, og i oxford street i butikker og shoppet litt. Og dag tre så var vi på et senter hele dagen så dro vi ut å spiste. Så ble ikke mye bilder på dag tre. 
Men her er ihvertfall bilder fra dag to og tre i London:  


Dette var da litt bilder fra dag to, i London. Hva synes du?London; Dag 1

  • 03.08.2013 - 21:33

Nå skal jeg blogge litt om London. Jeg gidder ikke å skrive så mye siden bildene forteller mye selv. Men ihvertfall dag en så var vi på gardemoen ganske tidlig og tok et fly halv 7 eller halv 8 husker ikke helt. Så tok vi toget fra flyplassen i london. Og så gikk vi fra toget til Hoteller. La fra oss bagasjen, skiftet og derretter tok vi t-banen, eller Undergronden til et Warwick Avenue der vi tok båten. Og båten tok vi lags en kanal med mange husbåter til Camden. Der vi dro først på Camden marked, og så litt rundt uten for. På de vanlige butikkene osv.. :)  Dette var dag 1 :) 

Har du vært på Camden marked før?