hits

Spidsbergseter!

  • 24.08.2015 - 21:29

Heihei dere!♥
I helgen var jeg på spidsbergseter sammen med familien. Det er et sted oppe på fjellet, ca en time fra hafjell. Bestemor hadde leid rom som så ut som små hytter som satt sammen som hørte til et hotell, noe som ble planlagt like etter at bestefar døde siden bestemor og bestefar hadde vært der flere ganger tidligere. Jeg har hatt det sinnsykt bra denne helgen. Det var kjempe koselig å være samlet med familien, gå på fjelltur, bade og ikke minst spise masse god mat! Kommer flere bilder etter hvert, men tenkte å ikke komme med abselutt alt på en gang. Om du lurer på noe er det bare å spørre, også finner du nettsiden HER.


First day of school - √

  • 17.08.2015 - 15:30

Kommet meg på skolen - √

Begynte første skolde dag kl 09.00 og det gikk overaskende bra faktsiks. Hadde bare en time med snakk av rektor og så litt prat i klasserommet og omvisning av de nye så det gikk veldig bra. Og det var koselig å se alle menneskene igjen, og kjenne på det og komme tilbake til rutiner skader vel ikke heller. Men må si det var deilig å komme hjem til sengen sin igjen kl 10.30, når jeg våknet av meg selv 06.15 og ikke klarte å sovne igjen... Men men, da kom jeg ihvertfall ikke for sent! :)
Etter en stund dro jeg innom en kompis en tur, er jo alltid koselig å møte folk man ikke har sett på en stund.. Og senere i dag skal jeg trene og møte Kaija!♥
Bananapancakes to breakfast...?

  • 14.08.2015 - 12:06

Yes, please!♥
Sier ikke nei til en så god frokost om morningen jeg altsåå. Var en stund siden jeg hadde laget med en så god frokost så tenkte det var på tide. Man må unne seg en god frokost for å få en god dag tenker nå jeg.. Har en del inspirasjon for frokost og lunsj nå så kanskje det blir en video på det? #backtoschool? 
Var foresten å sjekket linsen og kameraet mitt i går, og kameraet er helt fint men linsen er det desverre ikke noe å gjøre noe med. Det er heller ingen grunn til å sende det inn til reprasjon siden kameraet er såpass nytt at det kan hende dem ikke vet hvordan man fikser det. Så da må jeg nok kjøpe meg en ny linse, det er jo utrolig kjipt med tanke på at jeg har litt ting som står på "ønskelisten min" og at iphonen min ikke alltid gjør som den skal heller, pluss at jeg ikke har hatt kameraet så lenge heller. 
Håper bare jeg får rukket å skaffe meg en linse før jeg drar på hyttetur neste helg.. 

Ha en fin dag, vi snakkes!♥


To små innkjøp!

  • 11.08.2015 - 15:29

Jeg var i byen i går med søstra mi, men fikk bare tak i to av tingene som sto på listen min. Men tenkte å vise det uansett, så blir det nok noen andre innkjøp senere i uken eller tidlig i neste uke. Trenger alltid noe nytt til skolestart hehe.  Og da får man mer lyst og motivasjo  hehe, ihvertfall jeg! 
I dag fikk jeg solgt sengen min, eller den gamle sengen jeg hadde på rommet mitt før, en slik Hemnes seng fra IKEA som man kan dra ut til en stor dobbelt seng.  Og etter på skal jeg dra ut å handle litt mer små ting til rommet mitt sammen med pappa. Så håper vi får tak i det vi skal da! :)


Topp - BIKBOK 129,-

Foundation - Vita 179,-
 
Nå skal jeg snart sette i gang med middagen, så vi snakkes!♥

Siste innspurt!

  • 11.08.2015 - 00:04

Hei hei alle søte!♥

Nå er det virkelig siste mulighet for å nyte de siste dagene med ferie før skolen begynner. Og jeg vet at noen allerede begynner på skolen i morgen, men jeg er velidg glad jeg ikke er en av dem, hehe! 
Jeg har stor tru på at denne uken faktisk skal bli ganske bra, så jeg håper den blir slik jeg tenker at den blir og at ting bare går videre oppover. For nå går faktisk livet mitt i en oppoverfase noe som er sinnykt deilig, så håper det fortsetter slik! 
Men jeg skal egentlig legge meg nå, i den nye deilige sengen min (♥♥♥♥) men tenkte bare å fortelle at jeg lever hehe! Skal oppdatere dere i morgen, Natta!

♥Jag gillar bara saker om de är rosa♥

  • 08.08.2015 - 14:01


Room inspiration

  • 02.08.2015 - 20:14


Hei hei dere!♥
Nå om dagen har jeg brukt flere timer på pintrest, tumblr og weheartit kunn for å få enda mer inspirasjon til rommet mitt. Har laget ganske store planer i hodet mitt nå, så jeg gleder meg til å sette i gang med dette! Tenkte faktsk å filme litt av prosessen. Nå høres dette veldig stort ut, men skal bare fikse litt, bytte ut møbler og litt slikt. Har egentlig lyst til å gjøre noe med den ene veggen på rommet mitt, men tenker å ta det senere om jeg blir helt sikker. 
Jeg synes det er aller finest med hvitt rom, for da passer alt inn og rommet blir mye lysere - noe jeg liker! 

Tenkte å dele litt av inspirasjonen min med dere: 


Hva synes dere?