hits

Spania i bilder!

  • 17.08.2016 - 20:51

Heia!
Long time, no see? Eller hva?
Jeg har jo ikke blogget på leenge, siden jeg jobbet uken før jeg dro til Spania. Og i spania hadde jeg faktisk tenkt til å ta med meg kameraet og macen og blogge hver dag. Men kameraet mitt var jo ødelagt og jeg ventet på en ny linse til det, og fant da ut at jeg tapte masse penger og valgte å sende det tilbake. Så tenker heller å kjøpe nytt kamera så snart jeg får muligheten. Men det har gått mye penger i det siste, så jeg bør vente litt og spare også.  Er mye penger som flyr ut nå, så har vel egentlig ikke så veldig råd til å kjøpe hvilket som helst kamera. Men vi får se.. 

Men til spania.. 
Hadde en veldig fin tur, med mye sol, varme, alkohol, og en god veninne i hånden♥ 

♦ Reisen til

​♦ Masse tid på stranden: 


​♦ Litt shopping. Prøvde faktisk fish spa når vi var på et senter, siden det var noe jeg og Julie alltid hadde hatt lyst til å prøve! 

​♦ Festing, vi var ute på byen i Benidorm! Og gud så bra det var, skikkelig stemning! Også møtte vi ganske mange andre norske, så det var superkos!

​♦ Opplevelser - Vi var ute og kjørte rundt og turet litt oppe på en borg med en superfin utsikt! Wow!

​♦ Hjem reise  - se så utrolig fin himmelen var! 


Om du vil se flere bilder? Sjekk ut min instagram - idaktonning eller min bruker på VSCO  (direktelinker) 
Skal oppdatere mer fremover, siden jeg savner bloggingen! Så stay tuned! Og husk å følg meg på snapchat, der er jeg ganske aktiv: idablogg98 
Har du reist noe i sommer? Hvor?