hits

Høst bilder

 • 29.09.2013 - 19:11


Hva synes du om bildene?

VIDEO: What`s on my iphone?

 • 28.09.2013 - 15:22

Da har jeg filmet en video om hva jeg har å iphonen min, håper du liker videoen! :) 

 

Skal filme en video til etterpå tenker jeg, så har du forslag til hva jeg kan filme da så gjerne kommenter under! :) Hva synes du om videoen?

Fredag & ferie!

 • 27.09.2013 - 23:38

Dere aner ikke hvor glad jeg er nå, for at det er ferie! Elsker ferier, og jeg som er så utrolig lei av skolen i tillegg. I dag har jeg ikke gjort noe spesilet, bare slappet av og laget middag med pappa! Har vært alene med pappa i dag,veldig koselig. Sidne søstra mi er ute på byen siden hun ble 18år i dag. Så gratulerer til hun! Og mamma er hos bestemor..
I morgen skal jeg få prøvd å spilt inn rom-video siden jeg fikk et ønske om det. Er det noen flere ønsker?  HVERDAGSSMINKE VIDEO

 • 24.09.2013 - 19:28

Hei!
Da har jeg filmet og redigert en sminke video til dere! Håper du liker den! Kom med forslag til hva jeg kan lage videoblogg om eller hva dere vil se så skal jeg gjøre det! :D Ellers i dag så har vi hatt aktivitestdag med skolen, da har jeg vært på en iddretsbane i nærheten, og så etter det var jeg på Fresh og trente der til ca kl17.. Så var det hjem for å spise og nå sitter jeg å blogger da! Men nå skal jeg gå igjennom litt klær og rydde ferdig + pynte rommet!
*
Så vi Blogges senere!:) 

Hva synes du om videoen? Hva kan min neste videoblogg være?
Snapshots fra helgen

 • 23.09.2013 - 18:13

Therese, Sara, Karoline og meg

meg og Karoline

meg, Maiken, og Karoline


I helgen har jeg faktisk fått gjort ganske mye og møtt ganske mange.. Har vært på telttur, og sovet hos maiken, vært i byen og på opraen, fått tatt bilder og sett på filmer, og masse mer som alle ikke trenger å få vite, ahha! Vet jo faktisk ikke hvem som leser bloggen min.. Men helgen har jo ihvertfall vært kjempe gøy, og jeg har kost meg enormt mye. Så håper dere også har gjort det! ♥ Blogges i morgen, tenker jeg! :)

Bilder fra opraen del 1

 • 22.09.2013 - 21:31


Heii
I går var Karoline, Maiken og jeg i byen og vi var også på opraen og tok noen bilder siden maiken har fått seg et speilrefletks kamera hun gjerne ville teste ut. så da tenkte jeg og vise dere noen av de bildene vi tok, så her er de: 

 IVideo; Svar på spørsmål

 • 19.09.2013 - 18:05

 

Hei!:)
Måtte lage meg en ny YouTube konto siden jeg ikke fikk logget meg på den andre, av en eller annen grunn.. Men fikk ihvertfall lastet opp videoen så nå kommer det sikkert flere snart. Gjerne abboner på den nye kanalen min. Om du gjør det gjør jeg det selvfølgelig til bake da. haha! :D

Hva synes du om svarene?

Photo Booth

 • 18.09.2013 - 19:35


Da har jeg endelig tid til å blogge og endelig masse motivasjon! For nå har jeg fått meg en ny pc og jeg er kjeeempe glad! Har ønsket meg Pro lenge så nå var det på tide! :D Skal redigere en video til dere nå tenkte jeg! Ellers så tenkte jeg egentlig bare å si hei, og fortelle dere hvor sykt dårlig blogger jeg er.. hehe neida.. joda xD Sorry for det! :D Men nå har jeg masse inspirasjon da! Så om dere har noen ønsker til hva jeg kan blogge om eller noe sånt så bare si i fra! :D Liker forslag.. Finn på alt fra a-å liksom!

FREDAG DEN TRETTENDE!

 • 13.09.2013 - 21:27

Hei dere! 
Idag begynte jeg sent, som var veldig deilig! Elsker å sove lenge eller bare ikke stresse rettogslett.  Hadde en ok skole dag. Rett etter skolen dro jeg til byen og skulle fikse togbiletter. Så var jeg litt i noen butikker osv..
Har kjøpt noe nytt i det siste, så om du vil se noen innkjøp så bare si i fra! Tror jeg skal spille inn spørsmålsrunde-videobloggen i morgen, hvis jeg rekker det, eller så blir det en annen videoblogg. Har ikke vært veldig i blogghumør om dagen av ulike grunner, men føler det er llitt bedre nå.. Selvom jeg har litt liten tid til bloggen. Men er i videoblogg humør ihvertfall, så skal prøve å lage videoblogger og få tid til å redigere dem slik at jeg får lagt dem ut!:) Tror dere på slik som fredag den trettende, at det er en ulykkes dag? Har det skjedd noe dumt med dere i dag? ØNSKEPERLE

 • 10.09.2013 - 13:22

Kjøpte meg denne esken i går, og inni lå det et smykke og et skjell man kunne åpne!  inne i skjellet lå det en kjempe søt perle som jeg nå har festet inne i smykket. Hver perle står for hver ting som du kan lese under.  Synes dette var kjempe skjønt, så måtte liksom ha det! :) Hva synes dere? Skal legge ut bedre bilde av det senere! :)
Konfirmasjon 2013

 • 09.09.2013 - 22:19


Christiane, meg, Paula, Nathalie, Maiken og Madelen


I går konfirmerte jeg meg, så da ble det selvfølgelig noen bilder.. akkuratt nå har jeg bare bilder fra mitt eget kamera så det kommer sikkert noen bilder senere som andre har tatt! :) Men jeg hadde en super dag og fikk mye fint. så gratulerer til dere andre som også har konfirmert dere! :) Håper dere liker bildene! :) 

Så til slutt bilde av et kjempe fint smykke som jeg fikk av min kjære søster<3 Outfit 07.09.2013

 • 07.09.2013 - 21:52
Genser - ? (gave) //shorts - spania (gave) //Veske - søstra mi sin //sko - converse  
Frisøren

 • 06.09.2013 - 20:09

Hei hei!
Tenkte at jeg ikke fikk så mye tid til å blogge i helgen, siden jeg fikser til konfirmasjon :) men nå sitter jeg hos frisøren og har nå striper i håret, de skal være i i sånn 20min ca.. Så da kunne jeg jo blogge i mens ??? haha!
Er veldig spent på resultatet!
Håper det blir bra, det tror jeg også der blir! Frisøren min er veldig flink og kjempe hyggelig! :) blogger senere med bilde av resultatet og skriver sikkert mer da.. Eller så skal jeg lage en Videoblogg om hvordan jeg fikser håret, hva jeg bruker i det Osv.. Siden jeg har fått spørsmål om det.. Så det kommer snart!:)

Wants

 • 06.09.2013 - 11:38

Heii, nå tenkte jeg å poste noe jeg ikke har gjort på en stund, og det er nemmelig "ØNSKELISTER" og slike innlegg. Så her kommer det et: 

 1 - Bikbok 2. Zalando (veromoda) 3. Bikbok 4. H&M 5. Bikbok 6. Bikbok. 7.Bikbok


1, peach-rosa kjole fra Nelly LINK HER
2 Rosa-rød pumps  fra Nelly LINK HER
3 Sko, Rosa med nagler,  fra Nelly LINK HER
4  Svarte pumps  fra Nelly LINK HER
5. Blå pumps fra Nelly LINK HER
6 Svart kjole fra Nelly LINK HER 


Og over litt random ting jeg føler jeg trenger, hehe! Og ønsker meg, selvfølgelig. Mye går igjen i rosa som dere ser.. ;) 

 

Var det noe som falt i smak hos deg?

TRAVEL JENTE

 • 05.09.2013 - 19:19

Hei dere! 

Har som vanelig vært på skolen i dag, nok en kjedelig dag (+ bortkastet skole dag) om du spør meg da. Vi hadde bare kjedelige fag, teorifag. Og nå sitter jeg med lekser. vi skal ha sånn sykt stygg debatt diskusjon i morgen, jeg gruer meg faktisk litt siden jeg suger i diskutering om slike fag greier, ihvertfall når jeg ikke kan det jeg skal snakke om. Vi har om Valg, og alle i klassen er da på hvert parti og har hvertsitt tema.. Så er det ca seks stykker som skal f.eks diskutere om skole da.. (ikke SÅ vanskelig) men så kommer jeg og får MILJØ OG KLIMA og i tillegg så har jeg FrP som ikke skriver noe om det, eller det er ihvertfall umulig og finne. Og jeg bryr meg jo ikke om dette så for meg er det jo mega kjedelig! Det ensete Frp mener er at vi ikke skal slippe oljen ut til andre land, og slutte med bompenger ellernoe. Skikkelig teit oppgave dette da! :( Fuck det! Driter litt i den leksen for å være helt ærlig.. Har jo prøvd i over en uke nå, og jeg finner så si ingenting, så nå er jeg dritt lei, mildt sakt, det for bare gå som det går.. 

Uansett, for å hoppe over til noe annet..    Når jeg kom hjem i dag så prøvde jeg bunad, sko og søljer, siden jeg skal konfirmere meg på søndag. Så nå må alt liksom bli klart. Bare tre dager igjen nå, det er nesten litt sykt. Tiden flyr! Det lukter slik nybakt i huset nå, ganske deilig egentlig, bare det at jeg får lyst på boller og kake da (FY!) Haha, men om jeg stapper i meg den dritten der (selvom det er godt) så var jo ikke treningen i går noe vits. haha! 


  

I morgen så begynner vi 9.20 på skolen, så det er jo ganske deilig da! Slipper å stresse om morningen, det er deilig det! Så blir det en ganske OK kjedelig dag, haha! Så skal jeg hjem og rydde rommet mitt, som jeg egentlig skulle ha gjort i dag, men siden jeg er så flink til å blogge, drive med andre ting, og litt lekser.. Så har jeg ikke fått gjort det --- Enda! Dumt, men ja!  
Skal også til frisøren i morgen! Dit skal jeg klokken 19, og før det skal jeg bort på sentret og hente en klokke med farmor og farfar! :)   

Så vi snakkes nok i morgen da! Har laget et innlegg som blir postet mens jeg er på skolen:)
Instagram bilder fra August

 • 04.09.2013 - 20:20

Da var August også over og vi er inne i den første høst måneden. Så da er det bare å vinke hade til sommeren, og telle ned dager til høstferien!  

1. Litt bilder fra London 2. Meg i LondonEye. 3.NorwayCup 4. VictoriaSecret (ELSK) 5. Starbucks
6. Bursdags Outfit 7. meg hehehe 8. en outfit fra måneden, på en litt kaldere dag. 9. Her hadde jeg krøllet håret mitt. 10. Meg (igjen)
11. ♥ @Bedrehalvdel ∞ 12. En deilig søndagsFrokost (tror det var søndag) 13. Var på akerbrygge en dag 14. Blogg-bilde 


Denne måneden har gått til å begynne på skolen, og skolearbeid, vært med familie og venner! Det har alt i alt vært en bra måned. Har kost meg masse, det eneste som er synd er at skolen har begynt, men ferien kan jo ikke vare for altid, desverre.. Vi får bare gjøre det beste ut av det på skolen, så går nok ting bra! :) 

Håper alle har hatt en fin August! ♥ ♥

room inspiration

 • 03.09.2013 - 19:04

Har plukket ut noen videoer jeg fant på youtube som jeg virkerlig liker, og som gir meg masse inspirasjon og tips til hva jeg kan gjøre på rommet, og senere når jeg flytter. Jeg har ganske lite rom så har ikke så mange muligheter, men nå har jeg fått noen planer, så skal fikse på det enda litt mer fremover.. Men her er noen videoer jeg har sett på:

Det rommet under, er virkelig drømmerommet, sykt stort og fint!Neste rom er dette: (synes det var sykt søtt, kunne gjerne hatt det selv


Modern Leather Sofa Set furniture in Beige - Features: Real leather where your body meets sofa, Only solid hardwood products, Set includes a Sofa, Loveseat, and Chair and more.Tumblr | via TumblrGirly stuff | via Tumblr

Girly stuff | via TumblrMagic homeGood afternoon | via Tumblr
Estetik ve Renkli Dekorasyonlar.. - Sayfa 10 - Hanimefendi.com - Kadın sitesiGirly stuff | via TumblrGirly stuff | via Tumblr
tumblrFacebookDevote
UntitledFacebookBedroom


September og høst

 • 01.09.2013 - 22:14

Heii!♥

Da var vi inne i september og nå begynner høsten. Jeg liker høsten ganske godt på en måte egentlig, men ikke at det begynner å bli kaldt da. Og nå er det en uke til mindre til høstferie. Og i morgen begynner en ny uke. I morgen skal jeg først til tannlegen, jeg gleder meg litt på en måte. Det er spennende å få høre "resultatene" på en måte, du skjønner det sikkert bare om du er like kul som meg og har regulering. Mehe. I går var jeg på overnatting som var kjempe koselig, mer om det hopper vi over får å si det sånn, hehe! Og i dag har jeg kommet meg hjem og vært på Hockey kamp.  

Tenker jeg spiller inn favoritter video (juli & August) i løpet av uken, sikkert spørsmålsrunde svarene også, om jeg rekker det! :)
Og nå er det heller ikke lenge til jeg skal konfirmeres, faktisk en uke i dag, blir konfirmert på søndag den 8.9.13. Så det blir en viktig dato! Gleder meg og gruer meg! Så denne uken blir det også litt vasking og rydding hjemme, samt å kjøpe inn ting og gjøre klart..!
Men nå tenker jeg å legge meg, snart! Sitter i den rosa kosedressen min og skal til å fjerne sminken! Kan jo ikke bli for sent i dag, med tanke på at jeg ikke har fått veldig mye søvn ellers i dag.  - Natta!